kockakockica wrote:
Matematika je ozbiljna nauka drug, nije to za tebe
Drug ti je brat musliman, a ne ja..
i zapamti kad ne bude Hrvata u Bosni.bit ce to selendra obicna nesto kao Somalija.
kockakockica wrote:
animals wrote:kockakockica wrote:
i zapamti kad ne bude Hrvata u Bosni.bit ce to selendra obicna nesto kao Somalija.

Gaženje izraelske i mahanje nacističkom zastavom jedno te istoanimals wrote:Pa stavi i onu sliku Bosnjacke mladezi sto gazi Izraelskuseln wrote:Svakoj mladezi svoje simbole...Hafis wrote:Eto, super. U međuvremenu nije na odmet i kakve škole dobiti u donaciju, i štogod poljoprivredne tehnike. A ne bi bilo loše ubaciti nekako u modni trend puštanje brkova u mladeži, mislim muške mladeži. To bi bio gest koji bi imao pozitivan odjek. Jer, jebeš turskog saveznika koji nema brkove.
zastavu..demokrato..
iz tvog upisa moze se pretpostaviti da se u tom slucaju ne bi ni kupo niti bi pio vode.KIseljak12 wrote:Super, kad su tako pametni i dobrohotni, nek i nama rijese pitanje pitke vode.The 51st State wrote:Ne znaju pioniri da recimo 1992 Istanbul nije imo rjeseno pitanje pitke vode, a vidi ga danas, nema kod balija kontekstualizacije ni u tragovima, samo ona standardna 'ta ce oni.Fudo Bosna wrote:@Point
Da jos jednom ponovim, nisam ni ja Turcin, Bosnjak sam i drzavljanin BIH...
Nisam ni za kakvo "vezivanje zastava " i mitinge ali ni za ignore da je nasih sunarodnjaka tamo, i na mocnim pozicijama na desetine i u Turskoj nekolikoko miliona, i u vrhu AK partije i u generalstabu i u parlamentu, nidje veze sa situacijom u Turskoj 1992, pa ti Bosnjaci ti i izlobiraju ceste za Be, ti i Erdoganu lobiraju za BIH, ti valjda mislis da imamo "viska" prijatelja...? Ja ne mislim...Bosna i Bosnjaci 92/2018 neuperedivo, Turska kao vojna i ekomska sila 1993/2018, neuporedivo...
Porediti situaciju 92/93 sa 2018 godinom, mi Bosnjaci tada, prvo "nismo znali " sta smo, tek 1993 vratili povijesno ime, Bosnjak, u Turskoj Kemalisti na vlasti, nikakve konekcije sa nasim narodom tamo nisi imao niti si mogai imati u ex Yu npr...
Sada imas na desetine Bosnjaka koji su vema bliski sa Erdoganon i AK,svakih dvije tri sedmice su u Sarajevu, no sikiriki, a nama za ,"UZP i Nebeske", ne daj Boze, i ne treba pomoc u ljudstvu ima nas dovoljno u BIH, za ovo drugo imamo prijatelje, za, ne daj Boze...
HAHAHAH heroin loš nikakavklixoris wrote:Bosnjak nije povijesno ime.... To je izum SDA "strucnjaka" sa sjela odrzanog 1993... Povijesno ime ljudi sa ovih prostora (prije dolaska Osmanlija) je BosnjaninFudo Bosna wrote:@Point
Da jos jednom ponovim, nisam ni ja Turcin, Bosnjak sam i drzavljanin BIH...
Nisam ni za kakvo "vezivanje zastava " i mitinge ali ni za ignore da je nasih sunarodnjaka tamo, i na mocnim pozicijama na desetine i u Turskoj nekolikoko miliona, i u vrhu AK partije i u generalstabu i u parlamentu, nidje veze sa situacijom u Turskoj 1992, pa ti Bosnjaci ti i izlobiraju ceste za Be, ti i Erdoganu lobiraju za BIH, ti valjda mislis da imamo "viska" prijatelja...? Ja ne mislim...Bosna i Bosnjaci 92/2018 neuperedivo, Turska kao vojna i ekomska sila 1993/2018, neuporedivo...
