Prijateljske utakmice: SAD - BiH / Mexico - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
shake69

#226 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by shake69 »

Gandra_1 wrote:Na prvu zvaničnu utakmicu treba pozvati Menola i vidjeti na cemu smo sa njim, jer bojim se da se nece odazvati, jer bi prije zaigrao za Hr...

Pogotovo sto je momak rodjen u Splitu..
Iz Capljine, bolan!
Gandra_1

#227 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by Gandra_1 »

shake69 wrote:
Gandra_1 wrote:Na prvu zvaničnu utakmicu treba pozvati Menola i vidjeti na cemu smo sa njim, jer bojim se da se nece odazvati, jer bi prije zaigrao za Hr...

Pogotovo sto je momak rodjen u Splitu..
Iz Capljine, bolan!
Mozda zivi od malena, ali je rođen u Splitu... bar tako kažu svi zvanični podaci o njemu...
Dead Man Walking

#228 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by Dead Man Walking »

Svi zvanicni podaci? Tu mislis na TM pretpostavljam. Decko je rodjen u Capljini.
Tomahawk11
Globalni moderator

#229 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by Tomahawk11 »

Gdje ćeš u TM posumnjati :mrgreen:
Kinaski

#230 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by Kinaski »

BHTelecom Premijer Liga Stars vs. MLS Stars
Tomahawk11
Globalni moderator

#231 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by Tomahawk11 »

Kinaski wrote:BHTelecom Premijer Liga Stars vs. MLS Stars
U nastavku pogledajte:

- BHTelecom Premijer Liga Stars vs Mexico Cartel Stars
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#232 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by hrasno38 »

Dead Man Walking wrote:Svi zvanicni podaci? Tu mislis na TM pretpostavljam. Decko je rodjen u Capljini.
Tacnije iz Visica!
Bazinga1234

#233 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by Bazinga1234 »

shake69 wrote:Gledao. Po prikazanome, gledajuci na znanje, brzinu i drskost pokazanu na terenu, te godine zivota, samo Menalo odskace i blizu je najjace postave te donekle Graovac. Cavar bi mogao biti zanimljiv iako je malo igrao kao i onaj lijevi bek Todorovic. Ostalo od vrlo lose (Bekic)do nedovoljno za najjaci tim.
Dobra provjera a Robi vec pokazao da zna sta hoce.
Todorovic je desni bek
shake69

#234 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by shake69 »

Bazinga1234 wrote:
shake69 wrote:Gledao. Po prikazanome, gledajuci na znanje, brzinu i drskost pokazanu na terenu, te godine zivota, samo Menalo odskace i blizu je najjace postave te donekle Graovac. Cavar bi mogao biti zanimljiv iako je malo igrao kao i onaj lijevi bek Todorovic. Ostalo od vrlo lose (Bekic)do nedovoljno za najjaci tim.
Todorovic je desni bek
Igrala su obojica Todorovica istovremeno a koliko sam zapazio lijevi bek je brzi i prodorniji. Je li to onaj iz Slobode, nisam siguran, ali je bolji i vidim mnogi su to isto primijetili.
Bazinga1234

#235 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by Bazinga1234 »

shake69 wrote: Igrala su obojica Todorovica istovremeno a koliko sam zapazio lijevi bek je brzi i prodorniji. Je li to onaj iz Slobode, nisam siguran, ali je bolji i vidim mnogi su to isto primijetili.
To je Ognjen Todorovic, lijevo krilo Zrinjskog. :)
On je '89 godište...
leškarenje

#236 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by leškarenje »

IšČapljine :D
Mustang1

#237 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by Mustang1 »

Komentar na sportsport.. Podsjeti me na ono pismo sto je kruzilo po internetu kad dijasporac pise porodici ovamo :D
Bio sam na utakmici fino je bilo. Bilo nas je vise na trebinama igra je bila okay, vrijeme ljetno kupalo se u Santa Monici i igralo se u Carson CA.
leškarenje

#238 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by leškarenje »

Ako izdvajas stopera,onda moras napisati da je Mihojevic odigrao perfektno....ocistio je pet situacija,ne znam kako ti izdvoji Graovca a da ne spomenes Marka....

Vidim i Saric po tebi od vrlo lose do nedovoljno....izvini druze ali ti si spavao dok se utakmica igrala :thumbup:
shake69

#240 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by shake69 »

leškarenje wrote:
Ako izdvajas stopera,onda moras napisati da je Mihojevic odigrao perfektno....ocistio je pet situacija,ne znam kako ti izdvoji Graovca a da ne spomenes Marka....

