Moral i seks prije braka

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ovo_mi_je_nick

#226 Re: Moral i seks prije braka

Post by ovo_mi_je_nick »

Kad ga žena prima ona ga primi od onoga koga zavoli.
Dakle primila ga 30 puta, i 30 puta je istrošila svoje emocije.

Šta ostaje onome s kim šarne parče papira ? Ona će teško zaboraviti sve te muškarce. Znamo da 99 % djevojaka je u kontaktu sa bivšima a onih 1 % samo to dobro krije.

Kad muškarac trpa on ne gleda na emocije. Bitno je da ga istrese i to je.

Zašto one preko 30 znaju očuvati brak bile nevine ili ne (čuj nevine pa i napisati smiješno) ? Ne zato što su zrele nego zato što su mudre, namazane, prefirgane i zato što pričaju ono što želiš čuti.

Lično sam stava da treba krešenda do 27 što više. Poslije kad te nervira svaka sitnica i kad te život stisne jebo to.
MarlboroGold

#227 Re: Moral i seks prije braka

Post by MarlboroGold »

Baš se razumiješ u žensku psihu. Da nisi možda žena kojim slučajem? :D
Generaliziraš, a i pišeš gluposti.
cendlerbing

#228 Re: Moral i seks prije braka

Post by cendlerbing »

Ovoliko generaliziranja i gluposti odavno nisam pročitala. Momak, preispitaj izvore informacija.
male_okice

#229 Re: Moral i seks prije braka

Post by male_okice »

Ramzess Veliki wrote:
male_okice wrote:ne vidim razloga zasto bi se smatralo da je neka zena moralna samo zato sto je djevica?! ili muskarac?

na kraju krajeva ovi sto traze djevicu za zenidbu i usput bi naravno spavali bi sa svim sto ima 2 noge treba debelo zaobici, pa cak i ako si djevica. od njih zapravo treba svako zensko bjezati, jer ako neko svu tvoju vrijednost kao osobe svede na taj himen, kakvu buducnosti mozes imati sa takvom jednom osobom :-? :-) sta tu mozes ocekivati od takvog braka ili veze?

pa bolje kupiti vibrator i biti sam nego sa takvim nekim.
To sto je djevica ne znaci da ce biti vjerna.
Ne znaci ni to sto je imala dvadeset, trideset frajera i davala se na grupnjacima pijana i drogirana da ce se izivjeti I postati vjerna.
Ni to sto joj skines zvijezde sa neba i pomuzes 'ticu pa joj svako jutro serviras taze 'ticjeg mlijeka, pises poeziju samo za nju i peres sudje ne znaci da ce ti biti vjerna.
Ni to sto si konjina neotesana koja nije procitala nista osim rasporeda casova, sto ti je romantika lupit' zenu po dupetu slobodnom rukom dok ti je u drugoj teretna piva a zavodjenje ti se svodi na "Deder mala namjesti se" ne znaci da ce te zena varati.
Svaki brak je lutrija kao i sve u zivotu. Imas srece ili nemas, uzmes tako kako jeste i ides dalje. Djevice su I tako mitoloska bica.

nisam uopste aludirala na to da ce djevice biti vjerne, niti ove sto se seksaju kao sva ostala normalna ziva bica da ce varati. ako te neko voli i postuje i zeli biti s tobom ta osoba ce ti biti vjerna i voljeti te i postovati. mislim svaka veza je niz kompromisa i sa jedne i sa druge strane. neki imaju i otvorene veze i seksaju se i sa drugim ljudima, ali to ne nazivaju prevarom, svega ima u ovoj bozijoj basti, ali mene stvarno nervira vise kad te kao jedno ljudsko bice svede na jednu obicnu opnu sa kojom si mozda a mozda i nisi rodjena. :-) :-) :-)
i to u 21 vijeku :zzzz: :lol: :-)
triconja

#230 Re: Moral i seks prije braka

Post by triconja »

E raje kako se ovdje vidi da svi opravdavaju i brane svoje stavove, ovi sto su protiv nevinosti (mislim koji ne kontaju sto neko trazi nevinu su garant ne nevini i to vise puta sa raznim partnerima) a ovi koji su za nevinost tesko da znaju o cemu pricaju kad se prica o seksu. A naravno kompleksi i generalizacije na sve strane, pogotovo ono dje bi ovi prvi odredjivali ovim drugima sta i kako da rade, kako da biraju i tako to, jednostavno im se poseru u cejf tokom biranja. I svi opisuju svoje zivote sa nekim ofrlje stepenom tacnosti.

