Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post Reply
Maraschino

#226 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Maraschino »

konektovan wrote:Citam komentare onih zadojenih po društvenim mrezama, cojek za 7000 KM uze sljedece izbore za srpskog clana predjedništva hladno. Treci dan na poslu i odradio vec predizbornu kampanju za malo love.
i sta trebamo mi raditi kada se neko pisa po drzavi?
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#227 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by konektovan »

Maraschino wrote:
konektovan wrote:Citam komentare onih zadojenih po društvenim mrezama, cojek za 7000 KM uze sljedece izbore za srpskog clana predjedništva hladno. Treci dan na poslu i odradio vec predizbornu kampanju za malo love.
Pa pisati po forumu, sta ces drugo?! :mrgreen:
Fudo387

#228 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Fudo387 »

BarbaDue wrote:
Fudo387 wrote:
Humljanin wrote:

Idi liječi se :wink:
Bas ces mi ti iz te kolektivne ludara reci da se lijecim?
Ozbiljno?
ovo je očit primjer kako bosanac čim pređe granicu izgubi vezu sa stvarnošću u kojoj je i on do skora prao svoje prljave noge.
Ovo je ocit primjer kako Bosnjo uskoci u svatove bez qrca.
Maraschino

#229 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Maraschino »

konektovan wrote:
Maraschino wrote:
Pa pisati po forumu, sta ces drugo?! :mrgreen:
ozbiljno pitam.
leci valjat se od srece, praviti se da se nista ne dogadja, aplaudirat mu zajedno sa djikanima, palac gore...stvarno ne znam.
BarbaDue

#230 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by BarbaDue »

Fudo387 wrote:
BarbaDue wrote:
Fudo387 wrote:
Ozbiljno?
ovo je očit primjer kako bosanac čim pređe granicu izgubi vezu sa stvarnošću u kojoj je i on do skora prao svoje prljave noge.
Ovo je ocit primjer kako Bosnjo uskoci u svatove bez qrca.
ne znam zašto imaš potrebu da vrijeđaš raju po forumu, preporučuio bi ti da prestaneš to raditi...i da, pitao bi te nešto. Jesi li ti "bošnjo"?
konektovan

#231 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by konektovan »

@maraschino

Covjek se piša po drzavi svaki dan, ovo danas nije ništa novo. Sistem, uredjenje ovakve drzave, kontrola sudstva, daje mu ovlascenja da vrijedja, omalovazava uz nekakve minimalne novcane kazne. Ako misliš da mi je svejedno, nije,...
Maraschino

#232 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Maraschino »

Barba, ne stavljaj prste izmedju stoka i vrata. :wink: :D
Maraschino

#233 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Maraschino »

konektovan wrote:@maraschino

Covjek se piša po drzavi svaki dan, ovo danas nije ništa novo. Sistem, uredjenje ovakve drzave, kontrola sudstva, daje mu ovlascenja da vrijedja, omalovazava uz nekakve minimalne novcane kazne. Ako misliš da mi je svejedno, nije,...
e pa vidis ni meni nije svejedno pa da mu bar familiju spomenem ovdje na forumu...lakse cu zaspati. :D
Fudo387

#234 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Fudo387 »

BarbaDue wrote: ne znam zašto imaš potrebu da vrijeđaš raju po forumu, preporučuio bi ti da prestaneš to raditi...i da, pitao bi te nešto. Jesi li ti "bošnjo"?
Koga konkretno vrijedjam?
Jesam.
konektovan

#235 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by konektovan »

Maraschino wrote:

e pa vidis ni meni nije svejedno pa da mu bar familiju spomenem ovdje na forumu...lakse cu zaspati. :D
Evo i ja da mu spomenemm familiju od do.... :mrgreen:
Maraschino

#236 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Maraschino »

konektovan wrote:
Maraschino wrote:

Evo i ja da mu spomenemm familiju od do.... :mrgreen:
:thumbup:

sad mozemo dole do bitange da vidimo koje su gume bolje.
BarbaDue

#237 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by BarbaDue »

