Jasno mi je odakle dolazi inspiracija za mrznju, ali zar zaista imate toliko snage da mrzite tako okrutno...swanfilter wrote:Prije bih hotel za zivotinje otvorio, nego to ciganskoj stoci spajz iznajmio. Podnijeti ih ne mogu ...
Booking.com ALL ABOUT
-
SD7
#226 Re: Booking.com ALL ABOUT
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#227 Re: Booking.com ALL ABOUT
Vise narod voli zanosit muda arapima nego zasukat rukave i pokusa nesto od svog zivota.
I onda ce te za 50 km sto mu arap da zvat islamofobom usudis li se sta reci protiv te stoke.
I onda se neko pita sto ovdje nema promjena. Narod u mentalnom kmetstvu, prodaje se za 50 KM.
I onda ce te za 50 km sto mu arap da zvat islamofobom usudis li se sta reci protiv te stoke.
I onda se neko pita sto ovdje nema promjena. Narod u mentalnom kmetstvu, prodaje se za 50 KM.
- HAVANA
#228 Re: Booking.com ALL ABOUT
Ja ih ne mrzim ,sto cu ih mrzit? Ne zelim ih ugostiti. Udaraju mi na imovinu,prljavi,bahati,unistise sve,ponasaju se odvratno,svaku jebenu stvar zakomplikuju do bola.Hiljade gostiju iz svih zemalja sam imao.Ni jedan problem.Sa njima vazda problem.Uhljupi pravi.Goni u PM od mene i moje imovine.Sa njima ko radi mora dobru kalkulaciju napraviti.I papreno naplatiti uslugu.Bilo rentanje auta,stana...bilo cega.I pognute glave ugostiti gospodu s novcem koji su navikli da hamali ciste za njima i jebeni papiric koji bace.S parama mogu sve.E mozes kurac moj.SD7 wrote:Jasno mi je odakle dolazi inspiracija za mrznju, ali zar zaista imate toliko snage da mrzite tako okrutno...swanfilter wrote:Prije bih hotel za zivotinje otvorio, nego to ciganskoj stoci spajz iznajmio. Podnijeti ih ne mogu ...
-
Seyfo
#229 Re: Booking.com ALL ABOUT
Njima je najbolje prodati imovinu...pokupis pare,i boli te k sta ce oni s njom. A cuo sam i par primjera da uplate kaparu i onda se predomisle, tj.me javljaju se vise, i nasi fino zadrze kaparu. I jare i pare.
-
paladinka
#230 Re: Booking.com ALL ABOUT
Tvoji stanovi suHAVANA wrote:Ja sam skonto dobar fol i pali mi.Kad bukiraju posaljem im poruku da je 4 sprat,nema lifta,parking 30 eura...I pali.Samo 3 puta ih nisam uspio izbjeci.Dva puta smetljarnik samo takav ostavili.
Treci cemo vidjeti sutra,izlaze.Al znam vec otprilike.A i ovo troje su kukali malo je rec
Ko da se na mont everest penje a ne na 4 sprat.Nismo kaze vidjeli da je 4.Pa sta si mislio da je potkrovlje u prizemlju,a fino pise i sprat i sve.
A hadzo obavezno ide i mlatara rukama a zene tegle kofere.
isto malo zastrarjeli. Daklo , kao biznis , pogtotovo za europjere nije vise sto nudis. Pogledaj gradski turizn u isticnim zemljama ?
- HAVANA
#231 Re: Booking.com ALL ABOUT
Koristio sam usluge bookinga u sigurno 40 gradova po inostranstvu,cerka isto tako iako joj je tek 21 godina a studira na tu temu turizma...Sto mi je i dalo neku sliku kako i sta treba,a i rezultat od prvog dana.Usluga,dostupnost,lokacija,cistoca,cistoca i cistoca pored lijepo i ukusno uredjenog objekta.To sve da dobre recenzije i ocjenu, a samim tim i popunjenost.I sve je to divno i mogu reci najljepsi posao od svih sto sam radio.Svi nasmijani,pripazis ih,popricas,momentalno im je i drazi grad i zemlja u koju su dosli.I sve je to super dok ne dodju arapi.Paf.Sa njima nista ne funkcionise na isti nacin.A ja ostario i stavovi mi zastarjeli.paladinka wrote:Tvoji stanovi suHAVANA wrote:Ja sam skonto dobar fol i pali mi.Kad bukiraju posaljem im poruku da je 4 sprat,nema lifta,parking 30 eura...I pali.Samo 3 puta ih nisam uspio izbjeci.Dva puta smetljarnik samo takav ostavili.
Treci cemo vidjeti sutra,izlaze.Al znam vec otprilike.A i ovo troje su kukali malo je rec
Ko da se na mont everest penje a ne na 4 sprat.Nismo kaze vidjeli da je 4.Pa sta si mislio da je potkrovlje u prizemlju,a fino pise i sprat i sve.
A hadzo obavezno ide i mlatara rukama a zene tegle kofere.
isto malo zastrarjeli. Daklo , kao biznis , pogtotovo za europjere nije vise sto nudis. Pogledaj gradski turizn u isticnim zemljama ?
