Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post Reply
PM72

#226 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by PM72 »

Challenger_ wrote:Precjenjuju se Albanci preko svake mjere a potcjenjuju Bošnjaci a Boga mi i Srbi. Klasika.
Oni njima u sred Beograda poslali dron sa zastavom velike Albanije e možeš mislit šta bi im uradili na Kosovu sa spomenikom Draži.
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#227 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by Challenger_ »

PM72 wrote:
Challenger_ wrote:Precjenjuju se Albanci preko svake mjere a potcjenjuju Bošnjaci a Boga mi i Srbi. Klasika.
Oni njima u sred Beograda poslali dron sa zastavom velike Albanije e možeš mislit šta bi im uradili na Kosovu sa spomenikom Draži.
To ne da nije izraz hrabrosti i pameti, to je nizašta, za *urac. Facinacija budalama. Državotvorna politika je nešto sasvim drugo.

Kada bi me neko prisilio da idem u opkladu na deset godina da dam sve pare ili na Bošnjake ili Albance, dao bih sve pare na Bošnjake i lopatom uzeo opkladu.
bunk

#228 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by bunk »

Mi Bosna i Hercegovina nismo jad i bijeda.
Napala nas je izdajnicka vojska jna koja se za taj napad spremala 45 godina,napali su nas domaci izdajnici koji su zivjelio vrata do vrata s nama 45 godina, da ne spominjem vanjske faktore.Odbranili smo se a imali veto na kupovinu oruzja.
Naravno imati SAD na svojoj strani je default te Njemacku.
Britancima i francuzima nikad nisam vjerovao.
Smrdljivi govnar miterand i oni silni lordovi su im ih ogadili dovijeka..
Challenger_

#229 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by Challenger_ »

Kikibombona wrote:Albanci su stekli naklonost gore pomenutih i to je kljucni momenat.
Glupost.

Oni su izabrani kao favoriti bez ikakve svoje zasluge.
PM72

#230 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by PM72 »

Challenger_ wrote:
PM72 wrote:
To ne da nije izraz hrabrosti i pameti, to je nizašta, za *urac. Facinacija budalama. Državotvorna politika je nešto sasvim drugo.

Kada bi me neko prisilio da idem u opkladu na deset godina da dam sve pare ili na Bošnjake ili Albance, dao bih sve pare na Bošnjake i lopatom uzeo opkladu.
Dakle,ja sam budala što su me albanci fascinirali onim dronom? :shock: Koliko se razumiješ u politiku najbolje kaže da bi se kladio na Bošnjake i opkladu uzeo lopatom. :lol: Grohotom se smijem.Kontaš li ti da jedan Milorad sutra može blokirati i sjebati pola države a ne postoji Srbin koji trenutno može naškoditi Kosovu.Dakle,Kosovo je kompletnija država nego BiH-u svakom segmentu.
PM72

#231 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by PM72 »

Dim iz Moje Lule wrote:ovi KUD BRADONJE što su orgijali po višegradu su obična gomila pijandura i kukavica a još gore su kukavice oni koji ih se boje.
Jest ali će 11.03.2020 oni stajati na istom mjestu i u još većem broju a mi ćemo kmečati,pisati proteste i pisma...
asker

#232 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by asker »

Naprdjivanje nikud ne vodi. Sve velike rijeci i masta o radikalnim potezima su naprdjivanje.

Mozda treba ici tragom onoga sto Mektic kaze. Evo veceras rekose da ce to ministarstvo dostaviti izvjestaj tuzilastvu BiH. Drzavni tuzilac je Gordana Tadic, kazu najbolja, fina i postena, voli svoju domovinu, nije Coviceva igracica. Eto brate, sve po zakonu.

FUP treba mirno i civilizovano zatraziti saglasnost MUPa RS da Federalni inspektori malo prosetaju Visegradom. Onako, staviti na test, zatraziti saglasnost/suradnju kao sto MUP RS isprepada Klix urednistvo onomad i kao sto Dodikovo obezbjedjenje seta s njim po Seheru.

Posto ima osnova za saslusanje mnogih troprstih bradatih zivotinja (onaj estradni umjetnik sto pominje krv i Drinu mi prvi pada na pamet), poslat brate one buldoge iz SIPE. Nek malo silje kurac na pravim igracima. Glume SWAT team na ljudima koje Sefika iz kuhinje moze privest, evo im prilike da ostanu u kondiciji po brdima oko Visegrada.