Fudo387 wrote:
BarbaDue wrote: ne znam zašto imaš potrebu da vrijeđaš raju po forumu, preporučuio bi ti da prestaneš to raditi...i da, pitao bi te nešto. Jesi li ti "bošnjo"?
Jesam.
evo konkretno @humljanina:
Ozbiljno?
optužuješ čovjeka da je tamo negdje u nekakvoj kolektivnoj ludari,a zaboravio si da si i ti, vjerovatno, iz te iste ludare pobjegao!

i da, meni je "bošnjo" pogrdan naziv, a ti ako si "bošnjo" stvarno mi te žao.
Last edited by BarbaDue on 23/11/2018 23:37, edited 1 time in total.
SmokingMan

#238 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by SmokingMan »

Neće se desiti neki atak na Dodika,a da to u političkom Beogradu neće biti okarakterisano kao napad na srpski narod.To je nešto što se već primjenjuje na Kosovu.Ko po recepturi starog Lijana. :D
Last edited by SmokingMan on 23/11/2018 23:37, edited 1 time in total.
Fudo387

#239 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Fudo387 »

BarbaDue wrote:
Fudo387 wrote:
Jesam.
evo konkretno @humljanina:
Ozbiljno?
optužuješ čovjeka da je tamo negdje u nekakvoj kolektivnoj ludari,a zaboravio si da si i ti, vjerovatno, iz te iste ludare pobjegao!
Zapadna hercegovina je kolektivna ludara.
Tacka.
Ti ako mislis da nije, pa, probaj se preseliti tamo.
Javi mi kad ti bubrege odbiju da ti posaljem kateter da mores pisat.
Hajvan

#240 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Hajvan »

tandmand wrote:
salik79 wrote:Da se razumijemo, svi ovi iz "vodecih nacionalnih stranaka" su u pet deka i braca po kriminalu. Nikoga od njih ne interesuje narod kojeg navodno zastupaju, nego cisto vlastiti interesi, tj. pljacka. Izmedju sebe su bolji nego rodjena braca, a narodu/narodima se baca koska...Zaboli, ba, Mileta neka stvar za Srbima, Srbijom, RSom... Sutra, sto se njega tice, mogu svi pocrkati, samo nek je njemu dobro. Bas kao i Baketa, Covica,...

Samo se sjetim, odmah nakon rata, Federalnog parlamenta i onog dvojca Ivan Bender i Dzevad Mlaco. Covjek bi rek'o da ce se na sjednicama pobiti. A nakon sto se kamere ugase, u holu njih dvojica zajedno sjede, piju kahvu i sprdaju/klebere se... I tako svaki dan, kao najbolji (i bez kao) jarani. A narod misli - evo ga, sad ce zaratit...
Odličan primjer si naveo. Političari koji slijede tekovine genocida i UZPa su u službi stranaka, institucija i država, kojima je cilj konačno razgraničenje Srba i Hrvata, te realizacija stare parole "svi Srbi/Hrvati u jednoj državi". To im je posao, za to su plaćeni, u to vjeruju. To ne treba miješati sa njihovim emocijama, druženjima i prijateljstvima prema osobama druge etnije. Po meni, najveću grešku u pretpostavci čini dio Bošnjaka lijeve opcije, koji misle da se mi trebamo grliti, ljubiti, družiti sa dva druga naroda da bi država funkcionisala, kao nekad na osnovama bratstva i jedinstva. Politički projekti se ne grade na temeljima osobnih osjećaja pripadnika jednog naroda prema drugome. Ima Srba da imaju skoro familijarne odnose sa nekim od Bošnjaka i sve je u redu dok taj Mujo ne progovori nešto protiv RSa, jer Mujo ne smije pokazati da je političko biće, da je narod kojem pripada državotvoran. Sve dok se samo cuga i jede, ispod neke od srpskih zastava - u redu je.
:thumbup:
BarbaDue

#241 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by BarbaDue »

Fudo387 wrote:
BarbaDue wrote: optužuješ čovjeka da je tamo negdje u nekakvoj kolektivnoj ludari,a zaboravio si da si i ti, vjerovatno, iz te iste ludare pobjegao!
Tacka.
...i ako se tamo slučajno rodio neko normalan, ko ga jebe, jel'de... ko mu je kriv što se rodio u toj ludari.