-
swanfilter
#232 Re: Booking.com ALL ABOUT
I za Arape su svi drugi niza vrsta, zivotnje. Onako, ukratko ...SD7 wrote:Jasno mi je odakle dolazi inspiracija za mrznju, ali zar zaista imate toliko snage da mrzite tako okrutno...swanfilter wrote:Prije bih hotel za zivotinje otvorio, nego to ciganskoj stoci spajz iznajmio. Podnijeti ih ne mogu ...
- HAVANA
#233 Re: Booking.com ALL ABOUT
Bice jedno 6 kesa smeca,do sad je 4 napunila,misterija sa podom kupatila zasto je uvijek mokar i gdje se kupaju...I tako,divota.
- studiorum_tuzlaensis
#234 Re: Booking.com ALL ABOUT
Arape na vrbe. Ja ih još normalne nisam ugostio, tona smeća ostane iza njih. Beterluk i peksimet na sve strane.
-
swanfilter
#235 Re: Booking.com ALL ABOUT
Trebao bi booking poraditi malo glede tih stvari, al tesko jer bi se prica svela na onu iz Hrv u vezi gay para ...
- HAVANA
#236 Re: Booking.com ALL ABOUT
Jebe se njima,oni beru svojih 15% i logicno za njih je gost uvijek u pravu Vise sam i odustao od zalbi za raznorazne budale koje klikaju sta stignu,zakljucaju ti kalendar i ne javljaju se,onda otkazu par dana prije i sjebu ti taj period...Treba raditi na karticu i naplacivanje...Greska je ovo besplatna rezervacija ,otkazivanje,bez pologa...Fula totalna.Sad mi je majmun arap bio zakljuco citav juli,jos u aprilu.I ne javlja se,ne odgovara na poruke...Kontam doces al u curq.Izdam sve preko airbnb,i da je dosao odjebo bi ga.Slali poruke,potvrdite rezervaciju...Nista.Ma jebi mater.Neces sad nikako da troduplo platis
-
SD7
#237 Re: Booking.com ALL ABOUT
Nisam vidio da si ti bilo sta ovako napisao kao lik kojeg sam citirao. Ja znam jako dobro sta pricate, ali mislim da se to sve moze blazim rijecima nego se doticni koristi. Ti s druge strane uvijek mozes uzeti depozit, ako ih vec ne mozes izbjeci i uslovit ih tim depozitom, pa i legitimno navuci sebi dodatnu zaradu, jer ti niko ne moze sprijeciti da im 1h dodatnog ciscenja naplatis 100€ ili ostecena vrata 3x vrijednost istih... samo primjer.HAVANA wrote:Ja ih ne mrzim ,sto cu ih mrzit? Ne zelim ih ugostiti. Udaraju mi na imovinu,prljavi,bahati,unistise sve,ponasaju se odvratno,svaku jebenu stvar zakomplikuju do bola.Hiljade gostiju iz svih zemalja sam imao.Ni jedan problem.Sa njima vazda problem.Uhljupi pravi.Goni u PM od mene i moje imovine.Sa njima ko radi mora dobru kalkulaciju napraviti.I papreno naplatiti uslugu.Bilo rentanje auta,stana...bilo cega.I pognute glave ugostiti gospodu s novcem koji su navikli da hamali ciste za njima i jebeni papiric koji bace.S parama mogu sve.E mozes kurac moj.SD7 wrote:Jasno mi je odakle dolazi inspiracija za mrznju, ali zar zaista imate toliko snage da mrzite tako okrutno...swanfilter wrote:Prije bih hotel za zivotinje otvorio, nego to ciganskoj stoci spajz iznajmio. Podnijeti ih ne mogu ...
-
SD7
#238 Re: Booking.com ALL ABOUT
Evo na temi o Cevljanovicima, svjedoci tvrde da istoili slicno ostaje iza posjetilaca tamo, Ajvatovice i te neke derviske manifestacije na Buni. A evo, dolazi i bajram, pa ce biti prilike da gledamo klanja po parkovima, drobove razbacane pored kontejnera i koze odlozene pored saobracajnica...(kako je hodza naredio). I to je djelo tih Arapa!?studiorum_tuzlaensis wrote:Arape na vrbe. Ja ih još normalne nisam ugostio, tona smeća ostane iza njih. Beterluk i peksimet na sve strane.
-
Lenja Buba
#239 Re: Booking.com ALL ABOUT
Zar se kupaju, samo se onim sapunom i lojem namirišu trag za njima na kilometar smrdi, imao sam sličan slučaj, žena fizioterapeut 55 godina, zovnu je raja što drži motele i apartmane tako da odradi nekome masažu, bježi od arapa ko đavo od krsta neće da kaže šta je bilo i zašto neće arape da radi, ostalo sve ok nikad pritužbi!HAVANA wrote: Bice jedno 6 kesa smeca,do sad je 4 napunila,misterija sa podom kupatila zasto je uvijek mokar i gdje se kupaju...I tako,divota.
