Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Rugafet wrote: ↑30/10/2024 19:08
Juce u Targetu naletim na ‘Messijeve’ energetske napitke. Nešto tipa Gatorade. Nisu loši moram priznati, osobito Miami Punch, onako fino ohlađena ma milina, tona vitamina
ev i kod nas rugi doslo kupovanje gaziranih pića u bulk-u vrijeme ti je da se vratis u Bosnu
ev i kod nas rugi doslo kupovanje gaziranih pića u bulk-u vrijeme ti je da se vratis u Bosnu
Taj Canada Dry mi je iznenadjujuce bio dobar (nisam ljubitelj dzumbira), dok mi je Mountain Dew bio bezze dok ih je Bingo imao u ponudi.
Jesu li i te kole 2.50KM, koliko se sjecam bile su 1.70KM? Skupi ti sokovi u pm, pogotovo kad gledas kolicinski.
Ja sve fante pokupio. Peach solidan, danski kivi i jagoda puno bolji od njemačke verzije. Berry bezveze. Ostalo mi je jos grožđe i limun. A za ovu cherry colu se uvijek zajebem. Užas, ali zaboravim da je losa pa kad god ugledam kupim ponovo.
spree wrote: ↑31/10/2024 23:55
Ja sve fante pokupio. Peach solidan, danski kivi i jagoda puno bolji od njemačke verzije. Berry bezveze. Ostalo mi je jos grožđe i limun. A za ovu cherry colu se uvijek zajebem. Užas, ali zaboravim da je losa pa kad god ugledam kupim ponovo.
nivla wrote: ↑01/11/2024 12:08
2000 nije bilo fante limun kod nas, jesam silinga potrosio u austriji na tu fantu, kasnije se pojavila i kod nas ali nije to bila ista receptura
isto kao sto danas nema sprite u kojem je samo secer vec se prodaje onaj s malo secera i zasladjivacima
mountain dew vjerovatno ima svoje kupce ali meni je ono preruzno, pivarin sprint ko se sjeca bio je bolje pice od ovog, ovo se ne moze piti
Nisam rekao 2000., nego početkom 2000-tih.
I ja sam je 2000. pio u Španiji prvi put, a kod nas je bila već u maju 2001. i to tvrdim 100%.
Ja u životu ružnije ništa nisam probao od ovog Dr Peppera... Kao da je neko sirupa za kašalj ulio u kolu...
Btw, što je nestašica Schweppes Pomegranate? Nigdje ga nema.
Laertes wrote: ↑01/11/2024 16:52
Ja u životu ružnije ništa nisam probao od ovog Dr Peppera... Kao da je neko sirupa za kašalj ulio u kolu...
Pa ja sam bio uvijek lud za tim sirupima i bilo mi krivo kad ode samo jedna kasikica
eltroxin wrote: ↑01/11/2024 20:57
Uh kada se sjetim koliko sam one Fante shokate popio prije jedno 20 godina. Inace volim zovu..
Jeli postoji jos shokata?
I kada se sjetim koliko je raja ludila za kenijadom prije rata
proizvodi naravno evo je bosanska shokata u americi ludilo pravi , jedino se proizvodu u coca cola HBC BiH za citavu EU
i sto je najzanimljivije ovaj dr.pepper cream soda je drito iz Amerike nista EU proizvodnja nego mama amerika dok je Mountain dew danska, a vanilla i cherry cola njemacka, a canada dry poljska i da se primjetiti da je ovaj dr.pepper jaci jer je napravljen sa corn syrup-om
Ako nisi pio fantu limun, onda si mlađi.
Bila na svakom ćošku kod nas početkom 2000-tih.
Da si bogdom u pravu. Sjecam se da je bila, ali slabo se sjecam ukusa, pa reko da probam.
Nadam se da ce nastaviti uvoziti i eventualno širiti ponudu.
Ako nisi pio fantu limun, onda si mlađi.
Bila na svakom ćošku kod nas početkom 2000-tih.
Da si bogdom u pravu. Sjecam se da je bila, ali slabo se sjecam ukusa, pa reko da probam.
Nadam se da ce nastaviti uvoziti i eventualno širiti ponudu.
Meni je bila super, od svih fanti meni je limun bio najbolji.