The 51st State wrote:drndalo wrote:The 51st State wrote:kifla ce zagrabiti glasova od ns sa proslih izbora, sdp ce isto uzeti nezadovoljnickih glasova od df, sbb i ns.
tipujem da ce kifla biti iznenadjenje izbora, voda i cuke ce mu donijeti 4-5 mandata.
Ko moze Kifli dati glas na zaslugu "rjesavanja" vode, taj i ne treba da je ima, osim na bunaru udaljenom barem 2.300 metara nizbrdo...
nije bilo vode cinjenica, dosla voda pod njegovim mandatom cinjenica, mojne mi oblandirat.
Pod njegovim mandatom je i "nestalo" vode u vecem dijelu grada koji prije toga nije imao problema... Koliko ja znam, a znam prilicno, redukcije su bile "razvlacenje pameti" nama, da bismo progutali ma koliki su oni kredit tome mislili dici, da nista ne pitamo, samo da imamo vode...
I vidi vraga, nakon sto se dogovorise sta ce kako i koliko ko "raditi", tj. uzeti, presta potreba za redukcijom, nesta gubitaka vode, nesta svega... I otada se covjek pati, zivi i mre kao i svako druga hajvance...
Dakle, bilo vode, cinenica. Dosao Kifla, nesta vode, cinjenica. Naravno zbog mrskih Komunista, nije cinjenica, ali dobro zvuci... Onda trt, mrt, po medijima, cinjenica... Prodje 6-12 mjeseci, nista zakopali nisu, ali jesu dogovorili kako ce krcmiti pare, dodje voda, cinjenica...