Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
I nije zbog ovoga zijanila gem, ovo je pocetak cirkusa zvanog krava
Ma znam, nego je ovo još smiješnije...
Sreća Naomi nije bijela, inače bi izbio rasistički skandal u Hameriki
da. sreca. jer je na kraju nabacala to sto je mama, sto ima kcerku i onda sto je zena i sto joj je muskarac uradio to jer je zena. ludara, na postpartum tablete odmah. jos je samo trebala rasu ubaciti. a mogla je jer je sudija bijel, pa je mogla i to iskombinovati.
sreca pa se ukljucih u drugi set i to samo jer je mala vodila 1-0 u setovima. inace sam mislio da ce je kobila pojest.
jer ono se ne vidja svaki dan na tenisu.
Last edited by karanana on 09/09/2018 00:20, edited 1 time in total.
sreca pa se ukljucih u drugi set i to samo jer je mala vodila 1-0 u setovima. inace sam mislio da ce je kobila pojest.
jer ono se ne vidja svaki dan na tenisu.
Upgrade, stvarno neloš...preporučen je na filmskoj temi već
Svaka čast za Naomi Osaku. Serena je pokazala da je nikakav šampion i da ne zna gubiti. O primitivnoj publici ne treba trošiti riječi. Naomi Osaka je nova budučnost tenisa i ako ovako nastavi, bit će u samom vrhu dugo godina.
Ma kakav crni svijet, retardirani Amerikanci jedu govna jer je "njihova", pogotovo su smiješni ovi NBA ESPN novinari koji tenis pogledaju ovako rekreativno jednom i pametuju. Ovaj Aldridge je pogotovo seronja, Duncan u NBA dobije tehničku jer se nasmije sudiji, a ovaj bi da povlači paralele.
"I swear to God I'll take this ball and shove it down your throat! Do you hear me? I swear to God.
You better be glad--you better be glad that I'm not, I swear."
Jeste svi navalili kao lesinari. Kao vi ste nesto fini a Serena je ”kobila”. Njena nacija ne valja a mi smo kao fini i kulturni pa nam cvjeta ekonomija i sve ostalo. Pa procitajte malo o cemu se radi prije nego sto skacete pred rudu. Nije se zvizdalo Naomi vec organizatorima koji su ove godine sto se sudenja i primjene pravila pojeli veliko govno.
Teniseri se mogu derati na sudije, derati na publiku, pricati sa lozom, traziti lijekove sa loze itd. a kazne nigdje ni za lijeka. Sudije cak napustaju stolicu da daju psiholoske savjete i podrsku muskom teniseru i nista.
Polugoli teniseri se hlade bez problema, teniserka promijeni majicu i dobije kaznu!
Nemojte me shvatiti pogresno, Serena je u afektu uvijek bila los gubitnik i njeno ponasanje je za osudu ali sudija nije uopste bio na nivou sto se tice finala. Ono sta je on okarakterisao kao pomoc sa tribina se desava cijelo vrijeme. To je vodilo ostatku dogadaja.
Blek Stena wrote:I ovo sto aludiras na Djokovica za lijekove ti je bas onako bezveze. Sta je tu mimo propisa i na sta je tu sudija trebao da reaguje?
Sudija naravno treba da se drzi propisa ali problem je u tome da su se se propisi na ovom turniru primjenjivali po razlicitim arsinima sto je dovelo do napetosti i problema.
Nisam aludirao na Dokovica licno vec sam sarkasticno naveo primjere za koje bi sudija zenskog finala juce podijelio pregrst kazni. Nisam ciljao tvog ljubimca tako da ne moras da se uzbudujes.
Blek Stena wrote:I ovo sto aludiras na Djokovica za lijekove ti je bas onako bezveze. Sta je tu mimo propisa i na sta je tu sudija trebao da reaguje?
Sudija naravno treba da se drzi propisa ali problem je u tome da su se se propisi na ovom turniru primjenjivali po razlicitim arsinima sto je dovelo do napetosti i problema.
Nisam aludirao na Dokovica licno vec sam sarkasticno naveo primjere za koje bi sudija zenskog finala juce podijelio pregrst kazni. Nisam ciljao tvog ljubimca tako da ne moras da se uzbudujes.
Previse komplikujes pricu i igras djavoljeg advokata. Sudija dosudio koucing jer je SUDIJA i on odlucuje o tome i niko drugi, Serena iz nemoci da pobjedi prsla ko lubenica i posrala se pobjednici u pehar. Sve ostalo je patetika i suplja prica kao i Serenine suze i gender folovi.
Ma ne uzbudjujem se, ali ocigledno si na njega mislio.