Problem nezenja, zeniti se ili ne???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
wewa

#226 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???

Post by wewa »

zizi505 wrote:
dr_Evil wrote:
Tomahawk11 wrote:
Ja sam svojoj rekao:

- Bolje da mi kažeš unaprijed nego ja da saznam. Raziđemo se ko ljudi. Nikom ništa. Nađeš bolje, super. Nema potrebe da pravimo budalu ti od mene ili ja od tebe.

Tako da ništa ne kontrolišem niti mi pada na pamet da kontrolišem. Kao da se nekom može zabraniti nešto.
Pa zasto mislis da bi ona upropastila brak, porodicu i dom pa tebi priznala da je tu i tamo imala nekoga. Jedno je ako se zaljubila u toga pa hoce sa njim da pravi novi dom, a drugo ako ju je samo zasvrbilo (pricam generalno, nikakve veze sa tvojom zenom nema).

Ne mora sex uvijek znaciti ljubav, nekim ljudima pomogne da se osjete zivim.. pas mu strinu kako ovo ruzno zvuci
Pa kakav to imaš sex sa svojom ženom, da te treba druga oživljavati?
Radiš li nešto s drugima što s njom nisi nikada?
ne radi se tu o tehnickim pitanjima nego hranjenju ega i fokusu na samog sebe. egoizam koji se pokusava opravdati kojekakvim kvaziargumentima tipa vrele krvi.
dr_Evil

#227 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???

Post by dr_Evil »

ho oponopono wrote:
...koji dio bajke njoj pripada je li ...:pusi2: ...a sve to fino naravno servirano kroz mušku aktivnost nasuprot njenoj pasivnosti i submisivnosti...i osnovni i jedini izraz ženskog ostvarenja i cilj je ionako samo jebena udaja ...a ona po običaju treba biti samo dobra žena, znači žrtvovanje...:pusi2:

...možda, princes na zrnu graška- sve jadna prozreti može, ma i mrvu što će ju na dormeu ponekad žuljati... ali vještog manipulatora teško da razotkrije, ako se i kad desi biće kasno, jebiga ostani tu gdje jesi kindere ljuljaj ženo draga...a muž od zajeba vazda nek ju žulja...:pusi2:
Vjecna bajka jadno zensko lose musko, pa skim muski varaju, sa american pie bit ce posto ste sve fine dobre. Sad slobodno zapali.

Nikad ne bih pristao da budem u vezi, a kamoli u braku sa nekom pasivnom i submisivnom. Dobro ti idu stereotipi.
Zizi505

#228 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???

Post by Zizi505 »

dr_Evil wrote:
ho oponopono wrote:
...koji dio bajke njoj pripada je li ...:pusi2: ...a sve to fino naravno servirano kroz mušku aktivnost nasuprot njenoj pasivnosti i submisivnosti...i osnovni i jedini izraz ženskog ostvarenja i cilj je ionako samo jebena udaja ...a ona po običaju treba biti samo dobra žena, znači žrtvovanje...:pusi2:

...možda, princes na zrnu graška- sve jadna prozreti može, ma i mrvu što će ju na dormeu ponekad žuljati... ali vještog manipulatora teško da razotkrije, ako se i kad desi biće kasno, jebiga ostani tu gdje jesi kindere ljuljaj ženo draga...a muž od zajeba vazda nek ju žulja...:pusi2:
Vjecna bajka jadno zensko lose musko, pa skim muski varaju, sa american pie bit ce posto ste sve fine dobre. Sad slobodno zapali.

Nikad ne bih pristao da budem u vezi, a kamoli u braku sa nekom pasivnom i submisivnom. Dobro ti idu stereotipi.
Onda se bojiš svoje žene :mrgreen:
Manji od makova zrna
dr_Evil

#229 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???

Post by dr_Evil »

zizi505 wrote:
Manji od makova zrna
Ona okom, ja skokom. Uglavnom je sve po njezinom :D
dobar osjecaj

#230 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???

Post by dobar osjecaj »

dr_Evil wrote: Vjecna bajka jadno zensko lose musko, pa skim muski varaju, sa american pie bit ce posto ste sve fine dobre. Sad slobodno zapali.

To što ima mnoštvo djevojaka i žena s kojima lako možeš varati ženu i dalje ne dodaje ništa pozitivno tvom karakteru.
dr_Evil

#231 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???

Post by dr_Evil »

dobar osjecaj wrote: To što ima mnoštvo djevojaka i žena s kojima lako možeš varati ženu i dalje ne dodaje ništa pozitivno tvom karakteru.
Pa ja i ne rekoh nista dobro o mom karakteru (kad je to u pitanju) :D

Nego samo rekoh mojne stereotipe.
ho oponopono

#232 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???