Porediti situaciju 92/93 sa 2018 godinom, mi Bosnjaci tada, prvo "nismo znali " sta smo, tek 1993 vratili povijesno ime, Bosnjak, u Turskoj Kemalisti na vlasti, nikakve konekcije sa nasim narodom tamo nisi imao niti si mogai imati u ex Yu npr...
Sada imas na desetine Bosnjaka koji su vema bliski sa Erdoganon i AK,svakih dvije tri sedmice su u Sarajevu, no sikiriki, a nama za ,"UZP i Nebeske", ne daj Boze, i ne treba pomoc u ljudstvu ima nas dovoljno u BIH, za ovo drugo imamo prijatelje, za, ne daj Boze...
Nazalost, SDA ispiranje mozga je ocito urodilo plodom, dok se pocelo vjerovati da je Bosnjak povijesno ime, a jos veca tuga je sto se uglavnom veze iskljucivo za Islamsku vjeroispovjest
farisovo wrote:De, ba ljudi - dosta je više.
Dođe Sultan u Zagreb ili Beograd i dočeka se PARADAMA.
Treba dođi u Sarajevo natura se priča- treba li doći.
Sultan je uvijek dobro došao u Šeher Sarajevo, a komšije i susjedi neka pjene još dok ne ispjene.
I u Zagreb i Beograd nije dolazio da održi politički miting.kakavdanakneiskustvu wrote:farisovo wrote:De, ba ljudi - dosta je više.
Sultan je uvijek dobro došao u Šeher Sarajevo, a komšije i susjedi neka pjene još dok ne ispjene.
samo što on nije sultan
rz brzotrz wrote:I u Zagreb i Beograd nije dolazio da održi politički miting.kakavdanakneiskustvu wrote:farisovo wrote:De, ba ljudi - dosta je više.
samo što on nije sultan
Svako održavanje političkih mitinga stranaka iz drugih zemalja je za mene potpuno neprihvatljivo.
Ne slažem se ni da na teritoriji Bosne političke mitinge održavaju najbliži nam susjedi, iako je to donekle razumljivo zbog velikog broja državljana BiH koji imaju i srpsko ili hrvatsko državljanstvo. Sve ostalo, sikter, razguli.
Može doći kao predsjednik Turske naravno, ali nek mitinguje kod svoje kuće. Mogli bismo tako da ugostimo i CHP, HDP ili bilo koju drugu stranku pa da sve njihove probleme uvezemo ovamo. Umjesto fabrika, trgovine, otvaranja radnih mjesta, Turska nam nudi njihove političke stranke.
I ona proslava turskog praznika djeteta mi je za povratiti.
Previše se Erdogan "infiltrira" u našu državu, za šta inače optužuje i hapsi gulenovce.
Sta to zelis da kazes, Hrvati gradska raja a Bosnjaci cobani sa frulom i stadom divokoza ispred sebe?animals wrote:kockakockica wrote:
Pa nema većihi primitivaca i krkana od Hercegovačkih hrvata, tačnije onih sa kamenjara, koji žive u pravim selendrama i koji su zatucaniji od zaostalih islamističkih selendri po Africi i Aziji.animals wrote:kockakockica wrote:
Ja napisem u Bosni, nisam spomenuo Hercegovinu, tamo ce ih uvijek biti..Better Man wrote:Pa nema većihi primitivaca i krkana od Hercegovačkih hrvata, tačnije onih sa kamenjara, koji žive u pravim selendrama i koji su zatucaniji od zaostalih islamističkih selendri po Africi i Aziji.animals wrote:kockakockica wrote:
Ne, hocu da kazem, nema Bosne bez Hrvata..Point. wrote:Sta to zelis da kazes, Hrvati gradska raja a Bosnjaci cobani sa frulom i stadom divokoza ispred sebe?animals wrote:kockakockica wrote:
Čitajući tvoj post, ne bi se reklo baš tako. Bez Hrvata nema Bosne ok, al kako protumačiti to da bi Bosna bila Somalija bez Hrvata, ko eto divlja plemena čobana bi napravila selendaru od države, tako sam protumačio tvoj post.animals wrote:
Ne, hocu da kazem, nema Bosne bez Hrvata..
a sto se Bosnjaka tice, nema razlike izmedju njih i ostala dva naroda..
ima ih svakakvi kao i ostali..
nemam ja predrasude, kao sto ti mislis..
