Neredi u Francuskoj

Post Reply
jeza u ledja

#226 Re: Neredi u Francuskoj

Post by jeza u ledja »

Haha, ovaj 20 godina predsjednik, a prije toga mu babo bio 30 godina. Raja sa Sirije jedva doceka ovak nesto da se i oni raduju. :-)

I svaki put evo kazu propada sve, rusi se Zapad, mijenja se planeta. :lol:

Tragikomicno.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#227 Re: Neredi u Francuskoj

Post by pici »

dze nam je francuzer, jel dobio pendrek u...
ioannes

#228 Re: Neredi u Francuskoj

Post by ioannes »

jeza u ledja wrote:Haha, ovaj 20 godina predsjednik, a prije toga mu babo bio 30 godina. Raja sa Sirije jedva doceka ovak nesto da se i oni raduju. :-)

Tragikomicno.
jedino šta je tragikomično je tvoja kognitivna disonanca.
ljudi sa teme sirija vol. 2 su zaslužili ovo podjebavanje.
macron must go
Last edited by ioannes on 05/12/2018 16:59, edited 1 time in total.
rajv0sa

#229 Re: Neredi u Francuskoj

Post by rajv0sa »

jeza u ledja wrote:Haha, ovaj 20 godina predsjednik, a prije toga mu babo bio 30 godina. Raja sa Sirije jedva doceka ovak nesto da se i oni raduju. :-)

Tragikomicno.
Šta se bola odmah pališ, malo šale nije na odmet :mrgreen:
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#230 Re: Neredi u Francuskoj

Post by japin_mutapi »

ismet horo
jeza u ledja

#231 Re: Neredi u Francuskoj

Post by jeza u ledja »

ioannes wrote:

Tragikomicno.
jedino šta je tragikomično je tvoja kognitivna disonanca.
ljudi sa teme sirija vol. 2 su zaslužili ovo podjebavanje.
macron must go
Ljudi sa teme Sirija su definitivno zasluzili podjebavanje. :lol:
jeza u ledja

#232 Re: Neredi u Francuskoj

Post by jeza u ledja »

rajv0sa wrote:

Tragikomicno.
Šta se bola odmah pališ, malo šale nije na odmet :mrgreen:
Par ljudi ovdje koji pisu takve gluposti se definitivno ne sali.
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#233 Re: Neredi u Francuskoj

Post by Challenger_ »

japin_mutapi wrote:Image
:pisnuo:

Kakav alanfordovski lik: "Kradem siromašnima da bih dao bogatima".
Challenger_

#234 Re: Neredi u Francuskoj

Post by Challenger_ »

Šibicarsko-kleptomanska kasta, aka "elita" (čuj elita :lol: ), je od planete napravila vic.
славянин

#235 Re: Neredi u Francuskoj

Post by славянин »

Challenger_ wrote:Šibicarsko-kleptomanska kasta, aka "elita" (čuj elita :lol: ), je od planete napravila vic.
Image
jeza u ledja

#236 Re: Neredi u Francuskoj

Post by jeza u ledja »

Napise sam "elita", onda u zagradi "cuj elita" :lol: :lol: :lol:

To ko neki dan Trump nesto tvita i napise nesto bla bla i onda pod navodnicima "President Trump" :lol: :lol:
Challenger_

#237 Re: Neredi u Francuskoj

Post by Challenger_ »

Ovih par likova isto seljančice kada zalutaju pored Muzičke pa kad čuju zvuk neaboriđinskih instrumenata, one se zarumene pa se počnu kikotati: ihihihihihi...

_______

Inače, naletio sam na vijest da su Prsluci odlučili drmati kavez i u Belgiji (Brisel). Subota.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#238 Re: Neredi u Francuskoj

Post by _BataZiv_0809 »

Nadzornik wrote:Pariz veceras.

