eluna wrote: ↑29/01/2025 09:31ili kakvog političara za korupciju i nepotizam ...kakavdanakneiskustvu wrote: ↑04/11/2024 17:25 čekam da čujem da su pronašli i ko fol priveli pravdi nekog vjerskog službenika za kojeg sumnjaju da je pedofil, do tad su obična banda
Organizacija Panteri
-
kakavdanakneiskustvu
#226 Re: Organizacija Panteri
-
kakavdanakneiskustvu
#227 Re: Organizacija Panteri
DaysleepeR wrote: ↑29/01/2025 10:18 Samo sud nekog može proglasiti pedofilom i to nakon sudskog postupka, psihijatrijskog vještačenja, i jasnih dokaza.
Ne može se paušalno proglašavati pedofilom tek tako i uzimati pravda u svoje ruke, jer da se upropasti život 1% nevinih ljudi, puno je.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#228 Re: Organizacija Panteri
moje iskustvo iz 2007 kad sam "imao shemu u zagrebu"...dakle zenska je prvo rekla ima 21 pa 18 na kraju kad sam trebao da sve to obavim kupio kartu
je izletjela kako je plakala kad je poginuo toše
mislim ko plaĆe na te stvari zenska se sprema za krizmu znaci to je 8 9 razred
eto...takve curice idu uokolo lažu da su 22godisnjakinje
slala je ona meni foto ali svoje kume
i zamisli tako te docekaju panteri
a ti mislio ides na dejt sa curom od 18
slala je ona meni foto ali svoje kume
- eluna
#229 Re: Organizacija Panteri
a ko je nadležan i ovlašten da obezbjedi dokaz?? .... ti nikako ne kontaš šta ja pričamhrasno38 wrote: ↑29/01/2025 10:58To je druga prica i to naravno nikada ne bi uzimao kao dokaz ali kad ti neko zove na telefon dijete i svasta mu govori e to jeste dokazeluna wrote: ↑29/01/2025 10:44hočeš da sutra neko objavi tvoju sliku sa maloljwtnom osobom, u punom aktu??hrasno38 wrote: ↑29/01/2025 09:56
Zna se odlicno ko je pedofil. Pedofilija je spolna nastranost, vrsta seksualne perverzije, sklonost prema djeci istog ili suprotnog spola, oblik spolnog zlostavljanja i nasilja, koje se očituje putem zadovoljavanja pohote i seksualnog nagona odraslih osoba na djeci. Naravno bez dokaza ne mozes nikoga optuziti ali kad postoje dokazi onda i te kako im treba jebati mater
- eluna
#230 Re: Organizacija Panteri
idi na sigurno ... uzmi preko agencije - zato ljudi to i rade tako .... košta, ali su barem mirniTruba wrote: ↑29/01/2025 11:09 moje iskustvo iz 2007 kad sam "imao shemu u zagrebu"...dakle zenska je prvo rekla ima 21 pa 18 na kraju kad sam trebao da sve to obavim kupio kartuje izletjela kako je plakala kad je poginuo toše
slala je ona meni foto ali svoje kume![]()
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#231 Re: Organizacija Panteri
mogla si i ti brak na probu a ne razvodit se 
- DaysleepeR
#232 Re: Organizacija Panteri
U svakom mogućem slučaju je bolje i pametnije involvirati organe gonjenja nego sam uzimati pravdu u svoje ruke.hrasno38 wrote: ↑29/01/2025 10:30Pitat cu te ako ti ne daj boze djetetu pocnu stizati poruke na telefon kao sto su mome....hoces li cekati da sud ga proglasi ili ces mu licno jebati majku.DaysleepeR wrote: ↑29/01/2025 10:18 Samo sud nekog može proglasiti pedofilom i to nakon sudskog postupka, psihijatrijskog vještačenja, i jasnih dokaza.
Ne može se paušalno proglašavati pedofilom tek tako i uzimati pravda u svoje ruke, jer da se upropasti život 1% nevinih ljudi, puno je.
