Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
Cherry-Cherry

#226 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by Cherry-Cherry »

kakavdanakneiskustvu wrote:kreten se zahvaljuje ambasadama zemalja koje nisu izrazili podrsku neugrozenom snimatelju,kao da ambasade nemaju pametnija posla nego izdavati saopcenja oko necega sto ih se ama bas nikako ne tice
:lol: :lol: :thumbup: Al fakat jbt. Kao da su sve ambasade po službenoj dužnosti dužne da komentarišu svaki divljački napad.
Seyfo

#227 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by Seyfo »

Sto ne zahvali i Dodiku i Vucicu? Ni oni ga ne prozvase i ne osudise.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#228 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by _BataZiv_0809 »

mr.sci. :lol:
mali_balon

#229 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by mali_balon »

Eto Najveci u Bosnjaka je reko da je doticni gospodina napao kameru a evo i doticni mr.sci cesr se fino i kulturno izivnuio....ipak je on tog bahatog i bezobraznog novinara zovnuo u krug firme (da bahatog novinara i njegovu kameru zasitti od mogucih ispada, vidite koliko je gosp.mr.sci Cesir fin...pajel) ovaj ga nije poslusao i gosp.mr.sci Cesir je regaovao, jer ipak je i on covjek sa emocijama, ali gosp.mr.sci Cesir je u tom naletu huje ipak smogao zadrzati hladnu glavu i napao je kameru, jer je ipak ona radila taj "prljav" posao...pajle

JA bi da mi bradu gosp.mr.sci Cesiru halalimo
MarlboroGold

#230 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by MarlboroGold »

Komedija se nastavlja...
mirza_15

#231 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by mirza_15 »

mali_balon wrote:Eto Najveci u Bosnjaka je reko da je doticni gospodina napao kameru a evo i doticni mr.sci cesr se fino i kulturno izivnuio....ipak je on tog bahatog i bezobraznog novinara zovnuo u krug firme (da bahatog novinara i njegovu kameru zasitti od mogucih ispada, vidite koliko je gosp.mr.sci Cesir fin...pajel) ovaj ga nije poslusao i gosp.mr.sci Cesir je regaovao, jer ipak je i on covjek sa emocijama, ali gosp.mr.sci Cesir je u tom naletu huje ipak smogao zadrzati hladnu glavu i napao je kameru, jer je ipak ona radila taj "prljav" posao...pajle

JA bi da mi bradu gosp.mr.sci Cesiru halalimo
Nečuveno! Skandalozno! Da mi nešto halalimo Husi? Valjda Huso treba da halali novinaru/kameri što ga je/ju tukao?
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#232 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by japin_mutapi »

da huseinaga nije sam, goloruk, stao pred četnike 92e godine i odbranio bosnu - ne bi bilo bosne ni nas da na ovom forumu komentarišemo
bingov buraz

#233 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by bingov buraz »

kakavdanakneiskustvu wrote:kreten se zahvaljuje ambasadama zemalja koje nisu izrazili podrsku neugrozenom snimatelju,kao da ambasade nemaju pametnija posla nego izdavati saopcenja oko necega sto ih se ama bas nikako ne tice
I savjetu Ujedinjenih Nacija jer nije sazvao hitnu sjednicu :mrgreen:
Artest

#234 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by Artest »

Da je sreće Husaga - Vitez - Ćesir bi dobio bilboard zahvalnosti u svakom gradu, a ne svojevrsnu satanizaciju i sprdanje. Ostaće upamćen kao prvi čo'ek koji je provalio namjere pobunjene vještačke telegencije, koja je kako vidimo ovladala slobodnom voljom i namjerava ko zna sta, vjerovatno da istrijebi ljude kao vrstu. Husaga -Vitez- Ćesir je prvi izašao na crtu AI zulumćarima i jebao otoj Kameri nanu naninu.

Jedina manjkava stvar u svemu tome je sto Kamera nije privedena i podvrgunuta isljedjivanju. Pa tako nikad necemo saznati koliko ima kamera-spavača; kako komunicraju sa drugim naprednim "uređajima" (smije li se mirno zaspat ispod LCD televizora?), ko im je Vođa itd.
kakavdanakneiskustvu

#235 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by kakavdanakneiskustvu »

Cherry-Cherry wrote:
:lol: :lol: :thumbup: Al fakat jbt. Kao da su sve ambasade po službenoj dužnosti dužne da komentarišu svaki divljački napad.

a i sta ocekivati od njega poslije onakve bakirove izjave i pljeska pojedinih prisutnih
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#237 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by japin_mutapi »

husaga gazija naš, samo oštro :bih:
dzejkej

#238 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by dzejkej »

Artest wrote:Da je sreće Husaga - Vitez - Ćesir bi dobio bilboard zahvalnosti u svakom gradu, a ne svojevrsnu satanizaciju i sprdanje. Ostaće upamćen kao prvi čo'ek koji je provalio namjere pobunjene vještačke telegencije, koja je kako vidimo ovladala slobodnom voljom i namjerava ko zna sta, vjerovatno da istrijebi ljude kao vrstu. Husaga -Vitez- Ćesir je prvi izašao na crtu AI zulumćarima i jebao otoj Kameri nanu naninu.

