The migrants actually have no wish to stay in Croatia, she said, but simply to cross through to Germany.
While nearly all claim to be Syrian refugees, most are actually African or Pakistani migrants who try to break through the border from Bosnia-Herzegovina, which Grabar-Kitarović said was very unstable, and had in some respects been taken over by people who have connections with Iran and terrorist organizations. The country is now controlled by militant Islam, which is dominant in setting the agenda, she said, adding that some are very violent and break into people’s homes. “The problem is that the refugees are being left behind.”
Kolinda Grabar-Kitarović
-
emric
#226 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
https://www.jpost.com/Israel-News/Holoc ... ent-597095
-
daddy-kool
#227 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Ako nije istina, nije žurila sa demantom.
Svakako se uklapa u ustaljeni obrazac njenih izvjava posljednih godina.
Svakako se uklapa u ustaljeni obrazac njenih izvjava posljednih godina.
-
Hafis
#228 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Šteta, lažna uzbuna. A toliko je sočnih komentara ovdje napisano, čak smo i spomenuli škutorsku krezubu masu.
Ništa, pohraniti na disk, pa čekati opet do prve prilike. Šteta je da propadnu.
- SaraFina
#229 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
https://m.vecernji.hr/vijesti/predsjedn ... ue-1335615

Apsolutno je netočno da sam BIH prozvala nestabilnom i povezivala s terorizmom
-
Hafis
#230 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Mora da je prelistala Klix,i ovu temu, pa kad je vidjela što je napravila, sad se vadi.
Ali vraga, možda može nas levate preveslati, ali naše oštroumne dijasporce i ovu jednu dijasporku - nikada. Ha ja.
Ali vraga, možda može nas levate preveslati, ali naše oštroumne dijasporce i ovu jednu dijasporku - nikada. Ha ja.
- SaraFina
#231 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Hoćete ići organizirano glasati za K.G.K sada?
-
hizo ramidovic
#232 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
rekoh ja juce da je ovo obicna propaganda i da su u pitanju podmetanja islamistickih radikalnih medija koji zele da ocrne kraljicu balkana i prvu damu nositelja europskih vrijednosti
-
Hafis
#233 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Jedino joj mogu narušeni rejting popraviti busevi iz škutorlanda organizirani od Čovića i HDZ-a.
Gazimo ih kako nam ćejf pa im ovo dođe osveta
Gazimo ih kako nam ćejf pa im ovo dođe osveta
Last edited by Hafis on 31/07/2019 12:01, edited 1 time in total.
- salik79
#234 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Hocemo li tek tako prrsutjeti cioniatocku propagandu i dalje "pusiti" izraelsku propagandu?Hafis wrote:Šteta, lažna uzbuna. A toliko je sočnih komentara ovdje napisano, čak smo i spomenuli škutorsku krezubu masu.
Napominjem, ovo nisu samo cionisticki mediji izmislili, nego su prenijeli zvanicne izjave glasnogovornika izraelskog premijera.
Zamislite da je bilo koja druga zemlja podvalila slicne izjave nekom najvisem drzavnom zvanicniku neke zemlje!? Ovako, Izrael uvijek prolazi na užprovjerenu kartu "antisemitizma"...
- SaraFina
#235 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Gore je ovim HDZ-ovcima našim pao demant, nego da ih pljusnula kantom hladne vode iz Neretve 
I kad neko počne o opasnosti HR politike po nas. Pa plavka ne zna je li pošla ili došla. I nije Merkelica pobogu.
I kad neko počne o opasnosti HR politike po nas. Pa plavka ne zna je li pošla ili došla. I nije Merkelica pobogu.
-
Hafis
#236 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Pužite i gmižite HDZ-ovci s Kolindom skupa 
- SaraFina
#237 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Ona se izvuče. A vi će te u Sarajevo, Bakirbegu skute ljubiti