- Plavo-bijeli
#233 Re: Organizacija Panteri
Meni je samo zanimljivo to kako su ovakve stvari prije bile normalne i svi su ih smatrali normalnim, cak i roditelji od te djece.Truba wrote: ↑29/01/2025 10:59 nedavno mi na fejsu iskoci video znaci dedica ugovorio sastanak sa curicom 11 godina i njezinom sekom 7 ili rodjakom
u hotelskoj sobi u americi
i naravno docekali ga policajci u sobi
otvori drot ovaj vadi pištolj puca u policajca rani ga a njihove kolege ga otresu ko slinu
znaci lik je svjestan opasnosti i zla koje cini i jaci mu je nagon za tim sotonjarskim poslovima od nagona za zivotom
hoce deda malo meda
i sta ces ti toj budali kad ga uhvatis
za njega je zivot zavrsio i u zatvoru mozda zato nose pistolje
U islamu, poslanik Muhammed ozenio curicu od 6godina, imao odnose sa njom kad je imala 9, sahih bukhari i sahih muslim.
Zanimljivo je to da su to roditelji odobravali, a ne samo za njega, nego i za sve ostale koji su zenili curice i spavali sa njima i to doslovno curice.
U krscanstvu ista stvar, poznato je napr da su srpski kraljevi curicama od 12g pravili djecu.
Niko nikada nije to smatrao cudnim, ne znam da li imaju kakvi historijski dokazi i historicari koji su pricali protiv toga.
Poenta ovoga svega nije da - ako je to tada bilo normalno, da je i sada - nego
Da su ljudi vrlo skloni manipulaciji i da u 95% slucajeva prihvataju samo ono sto je drustveno OK, bez da preispituju da li je to stvarno ok, ili nije.
Za mnoge stvari.
Zato danas imas slucajeve gdje napr nekoga od 16g nazivaju pedofilom ako je sa curom od 14g, fakat.
Isto tako 18 i 28 je kao nemoguća misija i hiljadu nekakvih kao prica kao to je manipulacija itd a niko mi nikad nije dao konkretan argument zasto je to lose.
Jedna mi hladno cura rece da je 19 i 17 loše i "čudno", druga rece 19 i 17 je OK, ali 20 i 17 eh to vec....
Zanimljiva je ta perspektiva i u nekim americkim drzavama gdje neko sa 17g i 360 dana ako ima odnos sa 19g ovog ce optuziti, ali sa 17g i 366 dana eh vec si spreman da ides u rat i pogines, koje licemjerje i koja glupost.
Sve u svemu 95% ljudi ce samo pratiti ono sto je u drustvu ako je 17 i 20 lose po drustvu oni ce se cuditi tome i nazivati ove pedofilima,
a ako je zenidba sa devetogodisnjom curicom prihvacena i to ce raditi i reci pa sta, svi to rade?
Ne samo za ovo, doslovno su bili zakoni u Americi do 1950ih gdje u autobusu crnac nije smio da sjedi u autobusu ako bjelac mora da stoji... i to je ljudima sasvim ok bilo...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#234 Re: Organizacija Panteri
Da ponovim gradivo....prvi put kada sam to vidio automatski sa telefonom sam otisao u policiju i sta mislte da su uradili.....NISTA!!!! Pa sta mislite da sam ja Rambo i jedva cekam da ganjam nekog pedofila po BiH koji mi maltretira dijete. Policija je cisti kurac u masi stvari i dok ona odradi svoj posao sa djecom moze biti svasta. Nisam ja rekao da je ispravno ovo sto rade Panteri bar sa zakonske strane jer nemaju oni pravo da uzimaju provodjonje zakona u svoje ruke ali kad zakazu svi oni koji bi trebali da reaguju onda su bar sto se mene tice i te kako dobro dosli i neka ih marisu do mile volje.DaysleepeR wrote: ↑29/01/2025 11:26U svakom mogućem slučaju je bolje i pametnije involvirati organe gonjenja nego sam uzimati pravdu u svoje ruke.hrasno38 wrote: ↑29/01/2025 10:30Pitat cu te ako ti ne daj boze djetetu pocnu stizati poruke na telefon kao sto su mome....hoces li cekati da sud ga proglasi ili ces mu licno jebati majku.DaysleepeR wrote: ↑29/01/2025 10:18 Samo sud nekog može proglasiti pedofilom i to nakon sudskog postupka, psihijatrijskog vještačenja, i jasnih dokaza.