Post by ho oponopono »

dr_Evil wrote:
ho oponopono wrote:

...ma ja garant ona što vam vadi vašu "vrelu krv" u domu zdravlja , pa se nabija odma na karu...hvala joj Godspode na tome daru...tačno krv mi u mozak ode...kako ona samo dobro bode...je ova loša...materijal za zna se, samo podase...

Image
Zizi505

#233 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???

Post by Zizi505 »

dr_Evil wrote:
zizi505 wrote:
Manji od makova zrna
Ona okom, ja skokom. Uglavnom je sve po njezinom :D
Poznajem par koji imaju dogovor da se mogu seksati drugima, i ne kriju ih jedno od drugih. U braku su već 40 godina.

Da li bi ti mogao tako?
Šta misliš, voli li se i tvoja žena igrati s drugim muškarcima, kao ti sa ženama?
dr_Evil

#234 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???

Post by dr_Evil »

zizi505 wrote: Poznajem par koji imaju dogovor da se mogu seksati drugima, i ne kriju ih jedno od drugih. U braku su već 40 godina.

Da li bi ti mogao tako?
Šta misliš, voli li se i tvoja žena igrati s drugim muškarcima, kao ti sa ženama?
Ne poznajem nikoga ko ima takav dogovor, i ne znam da li se voli igrati. Kako na tvojoj strani, mislis li ti to za tvog partnera/partnericu?

Generalno mislim da niko ne zna kako bi reagovao da sazna da ga partner vara, svi imaju neku ideju ali kada se to desi sve se promijeni. Sto je govorio tajson, svaki borac ima plan dok ne dobije saku u lice.
allem_77

#235 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???

Post by allem_77 »

ho oponopono wrote:

Image
Upecao Mujo zlatnu ribicu, a ona mu kaže: 'Ako me pustiš, ispunit ću ti tri želje.

Mujo je pusti, pa kaže: 'Prva mi je želja da me Fata ne vara, druga, ako me i vara, da ja ne saznam, a treća, ako i saznam, da se ne sekiram puno.
Zizi505

#236 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???

Post by Zizi505 »

dr_Evil wrote:
zizi505 wrote: Poznajem par koji imaju dogovor da se mogu seksati drugima, i ne kriju ih jedno od drugih. U braku su već 40 godina.

Da li bi ti mogao tako?
Ne poznajem nikoga ko ima takav dogovor, i ne znam da li se voli igrati. Kako na tvojoj strani, mislis li ti to za tvog partnera/partnericu?

Generalno mislim da niko ne zna kako bi reagovao da sazna da ga partner vara, svi imaju neku ideju ali kada se to desi sve se promijeni. Sto je govorio tajson, svaki borac ima plan dok ne dobije saku u lice.
Vidi, ja nemam problem dijeliti muškarca s drugim ženama, samo uz uvijet da se tako na početku dogovorimo.
Ja sam veoma direktna u izražavanju svojih želja i potreba i to isto očekujem od partnera.
Meni zato tvoje varanje izaziva gađenje, i mislim da si već započeo s uništavanjem svoje porodice.
Imam u svom okruženju takvih kao što si ti, što u u užoj, što u široj familiji i među poznanicima. Ovi što su iskreni u vezi imanja nekoga još pored bračnog partnera iole i funcionišu, a ovi što su krili misleći da nikada neće biti otkriveni, više su se zeznuli nego ovi prvi i na kraju najviše ispaštaju.

Da li bi smio pitati ženu, želi li ona još isprobati nekoga pored tebe? :mrgreen:
arzuhal

#237 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???

Post by arzuhal »

MarlboroGold wrote:Ne znam
Ovo je uvijek dobar početak.
ho oponopono

#238 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???

Post by ho oponopono »

allem_77 wrote:
ho oponopono wrote:

Image
Upecao Mujo zlatnu ribicu, a ona mu kaže: 'Ako me pustiš, ispunit ću ti tri želje.

Mujo je pusti, pa kaže: 'Prva mi je želja da me Fata ne vara, druga, ako me i vara, da ja ne saznam, a treća, ako i saznam, da se ne sekiram puno.
...bilo bi njoj s noge na nogu...ja ti sve pružio i dao...a ti meni kurvo raspala droljo vraćaš tako...čisto sumnjam da bi ga naložilo to saznanje, da je sa drugim širila svoje seksualno znanje...još bi joj i prepisao garant cijelo imanje...:pusi2:

Image
MarlboroGold

#239 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???

Post by MarlboroGold »

arzuhal wrote:
MarlboroGold wrote:Ne znam
Ovo je uvijek dobar početak.
To ti počeo kao šećerko :mrgreen:
allem_77

#240 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???