-
Hafis
#238 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Loži krezubu škutorsku masu pred izbore izjavama i prosi ublehašica glasove 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#239 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Prva u komšija se još više ukopava.
Nema niko da joj kaže da je bolje da šuti?
Nema niko da joj kaže da je bolje da šuti?
- SaraFina
#240 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Susjede nam krenulo pravo zadnjih mjesec i nešto. Nedaj Bože gore samo!
-
Hafis
#241 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Šteta. A taman sam danas u svrhu patrijotskog bojkota htio otići do Binga u Vrapčićima da kupim kakve suhoće made in taj famozni Brajlović pa da vidim i to čudo jednom. Kad ništa.
Samo da provjerim, da nisam nešto pogrešno shvatio: znači još uvijek pika kupovati proizvode Made in Croatia??
Samo da provjerim, da nisam nešto pogrešno shvatio: znači još uvijek pika kupovati proizvode Made in Croatia??
- Styling
#242 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
To ako ona kaze da nije rekla mi sada treba da prihvatimo zdravo za gotovo, naravno, i da optuzimo Jerusalem Post da na nju lazu jer imaju nesto protiv nje. Ne bi ona, inace. Ona je nas dokazani prijatelj. Osim kada nas treba zarad licnog interesa popljuvati. Ja joj ne vjerujem da nije rekla da golom guzicom na vrelu pec sjedne.SaraFina wrote:Ona se izvuče. A vi će te u Sarajevo, Bakirbegu skute ljubiti![]()
- spreca
#243 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
SaraFina wrote:https://m.vecernji.hr/vijesti/predsjedn ... ue-1335615
-
Hafis
#244 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Au, evo ti belaja. Želja je pozvao hrvatskog ambasadora da mu oćita bukvicu.
Samo da ga ovaj ne odjebe i ne kaže mu: nemam ti ja vremena jarane nabilavati šuplje i zajebavati se okolo, radim složen posao.
Samo da ga ovaj ne odjebe i ne kaže mu: nemam ti ja vremena jarane nabilavati šuplje i zajebavati se okolo, radim složen posao.
- bingov buraz
#245 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Vrlo moguće da ništa nije rekla,samo klimala glavom i treptala okicama razmišljajući kako će ispasti na fotkama.
A domaćini naivno pomislili da se slaže sa njima po svim pitanjima
A domaćini naivno pomislili da se slaže sa njima po svim pitanjima
- salik79
#246 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Jos jednom, glasnogovornik/portparol izraelskog premijera, Benjamina Netenjahua:

Gdje je onaj procionisticki djeneral war, da nam pojasni kako nam je Izrael prijateljska drzava?

Gdje je onaj procionisticki djeneral war, da nam pojasni kako nam je Izrael prijateljska drzava?
- SaraFina
#247 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Naravno da ne.. Ali..Styling wrote:To ako ona kaze da nije rekla mi sada treba da prihvatimo zdravo za gotovo, naravno, i da optuzimo Jerusalem Post da na nju lazu jer imaju nesto protiv nje. Ne bi ona, inace. Ona je nas dokazani prijatelj. Osim kada nas treba zarad licnog interesa popljuvati. Ja joj ne vjerujem da nije rekla da golom guzicom na vrelu pec sjedne.SaraFina wrote:Ona se izvuče. A vi će te u Sarajevo, Bakirbegu skute ljubiti![]()
Daj uživaj u ovom hladnom šoku koji HDZ-ovci osjećaju nakon demanta
Ja guštam!
- sinuhe
#248 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Zaista los zurnalizam u Izraelu. Malo su se samo nadovezali na neke njene ranije izjave.
Press sluzba izraelskog ministarstva ne spominje BiH ni na koji nacin u par clanaka. https://mfa.gov.il/MFA/PRESSROOM/Pages/default.aspx
Press sluzba izraelskog ministarstva ne spominje BiH ni na koji nacin u par clanaka. https://mfa.gov.il/MFA/PRESSROOM/Pages/default.aspx
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#249 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Inače se tek tako odjebaje Predsjedavajući zemlje u kojoj si ambasadorHafis wrote:Au, evo ti belaja. Želja je pozvao hrvatskog ambasadora da mu oćita bukvicu.
- Alfons Kauders
#250 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Čini se da je ovaj put zaista otišla korak predaleko... I neka je, da običan narod vidi s kim imamo posla.
Cijelo jutro slušam i čitam ljude koji bježe od politike, i prilično su glasni u pričama o bojkotu i slično. Jako mi je drago zbog toga. Krajnje je vrijeme.
Cijelo jutro slušam i čitam ljude koji bježe od politike, i prilično su glasni u pričama o bojkotu i slično. Jako mi je drago zbog toga. Krajnje je vrijeme.