- hrasno38
#235 Re: Organizacija Panteri
Ne mozes biti poedofil od 16 godina nikako jer sa 16 godina nisi jos uvijek odrasla osoba. Ovdje se prica o starcima i djeci a ne o mladelackim ljubavnim vratolomijama.Plavo-bijeli wrote: ↑29/01/2025 11:33Meni je samo zanimljivo to kako su ovakve stvari prije bile normalne i svi su ih smatrali normalnim, cak i roditelji od te djece.Truba wrote: ↑29/01/2025 10:59 nedavno mi na fejsu iskoci video znaci dedica ugovorio sastanak sa curicom 11 godina i njezinom sekom 7 ili rodjakom
otvori drot ovaj vadi pištolj puca u policajca rani ga a njihove kolege ga otresu ko slinu
znaci lik je svjestan opasnosti i zla koje cini i jaci mu je nagon za tim sotonjarskim poslovima od nagona za zivotom
hoce deda malo meda
U islamu, poslanik Muhammed ozenio curicu od 6godina, imao odnose sa njom kad je imala 9, sahih bukhari i sahih muslim.
Zanimljivo je to da su to roditelji odobravali, a ne samo za njega, nego i za sve ostale koji su zenili curice i spavali sa njima i to doslovno curice.
U krscanstvu ista stvar, poznato je napr da su srpski kraljevi curicama od 12g pravili djecu.
Niko nikada nije to smatrao cudnim, ne znam da li imaju kakvi historijski dokazi i historicari koji su pricali protiv toga.
Da su ljudi vrlo skloni manipulaciji i da u 95% slucajeva prihvataju samo ono sto je drustveno OK, bez da preispituju da li je to stvarno ok, ili nije.
Za mnoge stvari.
Zato danas imas slucajeve gdje napr nekoga od 16g nazivaju pedofilom ako je sa curom od 14g, fakat.
Isto tako 18 i 28 je kao nemoguća misija i hiljadu nekakvih kao prica kao to je manipulacija itd a niko mi nikad nije dao konkretan argument zasto je to lose.
Jedna mi hladno cura rece da je 19 i 17 loše i "čudno", druga rece 19 i 17 je OK, ali 20 i 17 eh to vec....
Zanimljiva je ta perspektiva i u nekim americkim drzavama gdje neko sa 17g i 360 dana ako ima odnos sa 19g ovog ce optuziti, ali sa 17g i 366 dana eh vec si spreman da ides u rat i pogines, koje licemjerje i koja glupost.
Sve u svemu 95% ljudi ce samo pratiti ono sto je u drustvu ako je 17 i 20 lose po drustvu oni ce se cuditi tome i nazivati ove pedofilima,
a ako je zenidba sa devetogodisnjom curicom prihvacena i to ce raditi i reci pa sta, svi to rade?
Ne samo za ovo, doslovno su bili zakoni u Americi do 1950ih gdje u autobusu crnac nije smio da sjedi u autobusu ako bjelac mora da stoji... i to je ljudima sasvim ok bilo...![]()
- DaysleepeR
#236 Re: Organizacija Panteri
Dok tebi neko ne napakuje da si pedofil pa oni uzmu da rješavaju, onda je džaba plakati.hrasno38 wrote: ↑29/01/2025 12:10Da ponovim gradivo....prvi put kada sam to vidio automatski sa telefonom sam otisao u policiju i sta mislte da su uradili.....NISTA!!!! Pa sta mislite da sam ja Rambo i jedva cekam da ganjam nekog pedofila po BiH koji mi maltretira dijete. Policija je cisti kurac u masi stvari i dok ona odradi svoj posao sa djecom moze biti svasta. Nisam ja rekao da je ispravno ovo sto rade Panteri bar sa zakonske strane jer nemaju oni pravo da uzimaju provodjonje zakona u svoje ruke ali kad zakazu svi oni koji bi trebali da reaguju onda su bar sto se mene tice i te kako dobro dosli i neka ih marisu do mile volje.DaysleepeR wrote: ↑29/01/2025 11:26U svakom mogućem slučaju je bolje i pametnije involvirati organe gonjenja nego sam uzimati pravdu u svoje ruke.