Image
Gori gora gori borovina :serbo:
insomnia78

#239 Re: Neredi u Francuskoj

Post by insomnia78 »

Challenger_ wrote:Ovih par likova isto seljančice kada zalutaju pored Muzičke pa kad čuju zvuk neaboriđinskih instrumenata, one se zarumene pa se počnu kikotati: ihihihihihi...

_______

Inače, naletio sam na vijest da su Prsluci odlučili drmati kavez i u Belgiji (Brisel). Subota.
Tanke ti informacije. Ljudi vec protestvuju od 29-og. Zapalili dva policijska auta...
jeza u ledja

#240 Re: Neredi u Francuskoj

Post by jeza u ledja »

Challenger_ wrote:Ovih par likova isto seljančice kada zalutaju pored Muzičke pa kad čuju zvuk neaboriđinskih instrumenata, one se zarumene pa se počnu kikotati: ihihihihihi...
Kaze lik koji je obrazovanje o svijetu stekao kad je uveden internet u njegovo "selo". :lol:
Challenger_

#241 Re: Neredi u Francuskoj

Post by Challenger_ »

insomnia78 wrote:Tanke ti informacije. Ljudi vec protestvuju od 29-og. Zapalili dva policijska auta...
Pisao sam na temi da su se proširili na Belgiju i Bugarsku (!). Ono što sam vidio je najava za neki veliki skup, za ovu subotu.
Challenger_

#242 Re: Neredi u Francuskoj

Post by Challenger_ »

Ts,ts,ts... Vidi onog gore. Uz*eb'o se kao da je on Makron.

:mrgreen:
ioannes

#243 Re: Neredi u Francuskoj

Post by ioannes »

Challenger_ wrote:Ts,ts,ts... Vidi onog gore. Uz*eb'o se kao da je on Makron.

nije smiješno....
to su duboko indoktrinirani ljudi.
on misli ako napadaš makarona da napadaš i njega.
a ne konta da on nije dio elite, nego djeli tabor sa nama svima.
Tara the River

#244 Re: Neredi u Francuskoj

Post by Tara the River »

Kakav moron ljudi moji, covjek je bolestan-king disease, pa svoje saradnike uslovljava da ga tretiraju tako. Ovako nesto smo navikli od Erdoganovih saradnika prema svom predsjedniku ili pak od Vulina prema Vucicu, ali da ovako nesto postoji na demokratskom zapadu...Sacuvaj nas Boze ovakvih ludjaka.

FURY and BACKLASH as Emmanuel Macron’s spokesman refers to French President as a 'king'
https://www.express.co.uk/news/world/95 ... sts-france
FRENCH President Emmanuel Macron has faced widespread criticism on social media after his spokesman wrote an article in which he appeared to refer to the President as “king”, whose touch is “performative”. Writing in Le Monde newspaper Bruno Roger-Petit, Macron’s spokesman and former journalist, said: "For Emmanuel Macron, the touch is fundamental; it's a second language. “It is a performative touch: 'The king touches you, God heals you.' This is a form of transcendence.” Mr Roger-Petit described Mr Macron’s “accession to the Elysee palace” in his article entitled ‘Emmanuel Macron, one year of imperious presidency’, and described his first year in office as having “monarchical symbolism”. The “King-God” connotation is widely used in old French tradition, where French monarchs would touch their citizens in a bid to heal them of diseases.
insomnia78

#245 Re: Neredi u Francuskoj

Post by insomnia78 »

:lol:
славянин

#246 Re: Neredi u Francuskoj

Post by славянин »

Tara the River wrote:Kakav moron ljudi moji, covjek je bolestan-king disease, pa svoje saradnike uslovljava da ga tretiraju tako. Ovako nesto smo navikli od Erdoganovih saradnika prema svom predsjedniku ili pak od Vulina prema Vucicu, ali da ovako nesto postoji na demokratskom zapadu...Sacuvaj nas Boze ovakvih ludjaka.

