Premier Liga BiH 2006/2007
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
Penal cist ko suza.
Bice zanimljivo ovih narednih 9 kola,ne na terenima nego na nekim drugim mjestima

Bice zanimljivo ovih narednih 9 kola,ne na terenima nego na nekim drugim mjestima
-
edu
kladite se na sigurno..kladite se na sarajevo i na strumfove..tu nema fule..edu wrote:manijak1 wrote:Idemo dalje
![]()
![]()
21 kolo
![]()
Radnik Bn Posušje X1
Žepce Zrinjski 12
FK Sarajevo Leotar![]()
1
![]()
![]()
1
Slavija Jedinstvo Bi1 1
FK Budućnost Orašje1 X
Široki Brijeg Željezničar![]()
2 ( I u Kupu ćemo ih poderati
![]()
sve regularno
![]()
) 1
Travnik Sloboda X1
Modriča NK Čelik 11
na siroki hendikep..
pozdrav strumfu..utopisti..
-
shadow
Ma kakvo crno kamenjanje, vjerovatno misle na tekmu prije par sezona kad smo ih uzeli 5:1 u Bihacu, bio sam i ja gore. Nas je oko 200 otislo iz Sarajeva, zajebavali se po gradu, kasnije u korteu na tekmu, navijali, oni nas zakamenjali kad smo poveli 3:0 mi im njihovo kamenje vratiliSantos wrote:Neka ste vi uzeli bobe jebo Leotar ali prica mi jedan frajer fakat je ozbilja da vas ovi u Bihacu negotive nikako i hoce nesto da vam vrate.Neko kamenjanje i tako nesto.Jeste li vi hordasi upoznati sa tom situacijom.
-
Skoro
Koja je ovo nebulozaklepto wrote:Ma nema nista od kamenjanja i mogu samo reci da treba staviti 2-cu na utakmicu Jedinstvo - Sarajevo![]()
pali obecani bodovi protiv slavije
Penal za Sarajevo - mozda je bio mozda i nije ali nakon 3 slicne situacije pa morao je jednu svirati. A penal u Modrici
-
shadow
Ne sjecam se za Campu, mislim da nije. Predaleko je to za njega, njegov domet je Zenica, Tuzla i MostarSantos wrote:Jel bio mali Campo tamo.
-
Santos
Znam ja cjelu postavu Hordi.Nema veze volim Zelju ali Horde poznajem bolje od Manijaka.Jebiga haveri mi skoro sve pitari.Campo je legenda.Bio sam BIH-Italija prijateljska na sjeveru.Campo mazno i dere se imali slucajno ovdje Manijaka jebacu mu sve.Valjda se nafuro sta li.Ja se javim poleti na mene kad je skonto izvini jarane nisam mislio na tebe a vamo vec ekipa iza djale spremna.Ove mladze neznam.
-
Celicna_saka
Prije rata i nije bilo nego par manijaka vrijednih postovanja u navijackom smislu, a Campo je institucija BH navijacke scene.
- manijak1
Zrinjski Posušje 1
Radnik Bn Leotar X
Žepce Jedinstvo Bi 2
FK Sarajevo Orasje
Slavija Željezničar
FK Budućnost Sloboda X
Široki Brijeg NK Čelik 1
Travnik Modriča 1
Sutra u 16 sati
-
El-Baklawa
sutra je dan D...samo da Rasho ne igra ...
...ubaciti Garonju od pocetka,i Djelo nek se presvuce!
Neeeermiiiin Vazda!!!
Neeeermiiiin Vazda!!!
-
Stari
Oprostite ..khm....sto ovako sabajle dolazim sa bezveznim pitanjima...ali najozbiljnije. Ko su ti Slavija? Vidim postoji tim FK Slavija (Lukavica)...ali bih htio znati jel to neki od timova od prije rata samo sada preimenovan u Slavija...i u tom slucaju kako su se prije zvali ...?
Moje su simpatije na zeljeznicarevoj strani u ovom duelu...i saopstavam moje duboko zaljenje za propustenom prilikom FK Sarajevo u smislu mogucnosti osvajanja prvenstva BiH ...nakon neveselog raspleta zbivanja u proslom kolu to je ...za bordo ekipu sada gotovo nemoguce.
Drago mi je da ce od slijedece godine, po svemu sudeci, crveni mostarci opet biti u najvisem rangu takmicenja....gledajuci onaj snimak finala kupa protiv zagrebackih modrih...kako su ti momci dobro igrali ... steta sto to nisu znali bolje iskoristiti i u prvenstvu...
Zao mi je tuzlaka....sta se to s njima dogadja?
Moje su simpatije na zeljeznicarevoj strani u ovom duelu...i saopstavam moje duboko zaljenje za propustenom prilikom FK Sarajevo u smislu mogucnosti osvajanja prvenstva BiH ...nakon neveselog raspleta zbivanja u proslom kolu to je ...za bordo ekipu sada gotovo nemoguce.
Drago mi je da ce od slijedece godine, po svemu sudeci, crveni mostarci opet biti u najvisem rangu takmicenja....gledajuci onaj snimak finala kupa protiv zagrebackih modrih...kako su ti momci dobro igrali ... steta sto to nisu znali bolje iskoristiti i u prvenstvu...
Zao mi je tuzlaka....sta se to s njima dogadja?
-
Antiša
na linku http://www.sport-bar.info/index_prikaz. ... ordID=2815 pratite uživo polufinala Kupa BiH
-
Antiša
tekstualni prineos 23. kola Premier lige BiH možete pratiti na ovom linku. Susreti započinju u 15 sati.
http://www.sport-bar.info/index_prikaz. ... ordID=2878
http://www.sport-bar.info/index_prikaz. ... ordID=2878