Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jebo francusku kad i ovako sjebana argentina ima posjed 62%. Haj sad Mesi bismiletom napravi slalom ko maradona i da ove mpombove pogbove vise ne gledam
Diegu ne bi nikako valjalo da sniffa ako mu je srce slabo ili ako ima visok tlak. Treba preci na nesto umjerenije ...sta ja znam...travarica, stomaklija ili loza hercegovacka su dobre protiv znojenja...a i one cigarilje kubanske...razumijem ja da to sad "in" ali jebes ga ako nemere - nemere. Armando predji na Ibar bez filtera, Dravu ili Opatiju. i uredu je stvar.
Last edited by Stari on 30/06/2018 16:55, edited 1 time in total.
Jedini razlog zbog kojeg bi volio da argentinu posalju kuci je zbog onih par mrskih kepeca maradone i sampdolia. Kad ih vidim muka mi. Pogotovo onog šmrkača sa tribina. Non stop u kadru.
Nijedna drzava nema vise trenutno fudbalskih zvijezda ko ova francijaa na svakoj poziciji
Isto tako nijedna ne igra ovako jadno ko oni. Pola igraca smetaa na terenu. Žiru suvisno pricat. Pogba veceg panja nema. Katastrofa a koje bejagi zvijezde.
Mene ljudi strah za Maradonu ako Argentina ovo dobije ...
Po pitanju utakmice nezasluzeno je ovo Arg.nije pokazala nista ali Fra je samo zbog onog panja u vrhu napada zasluzila da izgubi