Iz Capljine, bolan!Gandra_1 wrote:Na prvu zvaničnu utakmicu treba pozvati Menola i vidjeti na cemu smo sa njim, jer bojim se da se nece odazvati, jer bi prije zaigrao za Hr...
Pogotovo sto je momak rodjen u Splitu..
Prijateljske utakmice: SAD - BiH / Mexico - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- shake69
#226 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
-
Gandra_1
#227 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Mozda zivi od malena, ali je rođen u Splitu... bar tako kažu svi zvanični podaci o njemu...shake69 wrote:Iz Capljine, bolan!Gandra_1 wrote:Na prvu zvaničnu utakmicu treba pozvati Menola i vidjeti na cemu smo sa njim, jer bojim se da se nece odazvati, jer bi prije zaigrao za Hr...
Pogotovo sto je momak rodjen u Splitu..
-
Dead Man Walking
#228 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Svi zvanicni podaci? Tu mislis na TM pretpostavljam. Decko je rodjen u Capljini.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#229 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Gdje ćeš u TM posumnjati 
- Kinaski
#230 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
BHTelecom Premijer Liga Stars vs. MLS Stars
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#231 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
U nastavku pogledajte:Kinaski wrote:BHTelecom Premijer Liga Stars vs. MLS Stars
- BHTelecom Premijer Liga Stars vs Mexico Cartel Stars
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#232 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Tacnije iz Visica!Dead Man Walking wrote:Svi zvanicni podaci? Tu mislis na TM pretpostavljam. Decko je rodjen u Capljini.
-
Bazinga1234
#233 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Todorovic je desni bekshake69 wrote:Gledao. Po prikazanome, gledajuci na znanje, brzinu i drskost pokazanu na terenu, te godine zivota, samo Menalo odskace i blizu je najjace postave te donekle Graovac. Cavar bi mogao biti zanimljiv iako je malo igrao kao i onaj lijevi bek Todorovic. Ostalo od vrlo lose (Bekic)do nedovoljno za najjaci tim.
Dobra provjera a Robi vec pokazao da zna sta hoce.
- shake69
#234 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Igrala su obojica Todorovica istovremeno a koliko sam zapazio lijevi bek je brzi i prodorniji. Je li to onaj iz Slobode, nisam siguran, ali je bolji i vidim mnogi su to isto primijetili.Bazinga1234 wrote:Todorovic je desni bekshake69 wrote:Gledao. Po prikazanome, gledajuci na znanje, brzinu i drskost pokazanu na terenu, te godine zivota, samo Menalo odskace i blizu je najjace postave te donekle Graovac. Cavar bi mogao biti zanimljiv iako je malo igrao kao i onaj lijevi bek Todorovic. Ostalo od vrlo lose (Bekic)do nedovoljno za najjaci tim.
-
Bazinga1234
#235 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
To je Ognjen Todorovic, lijevo krilo Zrinjskog.shake69 wrote: Igrala su obojica Todorovica istovremeno a koliko sam zapazio lijevi bek je brzi i prodorniji. Je li to onaj iz Slobode, nisam siguran, ali je bolji i vidim mnogi su to isto primijetili.
On je '89 godište...
- leškarenje
-
Mustang1
#237 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Komentar na sportsport.. Podsjeti me na ono pismo sto je kruzilo po internetu kad dijasporac pise porodici ovamo
Bio sam na utakmici fino je bilo. Bilo nas je vise na trebinama igra je bila okay, vrijeme ljetno kupalo se u Santa Monici i igralo se u Carson CA.
- leškarenje
#238 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Ako izdvajas stopera,onda moras napisati da je Mihojevic odigrao perfektno....ocistio je pet situacija,ne znam kako ti izdvoji Graovca a da ne spomenes Marka....shake69 wrote:Gledao. Po prikazanome, gledajuci na znanje, brzinu i drskost pokazanu na terenu, te godine zivota, samo Menalo odskace i blizu je najjace postave te donekle Graovac. Cavar bi mogao biti zanimljiv iako je malo igrao kao i onaj lijevi bek Todorovic. Ostalo od vrlo lose (Bekic)do nedovoljno za najjaci tim.
Vidim i Saric po tebi od vrlo lose do nedovoljno....izvini druze ali ti si spavao dok se utakmica igrala
-
moonca
- shake69
#240 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Kad Leško tako nešto natipka, mora da je tako. Ostavi pitarsku dioptriju po strani, kad gledam reprezentaciju nije mi bitno iz kojeg su kluba, rekao sam ''donekle Graovac'', iako ni on nije za ozbiljniju selekciju od koje Robi misli napasti EP. Hastra me da se to ne obistini već protiv Meksika koji će biti pravi test.leškarenje wrote:Ako izdvajas stopera,onda moras napisati da je Mihojevic odigrao perfektno....ocistio je pet situacija,ne znam kako ti izdvoji Graovca a da ne spomenes Marka....shake69 wrote:Gledao. Po prikazanome, gledajuci na znanje, brzinu i drskost pokazanu na terenu, te godine zivota, samo Menalo odskace i blizu je najjace postave te donekle Graovac. Cavar bi mogao biti zanimljiv iako je malo igrao kao i onaj lijevi bek Todorovic. Ostalo od vrlo lose (Bekic)do nedovoljno za najjaci tim.