E moj brale u tuđini...ne grizi svoje odbačeno tijelo, zube ćeš polomiti :wink: :mrgreen:
Fudo387

#242 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Fudo387 »

BarbaDue wrote:
Fudo387 wrote:
BarbaDue wrote: optužuješ čovjeka da je tamo negdje u nekakvoj kolektivnoj ludari,a zaboravio si da si i ti, vjerovatno, iz te iste ludare pobjegao!
Tacka.
...i ako se tamo slučajno rodio neko normalan, ko ga jebe, jel'de... ko mu je kriv što se rodio u toj ludari.

E moj brale u tuđini...ne grizi svoje odbačeno tijelo, zube ćeš polomiti :wink: :mrgreen:
Ko se rodio normalan il’ su ga ubili, il’ u Dretelju kosti slomili i sad u Norveskoj vida rane.
Mani me te patetike, brate, druze, zemljace...ide mi to na qrac. Pun mi je djavo tog izhrdanog merhametluka, a u biti radi se o obicnom cmizdrenju dokazanih pizdohana.
asker

#243 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by asker »

Niko nemoze predvidjeti ludjacke poteze primitivne seljacine iz Laktasa. Recimo da sutra skine gace i posere se na sred tepiha svecanog salona, sta da se uradi? Listas neki zakonik, poslovnik, protokol i nadjes neku stavku da je ta akcija kaznjiva sa 5-6 hiljada KM i to je to. Svakog normalnog bi bilo sram, osim njega, glasaca mu, i nekoliko forumasa ovdje koji bi pisali kako se Mile posro na dzavu.
Covjek je pomeo izbore u svom korpusu, valja ga trpit do isteka mandata. Neznam sta trolovi ocekuju, da mu Sefik zabije cakiju pod bubreg ili da ga Zeljko gurne niz stepenice :-)

Meni je dovoljno to da su sluzbena lica pripremila salon po protokolu/pravilniku sa zastavom BiH. Ovo govno od covjeka cekalo priliku da ugura i zastavu Genocidne. Uslijedila je i reakcija druga 2 clana, postoji valjda neko ko ce se pozabavit' ovim incidentom. Ne ocekujem da ce presuda bit' 40 udaraca bicem po ledjima, vjerovatno neka novcana kazna i to je to. Zivimo u civiliziranoj zemlji.

Po meni je veca blamaza a vjerovatno i autogol pismo Trumpu (cak i ako ga pizda nije stvarno poslala dovoljno je ono na pressici).

Jos nesto, krmak moze biti showman samo za svoje primitivne glasace. Kad se malo progleda kroz mulj sto ga podize krmak, sta imamo? Pressice iz brloga IS, primio brata Srbina (ja iznenadjenja braco draga), ide uskoro u Beograd pa u Moskvu. Nesto novo? 8 mjeseci je pred njim, sta je jos na repertoaru? Mislim da ce biti strasno ignorisan od stranaca i u zemlji i vani. Da sam na mjestu domacih medija samo bih ga ignorisao.
DzejAr

#244 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by DzejAr »

opljackali vam fabrike, otjerali vam djecu u inostranstvo, a i dalje se palite na zastave kao bikovi na crvene krpe... a njima i onima oko njih racuni u banci rastu li rastu...
Maraschino

#245 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Maraschino »

asker wrote:Niko nemoze predvidjeti ludjacke poteze primitivne seljacine iz Laktasa. Recimo da sutra skine gace i posere se na sred tepiha svecanog salona, sta da se uradi? Listas neki zakonik, poslovnik, protokol i nadjes neku stavku da je ta akcija kaznjiva sa 5-6 hiljada KM i to je to. Svakog normalnog bi bilo sram, osim njega, glasaca mu, i nekoliko forumasa ovdje koji bi pisali kako se Mile posro na dzavu.
Covjek je pomeo izbore u svom korpusu, valja ga trpit do isteka mandata. Neznam sta trolovi ocekuju, da mu Sefik zabije cakiju pod bubreg ili da ga Zeljko gurne niz stepenice :-)

