Kad je kasno za ljubav

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
SaraFina

#226 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by SaraFina »

Cookie85 wrote:
SaraFina wrote:

Pa ako mu odgovorim, sebe dovodim također u nezgodan položaj. Em nije primjerno, Em pravila ne dozvoljavaju. Šta ću?
Sad mi nece odgovoriti, :( hajd mozda procita pa prihvati savjet :D

Briga te. Imaš lovu. Ne moraš se "kupati" kao jadni Muzafer :D
HAVANA

#227 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by HAVANA »

alibaba_i_30_godina wrote:
SaraFina wrote:
HAVANA wrote:Meni je stari sega kad se zaljubi,a zaljubio se jedno 3 puta zadnjih 15 godina. :lol: Ko momcic,cvrkuce... :ruza: A 83 godine ima.

Sad si ove momke (Xavia i Demagoga) bacio u crnjak!
I ja sam svog tatu neki dan uhvatio sa ''drugaricom'' u gradu. :lol:

Lik '49 godište. :mrgreen: :izet:
Puter za mog,moj 36. :lol: Kupio mu piaggio nrg 50cc za 1 maj.Kaze stari sto je imao, ne valja mu vise.Eno ga na moru.Cerka mi je dole kod njega,21 godina ,cirkus svake godine.Stalno mi slike salje i snimke...Kaze majke mi on bolje zivi od mene... :shock: Non stop mu neko tu,pjevaju,pricaju nake jezike a svako svakog razumije ,koji god... :lol: Znaci prica frajer ceski,njemacki,engleski...sve.Riba,vino i ide to... :lol:
Last edited by HAVANA on 30/07/2019 16:05, edited 1 time in total.
John Cleese

#228 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by John Cleese »

I ovdje - enigmatika, bas vas je krenulo danas :D

P.S.
Ne vrijedi trositi vrijeme na komunikaciju te vrste.
Mene je svojedobno jedan primitivni kreten nazvao klosarom - odgovorio sam osmijehom. Nisam ga cak ni prijavio :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#229 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by _BataZiv_0809 »

Tomahawk11 wrote:
Podsjeti me na situaciju prije x-godina, mjesto dešavanja Sloga...doduše, nama su prišle neke studentice iz Krajine :D
Bilo je i mrežastih čarapica, ako te zanima :oops:

Jesi ih pitao da te vode u ŠveCku :D
Uh mrezaste :evil:

To su te situacije, ja lezo kuci, zove me jaran hajmo kaze do grada na pice, jedan objekat koji je radio samo zimi, sad otvoren, necemo dugo :D odatle odemo u ovu kafaničicu sa još dvojicom gringosa, jarana iz srednje skole i ostalo je istorija :evil:

Ma bjezi kakva Švecka, sve i jedna imaju bar po dvoje djece sa razlicitim likovima :lol: Ova jedna vec i nana :lol: rodila u 18-toj, kcerka joj rodila u 21-voj. :shock: Sad ovog jarana zovemo deda :lol:
Xavier1

#230 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by Xavier1 »

alibaba_i_30_godina wrote:
Xavier1 wrote:
alibaba_i_30_godina wrote: Ma nije baš o tome riječ moonkice. Sve to pada u vodu i nije bitno ukoliko ti osoba odgovara i ukoliko si zaljubljen u nju. Ali nekome samo radi toga što puši ne pružiti priliku je čista glupost. Pogotovo ako je to jedina stvar koja je upitna.
Imas ljudi kojima mnogo smeta taj miris. Ne mozes ti odredjivati drugima je li glupost ili ne.
Aha, a ne smeta ti kada neko za stolom pored vas dimi? Ili kada gradom osjetiš 'miris' i druge ''mirise''?

