NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post Reply
Tempo
ZeModerator

#226 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by Tempo »

insomnia78 wrote:
Tempo wrote:
insomnia78 wrote:Sve je to jedna te ista agenda. Po svaku cijenu izjednaciti sve strane
pa ti nas izjednacavas. hoces da slavimo zlocince. da ubice iz nasih redova slobodno hodaju medju nama. kao sto oni slave svoje, kao sto hodaju medju njima.
Jah.

nista jah. imo si 14 godina kad je rat poceo i dajes sebi za pravo da amnestiras zlocine koje je neko pocinio u nase ime. idi igraj klikera ko sto si ih i igro 92.
Tempo
ZeModerator

#227 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by Tempo »

Benjo34 wrote:
Tempo wrote:
insomnia78 wrote:Sve je to jedna te ista agenda. Po svaku cijenu izjednaciti sve strane
pa ti nas izjednacavas. hoces da slavimo zlocince. da ubice iz nasih redova slobodno hodaju medju nama. kao sto oni slave svoje, kao sto hodaju medju njima.
Koje naše zločince?? Koji se naši zločinci slave? Za kojeg našeg zappžovjednika možemo reći da je zločinac
nisam ja bolan ni sud ni sudija. ako ima takvih, treba im suditi. kraj price.
dezurni_ucenik

#228 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by dezurni_ucenik »

Gandalf wrote:sada će krenuti ona stara : " ko nas bre zavadi ", pa onda ona " zločini su bili na sve tri strane ", i na kraju as iz rukava " sve je to zapad zakuh'o, smetala im jaka Jugoslavija" - ova zadnja me me i najviše nasmije :lol:

zaboravio si tile pusio cigaru u bijeloj kuci i uvalio im space program
Tempo
ZeModerator

#229 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by Tempo »

dezurni_ucenik wrote:
Gandalf wrote:sada će krenuti ona stara : " ko nas bre zavadi ", pa onda ona " zločini su bili na sve tri strane ", i na kraju as iz rukava " sve je to zapad zakuh'o, smetala im jaka Jugoslavija" - ova zadnja me me i najviše nasmije :lol:

tito je bio u bijeloj kuci vise puta. i americki predsjednici su dolazili kod njega, vise puta. dobro, i svi ostali. sto je normalno za tako uglednog predsjednika ugledne drzave. ko je gdje zapalio cigaru, a ko nije je u drugom planu. u prvom je da je on bio na ti sa npr. cercilom. missim, cercilov sin je bio kod njega u saveznickoj misiji za vrijeme drugog svjetskog rata. plesalo se sa engleskom kraljicom i to.

a spejs program si vjerovatno vidio u onom filmu. jbg, trebo si skontat da je to pseudodokumentarni film. nema veze sa realnoscu. znaci, igrani film koji je napravljen u maniru dokumentarca.
insomnia78

#230 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by insomnia78 »

Auh. Pa ti si u stvari onaj Tempo
dezurni_ucenik

#231 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by dezurni_ucenik »

Tempo wrote:
dezurni_ucenik wrote:

tito je bio u bijeloj kuci vise puta. i americki predsjednici su dolazili kod njega, vise puta. dobro, i svi ostali. sto je normalno za tako uglednog predsjednika ugledne drzave. ko je gdje zapalio cigaru, a ko nije je u drugom planu. u prvom je da je on bio na ti sa npr. cercilom. missim, cercilov sin je bio kod njega u saveznickoj misiji za vrijeme drugog svjetskog rata. plesalo se sa engleskom kraljicom i to.

a spejs program si vjerovatno vidio u onom filmu. jbg, trebo si skontat da je to pseudodokumentarni film. nema veze sa realnoscu. znaci, igrani film koji je napravljen u maniru dokumentarca.