Vidim i Saric po tebi od vrlo lose do nedovoljno....izvini druze ali ti si spavao dok se utakmica igrala
A Mihojević?
Nisam ni znao da je igrao dok nisam zavirio u forum.
-
Bazinga1234
#241 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Nadam se da će i Lončar dobiti šansu.
- Logovan
#242 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Dobit će on finu minutažu u četvrtak. Biće izmjena, kako reče Robert.Bazinga1234 wrote:Nadam se da će i Lončar dobiti šansu.
- leškarenje
#243 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Eh pa to....napises meni da ostavim pitarsku dioptriju po strani mada ne znam sta to znaci a napises post pravi strumfovskishake69 wrote:Kad Leško tako nešto natipka, mora da je tako. Ostavi pitarsku dioptriju po strani, kad gledam reprezentaciju nije mi bitno iz kojeg su kluba, rekao sam ''donekle Graovac'', iako ni on nije za ozbiljniju selekciju od koje Robi misli napasti EP. Hastra me da se to ne obistini već protiv Meksika koji će biti pravi test.leškarenje wrote:Ako izdvajas stopera,onda moras napisati da je Mihojevic odigrao perfektno....ocistio je pet situacija,ne znam kako ti izdvoji Graovca a da ne spomenes Marka....shake69 wrote:Gledao. Po prikazanome, gledajuci na znanje, brzinu i drskost pokazanu na terenu, te godine zivota, samo Menalo odskace i blizu je najjace postave te donekle Graovac. Cavar bi mogao biti zanimljiv iako je malo igrao kao i onaj lijevi bek Todorovic. Ostalo od vrlo lose (Bekic)do nedovoljno za najjaci tim.
A Mihojević?![]()
Nisam ni znao da je igrao dok nisam zavirio u forum.
Saric i Mihojevic uz Menala najbolji na terenu bili.
- luckylaka
#244 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Za one koji su prespavali.Dobro smo se nosili sa amerima.Tomic,Menalo,Saric,Mihojevic,Todorovic(za mene koji osim Menala i Tomica do sinoc skoro da nisam cuo za ostale)su bili odlicni,Ne znam ni gdje koji igra ali se u ligi nacija moraju definitivno probati.Zajebite svoje bordo-plavo prepucavanje.Ja sam zadovoljan.I Robi je.
- Bosanski_kralj
#245 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Fina igra, ima kvalitete u našoj ligi. Da je bar malo dovesti neke stvari u red, finih bi se igrača moglo stvoriti u našoj PL.
- cvrčak_na_hedonizmu
#246 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Čuj ima štofa iz karina ligeluckylaka wrote:Kako su prvi put zajedno fino je ovo bilo.Ima ovdje stofa za prvi tim.Ovaj Sabic se odlicno razumije u BiH fudbal ali se drzi one,,ne talasaj"
- Ricken
#247 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Loši mi, oni gori.
-
Mirza007
#248 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Mihojevic stvarno jako dobro odigrao.leškarenje wrote:Ako izdvajas stopera,onda moras napisati da je Mihojevic odigrao perfektno....ocistio je pet situacija,ne znam kako ti izdvoji Graovca a da ne spomenes Marka....shake69 wrote:Gledao. Po prikazanome, gledajuci na znanje, brzinu i drskost pokazanu na terenu, te godine zivota, samo Menalo odskace i blizu je najjace postave te donekle Graovac. Cavar bi mogao biti zanimljiv iako je malo igrao kao i onaj lijevi bek Todorovic. Ostalo od vrlo lose (Bekic)do nedovoljno za najjaci tim.
Ni drugi stoper Graovac nije bio los.
Jedino sto imamo masu stopera prilblizne kvalitete (Sunjic, Bicakcic, Vranjes, Djumic, ....).
Za sada ova dvojica nisu nista bolji.
Nama je jos uvijek kriticna pozicija desnog beka. Isto tako ofanzivni vezni.
Doduse Robi izgleda preferira 4:3:3 ali svejedno fali. Vidjelo se i sinoc. Malo je dobrih lopti bilo za Zakarica, Menala i Ahmetovica. Saric se trudio ali mislim da nije taj kvalitet.
- Logovan
#249 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Leško, shake je dosta korektan forumaš, mislim da nema potrebe da ga napadaš.leškarenje wrote: Eh pa to....napises meni da ostavim pitarsku dioptriju po strani mada ne znam sta to znaci a napises post pravi strumfovski![]()
Saric i Mihojevic uz Menala najbolji na terenu bili.
- Muhamed Đakmić
#250 Re: PRIJATELJSKE UTAKMICE: SAD - BiH / Mexico - BiH
Toni Šunjić i Ognjen Vranješ neće imati previše šanse kod Roberta Prosinečkog. Njemu treba ekipa koja će graditi napade po zemlji, Šunjić može samo kopati travu kad povuče kopačkom po zemlji, a nije ni Vranješ daleko od toga.
Puno su veće šanse Memiševiću i Mihojeviću da se isprofiliraju, da ne govorim od ovih mlađih o Šerbečiću.
Puno su veće šanse Memiševiću i Mihojeviću da se isprofiliraju, da ne govorim od ovih mlađih o Šerbečiću.