DekolteNastasia wrote:Ništa selam alejk, pomoz Bog, de da te uputimo, kako, šta, đe.
Il' već kontate da imam staža ovdje samo se pod novim nickom pojavljujem?
Je l' pupak da pokažem?
Eto vidis sve znas..
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
DekolteNastasia wrote:Ništa selam alejk, pomoz Bog, de da te uputimo, kako, šta, đe.
Il' već kontate da imam staža ovdje samo se pod novim nickom pojavljujem?
Je l' pupak da pokažem?
Tako sam i mislioNastasia wrote:Ne znam, al' inžinjer u meni će sve to brzo skužit. Sasvim sam nova. Osjećam se k'o krme u Teheranu.
Što se tiče atributa, neka, sačuvaću se za neka bolja vremena.
Opusti se. Kasnije.bude lakšeNastasia wrote:Ne znam, al' inžinjer u meni će sve to brzo skužit. Sasvim sam nova. Osjećam se k'o krme u Teheranu.
Što se tiče atributa, neka, sačuvaću se za neka bolja vremena.
Buraz moj , samo bahato..Nastasia wrote:Ono što se kaže: ko iz pičke.
Mada mi nikad neće bit jasna ta konstrukcija.
Iz pičke Bogme stvari teško izlaze, al' zato sa ulaskom druga priča
arzuhal wrote:Jel već neko mećo one Đoletove:
Čitav život jurile me buce,
i stizale me uvijek, beštije
Rumene buce, im'o sam vas tuce
sad bih nešto rešije...
?
Sve mi se cini da imamo onih koji imaju fetis za bbw.insomnia78 wrote:Rekoh ja. I drugom postu temeinsomnia78 wrote:Uže

jaro, ti mene u putu ne bi ni zapaziotriconja wrote: Sve mi se cini da imamo onih koji imaju fetis za bbw.
Evo nekoliko slika da docaram jedan podfetis tog fetisa, nisu puno brezobrazne, a ko hoce da vidi vise nek kuca Namio Harukawa.
![]()
![]()
Nemam taj fetis, slucajno lutanjem po redditu nadjem te slike i moram priznati da sucendlerbing wrote:jaro, ti mene u putu ne bi ni zapaziotriconja wrote: Sve mi se cini da imamo onih koji imaju fetis za bbw.
Evo nekoliko slika da docaram jedan podfetis tog fetisa, nisu puno brezobrazne, a ko hoce da vidi vise nek kuca Namio Harukawa.
![]()
![]()
a ja skontah da to tebe lozi.triconja wrote: Nemam taj fetis, slucajno lutanjem po redditu nadjem te slike i moram priznati da su![]()
.
Ti ko da bi mene![]()
![]()
ja sam 1/xxl ako ti ista pomazecendlerbing wrote:a ja skontah da to tebe lozi.triconja wrote: Nemam taj fetis, slucajno lutanjem po redditu nadjem te slike i moram priznati da su![]()
.
Ti ko da bi mene![]()
![]()
pa kako cu, nema te po atributima, ja bar prste mecem![]()
jesil ti xxl?
mozda bi, da sam skontalatriconja wrote: ja sam 1/xxl ako ti ista pomaze
Mrsav, narodski receno ko stalak za infuziju.cendlerbing wrote:mozda bi, da sam skontalatriconja wrote: ja sam 1/xxl ako ti ista pomaze
takvog sam te i zamisljalatriconja wrote:Mrsav, narodski receno ko stalak za infuziju.cendlerbing wrote:mozda bi, da sam skontalatriconja wrote: ja sam 1/xxl ako ti ista pomaze
Na kojem si ti kraju spektruma ako se smije znati?cendlerbing wrote:takvog sam te i zamisljalatriconja wrote: Mrsav, narodski receno ko stalak za infuziju.
Takav jedan k'o ti - prič'o mi čovjek kojem je taj lik isprič'o svoj doživljaj - bjež'o iz Srebrenice, Žepe, ne znam sad. I ono raja u grupicama, pa kroz šumu, krili se i nastojali da se dokopaju slobodne teritorije, do Tuzle...triconja wrote: Mrsav, narodski receno ko stalak za infuziju.
Zanimljivo, a bas kad nakon dugo vremena autoterapije pocnem da zaboravljam te stvari eto ih opet nazad. Nista, ima da mjesec dana sanjam ratne snove opet.arzuhal wrote:Takav jedan k'o ti - prič'o mi čovjek kojem je taj lik isprič'o svoj doživljaj - bjež'o iz Srebrenice, Žepe, ne znam sad. I ono raja u grupicama, pa kroz šumu, krili se i nastojali da se dokopaju slobodne teritorije, do Tuzle...triconja wrote: Mrsav, narodski receno ko stalak za infuziju.
S njim je bila i supruga. Pokrupna nako...
Jedne noći legli spavat. On čitavu noć imao nake more, sanj'o kako bježi od četnika, ovo-ono...U jednom momentu počne se i šuma rušiti oko njega i jedno stablo pravo na njega i prignječi ga za zemlju...On vrišto, koprc'o se, borio za dah...
Probudi se u znoju, a hanuma mu prebacila svoju nogu preko stomaka...
arzuhal wrote:Takav jedan k'o ti - prič'o mi čovjek kojem je taj lik isprič'o svoj doživljaj - bjež'o iz Srebrenice, Žepe, ne znam sad. I ono raja u grupicama, pa kroz šumu, krili se i nastojali da se dokopaju slobodne teritorije, do Tuzle...triconja wrote: Mrsav, narodski receno ko stalak za infuziju.
S njim je bila i supruga. Pokrupna nako...
Jedne noći legli spavat. On čitavu noć imao nake more, sanj'o kako bježi od četnika, ovo-ono...U jednom momentu počne se i šuma rušiti oko njega i jedno stablo pravo na njega i prignječi ga za zemlju...On vrišto, koprc'o se, borio za dah...
Probudi se u znoju, a hanuma mu prebacila svoju nogu preko stomaka...
Rat u braku? Sad se pogotovo necu zenitzipoo wrote:Sta ga imas sanjati, zivi ga, ozeni se