RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Locked
commendatore

#226 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by commendatore »

славянин wrote:Pa kazes standardna je pancirna - kako je pancirna kad nema jezgro od celika ili tungstena ?
mislio sam vise figurativno - sto i obicno zrno razvali štošta mozda samo ne teški oklop - malo se zajebavo, šalio, karikiro.... kapiraš li sad
155_mm

#227 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by 155_mm »

SmokingMan wrote:Prilika za azil. :izet:
sto duze budes odlagao putovanje to su ti sanse manje. sad je vrijeme za ici.
eno ameri se dogovorili sa talibanima. talibani dali casnu pionirsku rijec da ce biti dobri i da ameri mogu ici kuci.
to bi moglo znaciti milioni novih izbjeglica koji bi takodje azil. a to znaci najvjerovatnije bodljikava zica na granici BiH i EU i hiljade policajaca iz FRONTEXA.
SmokingMan

#228 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by SmokingMan »

commendatore wrote:
nije to baš sreća u postojećoj konstalaciji vjeruj mi....
Radije ovo nego puška pa u rov.Dovoljne su mi traume iz ratnog djetinstva,rat ostavljam onima kojima je protekli donio enormnu korist,neka se malo okušaju u prvim redovima,a imaju i potomke,dosta je bilo podrumarenja.
155_mm

#229 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by 155_mm »

hAZNADAR wrote:
155_mm wrote:
Kako je navedeno, ambasador Rusije Petar Ivancov se nije pridružio ovoj izjavi.

Treba napomenuti da je sjednica PIC-a sazvana na inicijativu ambasadora Rusije Petra Ivancova, a nakon inicijative SDA o preispitivanju imena Republike Srpske.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/procita ... /190129130

sazvo cojek zasjedanje i na kraju mu se ne svidja. jos samo fali da sjebe ovaj volej miloradu.
Jest a nije sazivo kada je Dodik talasao niti sad kad Dodik hoce duge cijevi na granicu. Mislim stvarno :roll: Necu da grijesim dusu ali,.. malo mi upitna njegova objektivnost. Mozda do mene,.. hbg
vise ces ogrijesiti dusu vjerujuci u njegovu objektivnost.
dudlov

#230 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by dudlov »

:D
swanfilter

#231 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by swanfilter »

Ja emisije ne bih napustio, a da novinaru pred celom entitetcinom samar ne opalim, keve mi. Ovako nesto cak ni Đogo si ne bi dozvolio. Kakav je to sistem tamo urezan u svaku poru drustva, ne vjeruje covjek ...
155_mm

#232 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by 155_mm »

SmokingMan wrote:
commendatore wrote:
nije to baš sreća u postojećoj konstalaciji vjeruj mi....
Radije ovo nego puška pa u rov.Dovoljne su mi traume iz ratnog djetinstva,rat ostavljam onima kojima je protekli donio enormnu korist,neka se malo okušaju u prvim redovima,a imaju i potomke,dosta je bilo podrumarenja.
100% ispravno misljenje. samo je pitanje koliko ce procenata stanovnistva BiH uspjeti ga i ostvariti.

mozda nije lose ipak raditi na alternativi ako se ne uspije na vrijeme izvuci.
General War

#233 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by General War »

horkesh wrote:
LBVIEW wrote:
General War wrote:
Obris'o pod s Klosarcem i Stevandicem.
Što jest, jest, ovdje je dobar bio. A, iskreno, treba i stisnuti pa otići na RTRS znajući kakvi su njihovi voditelji, o gostima i da ne pričam.

Samo drčno treba. I ne vjerovati u priče da su svi Srbi u manjem entitetu neki Nietzscheovi ubermenschi.
:thumbup: mislio sam da se hljeba ne zna najest, a fino svima po PS-u
славянин

#234 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by славянин »

commendatore wrote:
славянин wrote:Pa kazes standardna je pancirna - kako je pancirna kad nema jezgro od celika ili tungstena ?
mislio sam vise figurativno - sto i obicno zrno razvali štošta mozda samo ne teški oklop - malo se zajebavo, šalio, karikiro.... kapiraš li sad
:thumbup: sporo kapiram , hvala na pojasnjenju :)
General War

#235 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by General War »

Dobra mu poenta. :D
commendatore

#236 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by commendatore »

славянин wrote:
commendatore wrote:
:thumbup: sporo kapiram , hvala na pojasnjenju :)
nea na cemu :thumbup:
Banksy

#237 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Banksy »

Maraschino wrote:Insallah

sto prije to bolje

Bakir predaje apelacije, dobro poznati botovi otvaraju teme "eto nam '92, na oružje", SDA Slobodna Bosna loži 'aktuelnim' fotografijama Dodikovih transportera, dižu se hejteri na fejsbuku i forumu, haman četnici silaze niz Vraca, a dijaspora sprema brigade za povratak.

Za to vrijeme, u Briselu dogovoren kandidatski status do novembra. :lol:

Jelde kako sad ona treća varijanta i ne zvuči tako suludo?