- Plavo-bijeli
#237 Re: Organizacija Panteri
Mozes, ako te privlace djeca koja nisu usla u pubertet, ali to nije poenta moga posta uopste bila, nego to sto raja ne zna sta je pedofil i koristi ga za sve ono sto smatraju cudnim
- hrasno38
#238 Re: Organizacija Panteri
Onaj ko moze da dodje do njega a u mom slucaju to sam bio ja. Pusti bona pametovanja zubima bi zaklala takve da ti se pokusaju pribliziti djeci. Kad sistem ne reaguje onda mora neko. Ja nisam zvao nikoga da to uradi umjesto mene i sa njim sam zavrsio na jedan pismen nacin na zalost ali vrlo vrlo efektan. Iako sam imao silnu zelju da ga zgazim nogama i da ga kastriram naravno nisam bio tolika budala jer imam porodicu i to dijete.
Sta bi ti uradila kad bi na telefonu nasla poruke kako ti neko dijete zeli vidjeti golo i slicne bljuvotine. Trazila bi dokaze?? Takvo razmisljanje me navodi i da nemas djecu mozda kucice i macice!
- hrasno38
#239 Re: Organizacija Panteri
Zna se tacno na koga se odnosi naziv "pedofil".Plavo-bijeli wrote: ↑29/01/2025 12:15Mozes, ako te privlace djeca koja nisu usla u pubertet, ali to nije poenta moga posta uopste bila, nego to sto raja ne zna sta je pedofil i koristi ga za sve ono sto smatraju cudnim
- hrasno38
#240 Re: Organizacija Panteri
Po onome sto sam vidio oko tih Pantera za sve one koje su pokazali da su pedofili na kraju se ispostavilo da jesu pedofili ili ubice zivotinja ili neki sto su maltertirali zivotinje. Da ponovim da tako nesto ne podrzavam sve do onoga trenutka dok organi reda ne zakazu i urade svoj posao. Onda ti ostaje ili da sam rjesavas problem ili da zoves nekoga u pomoc. Ne moze se to bas tako lako montirati kako ti mislis a i nisu bas ni oni tolika sila da svi drhte pred njima. Nad svakom silom postoji sila i znaju to oni odlicno. Nece ni oni krenuti na nekaoga za koga znaju da bi ih ubio u sekundi bez razmisljanja. U biti po meni ne trebaju da uzimaju pravdu u svoje ruke ali bi bilo odlicno ako je ve uzimaju da pokupe takve i isporuce ih policiji i da prate sta ce policija i tuzilastvo odraditi. Jako je vazno da se monstrumi nekoga bojeDaysleepeR wrote: ↑29/01/2025 12:13Dok tebi neko ne napakuje da si pedofil pa oni uzmu da rješavaju, onda je džaba plakati.hrasno38 wrote: ↑29/01/2025 12:10Da ponovim gradivo....prvi put kada sam to vidio automatski sa telefonom sam otisao u policiju i sta mislte da su uradili.....NISTA!!!! Pa sta mislite da sam ja Rambo i jedva cekam da ganjam nekog pedofila po BiH koji mi maltretira dijete. Policija je cisti kurac u masi stvari i dok ona odradi svoj posao sa djecom moze biti svasta. Nisam ja rekao da je ispravno ovo sto rade Panteri bar sa zakonske strane jer nemaju oni pravo da uzimaju provodjonje zakona u svoje ruke ali kad zakazu svi oni koji bi trebali da reaguju onda su bar sto se mene tice i te kako dobro dosli i neka ih marisu do mile volje.DaysleepeR wrote: ↑29/01/2025 11:26
U svakom mogućem slučaju je bolje i pametnije involvirati organe gonjenja nego sam uzimati pravdu u svoje ruke.
