cendlerbing wrote:Boemici kad je do avanture, ode na dejt. Nikad ne znaš na šta će izaći.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
cendlerbing wrote:Boemici kad je do avanture, ode na dejt. Nikad ne znaš na šta će izaći.

ako se dobro sjecam i to su joj nesta kritikovali...tvrda jufka, tanko filovanje...šta lii agree wrote:Mogla si mu makar pitu razvuc
Ma et ukratko, nisam ni za šta.biggrin wrote:ako se dobro sjecam i to su joj nesta kritikovali...tvrda jufka, tanko filovanje...šta lii agree wrote:Mogla si mu makar pitu razvuc
to je prema mišljenju "prijatelja". vjerujem da u stvarnosti ima i drugačijih stavovaBoemica wrote:Ma et ukratko, nisam ni za šta.biggrin wrote:ako se dobro sjecam i to su joj nesta kritikovali...tvrda jufka, tanko filovanje...šta lii agree wrote:Mogla si mu makar pitu razvuc
Dino34 wrote:Sihiri. Nemam drugo objašnjenje.
Momački ga šuknucendlerbing wrote:Boemici kad je do avanture, ode na dejt. Nikad ne znaš na šta će izaći.
Momak, promašio si temu.DzordzHodzic wrote:Duminjo ko da za vojsku kuha
Samo su me malo okrznulicendlerbing wrote:Neka te sad, moraš se oporavljati od višestrukih šukova na temi hrane.
Polako se SPUŠTAM na vaš nivocendlerbing wrote:Ovo je bio rijetki momenat, kad je šećerko uspio biti duhovit.
sa 8, etocendlerbing wrote:Momak, promašio si temu.DzordzHodzic wrote:Duminjo ko da za vojsku kuha
Što si tetka?Dino34 wrote:Polako se SPUŠTAM na vaš nivocendlerbing wrote:Ovo je bio rijetki momenat, kad je šećerko uspio biti duhovit.
Znam, teško je, al se trudim.
Dumijevi upisi su od krucijalne važnosti za taj poduhvat.
Kako njega čitam, napredak je vidljiv.
*mislimdaćeovajupisućiuužikrugkandidatazašukgodine*
Hajd ne lazi.. Sa onakvim stomakom i tijelom, ti to za 24 Sata prebacisalmir90 wrote:E jest dobar osjećaj biti u vrhu, mislim na ovu kategoriju 0-5![]()
Ma naravno, kako da neduminjo wrote:Hajd ne lazi.. Sa onakvim stomakom i tijelom, ti to za 24 Sata prebacisalmir90 wrote:E jest dobar osjećaj biti u vrhu, mislim na ovu kategoriju 0-5![]()
kao što naziv teme i prvi post kažu...DzordzHodzic wrote:mislio covjek da je tema ''Sa koliko osoba ste se poljubili DANAS?''