Ima i treca kategorija a to su iskusni koji bi nevino, izgleda njiha ne mogu ni prvi ni drugi :lol: :lol: :lol:
cendlerbing

#231 Re: Moral i seks prije braka

Post by cendlerbing »

Ne može trico tako, tatrane mišljenje, nego se svrstaj :mrgreen:
mad_max_ba

#232 Re: Moral i seks prije braka

Post by mad_max_ba »

cendlerbing wrote:Ne može trico tako, tatrane mišljenje, nego se svrstaj :mrgreen:
triconja je evnuh
:lol: :lol: :lol:
HAVANA

#233 Re: Moral i seks prije braka

Post by HAVANA »

triconja wrote:E raje kako se ovdje vidi da svi opravdavaju i brane svoje stavove, ovi sto su protiv nevinosti (mislim koji ne kontaju sto neko trazi nevinu su garant ne nevini i to vise puta sa raznim partnerima) a ovi koji su za nevinost tesko da znaju o cemu pricaju kad se prica o seksu. A naravno kompleksi i generalizacije na sve strane, pogotovo ono dje bi ovi prvi odredjivali ovim drugima sta i kako da rade, kako da biraju i tako to, jednostavno im se poseru u cejf tokom biranja. I svi opisuju svoje zivote sa nekim ofrlje stepenom tacnosti.

Ima i treca kategorija a to su iskusni koji bi nevino, izgleda njiha ne mogu ni prvi ni drugi :lol: :lol: :lol:
Jeb to nego zigu li se sta?
triconja

#234 Re: Moral i seks prije braka

Post by triconja »

cendlerbing wrote:Ne može trico tako, tatrane mišljenje, nego se svrstaj :mrgreen:
Kakvi, ja sam objektivan :lol: :lol: :lol:
Idemedosumom

#235 Re: Moral i seks prije braka

Post by Idemedosumom »

Derviš i seks :-D
MarlboroGold

#236 Re: Moral i seks prije braka

Post by MarlboroGold »

triconja wrote: Kakvi, ja sam objektivan :lol: :lol: :lol:
Ne mERe. Ako ti ne odabereš stranu to forum za tebe učini :D
triconja

#237 Re: Moral i seks prije braka

Post by triconja »

MarlboroGold wrote:
Jaro ja sam objektivan i to je moja strana, kakve tricarije i torovi :D
triconja

#238 Re: Moral i seks prije braka

Post by triconja »

Idemedosumom wrote:Derviš i seks :-D
Image :lol: :lol: :lol:
moonca

#239 Re: Moral i seks prije braka

Post by moonca »

triconja wrote:
MarlboroGold wrote:
Ti samo talasas. :-) :lol:
Nastasia

#240 Re: Moral i seks prije braka

Post by Nastasia »

ovo_mi_je_nick wrote:Kad ga žena prima ona ga primi od onoga koga zavoli.
Dakle primila ga 30 puta, i 30 puta je istrošila svoje emocije.

Šta ostaje onome s kim šarne parče papira ? Ona će teško zaboraviti sve te muškarce. Znamo da 99 % djevojaka je u kontaktu sa bivšima a onih 1 % samo to dobro krije.

Kad muškarac trpa on ne gleda na emocije. Bitno je da ga istrese i to je.

Zašto one preko 30 znaju očuvati brak bile nevine ili ne (čuj nevine pa i napisati smiješno) ? Ne zato što su zrele nego zato što su mudre, namazane, prefirgane i zato što pričaju ono što želiš čuti.

Lično sam stava da treba krešenda do 27 što više. Poslije kad te nervira svaka sitnica i kad te život stisne jebo to.

Klasično generaliziranje i stereotipi da se žena jebe zbog emocija, a muškarac zbog nagona.

Puno žena je naučilo pričati ono što želite čuti, bile one nevine ili iskusne. Mada, i tu ima jedna začkoljica, u 95% slučajeva muškarac zna da ga masla, al' mu je lakše vjerovati joj kako je fina, neiskvarena, eto svaki put kad je dala dala je jer je voljela dok ona tu priču potura. Vi želite da vas maslaju, i zato im uspjeva.

