Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post Reply
animals

#226 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by animals »

kockakockica wrote:

Matematika je ozbiljna nauka drug, nije to za tebe 8-)

Drug ti je brat musliman, a ne ja..
i zapamti kad ne bude Hrvata u Bosni.bit ce to selendra obicna nesto kao Somalija.
kockakockica

#227 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by kockakockica »

animals wrote:
kockakockica wrote:

i zapamti kad ne bude Hrvata u Bosni.bit ce to selendra obicna nesto kao Somalija.

Image

Jah, jah :lol:
Rampage

#228 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Rampage »

animals wrote:
seln wrote:
Hafis wrote:Eto, super. U međuvremenu nije na odmet i kakve škole dobiti u donaciju, i štogod poljoprivredne tehnike. A ne bi bilo loše ubaciti nekako u modni trend puštanje brkova u mladeži, mislim muške mladeži. To bi bio gest koji bi imao pozitivan odjek. Jer, jebeš turskog saveznika koji nema brkove.
Svakoj mladezi svoje simbole...

Image
Pa stavi i onu sliku Bosnjacke mladezi sto gazi Izraelsku
zastavu..demokrato..
Gaženje izraelske i mahanje nacističkom zastavom jedno te isto :lol:

E bem ti logiku kojom se ti vodiš u životu :thumbup:

Mlatni se tom tastaturom u sred globusa, nebil doš'o malo sebi :bih:
The 51st State

#229 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by The 51st State »

KIseljak12 wrote:
The 51st State wrote:
Fudo Bosna wrote:@Point

Da jos jednom ponovim, nisam ni ja Turcin, Bosnjak sam i drzavljanin BIH...

Nisam ni za kakvo "vezivanje zastava " i mitinge ali ni za ignore da je nasih sunarodnjaka tamo, i na mocnim pozicijama na desetine i u Turskoj nekolikoko miliona, i u vrhu AK partije i u generalstabu i u parlamentu, nidje veze sa situacijom u Turskoj 1992, pa ti Bosnjaci ti i izlobiraju ceste za Be, ti i Erdoganu lobiraju za BIH, ti valjda mislis da imamo "viska" prijatelja...? Ja ne mislim...Bosna i Bosnjaci 92/2018 neuperedivo, Turska kao vojna i ekomska sila 1993/2018, neuporedivo...

Porediti situaciju 92/93 sa 2018 godinom, mi Bosnjaci tada, prvo "nismo znali " sta smo, tek 1993 vratili povijesno ime, Bosnjak, u Turskoj Kemalisti na vlasti, nikakve konekcije sa nasim narodom tamo nisi imao niti si mogai imati u ex Yu npr...

Sada imas na desetine Bosnjaka koji su vema bliski sa Erdoganon i AK,svakih dvije tri sedmice su u Sarajevu, no sikiriki, a nama za ,"UZP i Nebeske", ne daj Boze, i ne treba pomoc u ljudstvu ima nas dovoljno u BIH, za ovo drugo imamo prijatelje, za, ne daj Boze...
Ne znaju pioniri da recimo 1992 Istanbul nije imo rjeseno pitanje pitke vode, a vidi ga danas, nema kod balija kontekstualizacije ni u tragovima, samo ona standardna 'ta ce oni.
Super, kad su tako pametni i dobrohotni, nek i nama rijese pitanje pitke vode.
iz tvog upisa moze se pretpostaviti da se u tom slucaju ne bi ni kupo niti bi pio vode.
Kejn

#230 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Kejn »

klixoris wrote:
Fudo Bosna wrote:@Point

Da jos jednom ponovim, nisam ni ja Turcin, Bosnjak sam i drzavljanin BIH...

Nisam ni za kakvo "vezivanje zastava " i mitinge ali ni za ignore da je nasih sunarodnjaka tamo, i na mocnim pozicijama na desetine i u Turskoj nekolikoko miliona, i u vrhu AK partije i u generalstabu i u parlamentu, nidje veze sa situacijom u Turskoj 1992, pa ti Bosnjaci ti i izlobiraju ceste za Be, ti i Erdoganu lobiraju za BIH, ti valjda mislis da imamo "viska" prijatelja...? Ja ne mislim...Bosna i Bosnjaci 92/2018 neuperedivo, Turska kao vojna i ekomska sila 1993/2018, neuporedivo...

Porediti situaciju 92/93 sa 2018 godinom, mi Bosnjaci tada, prvo "nismo znali " sta smo, tek 1993 vratili povijesno ime, Bosnjak, u Turskoj Kemalisti na vlasti, nikakve konekcije sa nasim narodom tamo nisi imao niti si mogai imati u ex Yu npr...

