Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da preciziram, reći ću da više nisam mlad i da ne ganjam harame.
Al ova je bila bolesna.
Koliko god da je udariš po nozi ili zadnjici, uvijek joj malo i traži da udaraš jače. ili da je čupaš za kosu.
Tako ovaj priča.
Čuj bolesna...žena voli malo žešći sex, a i njemu izgleda nije mrzak
Da preciziram, reći ću da više nisam mlad i da ne ganjam harame.
Al ova je bila bolesna.
Koliko god da je udariš po nozi ili zadnjici, uvijek joj malo i traži da udaraš jače. ili da je čupaš za kosu.
Tako ovaj priča.
Čuj bolesna...žena voli malo žešći sex, a i njemu izgleda nije mrzak [/quote]
Samo mi nije jasno kada je sve to saznao ako je dobio samo kratki BJ sa noga i jos ga nije zavrsio..
Sta da radim? Ostao mi upaljen forum dok sam bio na pauzi i koleginica vidjela ovu temu i pitala me izravno zasto mi nikad nismo imali sex na radnom mjestu? Sta da radim? Nije vala nesto lijepa, ali je vitka, zgodna.
Dr. Kuca wrote:Sta da radim? Ostao mi upaljen forum dok sam bio na pauzi i koleginica vidjela ovu temu i pitala me izravno zasto mi nikad nismo imali sex na radnom mjestu? Sta da radim? Nije vala nesto lijepa, ali je vitka, zgodna.
Dr. Kuca wrote:Sta da radim? Ostao mi upaljen forum dok sam bio na pauzi i koleginica vidjela ovu temu i pitala me izravno zasto mi nikad nismo imali sex na radnom mjestu? Sta da radim? Nije vala nesto lijepa, ali je vitka, zgodna.
Dino34 wrote:Svi osim mene. Sad stisni pa prokomentariši
Dobro, haj vako...
Jeste I ikada doživjeli da vam cura dođe na razgovor za poso, kasnije završite vozajuci se u autu i na kraju budeš nagrađen oralnim. Pričo mi jedan da mu se to desilo.
Nije mi se desilo da mi cura dodje na razgovor za posao, obicno sam ja na razgovoru za posao.
dr_Evil wrote:
Hoces da kazes da im postanemo human resource fuj gade jedan
Pa ... bilo bi lijepo da nas zene u komisijama i sefice seksualno iskoristavaju ... zbog ravnopravnosti ... a ne da nas zanemaruju kao da ne postojimo ...