francuska - taoci
- insomnia78
#226 Re: francuska - taoci
Ne treba duse grijesiti ima i njih doktora, ucitelja, glumaca, policajaca... ali vecina, pgtv ovih iz geta su jako, jako skloni delikvenciji i brzoj lovi
- animals
#227 Re: francuska - taoci
Pa da si ti slucajno bio na mjestu te familije, izbo bi i tebe i tvoju familiju..BHCluster wrote:Pa ti si strucnjak nisam ja, ja konto ti samo ubijaju "zle krscane"?animals wrote:Ajd ti objasni, sta bi Afganistancu, koji iz cista mira, izbode familiju u Becu..BHCluster wrote:Pa kad ste toliki strucnjaci za terorizam i radikalizaciju sto nerijesite problem?
oca , majku i kcerku..nije terorista, ali nije ni normalan..
- BHCluster
#228 Re: francuska - taoci
Sto bi mene ako ima krscana?animals wrote:
Pa da si ti slucajno bio na mjestu te familije, izbo bi i tebe i tvoju familiju..
- HAVANA
#229 Re: francuska - taoci
Naravno da ima.Ali oni su drugi svijet mozgom od ovih retarda sto se raznose medju nevinim svijetom.To su ba debili klasicni,ni gudru ne zna dilat a ne sta radit.I na kraju ilaaabilaalaa pufff.insomnia78 wrote:Ne treba duse grijesiti ima i njih doktora, ucitelja, glumaca, policajaca... ali vecina, pgtv ovih iz geta su jako, jako skloni delikvenciji i brzoj lovi
- animals
#230 Re: francuska - taoci
Pa nije im kriz na celu bio..BHCluster wrote:Sto bi mene ako ima krscana?animals wrote:
Pa da si ti slucajno bio na mjestu te familije, izbo bi i tebe i tvoju familiju..
vidio je fino, normalno obucenu obitelj..
odmah je skontao, da nisu muslimani..
nije bilo tesko, i jos pricaju Njemacki..
- insomnia78
#231 Re: francuska - taoci
Tako nekakoHAVANA wrote:Naravno da ima.Ali oni su drugi svijet mozgom od ovih retarda sto se raznose medju nevinim svijetom.To su ba debili klasicni,ni gudru ne zna dilat a ne sta radit.I na kraju ilaaabilaalaa pufff.insomnia78 wrote:Ne treba duse grijesiti ima i njih doktora, ucitelja, glumaca, policajaca... ali vecina, pgtv ovih iz geta su jako, jako skloni delikvenciji i brzoj lovi
- Edin H.
#232 Re: francuska - taoci
Dok ispita jesi li sunecen prosao vozBHCluster wrote:Sto bi mene ako ima krscana?animals wrote:
A i rasni profil se ne uklapa.
- BHCluster
#233 Re: francuska - taoci
Zar i oni nisu prijetnja pa muslimanisu zar to religija mira ne nalaze?insomnia78 wrote:Tako nekakoHAVANA wrote:Naravno da ima.Ali oni su drugi svijet mozgom od ovih retarda sto se raznose medju nevinim svijetom.To su ba debili klasicni,ni gudru ne zna dilat a ne sta radit.I na kraju ilaaabilaalaa pufff.insomnia78 wrote:Ne treba duse grijesiti ima i njih doktora, ucitelja, glumaca, policajaca... ali vecina, pgtv ovih iz geta su jako, jako skloni delikvenciji i brzoj lovi
- Edin H.