Talasat malo jebiga, jebes letargiju.
Challenger_

#233 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by Challenger_ »

PM72 wrote:Dakle,ja sam budala što su me albanci fascinirali onim dronom? :shock: Koliko se razumiješ u politiku najbolje kaže da bi se kladio na Bošnjake i opkladu uzeo lopatom. :lol: Grohotom se smijem.Kontaš li ti da jedan Milorad sutra može blokirati i sjebati pola države a ne postoji Srbin koji trenutno može naškoditi Kosovu.Dakle,Kosovo je kompletnija država nego BiH-u svakom segmentu.
Hajde sad ti mene lijepo "saslušaj". Srbi su bili favoriti Britanaca, Francuza i Amerikanaca pa su kao jedna od zemalja pobjednica u I sv ratu dobili mogućnost da stvore Jugoslaviju, kao TAMPON ZONU između Nijemaca i toplih mora. Kako se takva struktura raspala i po koju cijenu, prije svega za Srbe, vidjeli smo dva puta.

Danas je albanski faktor favorit angloameričkog faktora iz barem dva razloga: da drži Evropu u stanju submisije i da limitira ruski uticaj u tom dijelu Balkana i Evrope. Kada tome dodaš regionalne antialbanske animozitete (Srbi, Crnogorci, Makedonci i drugi iz šireg okruženja - Grci, Bugari ali i svi ostali slovenski narodi) onda možeš da vidiš da se sa albanskim narodom igraju izuzetno opasne, neperspektivne igre.

U toj konstelaciji odnosa, dugoročno je daleko perspektivnija pozicija "smušenih" Bošnjaka nego Albanaca.
Last edited by Challenger_ on 11/03/2019 21:22, edited 1 time in total.
PM72

#234 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by PM72 »

Dim iz Moje Lule wrote:
PM72 wrote:Dakle,Kosovo je kompletnija država nego BiH-u svakom segmentu.
po čemu ?
po čemu?

Krene voz iz Srbije sa srpskim zastavama oni ga zaustave na granici,prebiju mašinovođe i odguraju voza nazad.Kod nas može doći do Dobrinje - nesmijemo im ništa.Krenu na proslavu kosovskog boja-oni ih zasutave,pretresu,skinu do gola,otmu srpske i četničke zastava i pokojeg prebiju.Kod nas prave četnička sijela.U sred Kosovske mitrovice pošalju specijalce,uhapse Srbina i odvedu ga na južnu stranu.Dođe srbijanski ministar oni ga prebiju,vode svezanog ko cuku i šutnu nogom u guzicu .Mi nesmijemo privesti na kafu predsjednika neke mjesne zajednice iz Srbije a kamoli ministra...

Treba li još?
Fudo387

#235 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by Fudo387 »

Challenger_ wrote:
PM72 wrote:Dakle,ja sam budala što su me albanci fascinirali onim dronom? :shock: Koliko se razumiješ u politiku najbolje kaže da bi se kladio na Bošnjake i opkladu uzeo lopatom. :lol: Grohotom se smijem.Kontaš li ti da jedan Milorad sutra može blokirati i sjebati pola države a ne postoji Srbin koji trenutno može naškoditi Kosovu.Dakle,Kosovo je kompletnija država nego BiH-u svakom segmentu.
Hajde sad ti mene lijepo "saslušaj". Srbi su bili favoriti Britanaca, Francuza i Amerikanaca pa su kao jedna od zemalja pobjednica u I sv ratu dobili mogućnost da stvore Jugoslaviju, kao TAMPON ZONU između Nijemaca i toplih mora. Kako se takva struktura raspala i po koju cijenu, prije svega za Srbe, vidjeli smo dva puta.

Danas je albanski faktor favorit angloameričkog faktora iz barem dva razloga: da drži Evropu u stanju submisije i da limitira ruski uticaj u tom dijelu Balkana i Evrope. Kada tome dodaš regionalne antialbanske animozitete (Srbi, Crnogorci, Makedonci i drugi iz šireg okruženja - Grci, Bufari ali i svi ostali slobenski narodi) onda možeš da vidiš da se sa albanskim narodom igraju izuzetno opasne, neperspektivne igre.