Pa tako se nekad pogresno izrazim, kad me iznervirajuPoint. wrote:Čitajući tvoj post, ne bi se reklo baš tako. Bez Hrvata nema Bosne ok, al kako protumačiti to da bi Bosna bila Somalija bez Hrvata, ko eto divlja plemena čobana bi napravila selendaru od države, tako sam protumačio tvoj post.animals wrote:
Dok je Bakira i Dodika, bit ce i Covica..Kejn wrote:Glupost obična... bez ovakvih "Hrvata" koji glasaju za Čovića definitivno ne da ima Bosne već je ima više i više
šta tek onda reci za srbe koji glasaju za dodika,sds,ili za bosnjake koji glasaju za bakira?Kejn wrote:Glupost obična... bez ovakvih "Hrvata" koji glasaju za Čovića definitivno ne da ima Bosne već je ima više i više
animals wrote:Pa tako se nekad pogresno izrazim, kad me iznervirajuPoint. wrote:Čitajući tvoj post, ne bi se reklo baš tako. Bez Hrvata nema Bosne ok, al kako protumačiti to da bi Bosna bila Somalija bez Hrvata, ko eto divlja plemena čobana bi napravila selendaru od države, tako sam protumačio tvoj post.animals wrote:
blesavi smajliji i komentari, kako nas ima samo 10%, i kako ce doci dan
kad nas nece biti vise u Bosni.
i ako dodje, bit ce tuzan to dan za Bosnu..
a vjeruj, uvijek sam branio Bosnjake, i kad neki moj pocne srati o nekoj
Islamizaciji Bosne..imam ja dosta radni kolega i prijatelja Bosnjaka, sa kojim radije odem na pivo,
nego sa mojima Hrvatima..ovo mojima, je samo pod navodnicima..
Nije tajna..kakavdanakneiskustvu wrote:
odakle si ako nije tajna?
Jel ti sljedeće poređenje Srebrenica i Dobrovoljačka pošto vidim da si na tom tragu....kakavdanakneiskustvu wrote:šta tek onda reci za srbe koji glasaju za dodika,sds,ili za bosnjake koji glasaju za bakira?Kejn wrote:Glupost obična... bez ovakvih "Hrvata" koji glasaju za Čovića definitivno ne da ima Bosne već je ima više i više
a iz vitezaanimals wrote:Nije tajna..kakavdanakneiskustvu wrote:
odakle si ako nije tajna?
pored starog , prvog Fisa..
tu sam rodjen..
ko je spomenuo rat?,ja nisam,slabo vidisKejn wrote:Jel ti sljedeće poređenje Srebrenica i Dobrovoljačka pošto vidim da si na tom tragu....kakavdanakneiskustvu wrote:šta tek onda reci za srbe koji glasaju za dodika,sds,ili za bosnjake koji glasaju za bakira?Kejn wrote:Glupost obična... bez ovakvih "Hrvata" koji glasaju za Čovića definitivno ne da ima Bosne već je ima više i više
Ok, nema problema, bio sam se samo malo iznenadio čitajući komentar.animals wrote:Pa tako se nekad pogresno izrazim, kad me iznervirajuPoint. wrote:Čitajući tvoj post, ne bi se reklo baš tako. Bez Hrvata nema Bosne ok, al kako protumačiti to da bi Bosna bila Somalija bez Hrvata, ko eto divlja plemena čobana bi napravila selendaru od države, tako sam protumačio tvoj post.animals wrote:
blesavi smajliji i komentari, kako nas ima samo 10%, i kako ce doci dan
kad nas nece biti vise u Bosni.
i ako dodje, bit ce tuzan to dan za Bosnu..
a vjeruj, uvijek sam branio Bosnjake, i kad neki moj pocne srati o nekoj
Islamizaciji Bosne..imam ja dosta radni kolega i prijatelja Bosnjaka, sa kojim radije odem na pivo,
nego sa mojima Hrvatima..ovo mojima, je samo pod navodnicima..