Sarajevo-x Akcija - Pomoć Tetka Zilhi
-
BigusDickus
mani se slikanja, pisi bolan...
i probaj demantirati ono o veleprodajnim cijenama...
samo pazi da opet sta ne zas... khm... pogrijesis... 
-
edu
xygirl..dobro je vise s deenom..izasla mi je slika u Havazu..pa ce me negdje zaskociti ako bude ovo citao..pu pu pu..ne daj mi boze...
zahvaljujem se i poollovoj sestri i jos jednom momku
..na vrijednom popunjavanju kolica..aferim!
floriana..dodji u 6 u AS..da vidimo na sta licis..
stitch..prvo nam posalji clanak na provjeru..dobro ti je mircy rekla..i btw. gdje je novo slikanje..
..cisto informativno..
zvala me frozen..trebali bi sutra isporuciti prvu turu..jer ovi iz hose kukaju da toga ima puno..iako ce prije biti da ne zele da im to zauzima prostor u skladistu..pa dogovorite kada i u koliko i ko organizuje pr(ij)evoz...
ajvi..ptaju li zene boga ti za mene na ilidzi..
bigi..je li to xy dobra?
crocop..pazi kako vozis..nece pored tebe uvijek biti dobri bosnjo edu da te cupa kod murije..
pooll slusa cecu...

floriana..dodji u 6 u AS..da vidimo na sta licis..
stitch..prvo nam posalji clanak na provjeru..dobro ti je mircy rekla..i btw. gdje je novo slikanje..
zvala me frozen..trebali bi sutra isporuciti prvu turu..jer ovi iz hose kukaju da toga ima puno..iako ce prije biti da ne zele da im to zauzima prostor u skladistu..pa dogovorite kada i u koliko i ko organizuje pr(ij)evoz...
ajvi..ptaju li zene boga ti za mene na ilidzi..
bigi..je li to xy dobra?
crocop..pazi kako vozis..nece pored tebe uvijek biti dobri bosnjo edu da te cupa kod murije..
pooll slusa cecu...
-
lora
[quote="edu"]xygirl..dobro je vise s deenom..izasla mi je slika u Havazu..pa ce me negdje zaskociti ako bude ovo citao..pu pu pu..ne daj mi boze...
..na vrijednom popunjavanju kolica..aferim!
Aferim i tebi! Tako mlad i sladak, a dobrog srca
Aferim i tebi! Tako mlad i sladak, a dobrog srca
- Ivy
Sutra je isporuka PRVE KORPE DOBROTE Narodnoj Kuhinji. Stitch, bićeš obaviješten kad i gdje. Trebaš ponijeti aparat i MNOGO dobre volje jer treba napisat sve fino, koliko je donirano, čega, treba uslikat pakete, Tetku, volontere, treba se zahvalit građanima, uposlenim u Hoše Komercu, uzet izjave od tetke, korisnika kuhinje i NAGLASIT da akcija i dalje traje do 05.07.2005 - uprskaš li NOGE TI LOMIM!
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
prvi put je zaboravio CD display....pitt wrote:Mashala, mashala.....vidim sve dobro krenulo
Svaka cast svim koji ucestvujuEdu, nadam se da digitalac fercera i da ces spremiti arhivu forumashica meni za uvid
:D
drugi put Novine.....
treci put kapu....
ni za auto nije siguran gdje je.....
tako da ce ove sedmice zijaniti digitalac...sorry pitt....
- Ivy
By mIRCi: "...neki dan je jedna curica ubacila u "Korpu dobrote" čokoladu volim te... mene je rasplakala jer kaže ETO NEK PROČITAJU ..." http://mirci.blogger.ba/
-
Stitch__
kao sto rekoh, plati oglas pa napisi sta ti je voljaIvy wrote:Sutra je isporuka PRVE KORPE DOBROTE Narodnoj Kuhinji. Stitch, bićeš obaviješten kad i gdje. Trebaš ponijeti aparat i MNOGO dobre volje jer treba napisat sve fino, koliko je donirano, čega, treba uslikat pakete, Tetku, volontere, treba se zahvalit građanima, uposlenim u Hoše Komercu, uzet izjave od tetke, korisnika kuhinje i NAGLASIT da akcija i dalje traje do 05.07.2005 - uprskaš li NOGE TI LOMIM!
-
edu
to sto ja gubim stvari samo pokazuje kol'ko sam se posvetio akciji..u zivotu me nista skuplje nije doslo od ove akcije..
..al' sto rece pooll..veliki turbo-folk musliman "halal"..vazno je da mi skupimo hranu...
pitt..malo malo pa spomene deena..
..pitte..aj priznaj da bi ga zabio backu..
mircy..auto znam gdje mi je..i konacno je zavrseno..zbogm tramvajima..joj danas usao i odmah se posvadj'o..
nemam sta slikat..jebo to kad sam ja najzgodnija hostesa..
..pooll mi je konkurent al' ga jebe malo stomak..
znaci floriana veceras u as-u?
pooll..dolazis li?..salio sam se za cecu..
..ne slusa cecu nego gocu..(isti kur**
)
u as-u smo od 18:00..pa bujrum braco..(mozes i ti crocop ako hoces..
)...
pitt..malo malo pa spomene deena..
mircy..auto znam gdje mi je..i konacno je zavrseno..zbogm tramvajima..joj danas usao i odmah se posvadj'o..
nemam sta slikat..jebo to kad sam ja najzgodnija hostesa..
znaci floriana veceras u as-u?
pooll..dolazis li?..salio sam se za cecu..
u as-u smo od 18:00..pa bujrum braco..(mozes i ti crocop ako hoces..