U toj konstelaciji odnosa, dugoročno je daleko perspektivnija pozicija "smušenih" Bošnjaka nego Albanaca.
Dobro baba Vanga,
Imas li ti komentar na skupljanje ovih zombija?
Challenger_

#236 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by Challenger_ »

Fudo387 wrote:Dobro baba Vanga,
Šta tu ima da se kaže. Poraženi ološ koji je izvirio ispod kamena nakon raspada Jugoslavije koja je za njih bila tamnica.
SaraFina

#237 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by SaraFina »

Ode tema.....

Hallo!
Sirija? Eno napad neki!
PM72

#238 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by PM72 »

asker wrote: FUP treba mirno i civilizovano zatraziti saglasnost MUPa RS da Federalni inspektori malo prosetaju Visegradom. Onako, staviti na test, zatraziti saglasnost/suradnju kao sto MUP RS isprepada Klix urednistvo onomad i kao sto Dodikovo obezbjedjenje seta s njim po Seheru.

.
Ti ako misliš da bi ih pustili ...
PM72

#239 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by PM72 »

Nije to drumsko razbojništvo nego oličenje prave države.Hajd kreni preko španske granice okićen katalonskim zastavama ili da uđeš u Francusku sa nacističkim zastavama.Dobro bi prošao i sa zastavom SSSR-a u Latviji,Litvaniji,Estoniji,Češkoj,Poljskoj...
Fudo387

#240 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by Fudo387 »

Challenger_ wrote:
Fudo387 wrote:Dobro baba Vanga,
Šta tu ima da se kaže. Poraženi ološ koji je izvirio ispod kamena nakon raspada Jugoslavije koja je za njih bila tamnica.
Ko ih salje, podrzava, finansira?
Nista to?
славянин

#241 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by славянин »

Challenger_ wrote:

Danas je albanski faktor favorit angloameričkog faktora iz barem dva razloga: da drži Evropu u stanju submisije i da limitira ruski uticaj u tom dijelu Balkana i Evrope. Kada tome dodaš regionalne antialbanske animozitete (Srbi, Crnogorci, Makedonci i drugi iz šireg okruženja - Grci, Bugari ali i svi ostali slovenski narodi) onda možeš da vidiš da se sa albanskim narodom igraju izuzetno opasne, neperspektivne igre.

Znaci Albanija drzi Evropu u statusu submisije , i sprecava uticaj Rusije.. wow svaka za zapisati cek.Ali Rusija uz bratski Iran ce da trijumfuje i skine Americki uticaj na Albaniju i tako spasi Evropu iz robstva .. uraa :lol:

O da srecom mi u Bosni imamo Dodika pa nismo pod sapom mrske Amerike.. bravooooo :lol: :oops:
Last edited by славянин on 11/03/2019 21:36, edited 1 time in total.
Challenger_

#242 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by Challenger_ »

Fudo387 wrote:Ko ih salje, podrzava, finansira?
Nista to?
Ma ni vijest nisam pročitao. To je samo još jedan bal vampira u nizu. Ko ih podržava i finansira? Ako nije samonikla struktura, pare dajem na one koji žele ovdje nestabilnost a to su GB i USA.

Uostalom, to su njihovi saveznici.
asker

#243 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by asker »

PM72 wrote:
asker wrote: FUP treba mirno i civilizovano zatraziti saglasnost MUPa RS da Federalni inspektori malo prosetaju Visegradom. Onako, staviti na test, zatraziti saglasnost/suradnju kao sto MUP RS isprepada Klix urednistvo onomad i kao sto Dodikovo obezbjedjenje seta s njim po Seheru.

.
Ti ako misliš da bi ih pustili ...

Mislim da bi, podsjetiti na ovo gore sto sam naveo. Nama ovdje sok svima bio kad su rsovci usetali u Klix, neko im diro premijerku i papke. Podsjetiti na to. Lukac, onaj anamo, kaze da pratnja Dodika ima uredne dozvole za kretanje sigurnosnih struktura u Federaciji, podsjetiti i na to. Ovo malo da se zatalasa. U medjuvremenu ce moja sugradjanka Gordana valjda sklepat kakav nalog za privodjenje. Onda release the dogs, tj SIPU.