Post by allem_77 »

Sada je momak u dilemi, zbog dr_evil-a? Možda da pita meteorologa? :D

Došao indijanac kod vrača da ga pita kakva će biti zima. Vrač baci kosti u prašinu i vrteći glavom kaže:
• Spremaj drva, biće oštra zima!
Sutradan dolazi drugi indijanac iz drugog plemena i pita vrača kakva će biti zima. Vrač ponovi ritual i kaže:
• Spremi drva jer će zima biti jako hladna!
To se vraču ponovilo par puta pa odluči nazvati meteorološku službu da njih upita za zimu. Meteorolog mu odgovara:
• Izgleda da će zima biti vraški jaka jer indijanci seku šume k'o ludi!!!
dr_Evil

#241 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???

Post by dr_Evil »

zizi505 wrote:
Da li bi smio pitati ženu, želi li ona još isprobati nekoga pored tebe? :mrgreen:
Ne znam da li bih smio moram razmislit malo bolje o tome, ali znam da ne bih zelio, ne pali me taj cuckold fazon, mada znam da za mnoge funkcionise tako da i to je uredu.

Moram ti reci da si ipak puno otvorenija od mene sa otvorenim brakom.
dr_Evil

#242 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???

Post by dr_Evil »

allem_77 wrote:Sada je momak u dilemi, zbog dr_evil-a? Možda da pita meteorologa? :D
Ma sta ima zbog mene, treba da poslusa sve vas i ostavi curu koju voli i koja ga voli, jer ste procijenili da nije dobar muz.
Eto dilema solved.
-daniel-

#243 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???

Post by -daniel- »

On je sada na poslu, i osjeca se super jer se krece u drustvu mnogo ljudi, pogotovo zena.

:meza1:
dale cooper

#244 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???

Post by dale cooper »

dr_Evil wrote:
allem_77 wrote:Sada je momak u dilemi, zbog dr_evil-a? Možda da pita meteorologa? :D
Ma sta ima zbog mene, treba da poslusa sve vas i ostavi curu koju voli i koja ga voli, jer ste procijenili da nije dobar muz.
Eto dilema solved.
Mislim da je on to sam procijenio da će biti u prvom postu. Problem je što mu se ne napušta ono što je pouzdano i sigurno, ali
ne bi da se odrekne ni onoga što mu se trenutno čini privlačnije i uzbudljivije. Klasičan primjer pokušaja sjedenja jednom
guzicom na dvije stolice. Težak balansirajući akt koji rijetko kad može izdržati dugo.
dr_Evil

#245 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???

Post by dr_Evil »

dale cooper wrote: Mislim da je on to sam procijenio da će biti u prvom postu. Problem je što mu se ne napušta ono što je pouzdano i sigurno, ali
ne bi da se odrekne ni onoga što mu se trenutno čini privlačnije i uzbudljivije. Klasičan primjer pokušaja sjedenja jednom
guzicom na dvije stolice. Težak balansirajući akt koji rijetko kad može izdržati dugo.
Bjez kad bi prekinuo sa njom dobar bio prvi dan, drugi dan kad bi se otrijeznio ili jos gore vidio je sa drugim krivio bi se ko beba.
Euridika
Globalna šefica

#246 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???

Post by Euridika »

dr_Evil wrote:
dale cooper wrote: Mislim da je on to sam procijenio da će biti u prvom postu. Problem je što mu se ne napušta ono što je pouzdano i sigurno, ali
Bjez kad bi prekinuo sa njom dobar bio prvi dan, drugi dan kad bi se otrijeznio ili jos gore vidio je sa drugim krivio bi se ko beba.
Ali, upravo to i treba da doživi, jer on to isto radi njoj. To se zove pravda.
dale cooper

#247 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???

Post by dale cooper »

dr_Evil wrote:
Pa zato treba prvo procijeniti šta se gubi a šta se dobija i kakav se život želi voditi pa onda donijeti odluku. Kao što sam spomenuo
ranije, ništa nema loše u tome što je neko neženja i što voli slobodu i ne želi obaveze koje brak donosi. Ali to mora znati i druga strana
da ne bi bilo zabune. A biti oženjen i švrljati sa strane i kriti se nije nikakva sloboda nego patnja.
Tomahawk11
Globalni moderator

#248 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???

Post by Tomahawk11 »

Euridika wrote: Ali, upravo to i treba da doživi, jer on to isto radi njoj. To se zove pravda.
dr_Evil nam želi reći da treba gledati sebe.
Bitna je lična zadovoljština.
Last edited by Tomahawk11 on 08/10/2019 13:25, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#249 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???

Post by Tomahawk11 »

dale cooper wrote:A biti oženjen i švrljati sa strane i kriti se nije nikakva sloboda nego patnja.
Ih, sav taj strah, adrenalin, tanka je linija između patnje i zadovoljstva :mrgreen: :oops:
dr_Evil

#250 Re: Problem nezenja, zeniti se ili ne???

Post by dr_Evil »

Euridika wrote: Ali, upravo to i treba da doživi, jer on to isto radi njoj. To se zove pravda.
Nadam se da nikada nece to doziviti, i da ce zivjeti happily ever after.
Post Reply