Evo ekipa za WL trenutno + Ben Yedder super sub, moram igrati preko 4g jer me telemach jebe sa 300 pingom moram modem mjenjat... 2-0 trenutno ako dobacimo do gold 1 dobro je
Moderator: Benq

Možda ja zato pravim u 8 od 10 utakmica penal, zbog VaraneaRodzer Mur wrote: ↑30/10/2020 16:37 Ovi mi pokvarili ekipu, Rasho i Varane![]()
Znaci bez pretjerivanja prije ove tekme nisam napravio nijedan penal u ovoj fifi, koristio 5-6 razlicitih CB-ova, e'o sta mi je svirano DVA puta u jednoj tekmi sa "najboljim cb u igri"![]()
![]()
Sreca drugi odbranio i izvucem produzetke nekako, jos me Telemach jebavao, 800kbs mi upload bio na ps4, nisam se mogao pomjeriti u igri, prvo mislio da je do servera
Prodao ova dva levata, uzeo 40k na njima, Varane je fakat dobar pored ovog, odskace u odnosu na Carlosa i Edera, ali mi nije trenutno toliko potreban, kupujem Mbappea, probao loan i igrao protiv njega, sa running fake shot prolazi kroz likove, nema veze imas li Varanea, VVDa ili nekog treceg...
e upravo o ovome iz vidao sam pitao ono nedavnoRodzer Mur wrote: ↑31/10/2020 17:16 @zux ma ja u trku fake shot...
Svega mi ovdje ne treba nista dirati u odbrani i bolje ces proci, kako AI moze napraviti 10x savrsen auto block, bacaju se na usta da blokiraju sut, ali cim pocnes upravljati odbrambenim lopta k'o da je fliper, odbija se od igrace, direktno u noge protivniku![]()
Dobijem ja ovu tekmu nekako, ali sto se moram patiti s levatima, ja se ne sjecam kad sam ovakav gol dao, a ne dva u tekmi...
Ovu WL kao da igram neku drugu igru, kao da mi je neko promijenio sve taktike u timu, igraci se ne otvaraju, ne trce, ne mozes ih pomjeriti, ne kontam fakat kako uspiju sjebati igru sa svakim novim updateom
De Jonga nesto bukvalno vuce u stranu, ne da mi igra da pridjem lopti dok je ovaj ne uzme, naravno protivnik zabio gol iz ovog napada
Komedija igrica... i onda me neko pita sto ne igram cijelu WL![]()
najbolje prodat srijeda oko 1pm