Ma ti ćeš joj kupovati cigare kada se zaljubiš u nju. Vidjet ćeš. :mrgreen:
Ne mogu ja vise da se zaljubim. Toga je mozda bilo sa 18 godina. :D
SaraFina

#231 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by SaraFina »

John Cleese wrote:I ovdje - enigmatika, bas vas je krenulo danas :D

P.S.
Ne vrijedi trositi vrijeme na komunikaciju te vrste.
Mene je svojedobno jedan primitivni kreten nazvao klosarom - odgovorio sam osmijehom. Nisam ga cak ni prijavio :D

I to što kažeš :kiss:

Dovoljna je kazna sam sebi.
Tomahawk11
Globalni moderator

#232 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by Tomahawk11 »

_BataZiv_0809 wrote:
Tomahawk11 wrote:
Podsjeti me na situaciju prije x-godina, mjesto dešavanja Sloga...doduše, nama su prišle neke studentice iz Krajine :D
Bilo je i mrežastih čarapica, ako te zanima :oops:

Jesi ih pitao da te vode u ŠveCku :D
Uh mrezaste :evil:

To su te situacije, ja lezo kuci, zove me jaran hajmo kaze do grada na pice, jedan objekat koji je radio samo zimi, sad otvoren, necemo dugo :D odatle odemo u ovu kafaničicu sa još dvojicom gringosa, jarana iz srednje skole i ostalo je istorija :evil:

Ma bjezi kakva Švecka, sve i jedna imaju bar po dvoje djece sa razlicitim likovima :lol: Ova jedna vec i nana :lol: rodila u 18-toj, kcerka joj rodila u 21-voj. :shock: Sad ovog jarana zovemo deda :lol:
Nisam htio izaći tu veče, natjeraše me :lol:

Auuu :run: dobro si prošao :skoljka:
Cookie85

#233 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by Cookie85 »

moonca wrote:
Ja sam odrasla u kuci pusaca-izlaila na mjeta gdje se pusili, u kancelariji zenska pusila,,haj.. :roll: -naravno to je bilo normalno - smetao mi je dim ali sam mogla boraviti u takvim prostorijama- i ako je momak pushac - nije mi smetalo---ali--ako nisi u tome ucestvovao tokom razvoja jako smeta -

meni licno sada nakon ovoliko godina bez dima- jako smeta restoran gdje se pusi- ja ne ulazim u takve , ne mogu jesti u takvim... miris dima na ulici i nekako mogu podnijeti --- .. no, razumijem u Bosni je to sve jos uvijek normalno...
pisem moj slucaj da se neko ne bi nasao uvrijedjenim...

shvati Xaviera-
Sasvim je normalno da neko ne moze podnije dim od cigara i ne zeli djevojku koja pusi, to je sasvim ok.

Ali nije ok da ne das priliku djevojci koja je izasla sa jaranicama navecer i pije neki koktel, ili uopste sto je izasla sa prijateljima i prijateljicama i slicne situacije to je primitivno, ima super djevojaka/zena koje kad izadju popiju, neke i puse, ne vidim da je to razlog da na pogled sa daljine zakljucis da je klosarka ili kurva..
anchor85

#234 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by anchor85 »

Xavier1 wrote:
anchor85 wrote:
Xavier1 wrote:
Ma gdje sam to pogrijesio? Znas i sama da je istina.
Ti i da hoćeš zbog ovakve priče i ovakvih stavova ne možeš biti sa ženom od preko 30. Zar zaista misliš da bi te mogla slušat više od 60 sec? :lol: :lol: :lol:
Ovako si zanimljiv, MOŽDA, djevojčicama od 18-20. Možda. A vjerovatno ni njima nisi.
Klasika kod vas zena. Cim vam se ne svidja necije razmisljanje ide vrijedjanje.
Koliko ti imaš godina? 25? Možemo nastaviti raspravu za nekih 6-7 godina.
pijo_zoljo

#235 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by pijo_zoljo »

Tomahawk11 wrote:

de ga bolan pitaj jel se zaljubio

:mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#236 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by Tomahawk11 »

pijo_zoljo wrote:
Tomahawk11 wrote:

de ga bolan pitaj jel se zaljubio

:mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Vidiš da se odljubio :lol: :lol:

Vjerovatno i momentalno otrijeznio :oops:
Cookie85

#237 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by Cookie85 »

SaraFina wrote:
Cookie85 wrote:
SaraFina wrote:

Pa ako mu odgovorim, sebe dovodim također u nezgodan položaj. Em nije primjerno, Em pravila ne dozvoljavaju. Šta ću?
Sad mi nece odgovoriti, :( hajd mozda procita pa prihvati savjet :D

Briga te. Imaš lovu. Ne moraš se "kupati" kao jadni Muzafer :D
:thumbup:
Cookie85

#238 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by Cookie85 »

strucnjakdemagog wrote:
Cookie85 wrote:
strucnjakdemagog wrote:
Sinko, to što sam ja prošao u životu, ti nisi ni u filmovima gledao. Pa i po pitanju žena.
Ne treba mi savjet od tebe, samo ti nastavi da budeš duhovit i zabavan onoj klošarci, možda te i pozove na kafu. :wink:
Mozda jesi stariji, ako si stariji onda se iskreno nadam da si i iskusniji. Nisam ja ovdje da nekog zabavljam (osim sebe), ali kakve ti glupe price pises, da je prosto za ne povjerovati da neko "stariji" moze tako nesto pisati i misliti.

Ocigledno da ti treba savjet, vjeruj da ti veoma potreban savjet, ne mora biti od mene, ali od nekog sigurno.

Ovo sto sam ti boldirao sto si napisao, samo cu se nasmijati :)

Ti kao "stariji" i "iskusniji" bi trebao da znas da ne trebas neke stvari govoriti sa sigurnoscu o nekome! Pogotovo koga ne znas ;)

Nikad ne znas kakav je ko zivot imao :)

Nego poslusaj "mladjeg" ako nemas argument neki, nemoj vrijedjati, ako ne znas nekoga licno, nemog nesto govoriti sto ne znas o nekome. Nego uzivaj, opusti se , zivot je kratak iskoristi ga maksimalno kako znas i mozes! ;)

:lol:

Eto odgovorio sam ti.
Eh bas ti hvala na odgovoru, vidis kako je sve to super :) :D :thumbup:
strucnjakdemagog

#239 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by strucnjakdemagog »

Eto još samo potpišite ugovor. :lol:
moonca

#240 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by moonca »

Cookie85 wrote:
moonca wrote:
Ja sam odrasla u kuci pusaca-izlaila na mjeta gdje se pusili, u kancelariji zenska pusila,,haj.. :roll: -naravno to je bilo normalno - smetao mi je dim ali sam mogla boraviti u takvim prostorijama- i ako je momak pushac - nije mi smetalo---ali--ako nisi u tome ucestvovao tokom razvoja jako smeta -

meni licno sada nakon ovoliko godina bez dima- jako smeta restoran gdje se pusi- ja ne ulazim u takve , ne mogu jesti u takvim... miris dima na ulici i nekako mogu podnijeti --- .. no, razumijem u Bosni je to sve jos uvijek normalno...
pisem moj slucaj da se neko ne bi nasao uvrijedjenim...

shvati Xaviera-
Sasvim je normalno da neko ne moze podnije dim od cigara i ne zeli djevojku koja pusi, to je sasvim ok.

Ali nije ok da ne das priliku djevojci koja je izasla sa jaranicama navecer i pije neki koktel, ili uopste sto je izasla sa prijateljima i prijateljicama i slicne situacije to je primitivno, ima super djevojaka/zena koje kad izadju popiju, neke i puse, ne vidim da je to razlog da na pogled sa daljine zakljucis da je klosarka ili kurva..
Vjerujem da ovo nije upuceno meni-jer nije moja izjava....
Cookie85

#241 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by Cookie85 »

anchor85 wrote:
Xavier1 wrote:
anchor85 wrote:
Ti i da hoćeš zbog ovakve priče i ovakvih stavova ne možeš biti sa ženom od preko 30. Zar zaista misliš da bi te mogla slušat više od 60 sec? :lol: :lol: :lol:
Ovako si zanimljiv, MOŽDA, djevojčicama od 18-20. Možda. A vjerovatno ni njima nisi.
Klasika kod vas zena. Cim vam se ne svidja necije razmisljanje ide vrijedjanje.
Koliko ti imaš godina? 25? Možemo nastaviti raspravu za nekih 6-7 godina.
Ne mora da znaci, ima zena kojima je potreban mladji i izdrzljiviji , ne mora uopste da prica :D :D
SaraFina

#242 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by SaraFina »

Cookie85 wrote:

Koki, zabavnije je i ono s ugovorom i sponzorstvom nego brak sa emotivnim invalidom. Koji se pravi normalan. A onda pukne ko kokica.