-
SD7
#240 Re: Booking.com ALL ABOUT
Dlakavi...vjerovatno je to, a mozda su ocekivali nesto viseLenja Buba wrote:Zar se kupaju, samo se onim sapunom i lojem namirišu trag za njima na kilometar smrdi, imao sam sličan slučaj, žena fizioterapeut 55 godina, zovnu je raja što drži motele i apartmane tako da odradi nekome masažu, bježi od arapa ko đavo od krsta neće da kaže šta je bilo i zašto neće arape da radi, ostalo sve ok nikad pritužbi!HAVANA wrote: Bice jedno 6 kesa smeca,do sad je 4 napunila,misterija sa podom kupatila zasto je uvijek mokar i gdje se kupaju...I tako,divota.
-
Lenja Buba
#241 Re: Booking.com ALL ABOUT
Ma šta će tražit ženi 55 godina, bi ih ovi mafijaši što drže motele i apartmane žive odrali da napadnu ženu, nego vjerovatno je da su to saudijski krmci 25 mu godina u njemu 150 kila, jašta već smrdi onako kuljav, žene im odradi prihvati a njih neće ni da čuje.SD7 wrote: Dlakavi...vjerovatno je to, a mozda su ocekivali nesto vise. Da se ne kupaju, to sigurno ne stoji.
-
SD7
#242 Re: Booking.com ALL ABOUT
Iskreno, j.be mi se za nekim "kljukavim", ma sta to znacilo Arapima, a i domacim fasistimaLenja Buba wrote:Ma šta će tražit ženi 55 godina, bi ih ovi mafijaši što drže motele i apartmane žive odrali da napadnu ženu, nego vjerovatno je da su to saudijski krmci 25 mu godina u njemu 150 kila, jašta već smrdi onako kuljav, žene im odradi prihvati a njih neće ni da čuje.SD7 wrote: Dlakavi...vjerovatno je to, a mozda su ocekivali nesto vise. Da se ne kupaju, to sigurno ne stoji.
-
swanfilter
#243 Re: Booking.com ALL ABOUT
Sa depozitom, posebno visokim, mozda se mozes zastititi od Arapa, al ces sigurno i izgubiti mnoge druge, normalne ljude. Mac sa dvije ostrice ...
-
Hakiz
#244 Re: Booking.com ALL ABOUT
Sve mi se čini da problemi naplate šteta koje gosti ostave u sobama nisu počeli sa Arapima. Zašto se ne prepišu rješenja koja su napravili oni koji su te probleme imali i prije 30 i prije 50 itd godina i riješili ih. Ne treba otkrivati valjda toplu vodu?
-
swanfilter
#245 Re: Booking.com ALL ABOUT
Hakiz wrote:Sve mi se čini da problemi naplate šteta koje gosti ostave u sobama nisu počeli sa Arapima. Zašto se ne prepišu rješenja koja su napravili oni koji su te probleme imali i prije 30 i prije 50 itd godina i riješili ih. Ne treba otkrivati valjda toplu vodu?
Otisao si predaleko u proslost da bi se trenutna situacija sa Arapima uporedila. Mada, ja sam uvjeren da je u pitanju odnos Arapa do nas kao takvih. Vjerovatno smo u rangu Indijaca i Filipinaca iz njihove perspektive. Cisto sumnjam da nas imaju za bracu u bilo kojem smislu ...
- Vsvp
- HAVANA
#247 Re: Booking.com ALL ABOUT
- leffe
#248 Re: Booking.com ALL ABOUT
Što ne uslikaš krst iznad kreveta, ili barem crtež kakvog prasenceta u kuhinji? To bi trebalo da djeluje kao bijeli luk na vampireHAVANA wrote:Sad zena zove,znalaaa sam,jebem im mater bahatuuuu
Nazvala ih sinoc kada im odgovara check out,oko 12 kaze on.Kaze ona ok.Dosla na vrata,pozvonila u 11.56h.Otvara on kaze ni mu, ni be...Rekla si u 12h i zatvori joj vrata pred nosom.
![]()
![]()
Inace kod drugih gostiju to izgleda ovako,jao izvinite, kasnimo...Pa ona sjede a oni se spremaju,cumuraju,po sat ostanu i ispricaju se...
Bice jedno 6 kesa smeca,do sad je 4 napunila,misterija sa podom kupatila zasto je uvijek mokar i gdje se kupaju...I tako,divota.
- vjesticanametli
#249 Re: Booking.com ALL ABOUT
-
swanfilter
#250 Re: Booking.com ALL ABOUT
Odakle dolazi inspiracija za mrznju, u ovom slucaju Arapa? Kada vec znas, reci ...SD7 wrote:Jasno mi je odakle dolazi inspiracija za mrznju, ali zar zaista imate toliko snage da mrzite tako okrutno...swanfilter wrote:Prije bih hotel za zivotinje otvorio, nego to ciganskoj stoci spajz iznajmio. Podnijeti ih ne mogu ...