Nova BH (Novi Pink bh)

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
Sanjarko

#226 Re: Nova BH (Novi Pink bh)

Post by Sanjarko »

Hvala na infu. :thumbup:
MTV

#227 Re: Nova BH (Novi Pink bh)

Post by MTV »

Izgleda krenuli filmovi sa hrvatske Nove TV na Novoj BH. Nisu vise pinkovi titlovi.

Image
fusion_ba

#228 Re: Nova BH (Novi Pink bh)

Post by fusion_ba »

MTV wrote:Hvala na dopuni mahalik.
@fushion
Novih 10tak epizoda drzi Nova TV. Ni FTV ni Face vec Nova TV.
Nova TV drzi za Hrvatsku. Ustvari FIST produkcija prodaje prava, a u BiH su vec prodana Face-u tako da nema nista od te serije uskoro na Novoj BH
mahalik

#229 Re: Nova BH (Novi Pink bh)

Post by mahalik »

S obzirom na to da je face kablovski kanal a nova bh zemaljski možda će nova dobiti prava za zemaljsko tv emitovanje
MTV

#230 Re: Nova BH (Novi Pink bh)

Post by MTV »

Face ne stoji financijski dobro i trazio je dobrovoljne donacije. Spali su na Dnevnik sa Senadom i LZN epizode koje su i ranije emitovali.
A Nova TV HR je narucila i financirala novih 10tak kanala.

Ja ne kazem da sam ja u pravu, Boze moj svi mi grijesimo al bas me zanima ko je od nas dvoje u pravu. Kako god imam i Face HD i Novu BH HD samo da nije na nekom SD kanalu tipa FTV, RTRS... :mrgreen: :lol:
chakany

#231 Re: Nova BH (Novi Pink bh)

Post by chakany »

Konak kod Hilmije od ponedjeljka (3.12.) na Novoj BH od 20:10. Izgleda da će ići od ponedjeljka do petka.
MTV

#232 Re: Nova BH (Novi Pink bh)

Post by MTV »

Konak kod Hilmije UTO-CET u 22:00
Ti si moja domovina, 2. sezona - USKORO

To su sada dvije nove reklame koje se vrte na kanalu.
Cavendish

#233 Re: Nova BH (Novi Pink bh)

Post by Cavendish »

UFC priredbe u snimku na Nova tv. Večeras u 23:30 UFC Fight Night Adelaide.
chakany

#234 Re: Nova BH (Novi Pink bh)

Post by chakany »

Glupo je što na web stranici Nove BH uopće ne piše koja se epizoda neke serije trenutno prikazuje kod njih.
AmiĐa_Idriz

#235 Re: Nova BH (Novi Pink bh)

Post by AmiĐa_Idriz »

Sad pitanje na ovom kvizu što puštaju "iz kojeg je stoljeća najstariji pisani dokument na srpskom jeziku, Povelja Kulina Bana?"

:lol: :lol:
shake69

#236 Re: Nova BH (Novi Pink bh)

Post by shake69 »

MTV wrote:Face ne stoji financijski dobro i trazio je dobrovoljne donacije. Spali su na Dnevnik sa Senadom i LZN epizode koje su i ranije emitovali.

Ja ne kazem da sam ja u pravu, Boze moj svi mi grijesimo al bas me zanima ko je od nas dvoje u pravu. Kako god imam i Face HD i Novu BH HD samo da nije na nekom SD kanalu tipa FTV, RTRS... :mrgreen: :lol:
A kad je to Face TV stojao dobro? Od pocetka gubitas, ne placaju i varaju ljude, i mucit ce se tako dok ga neko ne kupi na izdisaju. Poput TV1.
navedeni

#237 Re: Nova BH (Novi Pink bh)

Post by navedeni »

shake69 wrote:
MTV wrote:Face ne stoji financijski dobro i trazio je dobrovoljne donacije. Spali su na Dnevnik sa Senadom i LZN epizode koje su i ranije emitovali.

A kad je to Face TV stojao dobro? Od pocetka gubitas, ne placaju i varaju ljude, i mucit ce se tako dok ga neko ne kupi na izdisaju. Poput TV1.
Stajao je dobro u pocetku, onda su smanjili troskove kad je postalo skupo. I kao da je lako naci kupca za neku televiziju bila na izdisanju ili ne, teze je na izdisaju prodati kao i svaki bbiznis. TV1 govore da je na izdisaju 8 godina, a imali su 3-4 kupca samo ove godine, Nova TV isto tako i prodala se, B92 i Prva TV jucer se prodali, ljudi nisu glupi, kupuju televizije radi uticaja i radi prihoda, propalu televiziju nece niko kupiti, one se samo izgase. 180 mil eur je kostala B92 i Prva TV, a bivsi vlasnik je preuzeo za 12 mil eur.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#238 Re: Nova BH (Novi Pink bh)

