Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ramsey8 wrote:hoce li neko kupiti origin acc samo na njemu ima fifa 20
nije valjda do toga došlo
Nisam igrao od prosle subote nikako nemam ni vremena i kad imam prije igram rocket league
A i kad mi se igra fifa brzo izgubim volju nakon par tekmi i otvorenih packova
Ja sam na 15w. Mali mi jednom resrartovo pc kad sam vodio, jednom mi puče konekcIja kod 3-1 i dvije mi ostale ... Ma opet će biti loš totw pa se nisam ni nerviro previše.
A ako ti ima mjesta u timu i ne trebaju ti coinsi da bi kupio nekog drugog onda neka igra
Ja dobio ono ucl rare Terstegena Mogao je vala Van Dijk Untradable je. Stavio sam ga na go do daljnjeg
Problem s tim karticama je sto im jedan ili dva statsa ostanu sa orginalne kartice koja su bitna. Najcesce je to balance i agility, dzaba mu pace 90 ako mu je ovo lose pa se okrece ko ornar. I stamina isto. Eno Nesta icon truba zesca okrece se ko ormar ja se obradujem kad igram protiv njega
Sinoc u onom packu ucl dobio dva golmana I sta cu ubacim golmana u spic Caballero bio, Imo dvije asistencije i jedan go, izaso protivnik na 3:0 oko 30. minute
Ma budale, vodis 5:0 u 30. minuti on nece izaci, onda se zajebajes dadnes go u 80.oj i on izadje Nisu normalni. Isto sinoc udjem u friendly treba neki objectiv ispunit logicno svi ulaze u to radi toga, i ja njega pustam sklanjam se da daje golove, on mene klizecim kosi ubi me, nema faula u tom
Mustang1 wrote:Problem s tim karticama je sto im jedan ili dva statsa ostanu sa orginalne kartice koja su bitna. Najcesce je to balance i agility, dzaba mu pace 90 ako mu je ovo lose pa se okrece ko ornar. I stamina isto. Eno Nesta icon truba zesca okrece se ko ormar ja se obradujem kad igram protiv njega
Dzeko sa hunterom pace 93, šut 92, wf 5, 193 cm... Samo treba da se okrene prema golu i ćao
Sa hulkom slično... Samo kreni prema golu i ako ko priđe l2 pa kocka, sve što je bitno sa sniperom preko 95
febo_acm wrote:Čekam cm ikonu pa da uzmem lengleta, varana i stegena
Imam i tandem walcott alli.
Ja imam Varana Ramosa i TerStegena plavog, Ramos untradable, TerStegen isto, kontam da hoce danas Lenglet biti IF da ga dobijem crvenog sutra, pa prodam Varana to je 300k odmah ide Kante i Wijnaldum IF umjesto Fabinha i Sissoka.
Ona ubacivanja su zlo, ispao sam do 7. lige da bi to uradio Nece niko da me pusti iako im dam pobjedu, Evo od sinoc iz 7. lige do 5. dosao bez poraza ali nikad vise necu ispasti ovako nisko, a u 5. ligi su haman najbolje nagrade
Mustang1 wrote:Ona ubacivanja su zlo, ispao sam do 7. lige da bi to uradio Nece niko da me pusti iako im dam pobjedu, Evo od sinoc iz 7. lige do 5. dosao bez poraza ali nikad vise necu ispasti ovako nisko, a u 5. ligi su haman najbolje nagrade
Mustang1 wrote:Ona ubacivanja su zlo, ispao sam do 7. lige da bi to uradio Nece niko da me pusti iako im dam pobjedu, Evo od sinoc iz 7. lige do 5. dosao bez poraza ali nikad vise necu ispasti ovako nisko, a u 5. ligi su haman najbolje nagrade
Kakva ubacivanja? Pa ne mora glavom, samo prođeš sa krila i l2 i krug... Ja sam sve riješio lako. Low driven sam malo vježbo i onda sam i to u dvije tekme riješio regularno. Najgore mi je bilo 3w da lukaku zabije
Kakva ubacivanja? Pa ne mora glavom, samo prođeš sa krila i l2 i krug... Ja sam sve riješio lako. Low driven sam malo vježbo i onda sam i to u dvije tekme riješio regularno. Najgore mi je bilo 3w da lukaku zabije