Svi se useru kod bilo kakvog privodjenja, ama bas svi. Dovoljno da se zapita sto mi ovo treba. Nemam ja sumnje da ce guslanje nastaviti, al u svoja 4 zida i potiho.
Fudo387

#244 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by Fudo387 »

Challenger_ wrote:
Fudo387 wrote:Ko ih salje, podrzava, finansira?
Nista to?
Ma ni vijest nisam pročitao. To je samo još jedan bal vampira u nizu. Ko ih podržava i finansira? Ako nije samonikla struktura, pare dajem na one koji žele ovdje nestabilnost a to su GB i USA.

Kao sto sam i pretpostavljao.
Zli Ameri i Englezi.
Pravoslavno bratstvo, rusko-srpsko-grcko-zombijevsko drustvo je samo folklor.
Challenger_

#245 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by Challenger_ »

славянин wrote:Znaci Albanija drzi Evropu u statusu submisije...
Ne znači i nije status nego stanje. USA i GB preko albanskog faktora lojalnog njima, između ostalog, Evropu drži u stanju submisije. I limitira ruski uticaj. Da.
hAZNADAR

#246 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by hAZNADAR »

Challenger_ wrote:
PM72 wrote:

Opklada prihvacena. Poznajem Albance prilicno dobro i mogu nas uciti kako se pravi sloga, zajednicki front i kako postavlja krajnja granica koja se ne smije prijeci. Samo ova tema o cetnicima u Visegradu i kako se koristi prostor da se napadne Bakir, komunjare,... dovoljno govori. Glodju se i Albanci izmedju sebe oko inernih pitanja ali kada je bilo ko drugi u pitanju - tu su zajedno i nema kompromisa. Takvi su mnogo decenija a mi sa svojim zelenim i crvenim necemo sigurno za 10 god.

Da se razumijemo - gadi mi se albanski nacionalizam, sam sam silom prilika ucestvovao u tucama protiv njih gdje su prvi poceli, imati ih za komsije je nocna mora, tesko i na poslu sa njima kolegama jer hoce da im se prilagodis,... da ne duljim dalje - ne precjenjujem ih, izbjegavam ih,.... ali realno imam respekt kada vidim da imaju nesto sto mi nemamo. Nadam se da nisam u pravu i da ti dobijas opkladu - ali,....
славянин

#247 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by славянин »

Challenger_ wrote:
славянин wrote:Znaci Albanija drzi Evropu u statusu submisije...
Ne znači i nije status nego stanje. USA i GB preko albanskog faktora lojalnog njima, između ostalog, Evropu drži u stanju submisije. I limitira ruski uticaj. Da.
Ok u stanju submisije... mocna ta albanija.Zli Amerikanci nedaju Rusiji da obasja slobodom Srbiju i okolinu... A Evropa koja je mnogo zabrinuta za balkanom i kada cuje rijec balkan odmah se prepadne za vlastiti opstanak slusa Ameriku sta im naredjuje... Kakva spoznanja se ovdje iznose - ovo je ravno kuloarima vijeca sigurnosti UNa kojim Challanger sigurno potajno koraca ! :D :lol:
Challenger_

#248 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by Challenger_ »

hAZNADAR wrote:Opklada prihvacena...
Unaprijed je gubiš.
Maraschino

#249 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by Maraschino »

Challenger_ wrote: Ma ni vijest nisam pročitao. To je samo još jedan bal vampira u nizu. Ko ih podržava i finansira? Ako nije samonikla struktura, pare dajem na one koji žele ovdje nestabilnost a to su GB i USA.

Nije dugo trebalo da se za nase probleme optuze USA i GB.
Znaci da je Dodik u pravu kada kaze o Engleskom uplitanju i 40 hajduka. 'bem li ga, sto ne poapsi one juce sve sa engleskim funtama.

O nocnim vukovima i Putinu cemo na drugom casu.
Challenger_

#250 Re: Hoće li ikada politički vrh Srbije, RS i SPC učiniti korak ka osudi četništva?

Post by Challenger_ »

славянин wrote:Zli Amerikanci nedaju...
Negacije se pišu odvojeno (ne daju) a Amerikanci nisu zli. Običan svijet kao i svaki drugi.
Post Reply