Sada imas na desetine Bosnjaka koji su vema bliski sa Erdoganon i AK,svakih dvije tri sedmice su u Sarajevu, no sikiriki, a nama za ,"UZP i Nebeske", ne daj Boze, i ne treba pomoc u ljudstvu ima nas dovoljno u BIH, za ovo drugo imamo prijatelje, za, ne daj Boze...
Bosnjak nije povijesno ime.... To je izum SDA "strucnjaka" sa sjela odrzanog 1993... Povijesno ime ljudi sa ovih prostora (prije dolaska Osmanlija) je Bosnjanin
Nazalost, SDA ispiranje mozga je ocito urodilo plodom, dok se pocelo vjerovati da je Bosnjak povijesno ime, a jos veca tuga je sto se uglavnom veze iskljucivo za Islamsku vjeroispovjest
HAHAHAH heroin loš nikakav
kakavdanakneiskustvu

#231 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by kakavdanakneiskustvu »

farisovo wrote:De, ba ljudi - dosta je više.
Dođe Sultan u Zagreb ili Beograd i dočeka se PARADAMA.
Treba dođi u Sarajevo natura se priča- treba li doći.

Sultan je uvijek dobro došao u Šeher Sarajevo, a komšije i susjedi neka pjene još dok ne ispjene.

samo što on nije sultan
Rampage

#232 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Rampage »

Treba češće organizovati dočeke za sve one koji dušmanima Bosne smetaju, nebil' dušmani pocrkali od muke.

Nebitno da li ih mi volimo, bitno je da ih oni mrze :bih:
rz brzotrz

#233 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by rz brzotrz »

kakavdanakneiskustvu wrote:

Sultan je uvijek dobro došao u Šeher Sarajevo, a komšije i susjedi neka pjene još dok ne ispjene.

samo što on nije sultan
I u Zagreb i Beograd nije dolazio da održi politički miting.
Svako održavanje političkih mitinga stranaka iz drugih zemalja je za mene potpuno neprihvatljivo.
Ne slažem se ni da na teritoriji Bosne političke mitinge održavaju najbliži nam susjedi, iako je to donekle razumljivo zbog velikog broja državljana BiH koji imaju i srpsko ili hrvatsko državljanstvo. Sve ostalo, sikter, razguli.
Može doći kao predsjednik Turske naravno, ali nek mitinguje kod svoje kuće. Mogli bismo tako da ugostimo i CHP, HDP ili bilo koju drugu stranku pa da sve njihove probleme uvezemo ovamo. Umjesto fabrika, trgovine, otvaranja radnih mjesta, Turska nam nudi njihove političke stranke.
I ona proslava turskog praznika djeteta mi je za povratiti.
Previše se Erdogan "infiltrira" u našu državu, za šta inače optužuje i hapsi gulenovce.
kakavdanakneiskustvu

#234 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

rz brzotrz wrote:

samo što on nije sultan
I u Zagreb i Beograd nije dolazio da održi politički miting.
Svako održavanje političkih mitinga stranaka iz drugih zemalja je za mene potpuno neprihvatljivo.
Ne slažem se ni da na teritoriji Bosne političke mitinge održavaju najbliži nam susjedi, iako je to donekle razumljivo zbog velikog broja državljana BiH koji imaju i srpsko ili hrvatsko državljanstvo. Sve ostalo, sikter, razguli.
Može doći kao predsjednik Turske naravno, ali nek mitinguje kod svoje kuće. Mogli bismo tako da ugostimo i CHP, HDP ili bilo koju drugu stranku pa da sve njihove probleme uvezemo ovamo. Umjesto fabrika, trgovine, otvaranja radnih mjesta, Turska nam nudi njihove političke stranke.
I ona proslava turskog praznika djeteta mi je za povratiti.
Previše se Erdogan "infiltrira" u našu državu, za šta inače optužuje i hapsi gulenovce.

:thumbup:
Point.

#235 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Point. »

animals wrote:
kockakockica wrote:

Sta to zelis da kazes, Hrvati gradska raja a Bosnjaci cobani sa frulom i stadom divokoza ispred sebe?
Better Man

#236 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Better Man »

animals wrote:
kockakockica wrote:

Pa nema većihi primitivaca i krkana od Hercegovačkih hrvata, tačnije onih sa kamenjara, koji žive u pravim selendrama i koji su zatucaniji od zaostalih islamističkih selendri po Africi i Aziji.
animals

#237 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by animals »

Better Man wrote:
animals wrote:
kockakockica wrote:

Pa nema većihi primitivaca i krkana od Hercegovačkih hrvata, tačnije onih sa kamenjara, koji žive u pravim selendrama i koji su zatucaniji od zaostalih islamističkih selendri po Africi i Aziji.
Ja napisem u Bosni, nisam spomenuo Hercegovinu, tamo ce ih uvijek biti..
animals

#238 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by animals »

Point. wrote:
animals wrote:
kockakockica wrote:

Sta to zelis da kazes, Hrvati gradska raja a Bosnjaci cobani sa frulom i stadom divokoza ispred sebe?
Ne, hocu da kazem, nema Bosne bez Hrvata..
a sto se Bosnjaka tice, nema razlike izmedju njih i ostala dva naroda..
ima ih svakakvi kao i ostali..
nemam ja predrasude, kao sto ti mislis..
Point.