U pravu si ti! :D
Cookie85

#243 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by Cookie85 »

moonca wrote:
Cookie85 wrote:

Vjerujem da ovo nije upuceno meni-jer nije moja izjava....
Nije tvoja izjava, ali maloprije je bilo prepucavanje pa je na kraju ispalo da svaka zena/djevojka koja pusi, pije, izlazi i sta znam vec da je klosarka. samo sam se nadovezao na tvoj post :)
pijo_zoljo

#244 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by pijo_zoljo »

SaraFina wrote:
Cookie85 wrote:

Koki, zabavnije je i ono s ugovorom i sponzorstvom nego brak sa emotivnim invalidom. Koji se pravi normalan. A onda pukne ko kokica.

neka te bona

neka....
moonca

#245 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by moonca »

Cookie85 wrote:[
Ne mora da znaci, ima zena kojima je potreban mladji i izdrzljiviji , ne mora uopste da prica :D :D
nije parvilo- niti je povezano sa 'izdrzljivoscu- jednostavno zene se bolje osjecaju sa mladjima, jer su im mozda blizi, nego sa vrsnjakom koji je - u vecini slucajeva - djuturumi :lol: a isto godina imaju.. :-)
Cookie85

#246 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by Cookie85 »

SaraFina wrote:
Cookie85 wrote:

Normalno da sam u pravu :D

Nema zajebancije, nerviranja, i sta ja znam cega sve. Samo uzivanje i provod :)

Lijepo se dogovoris, odmah na pocetku kazes kako ce da bude, i uzivaju oboje bez ikakvih problema i sranja :D
Cookie85

#247 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by Cookie85 »

moonca wrote:
Cookie85 wrote:[
nije parvilo- niti je povezano sa 'izdrzljivoscu- jednostavno zene se bolje osjecaju sa mladjima, jer su im mozda blizi, nego sa vrsnjakom koji je - u vecini slucajeva - djuturumi :lol: a isto godina imaju.. :-)
Cudno, mislio sam da starije zene koje vole mladje muskarce (zavisi kakav mladji muskarac) neke koriste samo za seks, neke koriste da hodaju da bi ih njene drugarice vidjele i kako bi se ona hvalila sa mladjim... izleda da sam pogresno mislio

a kako ti to znas ? :D :izet:
SaraFina

#248 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by SaraFina »

pijo_zoljo wrote:
SaraFina wrote:
Cookie85 wrote:

neka te bona

neka....

Zamisli dvojbu 1.sponzoruša i u 2."mraku" sa emotivnim invalidom pred puknućem i 2 djece...plus stambeni kredit. Negdje pročitah temu :lol:

Pa opcija br 1. :D
Cookie85

#249 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by Cookie85 »

SaraFina wrote:

Zamisli dvojbu 1.sponzoruša i u 2."mraku" sa emotivnim invalidom pred puknućem i 2 djece...plus stambeni kredit. Negdje pročitah temu :lol:

Pa opcija br 1. :D
Nemoj misliti da nema zena koje hoce sponzore iako imaju muza, djecu i kredite.. sta mislis da se ti krediti sami otplacuju ?? :D :D
SaraFina

#250 Re: Kad je kasno za ljubav

Post by SaraFina »

Cookie85 wrote:
SaraFina wrote:
Cookie85 wrote:

Normalno da sam u pravu :D

Nema zajebancije, nerviranja, i sta ja znam cega sve. Samo uzivanje i provod :)

Lijepo se dogovoris, odmah na pocetku kazes kako ce da bude, i uzivaju oboje bez ikakvih problema i sranja :D

Baš. Nema ispada kad pukne ko kokica. Nema djece i kredita... ucjena i emotivnih slomova. Ništa!

Svako sebi civilizirano.
Post Reply