Vidim i Saric po tebi od vrlo lose do nedovoljno....izvini druze ali ti si spavao dok se utakmica igrala :thumbup:
Kad Leško tako nešto natipka, mora da je tako. Ostavi pitarsku dioptriju po strani, kad gledam reprezentaciju nije mi bitno iz kojeg su kluba, rekao sam ''donekle Graovac'', iako ni on nije za ozbiljniju selekciju od koje Robi misli napasti EP. Hastra me da se to ne obistini već protiv Meksika koji će biti pravi test.
A Mihojević? :lol:
Nisam ni znao da je igrao dok nisam zavirio u forum.
Bazinga1234

#241 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by Bazinga1234 »

Nadam se da će i Lončar dobiti šansu.
Logovan

#242 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by Logovan »

Bazinga1234 wrote:Nadam se da će i Lončar dobiti šansu.
Dobit će on finu minutažu u četvrtak. Biće izmjena, kako reče Robert.
leškarenje

#243 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by leškarenje »

shake69 wrote:
leškarenje wrote:

Kad Leško tako nešto natipka, mora da je tako. Ostavi pitarsku dioptriju po strani, kad gledam reprezentaciju nije mi bitno iz kojeg su kluba, rekao sam ''donekle Graovac'', iako ni on nije za ozbiljniju selekciju od koje Robi misli napasti EP. Hastra me da se to ne obistini već protiv Meksika koji će biti pravi test.
A Mihojević? :lol:
Nisam ni znao da je igrao dok nisam zavirio u forum.
Eh pa to....napises meni da ostavim pitarsku dioptriju po strani mada ne znam sta to znaci a napises post pravi strumfovski :thumbup:

Saric i Mihojevic uz Menala najbolji na terenu bili.
luckylaka

#244 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by luckylaka »

Za one koji su prespavali.Dobro smo se nosili sa amerima.Tomic,Menalo,Saric,Mihojevic,Todorovic(za mene koji osim Menala i Tomica do sinoc skoro da nisam cuo za ostale)su bili odlicni,Ne znam ni gdje koji igra ali se u ligi nacija moraju definitivno probati.Zajebite svoje bordo-plavo prepucavanje.Ja sam zadovoljan.I Robi je.
Bosanski_kralj

#245 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by Bosanski_kralj »

Fina igra, ima kvalitete u našoj ligi. Da je bar malo dovesti neke stvari u red, finih bi se igrača moglo stvoriti u našoj PL.
cvrčak_na_hedonizmu

#246 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

luckylaka wrote:Kako su prvi put zajedno fino je ovo bilo.Ima ovdje stofa za prvi tim.Ovaj Sabic se odlicno razumije u BiH fudbal ali se drzi one,,ne talasaj"
Čuj ima štofa iz karina lige :shock:
Ricken

#247 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by Ricken »

Loši mi, oni gori.
Mirza007

#248 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by Mirza007 »

leškarenje wrote:

Mihojevic stvarno jako dobro odigrao.
Ni drugi stoper Graovac nije bio los.
Jedino sto imamo masu stopera prilblizne kvalitete (Sunjic, Bicakcic, Vranjes, Djumic, ....).
Za sada ova dvojica nisu nista bolji.
Nama je jos uvijek kriticna pozicija desnog beka. Isto tako ofanzivni vezni.
Doduse Robi izgleda preferira 4:3:3 ali svejedno fali. Vidjelo se i sinoc. Malo je dobrih lopti bilo za Zakarica, Menala i Ahmetovica. Saric se trudio ali mislim da nije taj kvalitet.
Logovan

#249 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by Logovan »

leškarenje wrote: Eh pa to....napises meni da ostavim pitarsku dioptriju po strani mada ne znam sta to znaci a napises post pravi strumfovski :thumbup:

Saric i Mihojevic uz Menala najbolji na terenu bili.
Leško, shake je dosta korektan forumaš, mislim da nema potrebe da ga napadaš. :thumbup:
Muhamed Đakmić

#250 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH

Post by Muhamed Đakmić »

Toni Šunjić i Ognjen Vranješ neće imati previše šanse kod Roberta Prosinečkog. Njemu treba ekipa koja će graditi napade po zemlji, Šunjić može samo kopati travu kad povuče kopačkom po zemlji, a nije ni Vranješ daleko od toga.

Puno su veće šanse Memiševiću i Mihojeviću da se isprofiliraju, da ne govorim od ovih mlađih o Šerbečiću.
Post Reply