FURY and BACKLASH as Emmanuel Macron’s spokesman refers to French President as a 'king'
FRENCH President Emmanuel Macron has faced widespread criticism on social media after his spokesman wrote an article in which he appeared to refer to the President as “king”, whose touch is “performative”. Writing in Le Monde newspaper Bruno Roger-Petit, Macron’s spokesman and former journalist, said: "For Emmanuel Macron, the touch is fundamental; it's a second language. “It is a performative touch: 'The king touches you, God heals you.' This is a form of transcendence.” Mr Roger-Petit described Mr Macron’s “accession to the Elysee palace” in his article entitled ‘Emmanuel Macron, one year of imperious presidency’, and described his first year in office as having “monarchical symbolism”. The “King-God” connotation is widely used in old French tradition, where French monarchs would touch their citizens in a bid to heal them of diseases.
Sta ima u Austriji - smrdi li jos Austrijancima iz usta na svinjetinu kako si rekla :?
Tara the River

#247 Re: Neredi u Francuskoj

Post by Tara the River »

славянин wrote:
Tara the River wrote:Kakav moron ljudi moji, covjek je bolestan-king disease, pa svoje saradnike uslovljava da ga tretiraju tako. Ovako nesto smo navikli od Erdoganovih saradnika prema svom predsjedniku ili pak od Vulina prema Vucicu, ali da ovako nesto postoji na demokratskom zapadu...Sacuvaj nas Boze ovakvih ludjaka.

Sta ima u Austriji - smrdi li jos Austrijancima iz usta na svinjetinu kako si rekla :?

:zoka:
Jesi dobro? Sve ok? :( Nesto nije uredu sa tobom? Ne znam da li lazes namjerno ili si se zabunio pa me zamijenio sa nekim iz tvog bliskog okruzenja, ali ti moram reci, nije lijepo lagati i podmetati nekome rijeci koje nije izgovorio. Ja se tako ne izrazavam, zivim u svojoj domovini BiH, a o Austrijancima mislim sve najbolje. Ako ti se ne svidja sta je receno u postu ti se zali Mr. Roger-Petit-u, ili i ti kao i on mislis da makaron lijeci bolesne. Pa idi neka te izlijeci od laganja i podmetanja.
jeza u ledja

#248 Re: Neredi u Francuskoj

Post by jeza u ledja »

ioannes wrote:
Challenger_ wrote:Ts,ts,ts... Vidi onog gore. Uz*eb'o se kao da je on Makron.

nije smiješno....
to su duboko indoktrinirani ljudi.
on misli ako napadaš makarona da napadaš i njega.
a ne konta da on nije dio elite, nego djeli tabor sa nama svima.
Takoe. Ja se suosjecam sa Makaronom. :(

Sama ideja da ti nekako povezujes jedno s drugim govori jedino o tebi.
славянин

#249 Re: Neredi u Francuskoj

Post by славянин »

Tara the River wrote:

:zoka:
Jesi dobro? Sve ok? :( Nesto nije uredu sa tobom? Ne znam da li lazes namjerno ili si se zabunio pa me zamijenio sa nekim iz tvog bliskog okruzenja, ali ti moram reci, nije lijepo lagati i podmetati nekome rijeci koje nije izgovorio. Ja se tako ne izrazavam, zivim u svojoj domovini BiH, a o Austrijancima mislim sve najbolje. Ako ti se ne svidja sta je receno u postu ti se zali Mr. Roger-Petit-u, ili i ti kao i on mislis da makaron lijeci bolesne. Pa idi neka te izlijeci od laganja i podmetanja.
Excuse moi ako sam pogrijesio moja madamme ili madammoiselle :D Bila je jedna sto je tako dijelila savjete dok nije bubnula ovo o Austrijancima.. oprosti na greski.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#250 Re: Neredi u Francuskoj

Post by japin_mutapi »

ovo nisu istine
Post Reply