- Plavo-bijeli
#241 Re: Organizacija Panteri
A sto ti Panteri nisu nikoga prijavili do sada u policiju?
-
Dimu1927
#242 Re: Organizacija Panteri
kako ce ti neko napakovati da si pedofil ? da se dopisuje s curicom u tvoje ime jel, a ti se pojavis na sastanku na koji su te panteri navukli ? kako ces doci tu ako nisi...DaysleepeR wrote: ↑29/01/2025 12:13
Dok tebi neko ne napakuje da si pedofil pa oni uzmu da rješavaju, onda je džaba plakati.
- eluna
#243 Re: Organizacija Panteri
DaysleepeR wrote: ↑29/01/2025 12:13Dok tebi neko ne napakuje da si pedofil pa oni uzmu da rješavaju, onda je džaba plakati.hrasno38 wrote: ↑29/01/2025 12:10Da ponovim gradivo....prvi put kada sam to vidio automatski sa telefonom sam otisao u policiju i sta mislte da su uradili.....NISTA!!!! Pa sta mislite da sam ja Rambo i jedva cekam da ganjam nekog pedofila po BiH koji mi maltretira dijete. Policija je cisti kurac u masi stvari i dok ona odradi svoj posao sa djecom moze biti svasta. Nisam ja rekao da je ispravno ovo sto rade Panteri bar sa zakonske strane jer nemaju oni pravo da uzimaju provodjonje zakona u svoje ruke ali kad zakazu svi oni koji bi trebali da reaguju onda su bar sto se mene tice i te kako dobro dosli i neka ih marisu do mile volje.DaysleepeR wrote: ↑29/01/2025 11:26
U svakom mogućem slučaju je bolje i pametnije involvirati organe gonjenja nego sam uzimati pravdu u svoje ruke.
- eluna
#244 Re: Organizacija Panteri
borila bih se pravnim putem ..... to je razlika između tebe i mene .... da - policija i tužilaštvo jesu za klinac - ali po mom skromnom mišljnju upravo zato što previše ljudi rješava svoje probleme mimo sistema .... kako da se sistem ispravlja, ako se sve mimo sistema radi??hrasno38 wrote: ↑29/01/2025 12:16Onaj ko moze da dodje do njega a u mom slucaju to sam bio ja. Pusti bona pametovanja zubima bi zaklala takve da ti se pokusaju pribliziti djeci. Kad sistem ne reaguje onda mora neko. Ja nisam zvao nikoga da to uradi umjesto mene i sa njim sam zavrsio na jedan pismen nacin na zalost ali vrlo vrlo efektan. Iako sam imao silnu zelju da ga zgazim nogama i da ga kastriram naravno nisam bio tolika budala jer imam porodicu i to dijete.
Sta bi ti uradila kad bi na telefonu nasla poruke kako ti neko dijete zeli vidjeti golo i slicne bljuvotine. Trazila bi dokaze?? Takvo razmisljanje me navodi i da nemas djecu mozda kucice i macice!
-
last mohicans
#245 Re: Organizacija Panteri
Imaš njihov telegram kanal, sve ima. Onaj iz Srbije sto i životinje zlostavlja uhapšen tamo, uhapšena matora drtina u Mostaru..
- Plavo-bijeli
#246 Re: Organizacija Panteri
Tako sto ce ti reci , pa sta ako ima 18godina, ona je jucer bila dijete, opet si stariji puno od nje itd..ti si pedofil. Kao sto kazu Leonardu da je pedofil.Dimu1927 wrote: ↑29/01/2025 12:29kako ce ti neko napakovati da si pedofil ? da se dopisuje s curicom u tvoje ime jel, a ti se pojavis na sastanku na koji su te panteri navukli ? kako ces doci tu ako nisi...DaysleepeR wrote: ↑29/01/2025 12:13
Dok tebi neko ne napakuje da si pedofil pa oni uzmu da rješavaju, onda je džaba plakati.