Post by mali_milojica »

navedeni wrote:
shake69 wrote:

Stajao je dobro u pocetku, onda su smanjili troskove kad je postalo skupo. I kao da je lako naci kupca za neku televiziju bila na izdisanju ili ne, teze je na izdisaju prodati kao i svaki bbiznis. TV1 govore da je na izdisaju 8 godina, a imali su 3-4 kupca samo ove godine, Nova TV isto tako i prodala se, B92 i Prva TV jucer se prodali, ljudi nisu glupi, kupuju televizije radi uticaja i radi prihoda, propalu televiziju nece niko kupiti, one se samo izgase. 180 mil eur je kostala B92 i Prva TV, a bivsi vlasnik je preuzeo za 12 mil eur.
Najveći problem FACE TV je sto nema terestrijalnu frenkvenciju. Ko ce to kupiti :roll: ?
irac300

#239 Re: Nova BH (Novi Pink bh)

Post by irac300 »

AmiĐa_Idriz wrote:Sad pitanje na ovom kvizu što puštaju "iz kojeg je stoljeća najstariji pisani dokument na srpskom jeziku, Povelja Kulina Bana?"

:zid: :zid:

Da su bar rekli ''najstariji dokument na južnoslavenskim jezicima'', pa haj', al' jok, srpski od ameba pa nadalje. Šta i mi dopuštamo sve da nam prikazuju!
Sanjarko

#240 Re: Nova BH (Novi Pink bh)

Post by Sanjarko »

Ja osto :shock:
MTV

#241 Re: Nova BH (Novi Pink bh)

Post by MTV »

Taj kviz je sniman za TOP kanal. Svaki put neka obavijest na Topu gledajte ovo gledajte ono. S obzirom da im je slabo gledan onda nabaci na kanal sa zemaljskom frekvencijom. TOP je inace srpski kablovski kanal u istom vlasnistvu kao i Nova BH.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#242 Re: Nova BH (Novi Pink bh)

Post by plain vanilla »

MTV wrote:Taj kviz je sniman za TOP kanal. Svaki put neka obavijest na Topu gledajte ovo gledajte ono. S obzirom da im je slabo gledan onda nabaci na kanal sa zemaljskom frekvencijom. TOP je inace srpski kablovski kanal u istom vlasnistvu kao i Nova BH.
sto bi se reklo, nebeski kanal :mrgreen:
escobar__

#243 Re: Nova BH (Novi Pink bh)

Post by escobar__ »

irac300 wrote:
AmiĐa_Idriz wrote:Sad pitanje na ovom kvizu što puštaju "iz kojeg je stoljeća najstariji pisani dokument na srpskom jeziku, Povelja Kulina Bana?"

:zid: :zid:

Da su bar rekli ''najstariji dokument na južnoslavenskim jezicima'', pa haj', al' jok, srpski od ameba pa nadalje. Šta i mi dopuštamo sve da nam prikazuju!
Nema potrebe, zna se na kojem je jeziku i pismu pisan dokument i nema potrebe za nazor političkom korektnošću.

Smećarska televizija.
fusion_ba

#244 Re: Nova BH (Novi Pink bh)

Post by fusion_ba »

MTV wrote:Taj kviz je sniman za TOP kanal. Svaki put neka obavijest na Topu gledajte ovo gledajte ono. S obzirom da im je slabo gledan onda nabaci na kanal sa zemaljskom frekvencijom. TOP je inace srpski kablovski kanal u istom vlasnistvu kao i Nova BH.
bas suprotno. ono sto je gledano na Topu i Grandu ide i na Novoj BH. meni je kviz bezveze ali ovo mu je vec druga sezona svakodnevnog prikazivanja
Logovan

#245 Re: Nova BH (Novi Pink bh)

Post by Logovan »

:lol: :lol: :roll:
MTV

#246 Re: Nova BH (Novi Pink bh)

Post by MTV »

Image
Amagon

#247 Re: Nova BH (Novi Pink bh)

Post by Amagon »

Jadni Kulin ban se prevrće u grobu :mrgreen:
Heller

#248 Re: Nova BH (Novi Pink bh)

Post by Heller »

Ove emisije s ženturačama na Pinku, jesu uvijek iste polovnjače samo se rotiraju ko u odbojci?
Sanjarko

#249 Re: Nova BH (Novi Pink bh)

Post by Sanjarko »

Kontaju orginal cuvaju Rusi, pisana na cirilici pa mora da je Srpska povelja. Logicno.
fusion_ba

#250 Re: Nova BH (Novi Pink bh)

Post by fusion_ba »

Kako jos ne emituju seriju Ne diraj mi mamu koja je bila na Novoj u HR? eno pocinje i na RTS-u a kod nas jos nema.
samo kod nas ima da serija iz nase drzave se prvo emituje van zemlje,a kod nas ko zna kad. isto je i sa drugim serijama.
Post Reply