#234 Re: francuska - taoci
Nema to neophodno veze sa preofesijom, eno se onaj doktor zakuco autom bombom na aerdrom u Glasgow-uHAVANA wrote:Naravno da ima.Ali oni su drugi svijet mozgom od ovih retarda sto se raznose medju nevinim svijetom.To su ba debili klasicni,ni gudru ne zna dilat a ne sta radit.I na kraju ilaaabilaalaa pufff.insomnia78 wrote:Ne treba duse grijesiti ima i njih doktora, ucitelja, glumaca, policajaca... ali vecina, pgtv ovih iz geta su jako, jako skloni delikvenciji i brzoj lovi
https://www.telegraph.co.uk/news/uknews ... rport.html
- BHCluster
#235 Re: francuska - taoci
Cuj to normalno obuceni, jos i Njemacki pricaju to se pravo integrisali, nemoguce da su to muslimani.animals wrote:Pa nije im kriz na celu bio..BHCluster wrote:Sto bi mene ako ima krscana?animals wrote:
vidio je fino, normalno obucenu obitelj..
odmah je skontao, da nisu muslimani..
nije bilo tesko, i jos pricaju Njemacki..
- animals
#236 Re: francuska - taoci
Sa tobom ne vrijedi diskutovati..BHCluster wrote:
Cuj to normalno obuceni, jos i Njemacki pricaju to se pravo integrisali, nemoguce da su to muslimani.
cinjenice govore da su Alzirci, Marokanci skloni kriminalu..
od noviji, Avgani i Ceceni...
- insomnia78
#237 Re: francuska - taoci
Čečeni su pravo opasni i zajebani likovi
- HAVANA
#238 Re: francuska - taoci
Kakva ba prijetnja.I meni je ime muslimansko,niko me za 7 godina nije ruzno pogledao niti upitao ista oko vjere.Radi,zivi,ne diraj nikog i cao.Osim tih marokanaca,oni odma...Wat ben jij,muslim?
Jednom sam se zajebavo i reko jesam,muslim.Pa im pokazo rane iz rata
Uzbudili se pravo.Prodam im auto 5 glava skuplje.
A inace kad kazem nisam,ateista...Ko crnog djavola da su vidjeli. 
- BHCluster
#240 Re: francuska - taoci
Ko u Americi Afro-Ameri i Latinos gle cuda?animals wrote:Sa tobom ne vrijedi diskutovati..BHCluster wrote:
Cuj to normalno obuceni, jos i Njemacki pricaju to se pravo integrisali, nemoguce da su to muslimani.
Last edited by BHCluster on 25/03/2018 00:00, edited 1 time in total.
- BHCluster
#241 Re: francuska - taoci
Dobro si osto ziv mogao si shehiditi.HAVANA wrote:Kakva ba prijetnja.I meni je ime muslimansko,niko me za 7 godina nije ruzno pogledao niti upitao ista oko vjere.Radi,zivi,ne diraj nikog i cao.Osim tih marokanaca,oni odma...Wat ben jij,muslim?Jednom sam se zajebavo i reko jesam,muslim.Pa im pokazo rane iz rata
- animals
#242 Re: francuska - taoci
Pa odi ti u Meksiko, ili neku zemlju kao sto je Kolumbija,BHCluster wrote:Ko u Americi Afto-Ameri i Latinos gle cuda?animals wrote:Sa tobom ne vrijedi diskutovati..BHCluster wrote:
pa ce te zivog odrati i za jezik objesiti iz cista mira..
ti fini latinosi..i gle cuda katolici, a nasilni..
- Edin H.
#243 Re: francuska - taoci
E tacno tako, u Engleskoj ne mozes uci u taksi da te ne pitaju:HAVANA wrote:Kakva ba prijetnja.I meni je ime muslimansko,niko me za 7 godina nije ruzno pogledao niti upitao ista oko vjere.Radi,zivi,ne diraj nikog i cao.Osim tih marokanaca,oni odma...Wat ben jij,muslim?Jednom sam se zajebavo i reko jesam,muslim.Pa im pokazo rane iz rata
"Brother, okleN si sljego"!
Ako kazes Bosna, sljedece je:
"Are you Muslim?"
A sjeo u taksi samo da izbjegnem zajebanciju, posto su u Engleskoj zabranili da vozis pijan.