Sarkazam kolega sarkazam. Naravno da je dokumentarac laznjak, samo steta sto je mnogo ljudi povjeravalo,
Tempo
ZeModerator

#233 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by Tempo »

dezurni_ucenik wrote:
Sarkazam kolega sarkazam. Naravno da je dokumentarac laznjak, samo steta sto je mnogo ljudi povjeravalo,
nije laznjak u smislu da je to fejk njuz, nego je to takav zanr. pseudodokumentarni film. a ovi koji su pomislili da je istina to sto su vidjeli u filmu, to su isti oni koji citaju npr. avaz ili degenericne nadnaslove na kiksu.
Last edited by Tempo on 25/03/2019 20:54, edited 2 times in total.
Benjo34

#234 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by Benjo34 »

Tempo wrote:
Benjo34 wrote:Ma ne zaboravite da smo mi sami sebe granatirali, svoje gradove rušili.. Bolesnici.. A smiju se Sjevernoj Koreji i njivovoj indoktriniranosti a i oni ravni istoj
ko je sam sebe granatirao? sta lupetas?
Pa mi Bošnjaci. Srpski stručnjaci to utvrdili :lol:
bh.tornjak

#235 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by bh.tornjak »

prljavi Hare wrote:A što ovo "navodno"? :? Sve istina,pričo mi čovjek!Naročito ovaj dio sa mitraljezima.Sumir je iz Tuzle,nek' mi ne da lagat'! :mrgreen:
ja s mitraljescom sjedio i pio kafu....
Tempo
ZeModerator

#236 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by Tempo »

Benjo34 wrote:
Tempo wrote:
Benjo34 wrote:Ma ne zaboravite da smo mi sami sebe granatirali, svoje gradove rušili.. Bolesnici.. A smiju se Sjevernoj Koreji i njivovoj indoktriniranosti a i oni ravni istoj
ko je sam sebe granatirao? sta lupetas?
Pa mi Bošnjaci. Srpski stručnjaci to utvrdili :lol:
haj ne zajebaji. srpska propaganda laprda to sto laprda. mogu pricat nailovoj materi. na to se ne treba se osvrtati.
horkesh

#237 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by horkesh »

"Ti što u oganj pretvaraju imanja, oru moje njive i sijeku voćnjake.., uništavaju sve do čega dođu - ostat će. Vi ćete se opet s njima sprijateljivati, kumiti i orođavati, a da nećete znati o kakvim se ljudima radi... Sve je ostavljeno samo vremenu, a vrijeme je loš svjedok. A takav svjedok samo je njihov svjedok... Spavaju oni mirno, k'o jaganjci božji."
Citat iz jednog poslijeratnog romana.
pustopoljina

#238 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by pustopoljina »

славянин wrote:
pustopoljina wrote: Tebi fakat nisu sve na broju.
Mene je sramota ovo citati, a kako ti uspijes napisati bez da sebi posten samar opalis, to mi je misterija.
Dodji ti pa opali :thumbup:
Ne dijelim ja samare, a i nije fazon da ti neko drugi opali, nego da se sam dozoves pameti.
mO k3

#239 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by mO k3 »

I tako Srbi pobijediše NATO :mrgreen:

Nabeski narod pobijedio agresore uz nebesku pomoć
insomnia78

#241 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by insomnia78 »

Pazi samo odlomka iz “bitke za Košare”
Prisluškivanjem radio veza Vojska Jugoslavije je ustanovila da su artiljeriju i minobacače, veoma precizno navodili ljudi koji su govorili italijanski i francuski. Izviđači su na neprijateljskim uniformama viđali italijanske, francuske, turske, britanske i oznake Armije BiH sa ljiljanima
LBVIEW

#242 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by LBVIEW »

insomnia78 wrote:Pazi samo odlomka iz “bitke za Košare”
Prisluškivanjem radio veza Vojska Jugoslavije je ustanovila da su artiljeriju i minobacače, veoma precizno navodili ljudi koji su govorili italijanski i francuski. Izviđači su na neprijateljskim uniformama viđali italijanske, francuske, turske, britanske i oznake Armije BiH sa ljiljanima
Sad ce to onaj BlekStena to potvrditi, nista se ne sikiraj. :D
Maraschino

#243 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by Maraschino »

Hahaaa sta se sve njima prividjalo na Kosarama.
alijagoro

#244 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by alijagoro »

