dale cooper wrote:Na momenat mi se učini da piše "Kminđe".
Sta se babi...
dale cooper wrote:Na momenat mi se učini da piše "Kminđe".
Bloo wrote:Mi tebe volimo i gotivimo, ti si nama sa velikim MChmoljo wrote:
ne pali to kod mene. ja sam muslimansa malim "m"
Realno, ovo je teško nadmašitiBloo wrote:Meni je super hrvoje nenadjebivChmoljo wrote:ja se sjećam ovoga
![]()
Nas je mala maca za.ovo
Super Hrvoje je hrvatska verzija američkog Kapetana Amerike (američka verzija nastala je 1941., hrvatska 1992.), glavni neprijatelj mu je srpska vojska.
Položivši svoje ruke na kameni pleter, Hrvoje se pretvara u kamenog čovjeka. Prema legendi, svaki put kada se nevina krv prolije na starohrvatskom kamenom zemljištu, mala kamena statua patuljka oživljava i povjerava moć kamena svome nalazitelju. Zadatak našeg super-junaka je obraniti svoju zemlju od okupatora. Kad se pretvorio u kamenog čovjeka, čitava površina Hrvojeva tijela bila je prekrivena kamenom, čineći ga gotovo neranjivim. Super Hrvoje može ispucavati kamenje iz svojih dlanova i stapati se s bilo kojom kamenom površinom.
Prijavio bih flashback...Chmoljo wrote:ne pali to kod mene. ja sam muslimaninsomnia78 wrote:Alamo
Biži sotono ne prepadaj me u ovaj akšamski sat
https://i.imgur.com/IG7UVvO.jpg
![]()
sa malim "m"
![]()
i to je služilo za podizanje morala.dale cooper wrote:Na momenat mi se učini da piše "Kminđe".
A vala dosta je vise i tog kulta licnostiBloo wrote:Mi tebe volimo i gotivimo, ti si nama sa velikim MChmoljo wrote:
ne pali to kod mene. ja sam muslimansa malim "m"
![]()
![]()
insfucijencija se nekad očituje u putevima za koje i Gospodu treba garmin.Bloo wrote:dale cooper wrote:Na momenat mi se učini da piše "Kminđe".![]()
Sta se babi...
da, stari vicJohn Cleese wrote:
Prijavio bih flashback...
Sjetih se projekcije Drakule, prije cetrdesetak godina - u jednoj sceni lik trzne krstacu, ne bi li se odbranio, Drakula se na to samo nonsalantno-dijabolicno-ironicno nasmije, a frajer iz publike dobaci:"Ne pali to, jarane, kod njega - on je musliman..."![]()
Chmoljo wrote:da, stari vicJohn Cleese wrote:
Prijavio bih flashback...
Sjetih se projekcije Drakule, prije cetrdesetak godina - u jednoj sceni lik trzne krstacu, ne bi li se odbranio, Drakula se na to samo nonsalantno-dijabolicno-ironicno nasmije, a frajer iz publike dobaci:"Ne pali to, jarane, kod njega - on je musliman..."![]()

Chmoljo wrote:pored dočekuše, razgovoruše, sikteruše, sad ima i vampiruša?
Dok srces izgovaras By the power of grey skull and muhamed velic, istjerujem te sejtaneChmoljo wrote:pored dočekuše, razgovoruše, sikteruše, sad ima i vampiruša?
Pa moraju Novak da se izjasnjavaju kao Srbi itd. Po ustavu. Srba nema toliko. Ono sto ima ili je staro ili nece to da radi. Takav ustav da se mora ispuniti dom naroda. A neki Hrvati bi i to da ukinu. Da se sutra niko drugacije nemoze izjasniti. Nego kako kaze Kradeze da se tako mora izjasniti. A to nigdje u svijetu nema da nemoze neko da vjeru, naciju, itd., da promjeni.Novak20 wrote:Fakat je IN.
Zastupnici Bosanske stranke (BOSS) u Skupštini Kantona Sarajevo Haris Pleho i Rasim Smajić navodno su se u kandidatskom obrascu Centralne izborne komisije BiH (CIK) izjasnili kao Srbi
Znaci da nemoze kao u Taras Buljbi da Kozak postane Poljak i slicno.Vizionar 1985 wrote:Pa moraju Novak da se izjasnjavaju kao Srbi itd. Po ustavu. Srba nema toliko. Ono sto ima ili je staro ili nece to da radi. Takav ustav da se mora ispuniti dom naroda. A neki Hrvati bi i to da ukinu. Da se sutra niko drugacije nemoze izjasniti. Nego kako kaze Kradeze da se tako mora izjasniti. A to nigdje u svijetu nema da nemoze neko da vjeru, naciju, itd., da promjeni.Novak20 wrote:Fakat je IN.
Zastupnici Bosanske stranke (BOSS) u Skupštini Kantona Sarajevo Haris Pleho i Rasim Smajić navodno su se u kandidatskom obrascu Centralne izborne komisije BiH (CIK) izjasnili kao Srbi

John Cleese wrote:Prijavio bih flashback...Chmoljo wrote:ne pali to kod mene. ja sam muslimaninsomnia78 wrote:Alamo
Biži sotono ne prepadaj me u ovaj akšamski sat
https://i.imgur.com/IG7UVvO.jpg
![]()
sa malim "m"
![]()
NeenaSa wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fakat me nasmijes do suza.
P.S.
Zhivi zhivot svoj.
do neba i natrag
![]()
Sto moraju,dje pise? Nek me prospu s vidikovca,da uprasim ove budale kojim je in biti bsh...Ja letim i jebem ih ,a njih kihanje spopalo...Bloo wrote:pa i kad te kremiraju moraju te negdje drzatcyprus wrote:Ne razmišljam o tomeBloo wrote:đe ćeš se kopat kad mrečiš?Kremiranje mi je onako draža opcija od kopanja, ali ako to ne bude izvedivo, onda nek familija odluči gdje joj je lakše... Neću im se miješat
![]()
iznad kamina pored molitvenika svetog ante i titine biste
lajk za citiranjevesela_sveska wrote:
muha_sa wrote:lajk za citiranjevesela_sveska wrote:![]()
ps
propade mi fol jer si izbrisala![]()
vesela_sveska wrote:muha_sa wrote:lajk za citiranjevesela_sveska wrote:![]()
ps
propade mi fol jer si izbrisala![]()
![]()
kad vidjeh sta sam uradila,ma reko prozvace me muha 100% i brisiiiiii
e jesi,bas si neki
![]()
![]()