- BHCluster
#244 Re: francuska - taoci
Jadni bijelci.animals wrote: ti fini latinosi..i gle cuda katolici, a nasilni..
- insomnia78
#245 Re: francuska - taoci
Prokleti eMglezi. Pa kako cojk da vozi?
Ovdje su svojevremeno policajci protestvovali kad su im zabranili vino uz rucak
Ovdje su svojevremeno policajci protestvovali kad su im zabranili vino uz rucak
- Edin H.
#246 Re: francuska - taoci
insomnia78 wrote:Čečeni su pravo opasni i zajebani likovi
Bili bi da nije nase ilirske brace sa Kosova.
- animals
#247 Re: francuska - taoci
Mislim, mozes otvoriti temu, zasto su pojedine skupine nasilne..BHCluster wrote:Jadni bijelci.animals wrote: ti fini latinosi..i gle cuda katolici, a nasilni..
od Latino bandi, do Cecena..
sta su uzroci..
da se raspravljati..
jel to posljedica siromastva, ili sklonosti kriminalu..
- BHCluster
#248 Re: francuska - taoci
Cuj zabranili da vozis pijan? To je samo uvertira u vjerski zakon islama.Edin H. wrote: A sjeo u taksi samo da izbjegnem zajebanciju, posto su u Engleskoj zabranili da vozis pijan.
- Point.
#249 Re: francuska - taoci
Gubis se ko abdest. Kakve veze ovo ima sa armenskim genocidom? Fino te pitam, ako po tebi nije bio genocid nad Armenima, je li bio, po tebi, genocid u Prijedoru? Dakle, ne postavljaj vijesti iz Hrvatske i moderne Turske, koji nemaju veze sa tim dogadjajima.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Istorija valjda bilježi događaje, proučava prošlost, a ne utvrđuje ništa niti dokazuje sudski i pravno.Challenger_ wrote:U turskom i američkom slučaju, npr historija. I tu nema nikakve dileme, genocid gigantskih razmjera.Šta će nam onda sudovi ako je to tek tako po tvom? Ali ja razumijem da je kršćanskoj zajednici na Balkanu svojstvena politika negiranaj sudova i sudskih presuda ali samo onda kada to njima odgovara, odnosno kada im ne odgovaraju presude.
Ma šta mi kažeš.Point. wrote: Ti negiras ubijanje Armenaca jer nikakav sud nije to osudio. Isto tako negiras i zlocine i pokusaj genocida u Prijedoru?
Ovo uvlacenje pojedinaca u anal turcima postaje tragikomicno.
Evo tih kršćanskih fanatika o kojima pričam...a i ti Turci sa svojim konvencijama šta više hoćeDosta turskog zuluma!
![]()
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/pro ... 11303.htmlProsvjed protiv Istanbulske konvencije krenuo je ispred sjedišta HDZ-a, a kako je javila naša reporterka s terena Daniela Delale okupilo se tisuće prosvjednika iz cijele Hrvatske, koji su pjevali Thompsonove pjesme i uzvikivali ''Ovo je Hrvatske, te ''Zovi samo zovi''. Središnji skup održao se na trgu bana Jelačića gdje se, prema procjenama organizatora, okupilo 70.000 ljudi dok je policija objavila da ih je bilo 5000 te na Tgu žrtava fašizma 1500.
Edit: tek sad vidim da si zasluzeno u Banovicima. Nista, zaboravi.
Last edited by Point. on 25/03/2018 00:20, edited 1 time in total.
- BHCluster
#250 Re: francuska - taoci
Ma kakav, ta cu ja tu raspravljati pored ovoliko strucnjaka.animals wrote:
Mislim, mozes otvoriti temu, zasto su pojedine skupine nasilne..
od Latino bandi, do Cecena..
sta su uzroci..
da se raspravljati..
jel to posljedica siromastva, ili sklonosti kriminalu..