Star Trek na našim TV stanicama
Moderator: _BataZiv_0809
-
žohar
eh pa valja se uclanit na forumDJ Cool wrote:Ljubitelji Star Treka na forumu OBNa postavljena je anketa o tome jeste li za to da OBN otkupi sve STAR TREK serijale?!!!
Molim sve trekerre sa ovog foruma da daju svoj glas!
LINK: http://forum.obn.ba
Pozdrav!
- stella_k
DJ Cool wrote:Ljubitelji Star Treka na forumu OBNa postavljena je anketa o tome jeste li za to da OBN otkupi sve STAR TREK serijale?!!!
Pozdrav!
Glasala, nego sta...
- stella_k
Pa uclani se , sta fali. (samo daj glas...please....)žohar wrote:eh pa valja se uclanit na forumDJ Cool wrote:Ljubitelji Star Treka na forumu OBNa postavljena je anketa o tome jeste li za to da OBN otkupi sve STAR TREK serijale?!!!
Pozdrav!![]()
![]()
![]()
![]()
...mora se na svaki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
DJ Cool
Jeste, šta mu fali.stella_k wrote:Pa uclani se , sta fali. (samo daj glas...please....)žohar wrote:eh pa valja se uclanit na forumDJ Cool wrote:Ljubitelji Star Treka na forumu OBNa postavljena je anketa o tome jeste li za to da OBN otkupi sve STAR TREK serijale?!!!
Pozdrav!![]()
![]()
![]()
![]()
...mora se na svaki
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Što nas je više to je bolje!

-
DJ Cool
stella_k wrote:DJ Cool wrote:Ljubitelji Star Treka na forumu OBNa postavljena je anketa o tome jeste li za to da OBN otkupi sve STAR TREK serijale?!!!
Pozdrav!
Glasala, nego sta...

-
Borg_King
Nemojmo stati na tome.... HAjmo slati mailove na
[email protected]
Ali... različitih tipova.... Evo pali su mi na pamet mailovi ovih oblika..
1) Možete li otkupiti Star Trek serijal?...( i sada počnete pisati o tome kako ste vi trekker i da je to super serija)
2) Posječuje li itko od odgovornih ličnosti OBN-a OBN forum ( i zatim tražite mailove onih koji su zaduženi za otkup serija)
3) KAkva je politika OBN-a za otkupljivanje nekih serija i koji su kriteriji?...
Ako slučajno dobijete odgovor javite mi na mom forumu u topicu USS Sarajevo ili preko PM- a ili preko maila. Što više mailova to je veća šansa da će na njih odgovoriti...
A sada na posao!!!
[email protected]
1) Možete li otkupiti Star Trek serijal?...( i sada počnete pisati o tome kako ste vi trekker i da je to super serija)
2) Posječuje li itko od odgovornih ličnosti OBN-a OBN forum ( i zatim tražite mailove onih koji su zaduženi za otkup serija)
3) KAkva je politika OBN-a za otkupljivanje nekih serija i koji su kriteriji?...
Ako slučajno dobijete odgovor javite mi na mom forumu u topicu USS Sarajevo ili preko PM- a ili preko maila. Što više mailova to je veća šansa da će na njih odgovoriti...
A sada na posao!!!
- stella_k
Hajde da se organizujemo.[img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/spiteful.gif[/img]Borg_King wrote:Nemojmo stati na tome.... HAjmo slati mailove na
[email protected]
A sada na posao!!!
Podijelimo zadatke.
Ko je spreman da ucestvuje u akciji?
-
DJ Cool
I ja se nadam da se varaš. Nije valjda da niko sa ovog foruma neće da ovu akciju podrži.stella_k wrote:Sta je ovo???Niko nece??
Nadam se da se varam...
Ja sam danas poslala dva maila obn-u sa dvije različite mail adrese.
Ukoliko je više mailova to je možda više šanse!

- stella_k
Hajde molim te reci kakve si mailove poslala, da se ne ponavljamo?DJ Cool wrote:I ja se nadam da se varaš. Nije valjda da niko sa ovog foruma neće da ovu akciju podrži.stella_k wrote:Sta je ovo???Niko nece??
Nadam se da se varam...
- stella_k
Super. Dakle mozemo racunati i na tebe.en_jackal wrote:ja cu podrzati bilo kakvu akciju koja moze doprinjeti prilkazivanju Star Treka kod nas.....
drago mi je da je neko dao konkretne prijedloge, pa cak i ponudio iskustva ljudi koji su radili slicne stvari....Borg_King...svaka cast...
Sad nas je troje.
Jos neko?

-
DJ Cool
Poslala sam ti PM sa kopijom mog zadnjeg maila OBNu! A prethodni mail je sličan onome koji sam već postala na ovom forumu.stella_k wrote:Hajde molim te reci kakve si mailove poslala, da se ne ponavljamo?DJ Cool wrote:I ja se nadam da se varaš. Nije valjda da niko sa ovog foruma neće da ovu akciju podrži.stella_k wrote:Sta je ovo???Niko nece??
Nadam se da se varam...
-
DJ Cool
BTW Qler neereče mi jesi li odgledao Star Trek Weakest link! Ostavila sam link za download na prethodnoj stranici! Tu zaista vidiš kako Wesli krele razmišlja! A i između ostalog ima dosta smiješnih situacija gdje je u centru pažnje naravno kapetan Kirk - zavodnik kao i uvijek!

-
DJ Cool
Ma nema šanse da te iznevjerim....stella_k wrote:Pa jest, nesto nema komentara...a ja rekoh, nije me valjda moja DJ iznevjerila...
Znas da sam se uclanila na onaj ST forum. Takticki oficir sam na USS Sarajevo..pod istim nikom, naravno.
Znam! I ja sam se učlanila! Na istom smo brodiću!
Live long and prosper!
- Qler
evo za trekkere 
TOS + TAS (7 DVD-ova) 30 KM
TNG (15 DVD-ova) 40 KM
DS9 (14 DVD-ova) 40 KM
VOY (15 DVD-ova) 40 KM
ENT (9 DVD-ova) 30 KM
Sve serije - 150 KM
Serije su u DivX formatu (DVD rip).
Filmovi (DVD format, 5 KM po filmu)
1. The Motion Picture
2. The Wrath of Khan
3. The Search for Spock
4. The Voyage Home
5. The Final Frontier
6. The Undiscovered Country
7. Generations
8. First Contact
9. Insurrection
10. Nemesis
[email protected]
-
DJ Cool
stella_k wrote:Vidim, dobro ti ide na brodicu...
Ne mogu nigdje da pronadjem sliku naseg broda na net-u..
Imas li ti koju??
Pa ide.... ne žalim se
A što se tiče slika.....
Nemam nažalost, a kako nemam više vremena na netu za surfanje za ovaj mjesec
Ali ne brini se ' iskopati' ću ja to ako ima na netu ikakva!
Don't worry!
Čujemo se opet za 10-ak dana!
Pozdrav!