Meni je dovoljno to da su sluzbena lica pripremila salon po protokolu/pravilniku sa zastavom BiH. Ovo govno od covjeka cekalo priliku da ugura i zastavu Genocidne. Uslijedila je i reakcija druga 2 clana, postoji valjda neko ko ce se pozabavit' ovim incidentom. Ne ocekujem da ce presuda bit' 40 udaraca bicem po ledjima, vjerovatno neka novcana kazna i to je to. Zivimo u civiliziranoj zemlji.

Po meni je veca blamaza a vjerovatno i autogol pismo Trumpu (cak i ako ga pizda nije stvarno poslala dovoljno je ono na pressici).

Jos nesto, krmak moze biti showman samo za svoje primitivne glasace. Kad se malo progleda kroz mulj sto ga podize krmak, sta imamo? Pressice iz brloga IS, primio brata Srbina (ja iznenadjenja braco draga), ide uskoro u Beograd pa u Moskvu. Nesto novo? 8 mjeseci je pred njim, sta je jos na repertoaru? Mislim da ce biti strasno ignorisan od stranaca i u zemlji i vani. Da sam na mjestu domacih medija samo bih ga ignorisao.
fino sazeto :thumbup:
BarbaDue

#246 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by BarbaDue »

Fudo387 wrote:
Ko se rodio normalan il’ su ga ubili, il’ u Dretelju kosti slomili i sad u Norveskoj vida rane.
Mani me te patetike, brate, druze, zemljace...ide mi to na qrac. Pun mi je djavo tog izhrdanog merhametluka, a u biti radi se o obicnom cmizdrenju dokazanih pizdohana.
ja "brate" želim samo biti uljudan i nazivati te nečim normalnim...ali kako vidim ti si jedna obična nadrkana qrčina sa kojom ne vrijedi razgovarati.

adio!
asker

#247 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by asker »

BarbaDue wrote:
insomnia78 wrote:Eo i Smaje. Najjaci su ovi sa “muslimanskim” nikovima
Čovjeku možda ime Smajo, to neki problem!?

P.S. ne kaže se "Smaje" :wink:
Gdje se to ne kaze "Smaje"???
Fudo387

#248 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Fudo387 »

BarbaDue wrote:
Fudo387 wrote:
ja "brate" želim samo biti uljudan i nazivati te nečim normalnim...ali kako vidim ti si jedna obična nadrkana qrčina sa kojom ne vrijedi razgovarati.

adio!
I ti si dosadna qrcina, i haj zdravo.
Jebo te hljeb pisa po tebi iz dana u dan, al’ bitno je da si se ti uvalio u elektroprenos i gledas vodostaj na Drini.
Plata legla, treba biti smecar i praviti se lud.
K’o da ja ne bih volio da se ima posla sa razumnim i civilizovanim ljudima a ne sa olosem kojem nista nije sveto, sem nabijanja balija u Neretvu.
Nista nisi pratio vec k’o zadnji mohikanac uskocio, aaajjjj fudo dje ce ti dusa....ma nabijem i tebe na qrac, nek’ si moj 300 puta.
Fudo387

#249 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Fudo387 »

IzudinES wrote:fudo pravo mudo, pratio sam mu komentare ispod clanaka na portalu :lol:

iskompleksirana mrcina jednom rijecju, u dusi pogancer :kiss:

Evo i izudina aka jovana.
Barba, vodi ga na rostilj.
Vilajet_Bosna

#250 Re: Zastava RS-a u predsjednistvu BiH

Post by Vilajet_Bosna »

kontaju četalji: vidi nas bre jesmo sila. pade sarajevo danas bez ispaljena metka, zamisli da udari Kobasičar sa migovima.
Post Reply