Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ti si se registrovala da na ovoj temi pises u 2 ujutro
posto me prozivate respo htjedoh napisati da sa se registrovao jer hocu da budem respo al kakvih dijabola ima pomislit ce stvarno pa onda opet prica o tome da se ponavlja
mislim da mi je nesto trebalo i registrovao se jer sam samo tako mogao poslati poruku forumasu koji je upoznat sa tim sto mi je bilo potrebno
jbg ne znam kako izgledas al posto si aktivna sada i samo tvoji postovi iskacu
citajuci te sticem utisak da si naivna malo al to je naravno samo na osnovu ovih postova
ko zna mozda se tako i prodajes pa onda se registrujes na forum
tokio25 wrote: ↑12/08/2026 02:38
citajuci te sticem utisak da si naivna malo al to je naravno samo na osnovu ovih postova
naivna, malo morgen, ususkala djecu, cojku pljosku dala, a kad su svi pospali ona sad tarlaha po tastaturi i divi se sama svojim postovima, jer nema nikog drugog...a kad svane... nidje joj postova zatrpali ovi sto su osli spavati poslije crtica
a onda pusti
pa ako im fali taj ili je bio dvorska luda ili budala onako komicar neki pametan ili nesto deseto sto raja voli ili sto ih nervira a zele jos
nebitno
uglavnom mislim da su se vecina registrovala kao ja otprilike
treba ti nesto pa se registrujes da pitas i neko ostane samo na tome a neko nastavi
naivna, malo morgen, ususkala djecu, cojku pljosku dala, a kad su svi pospali ona sad tarlaha po tastaturi i divi se sama svojim postovima, jer nema nikog drugog...a kad svane... nidje joj postova zatrpali ovi sto su osli spavati poslije crtica
a onda pusti
a onda pusti
a onda pusti
Hendrix wrote: ↑08/08/2026 00:25
22 godine registrovan, definitivno najduze ocuvan internet account koji imam.
Nije tada bilo socijalnih medija toliko kao danas, forum je bio jedino mjesto za raspravu i informacije koje nisu bile dostupne.
Cudno je gledati istoriju vlastitih postova i odrastanje, kako sam nekad mislio i naivan bio.
Dobar odgovor, slazem se
Registrirao se u proljece 2008. izmedju vježbi na faksu, u tadašnjem cafe internet Europronet Y, onaj kod Doma Sindikata, kako se već zvao...tad onomad, iako sam aktivno pratio forum od 2005...
Takodje bio sam aktivan i na solidnom forumu, kojeg se slabo ko sjeca ( barem tako mislim), infobar forumu, pravio bio dobar sajt..
Bio i 2003.jos u osnovnoj se registrovao na forumu FmJam, ekipe iz Tuzle, takodje solidan forum..
Preko ovog foruma, privatno upoznao 8 ljudi, extra normalni ljudi..
Dobio 2x ban za Banovice, jer mi je jedna moja profesorica gostovala na Face Tv ja napisao da je imala najveće fonasi u gradu, O zone me blokirao mislim.
Godine lete samo tako, kao da je jučer bila 2008.godina i vrhunac nase klix stranice dernek.ba