Jedina manjkava stvar u svemu tome je sto Kamera nije privedena i podvrgunuta isljedjivanju. Pa tako nikad necemo saznati koliko ima kamera-spavača; kako komunicraju sa drugim naprednim "uređajima" (smije li se mirno zaspat ispod LCD televizora? :pisnuo: :pisnuo: :pisnuo: ), ko im je Vođa itd.
vještačka telegencija :pisnuo: :pisnula: :pisnuo: :pisnula:
mali_balon

#239 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by mali_balon »

mirza_15 wrote:
mali_balon wrote:Eto Najveci u Bosnjaka je reko da je doticni gospodina napao kameru a evo i doticni mr.sci cesr se fino i kulturno izivnuio....ipak je on tog bahatog i bezobraznog novinara zovnuo u krug firme (da bahatog novinara i njegovu kameru zasitti od mogucih ispada, vidite koliko je gosp.mr.sci Cesir fin...pajel) ovaj ga nije poslusao i gosp.mr.sci Cesir je regaovao, jer ipak je i on covjek sa emocijama, ali gosp.mr.sci Cesir je u tom naletu huje ipak smogao zadrzati hladnu glavu i napao je kameru, jer je ipak ona radila taj "prljav" posao...pajle

JA bi da mi bratu gosp.mr.sci Cesiru halalimo
Nečuveno! Skandalozno! Da mi nešto halalimo Husi? Valjda Huso treba da halali novinaru/kameri što ga je/ju tukao?
Sikter tamo komunjaro udbaska, neuzubilah
Edin H.

#240 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by Edin H. »

mali_balon wrote:
mirza_15 wrote:

JA bi da mi bratu gosp.mr.sci Cesiru halalimo
Sikter tamo komunjaro udbaska, neuzubilah
Kebu bi mrak pojeo da je usao :skoljka:
mali_balon

#241 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by mali_balon »

Vi se sprdate i zajebajete ali mr.sci gosp. Cesir je vizionar, vidite li vi da je ona vrijeme poceo samarati A.I. (artificial intelligence, za neupucene komunjare), samim tim nece doci do premoci masina i robota, nece doci do terminatora i sudjeg dana, nece doci do Borga i Control 31........znaci mr.sci gosp. Cesir je vizionar sretna je zemlja koja ima takvog vizionara.....pajel...
mali_balon

#242 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by mali_balon »

I treba promjeniti naslov teme u vizionar gosp.mr.sci Cesir imao incident isprovociran od strane kamere
emirolini

#243 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by emirolini »

Koji smo odron od države. Ovi SDA-ovci i svi ostali "politicari" su postali toliko bahati da ce za godinu dvije poceti bukvalno da pisaju po nama i onda ce nas tuziti zato sto su pisali po nama...
Point.

#244 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by Point. »

Ma jebem ja tom Husi mater. Eto.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#245 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by pici »

Ćesira ispitala policija, najavljena istraga javnih nabavki
Iz Skupštine Kantona Sarajevo najavili su istragu o navodnim malverzacijama u dodjeljivanju poslova putem javnih nabavki.

Dan nakon napada, Žurnal je objavio priču na kojoj su radili mjesecima.

U njoj navode kako su dvije firme u vlasništvu Ćesira od 2016. godine dobile poslove vrijedne blizu 650.000 eura od javnih firmi i institucija.

Sumnjive javne nabavke i tenderi
Na njihovom su čelu, ističu, bili kadrovi SDA.

"Da bi Ćesirova firma pobijedila na tenderu, iz Općine [Novi Grad] će korigirati cijene u ponudi kako bi bila najpovoljnija. Kada se to otkrije i čitav postupak poništi, iz Općine će jednostavno raspisati novi tender, na kojem će posao dobiti neka druga firma u vlasništvu istog čovjeka - Huse Ćesira", piše ovaj portal.

Navode Žurnala potvrdio je predsjedavajući Skupštine KS-a Elmedin Konaković, koji je kazao kako ima saznanja da su plastične cijevi iz Ćesirovih firmi kupovala i državna poduzeća kojoj uopće nisu potrebne za djelatnost kojom se bave i da stoje u magacinima.

"Sigurno se može i hoće pokrenuti pitanje odgovornosti ukoliko se utvrdi da bilo šta od tih procedura nije bilo u interesu javnih kompanija, nego u interesu pojedinaca. Mi smo već poduzeli mjere i podnijeli krivične prijave onima čiji smo nerad ili neke moguće nezakonitosti već utvrdili", istakao je on.

S druge strane, Ćesir odbacuje sve optužbe i žali zbog napada na fotografa, dok istraživanje njegovog poslovanja smatra narušavanjem privatnosti.

Njega štiti i predsjednik SDA Bakir Izetbegović, koji je, komentirajući njegov napad, rekao kako se radi "o zaslužnom čovjeku, koji je bio borac".

tako je treba zasluznim borcima namjestati i davati milionske tendere... zasluzili su, el bOkiri je to fino objasnio en ima na snimku 2:00 min... bOkir dominira :lol: :lol: :lol: :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#246 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by pici »

evga nemoj da zovem jurisnike :lol: :lol: :lol: :lol:
Bullet Tooth Tony

#248 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by Bullet Tooth Tony »

Gledam video i ne razumijem covjeka.. Kao da kineski prica :)

Buauauuaua uaa baaa uauaubaba baaa :-)
The BEN10

#249 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by The BEN10 »

pici wrote:

evga nemoj da zovem jurisnike :lol: :lol: :lol: :lol:
Prijetnja za prijetnjom...
shbc

#250 Re: Huso Ćesir fizički nasrnuo na fotografa Žurnala

Post by shbc »

Sta ste se raskokodakali. Covjek verbalno napada kamere, ne novinare. Jedva docekali da napadate. Sram vas bilo.
Locked