Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Connaisseur Karlin wrote:
cigaerto, ne postoji forumla ili recept za ulazak u brak, trebas imati srece da sretnes osobu sa kojom se osjecas spreman biti u braku
mogi su usli u brak iz potpuno drugacijih razloga, ali o tome ne pricaju
Treba u startu znati zbog čega ne treba ulaziti. U tome je poenta
da, ali nikad ne znas kako dugo ce brak trajati, ljudi se mjenaju u brakovima brakovi se interno promjene, pozitivno ili negtivno
cigaerto, ne postoji forumla ili recept za ulazak u brak, trebas imati srece da sretnes osobu sa kojom se osjecas spreman biti u braku
da, ali nikad ne znas kako dugo ce brak trajati, ljudi se mjenaju u brakovima brakovi se interno promjene, pozitivno ili negtivno
brak je rizik, ko i sve ostalo u zivotu
Pa promijene se upravo iz razloga kojeg sam ranije naveo... uđu u brak sa namjerom da mijenjaju, kontrolišu i/ili posjeduju drugu osobu. U suprotnom brak će biti dobar.
Pa promijene se upravo iz razloga kojeg sam ranije naveo... uđu u brak sa namjerom da mijenjaju, kontrolišu i/ili posjeduju drugu osobu. U suprotnom brak će biti dobar.
ne, ne pisem o tome : za mene je brak isto sto i veza, jer mozes zivjeti u predivnoj vezi godinama, a promjene se desavaju dolaskom djece u brak
mnogi se pormjene nakon potipisavanja bracnog ugovora
To su tvoja nagadjanja , nit si bila u braku nit znas kako je , ne lupaj bezveze..
Ti se hoćeš ženiti po drugi put nakon što si izašao iz prvog braka i pitaš je li to O.K? Ili sam ja pogrešno pročitala
Ja ne pitam nikoga je li ok. Naveo sam svoj vlastiti primjer samo kao jedan od razloga zasto brak puca. A kada se stvore uslovi zä Novi brak, Normalno da Se zelim Zeniti, opet.
Bellomo wrote:Plaha tema. Ja se zamalo ne oženih sa 19, prije 5-6 godina. I dan danas se zahvaljujem Bogu sto nisam. Razmisljat cu opet negdje oko 30te.
Ti se hoćeš ženiti po drugi put nakon što si izašao iz prvog braka i pitaš je li to O.K? Ili sam ja pogrešno pročitala
Ja ne pitam nikoga je li ok. Naveo sam svoj vlastiti primjer samo kao jedan od razloga zasto brak puca. A kada se stvore uslovi zä Novi brak, Normalno da Se zelim Zeniti, opet.
Intimno vjencanje rucak,kum,kuma.. i sta te briga..