I svaki put evo kazu propada sve, rusi se Zapad, mijenja se planeta.
Tragikomicno.
jedino šta je tragikomično je tvoja kognitivna disonanca.jeza u ledja wrote:Haha, ovaj 20 godina predsjednik, a prije toga mu babo bio 30 godina. Raja sa Sirije jedva doceka ovak nesto da se i oni raduju.![]()
I svaki put evo kazu propada sve, rusi se Zapad, mijenja se planeta.![]()
Tragikomicno.
Šta se bola odmah pališ, malo šale nije na odmetjeza u ledja wrote:Haha, ovaj 20 godina predsjednik, a prije toga mu babo bio 30 godina. Raja sa Sirije jedva doceka ovak nesto da se i oni raduju.![]()
Tragikomicno.
Ljudi sa teme Sirija su definitivno zasluzili podjebavanje.ioannes wrote:jedino šta je tragikomično je tvoja kognitivna disonanca.jeza u ledja wrote:Haha, ovaj 20 godina predsjednik, a prije toga mu babo bio 30 godina. Raja sa Sirije jedva doceka ovak nesto da se i oni raduju.![]()
Tragikomicno.
ljudi sa teme sirija vol. 2 su zaslužili ovo podjebavanje.
macron must go
Par ljudi ovdje koji pisu takve gluposti se definitivno ne sali.rajv0sa wrote:Šta se bola odmah pališ, malo šale nije na odmetjeza u ledja wrote:Haha, ovaj 20 godina predsjednik, a prije toga mu babo bio 30 godina. Raja sa Sirije jedva doceka ovak nesto da se i oni raduju.![]()
Tragikomicno.
japin_mutapi wrote:
Challenger_ wrote:Šibicarsko-kleptomanska kasta, aka "elita" (čuj elita), je od planete napravila vic.

Gori gora gori borovinaNadzornik wrote:Pariz veceras.
Tanke ti informacije. Ljudi vec protestvuju od 29-og. Zapalili dva policijska auta...Challenger_ wrote:Ovih par likova isto seljančice kada zalutaju pored Muzičke pa kad čuju zvuk neaboriđinskih instrumenata, one se zarumene pa se počnu kikotati: ihihihihihi...
_______
Inače, naletio sam na vijest da su Prsluci odlučili drmati kavez i u Belgiji (Brisel). Subota.
Kaze lik koji je obrazovanje o svijetu stekao kad je uveden internet u njegovo "selo".Challenger_ wrote:Ovih par likova isto seljančice kada zalutaju pored Muzičke pa kad čuju zvuk neaboriđinskih instrumenata, one se zarumene pa se počnu kikotati: ihihihihihi...
Pisao sam na temi da su se proširili na Belgiju i Bugarsku (!). Ono što sam vidio je najava za neki veliki skup, za ovu subotu.insomnia78 wrote:Tanke ti informacije. Ljudi vec protestvuju od 29-og. Zapalili dva policijska auta...
nije smiješno....Challenger_ wrote:Ts,ts,ts... Vidi onog gore. Uz*eb'o se kao da je on Makron.
Sta ima u Austriji - smrdi li jos Austrijancima iz usta na svinjetinu kako si reklaTara the River wrote:Kakav moron ljudi moji, covjek je bolestan-king disease, pa svoje saradnike uslovljava da ga tretiraju tako. Ovako nesto smo navikli od Erdoganovih saradnika prema svom predsjedniku ili pak od Vulina prema Vucicu, ali da ovako nesto postoji na demokratskom zapadu...Sacuvaj nas Boze ovakvih ludjaka.
FURY and BACKLASH as Emmanuel Macron’s spokesman refers to French President as a 'king'
https://www.express.co.uk/news/world/95 ... sts-france
FRENCH President Emmanuel Macron has faced widespread criticism on social media after his spokesman wrote an article in which he appeared to refer to the President as “king”, whose touch is “performative”. Writing in Le Monde newspaper Bruno Roger-Petit, Macron’s spokesman and former journalist, said: "For Emmanuel Macron, the touch is fundamental; it's a second language. “It is a performative touch: 'The king touches you, God heals you.' This is a form of transcendence.” Mr Roger-Petit described Mr Macron’s “accession to the Elysee palace” in his article entitled ‘Emmanuel Macron, one year of imperious presidency’, and described his first year in office as having “monarchical symbolism”. The “King-God” connotation is widely used in old French tradition, where French monarchs would touch their citizens in a bid to heal them of diseases.
славянин wrote:Sta ima u Austriji - smrdi li jos Austrijancima iz usta na svinjetinu kako si reklaTara the River wrote:Kakav moron ljudi moji, covjek je bolestan-king disease, pa svoje saradnike uslovljava da ga tretiraju tako. Ovako nesto smo navikli od Erdoganovih saradnika prema svom predsjedniku ili pak od Vulina prema Vucicu, ali da ovako nesto postoji na demokratskom zapadu...Sacuvaj nas Boze ovakvih ludjaka.
FURY and BACKLASH as Emmanuel Macron’s spokesman refers to French President as a 'king'
https://www.express.co.uk/news/world/95 ... sts-france
FRENCH President Emmanuel Macron has faced widespread criticism on social media after his spokesman wrote an article in which he appeared to refer to the President as “king”, whose touch is “performative”. Writing in Le Monde newspaper Bruno Roger-Petit, Macron’s spokesman and former journalist, said: "For Emmanuel Macron, the touch is fundamental; it's a second language. “It is a performative touch: 'The king touches you, God heals you.' This is a form of transcendence.” Mr Roger-Petit described Mr Macron’s “accession to the Elysee palace” in his article entitled ‘Emmanuel Macron, one year of imperious presidency’, and described his first year in office as having “monarchical symbolism”. The “King-God” connotation is widely used in old French tradition, where French monarchs would touch their citizens in a bid to heal them of diseases.
Takoe. Ja se suosjecam sa Makaronom.ioannes wrote:nije smiješno....Challenger_ wrote:Ts,ts,ts... Vidi onog gore. Uz*eb'o se kao da je on Makron.
to su duboko indoktrinirani ljudi.
on misli ako napadaš makarona da napadaš i njega.
a ne konta da on nije dio elite, nego djeli tabor sa nama svima.
Excuse moi ako sam pogrijesio moja madamme ili madammoiselleTara the River wrote:
![]()
Jesi dobro? Sve ok?Nesto nije uredu sa tobom? Ne znam da li lazes namjerno ili si se zabunio pa me zamijenio sa nekim iz tvog bliskog okruzenja, ali ti moram reci, nije lijepo lagati i podmetati nekome rijeci koje nije izgovorio. Ja se tako ne izrazavam, zivim u svojoj domovini BiH, a o Austrijancima mislim sve najbolje. Ako ti se ne svidja sta je receno u postu ti se zali Mr. Roger-Petit-u, ili i ti kao i on mislis da makaron lijeci bolesne. Pa idi neka te izlijeci od laganja i podmetanja.