-
broj dva
#247 Re: Organizacija Panteri
Nekad smo palili vjestice na lomaci i drzali robove za okokuce. Napredujemo kao vrsta, ono sto je bilo normalno u srednjem vjeku (ili ranije) je zlocin po zakonu bez obzira sta je kome bilo normalno i ko je sta radioPlavo-bijeli wrote: ↑29/01/2025 11:33Meni je samo zanimljivo to kako su ovakve stvari prije bile normalne i svi su ih smatrali normalnim, cak i roditelji od te djece.Truba wrote: ↑29/01/2025 10:59 nedavno mi na fejsu iskoci video znaci dedica ugovorio sastanak sa curicom 11 godina i njezinom sekom 7 ili rodjakom
hoce deda malo meda
Za mnoge stvari.
Ne samo za ovo, doslovno su bili zakoni u Americi do 1950ih gdje u autobusu crnac nije smio da sjedi u autobusu ako bjelac mora da stoji... i to je ljudima sasvim ok bilo...![]()
- eluna
#248 Re: Organizacija Panteri
montirati slike danas znaju i djeca ..... tako da ....Dimu1927 wrote: ↑29/01/2025 12:29kako ce ti neko napakovati da si pedofil ? da se dopisuje s curicom u tvoje ime jel, a ti se pojavis na sastanku na koji su te panteri navukli ? kako ces doci tu ako nisi...DaysleepeR wrote: ↑29/01/2025 12:13
-
Dimu1927
#249 Re: Organizacija Panteri
kakve slike ?eluna wrote: ↑29/01/2025 12:34montirati slike danas znaju i djeca ..... tako da ....Dimu1927 wrote: ↑29/01/2025 12:29kako ce ti neko napakovati da si pedofil ? da se dopisuje s curicom u tvoje ime jel, a ti se pojavis na sastanku na koji su te panteri navukli ? kako ces doci tu ako nisi...DaysleepeR wrote: ↑29/01/2025 12:13
ja sam pitao kako ces doci na ugovoreni sastanak sa curicom kao sto i ovi uhvaceni dolaze svi ?
jesi li ti citao ijednu prepisku ovih predatora sa tim djevojcicama i kakve su to bolestine ?
-
toska
#250 Re: Organizacija Panteri
Ljudi, sve prijavljujte policiji, pravo u stanicu.hrasno38 wrote: ↑29/01/2025 12:10Da ponovim gradivo....prvi put kada sam to vidio automatski sa telefonom sam otisao u policiju i sta mislte da su uradili.....NISTA!!!! Pa sta mislite da sam ja Rambo i jedva cekam da ganjam nekog pedofila po BiH koji mi maltretira dijete. Policija je cisti kurac u masi stvari i dok ona odradi svoj posao sa djecom moze biti svasta. Nisam ja rekao da je ispravno ovo sto rade Panteri bar sa zakonske strane jer nemaju oni pravo da uzimaju provodjonje zakona u svoje ruke ali kad zakazu svi oni koji bi trebali da reaguju onda su bar sto se mene tice i te kako dobro dosli i neka ih marisu do mile volje.DaysleepeR wrote: ↑29/01/2025 11:26U svakom mogućem slučaju je bolje i pametnije involvirati organe gonjenja nego sam uzimati pravdu u svoje ruke.
Da li pedofilija, nasilje ili bilo sta drugo, oni će uraditi službene zabilješke ili prijavu, ovisi, ali svakako ga upišu.
A ako ga imaju vec od ranije ili nastavi, tad mu se navale na kosti i pozive za izjavu da ih se 99% smiri, podcjenjujete autoritet i uticaj policije na tu buraniju.
Ne računam balavurdiju.