#239 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Point. »

animals wrote:
Čitajući tvoj post, ne bi se reklo baš tako. Bez Hrvata nema Bosne ok, al kako protumačiti to da bi Bosna bila Somalija bez Hrvata, ko eto divlja plemena čobana bi napravila selendaru od države, tako sam protumačio tvoj post.
Kejn

#240 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Kejn »

Glupost obična... bez ovakvih "Hrvata" koji glasaju za Čovića definitivno ne da ima Bosne već je ima više i više
animals

#241 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by animals »

Point. wrote:
animals wrote:
Čitajući tvoj post, ne bi se reklo baš tako. Bez Hrvata nema Bosne ok, al kako protumačiti to da bi Bosna bila Somalija bez Hrvata, ko eto divlja plemena čobana bi napravila selendaru od države, tako sam protumačio tvoj post.
Pa tako se nekad pogresno izrazim, kad me iznerviraju
blesavi smajliji i komentari, kako nas ima samo 10%, i kako ce doci dan
kad nas nece biti vise u Bosni.
i ako dodje, bit ce tuzan to dan za Bosnu..
a vjeruj, uvijek sam branio Bosnjake, i kad neki moj pocne srati o nekoj
Islamizaciji Bosne..imam ja dosta radni kolega i prijatelja Bosnjaka, sa kojim radije odem na pivo,
nego sa mojima Hrvatima..ovo mojima, je samo pod navodnicima..
animals

#242 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by animals »

Kejn wrote:Glupost obična... bez ovakvih "Hrvata" koji glasaju za Čovića definitivno ne da ima Bosne već je ima više i više
Dok je Bakira i Dodika, bit ce i Covica..
zacaran krug..
kakavdanakneiskustvu

#243 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Kejn wrote:Glupost obična... bez ovakvih "Hrvata" koji glasaju za Čovića definitivno ne da ima Bosne već je ima više i više
šta tek onda reci za srbe koji glasaju za dodika,sds,ili za bosnjake koji glasaju za bakira?
kakavdanakneiskustvu

#244 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

animals wrote:
Point. wrote:
animals wrote:
Islamizaciji Bosne..imam ja dosta radni kolega i prijatelja Bosnjaka, sa kojim radije odem na pivo,

odakle si ako nije tajna?
animals

#245 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by animals »

Nije tajna..
pored starog , prvog Fisa..
tu sam rodjen..
Kejn

#246 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Kejn »

šta tek onda reci za srbe koji glasaju za dodika,sds,ili za bosnjake koji glasaju za bakira?
Jel ti sljedeće poređenje Srebrenica i Dobrovoljačka pošto vidim da si na tom tragu....
kakavdanakneiskustvu

#247 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

animals wrote:

Nije tajna..
pored starog , prvog Fisa..
tu sam rodjen..
a iz viteza :thumbup:
kakavdanakneiskustvu

#248 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Kejn wrote:
Jel ti sljedeće poređenje Srebrenica i Dobrovoljačka pošto vidim da si na tom tragu....
ko je spomenuo rat?,ja nisam,slabo vidis
Point.

#249 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Point. »

animals wrote:
Point. wrote:
animals wrote:
Ok, nema problema, bio sam se samo malo iznenadio čitajući komentar. :thumbup:
Nacionalniid_BOSANCI

#250 Re: Erdogan usred predizborne kampanje u Turskoj dolazi u Sarajevo da održi miting

Post by Nacionalniid_BOSANCI »

BH parlament mora zabraniti bilo kakvo politicko predizborno djelovanje Erdogana u Sarajevu i Bosni i Hercegovini jer to jedino ide na stetu Bosancimabosnjacima a u korist Srbije, Hrvatske i EU i to oni jedva cekaju da se desi pa da onda optuze Bosancebosnjake za podrzavanje diktature u Turskoj i terorizam. Erdogana mogu podrzavati jedino pravi Turci iz Bosne i Hercegovine porijeklom iz Turske koje ce policija legtimisati da su zaista turskog porijekla. Takvi porijeklom turci mogu da nose jedino zastavu Turske a nikako zastave Bosanacabosnjaka ili da ih vezu zajedno.
Post Reply