Ramzess Veliki wrote:
PS ... ja sam gradjevinac, nisam mehanicar ... vise se razumijem u maltu nego u ovo sto pitam.
Otkud te u maleziji sa poslom? Jel to nemaju dovoljno svojih strucnjaka tamo?
P.S. pita jedan gradjevinar iz Bosne
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Ramzess Veliki wrote:
PS ... ja sam gradjevinac, nisam mehanicar ... vise se razumijem u maltu nego u ovo sto pitam.
Eno kupio je serif Imprezu i kako prica na klipovima, uskoro slijedi masakr na onom autu...amar1994 wrote:Treba imat duuuubok dzep za nju![]()
Ko ne zna vozit wankel kratko mu i traje , a sa njim nema eco voznje i kratkih relacija, litar mineralnog u gepeku je must have
![]()
![]()
Cekam strucnjaka da koju prozbori da je prijedlog kita i plastika![]()
Moze nac i STi imprezu za ove pare
pa vec je masakriran dio autaOptimist wrote:
Eno kupio je serif Imprezu i kako prica na klipovima, uskoro slijedi masakr na onom autu...
Pa nije ovo stavio u auto.amar1994 wrote:pa vec je masakriran dio autaOptimist wrote:
Eno kupio je serif Imprezu i kako prica na klipovima, uskoro slijedi masakr na onom autu...![]()
ruzno izgleda fabricka![]()
![]()
evo https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/deta ... 17f0b1a831 , to je ta cijena , cuj golf![]()
mali_milojica wrote: Pa nije ovo stavio u auto.
Normalna je kugla na rucici mjenjača.
po pritisku ulja zdrav jeThrottle wrote:Nema to veze sa zenama, rotacioni motor ima dosta musica, a u BiH ga popravljat moze biti prava avantura. A obzirom na godiste, sanse da te kvarovi stizu su ogromne. Izgled je perverzija i meni al ako kupujes glavom, RX nije izbor
Kada si zadnji put vidio Opela godišta 2004+ sa hrđom? Ja još uvijek nisam. Kod oca mi Astra J sa 250.000+ a kod mene Astra H sa 360.000 pređenih kilometara. Dizali obje i pregledali jedino kod mene na mostu ima nešto sitno i to je to.hostapler wrote:Opel ima dobre mašine, ipak to Svabo pravi, ali ne bih ga ja nikad jer hrđa. A vidim da im sada i Pezov motor ubacuje, sad ga ne bih ni dzaba
Do kadamar1994 wrote:po pritisku ulja zdrav jeThrottle wrote:Nema to veze sa zenama, rotacioni motor ima dosta musica, a u BiH ga popravljat moze biti prava avantura. A obzirom na godiste, sanse da te kvarovi stizu su ogromne. Izgled je perverzija i meni al ako kupujes glavom, RX nije izbor
zavisi od vozaca/vlasnikaThrottle wrote:Do kadamar1994 wrote:po pritisku ulja zdrav jeThrottle wrote:Nema to veze sa zenama, rotacioni motor ima dosta musica, a u BiH ga popravljat moze biti prava avantura. A obzirom na godiste, sanse da te kvarovi stizu su ogromne. Izgled je perverzija i meni al ako kupujes glavom, RX nije izbor
Šasije se sada galvaniziraju, štite fosfatima, u boji su zaštite, prska se pvc po podnicama... Zato i mogu proizvođači davati garancije na prohrđavanje po 12 godina.SONY_91 wrote:Kada si zadnji put vidio Opela godišta 2004+ sa hrđom? Ja još uvijek nisam. Kod oca mi Astra J sa 250.000+ a kod mene Astra H sa 360.000 pređenih kilometara. Dizali obje i pregledali jedino kod mene na mostu ima nešto sitno i to je to.hostapler wrote:Opel ima dobre mašine, ipak to Svabo pravi, ali ne bih ga ja nikad jer hrđa. A vidim da im sada i Pezov motor ubacuje, sad ga ne bih ni dzaba
Ma mi smo mimo svijeta u svemu. Kod nas garantne servise ne zovu. A kamoli šta drugo.amar1994 wrote:znas li kako priznaju tu garanciju ?
znam ja , ako se pojavi rupa u limu tek onda , pod uslovom da sve te godine servisiras u ovl servisuHaris.ba wrote:Ma mi smo mimo svijeta u svemu. Kod nas garantne servise ne zovu. A kamoli šta drugo.amar1994 wrote:znas li kako priznaju tu garanciju ?
evo ovaj u 7moj godini , ima malo po coskovima mostova povrsinskecitroen xm wrote:Aha, Opeli i Fordovi, mada oni nisu mogli nazadovati ni teoretski.