Nisu žene toliko intelektualno nadmoćne da mogu baš tako dugo zavaravati i lagati muškarca, vi na to svjesno pristajete :)
MarlboroGold

#241 Re: Moral i seks prije braka

Post by MarlboroGold »

Kako bi trico reko... ma incel moja ti :D
MarlboroGold

#242 Re: Moral i seks prije braka

Post by MarlboroGold »

triconja wrote:
MarlboroGold wrote:
:thumbup:
Atego

#243 Re: Moral i seks prije braka

Post by Atego »

čuvajte obraz djevojke i najviše se pazite ovih "openminded" mudrosera ;-)
moonca

#244 Re: Moral i seks prije braka

Post by moonca »

Evo čitam jednu objavu na spottedu, i prolazim kroz komentare, i ne mogu da vjerujem da je toliko ljudi ograničeno ili zaostalo, nesigurno u sebe ili opsjednuto vjerom, koji god da je razlog, i tvrdi da je svaka djevojka koja izgubi nevinost van braka kurva, i da takvu ne bi ženili.
Prvi, ma da, sigurno da ce dobiti komplimenet da je nezaboravan :babinsin: :oops:
Ramzess Veliki

#245 Re: Moral i seks prije braka

Post by Ramzess Veliki »

Idemedosumom wrote:Derviš i seks :-D
Vehabije I seks, e to vrijedi cuti. :lol:
Oni ubjedjivali mene, ja njih ... kaze mi jedan - Ti nas sve pokvari, ja izgubim abdest cim udjes u kancelariju. :lol:
Ramzess Veliki

#246 Re: Moral i seks prije braka

Post by Ramzess Veliki »

Nastasia wrote: Klasično generaliziranje i stereotipi da se žena jebe zbog emocija, a muškarac zbog nagona.

Puno žena je naučilo pričati ono što želite čuti, bile one nevine ili iskusne. Mada, i tu ima jedna začkoljica, u 95% slučajeva muškarac zna da ga masla, al' mu je lakše vjerovati joj kako je fina, neiskvarena, eto svaki put kad je dala dala je jer je voljela dok ona tu priču potura. Vi želite da vas maslaju, i zato im uspjeva.

Nisu žene toliko intelektualno nadmoćne da mogu baš tako dugo zavaravati i lagati muškarca, vi na to svjesno pristajete :)
:D Mene je iskustvo naucilo da manje vjerujem onoj koja pricu pocne sa "nisam dugo imala decka, imala sam par ozbiljnih veza, ne razumijem druge djevojke koje se preslobodno ponasaju", od one sa kojom zavrsim u krevetu nakon dan-dva.

Opet da kazem da pravila nema. Neke su me djevojke za koje sam mislio da ce biti tipicne buduce dosadne domacice koje ce hodati po mevludima i razvijati ceteniju, ostavile bez teksta ... a neke opet iznenadile svojom vjernoscu muzu, a zakleo bih se u suprotno.
The BEN10

#247 Re: Moral i seks prije braka

Post by The BEN10 »

Lijepa čestitost. Lijepi prvi seks u braku, kada ste se oboje čuvali jedno za drugo.
Žao mi je onih koji ne razumiju ljepotu moralnog načina života (koliko god blud bio privlačan) - kad znaš da ti ženu nije jahalo 10 njih prije tebe. :)
kiligonzales

#248 Re: Moral i seks prije braka

Post by kiligonzales »

A sta ako ona pita koliko je njenog muskarca jahalo djevojaka? Hoceli on presutiti broj?
male_okice

#249 Re: Moral i seks prije braka

Post by male_okice »

The BEN10 wrote:Lijepa čestitost. Lijepi prvi seks u braku, kada ste se oboje čuvali jedno za drugo.
Žao mi je onih koji ne razumiju ljepotu moralnog načina života (koliko god blud bio privlačan) - kad znaš da ti ženu nije jahalo 10 njih prije tebe. :)
za mene moralnost podrazumijeva da postujem tudji zivot, ljude oko sebe, da ne lazem, ne kradem, neunistavam tudju imovinu, da zelim nikome zlo niti da namjerno izazivam zlo nekome radi neke licne koristi, to je moralnost.
a sex je prirodna potreba covjeka, to je uzivanje i nema apsolutno nikakve veze sa moralnoscu ako 2 odraslih ljudi odluci da ima sex pa taman on bio u braku, u vezi ili za jednu noc.
jel tebi moralno kad tamo neki starac od 40 godina ozeni djevojcicu od 10tak godina kao sto to zna biti obicaj bas u islamskim drzavama i eto oni su u braku, ona je sacuvana za njega, mozda je i on jos djevac i eto valjda je to moralnije nego prosjecna zena koja ima nekoliko partnera jer je odrasla osoba i ima potrebu sa sexom kao i svi ostali :roll:
male_okice

#250 Re: Moral i seks prije braka

Post by male_okice »

kiligonzales wrote:A sta ako ona pita koliko je njenog muskarca jahalo djevojaka? Hoceli on presutiti broj?

on skuplja iskustvo, zato se mora jadan zrtvovati i spavati sa sto vise njih. a ona je kurva jer je spavala sa vise njih. zar ne mozes to da razlikujes :-) :evil: :izet:
Post Reply