I džaba mu sve koprcanje i loženje, SDA silazi s vlasti. :thumbup:
tvojkomsija

#238 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by tvojkomsija »

Druze ako kontas otic iz BiH dok je mir, odmah ujutro se zaputi. Ovdje se nista ne zna, iz dana u dan neka napetost, dubioza. A kad bi, ne do Bog, bio rat, ne vjerujem da bi mi uopce mogli izac. Neprijatelji drze granicne prelaze :|
155_mm

#239 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by 155_mm »

ne kontam tu zelju za azilom. zar ne bi bilo postenije pokusati iskoristiti ovo stanje na trzistu rada u njemackoj i otici posteno raditi.
commendatore

#240 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by commendatore »

6 mjeseci fore imas da nadjes poso bez zabrana :thumbup:
muha_sa

#241 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by muha_sa »

Banksy wrote:

sto prije to bolje

Bakir predaje apelacije, dobro poznati botovi otvaraju teme "eto nam '92, na oružje", SDA Slobodna Bosna loži 'aktuelnim' fotografijama Dodikovih transportera, dižu se hejteri na fejsbuku i forumu, haman četnici silaze niz Vraca, a dijaspora sprema brigade za povratak.

:kiss: :kiss:

par puta danas prolazio, jednu našu patrolu vidio :-)

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/104 ... anicu.html
denimb

#242 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by denimb »

tvojkomsija wrote:Druze ako kontas otic iz BiH dok je mir, odmah ujutro se zaputi. Ovdje se nista ne zna, iz dana u dan neka napetost, dubioza. A kad bi, ne do Bog, bio rat, ne vjerujem da bi mi uopce mogli izac. Neprijatelji drze granicne prelaze :|
Pa to ce im i biti zajeb :lol:
славянин

#243 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by славянин »

denimb wrote:
tvojkomsija wrote:Druze ako kontas otic iz BiH dok je mir, odmah ujutro se zaputi. Ovdje se nista ne zna, iz dana u dan neka napetost, dubioza. A kad bi, ne do Bog, bio rat, ne vjerujem da bi mi uopce mogli izac. Neprijatelji drze granicne prelaze :|
Pa to ce im i biti zajeb :lol:
Zato sam ja blizu aerodroma , hvatam se za krilo na zadnjem bude li trebalo :D
tvojkomsija

#244 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by tvojkomsija »

I ja isto, 950m od aerodroma, ali ne zvuci mi to bas sigurno za bijeg :D
denimb

#245 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by denimb »

Stan'te ba gdje cete, sta ima veze i ratovat :D
SmokingMan

#246 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by SmokingMan »

155_mm wrote:ne kontam tu zelju za azilom. zar ne bi bilo postenije pokusati iskoristiti ovo stanje na trzistu rada u njemackoj i otici posteno raditi.
Jbg,neam sada love za kurs njemačkog,čekam da prođe ova zima,režije mi pojedoše pare. :D

Mogao bi raditi svoj posao vani,tamo se bar 2x više plaća nego ovdje.Imam se kod koga otisnuti. :thumbup:
славянин

#247 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by славянин »

denimb wrote:Stan'te ba gdje cete, sta ima veze i ratovat :D
Nije problem ratovati nego sta posle :D , eee iz iskustva se uci - neki cete da ratujete a neki cemo da se vratimo i da pokupujemo nekretnine :D vidimo kako su prosli oni sto su ratovali a kako su oni sto su se razbjezali i po podrumima krili - najbolje je na tudjim greskama uciti.
Banksy

#248 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by Banksy »

muha_sa wrote:
Banksy wrote:

sto prije to bolje

:kiss: :kiss:

par puta danas prolazio, jednu našu patrolu vidio :-)

http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/104 ... anicu.html

Svi SDA mediji ovih dana aktivno rade na loženju i hejtanju, pa tako i Slobodna Bosna. Informacije se izmišljaju, konstruiraju, podmeću. Sve u cilju dizanja međuetničkih tenzija, a s krajnjim ciljem očuvanja vlasti SDA.
Same teške budale to ne vide.

Ali džaba :bih: kandidatski status novembar :thumbup: SDA van vlasti :thumbup:

Edit: šta ovo pišu, zaustavljaju građane koji pokušavaju preći???? :lol: :lol:

Valjda postoji i neko Vijeće za štampu, za sankcije...
Last edited by Banksy on 29/01/2019 18:32, edited 1 time in total.
denimb

#249 Re: RS ima napisane sve zakone da u toku noci uspostavi kontrolu na granicama

Post by denimb »

славянин wrote:
denimb wrote:Stan'te ba gdje cete, sta ima veze i ratovat :D
Nije problem ratovati nego sta posle :D , eee iz iskustva se uci - neki cete da ratujete a neki cemo da se vratimo i da pokupujemo nekretnine :D vidimo kako su prosli oni sto su ratovali a kako su oni sto su se razbjezali i po podrumima krili - najbolje je na tudjim greskama uciti.
E sve cemo popaliti, kupit cete kuac :lol:

Ja jbt, to poslije jebe stvar...na to sam zaboravio...
Locked