Pa kolko je bilo tih pasa i ustasa na Kosarama :shock: :D
DonieBrasco

#245 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by DonieBrasco »

I opet im nije jasno sto su ih bombardovali. :roll:

Gledao sam neke snimke iz tog vremena i kad covjek vidi djecu, bude ti zao i iskreno jeste mi zao neduznih civila ali se opet sjetim sta su oni radili po Bosni, koliko je Sarajevo granatirano gdje je stradalo mnogo vise djece i neduznih civiila pa onda budem bjesan. Jebo nas rat da nas jebo sve redom.
insomnia78

#246 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by insomnia78 »

alijagoro wrote:
Pa kolko je bilo tih pasa i ustasa na Kosarama :shock: :D
Boga pitaj. Znam koliko ih nije bilo
Posle 15 dana bitke na visinama od 1.200 do 2.000 metara, ostalo je da leži blizu 1.000 neprijateljskih vojnika.
Point.

#248 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by Point. »

Srbija i Srbi generalno žive u jednom filmu režisiranom od Nemanje Kusturice. Drugog objašnjenja za ovolika izmišljanja i bijeg od stvarnosti nema..
dezurni_ucenik

#249 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by dezurni_ucenik »

mO k3 wrote:I tako Srbi pobijediše NATO :mrgreen:

Nabeski narod pobijedio agresore uz nebesku pomoć

Nema više izdajnika generala
Nema više tih šakala
Nema više kreni, pa stani
Dolaze vam crni dani
I sada kreće u boj ceo narod moj

Kreće armija - najjača na svetu
Kreće armija - u osvetu
Jednom zauvek - armija srpska
Jednom zauvek - sve će da vas smrska

Suviše ste jadni suviše ste bedni
Bićete još više i gladni i žedni
Još i dalje leteće orkani
Lepa vaša biće groblje
I sada kreće u boj ceo narod moj

Image
Tempo
ZeModerator

#250 Re: NATO BOMBARDOVANJE SRBIJE-20 godina poslije

Post by Tempo »

DonieBrasco wrote:I opet im nije jasno sto su ih bombardovali. :roll:

Gledao sam neke snimke iz tog vremena i kad covjek vidi djecu, bude ti zao i iskreno jeste mi zao neduznih civila ali se opet sjetim sta su oni radili po Bosni, koliko je Sarajevo granatirano gdje je stradalo mnogo vise djece i neduznih civiila pa onda budem bjesan. Jebo nas rat da nas jebo sve redom.
to malo civilnih nesretnika sto je poginulo je pickin dim u poredjenju sa tim kakvo je zlo zaustavljeno, tacnije cije je djelovanje ograniceno, sada samo, na srbiju. ne sjecam se vise precizno tih podataka, ali okvirno je bilo rijeci, a radi se o broju poginulih po ispaljenom metku ili kolicini ekspoloziva, da je na tzv. cpj ispaljeno toliko i toliko tona bombi da je trebalo biti 300.000 poginulih, a poginulo je, isto se ne sjecam tacno, valjda 1500 ljudi. mislim, slava i mir nevinim, ali ne moze se zbog toga ignorisati cinjenica da je milosrdni andjeo bio milosrdan. nato ih je rokao precizno, direktno rezimu u vugla. sa minimalnom kolateralnom stetom.
sada, poslije svega, njima je najteze, jer njima kapu kroji seselj i seseljev politicki sin. prica im svaki dan o boljem sutra i jos boljem prekosutra, a danas im jebe maminu mamu kroz mamu u tri primjerka. mozda su oni to i zasluzili. jbg, glasali su za njih, za milosevica i miru cmarkovic, ali opet, sta su oni znali. mozak im je sistematski ispran ptc-om, pinkom, rezimskim novinama, tako da su i oni na neki nacin zrtve.
sad kad ih pogledam, vidim da kad god zapjevaju boze pravde, obicno im ta pravda i bude izrucena. otmu im kosovo, padne natalitet, propadne fabrika, dobiju vulina, rusi otmu naftnu industriju ili ih snadje neka druga nesreca. iz toga opet zakljucujem: krivi su. nabijem ih na kurac.
Post Reply