Nokian808 wrote:
Druze nemoj odustajati. Ja sam jucer napisao da sam vratio macbook pro nakon 15 dana koristenja, tako da i ti mozes sigurno izvrsiti povrat. takodjer prosle godine sam vratio patike u sportlife jer su pukle nakon 6 mjeseci i to bez ikakvih problema. jedino sam im trebao ostaviti da ih posalju u euroinspekt sto sam i uradio. nakon 5 dana su me zvali i rekli da je reklamacija prihvacena i da mogu da izaberem povrat novca ili da uzmem nesto drugo u toj vrijednosti.
Hvala na podrsci ali ovo za 6 mjeseci patike je neka greska ili nisu cesto nosene?
Meni svake traju samo 4-5 mjeseci ali dobro tezak sam i puno hodam i nikad nisam to reklamirao i nemam namjeru...ni ove nikad ne bih vratio kad bih otkrio da pustaju nakon desetak dana...zato sam odmah i provjerio.[/quote]
Nisu nosene cesto. Mozda ukupno 30 dana u tih 6 mjeseci i zaista su izgledale kao nove, i bez ikakvih ostecenja.
Vidi i ja planinarim i to cesto, i imam obucu koja je nepropusna i zaista nikada nisam imao slucaj da su mi propustile vodu. Doduse svu obucu koju imam za planinarenje sam kupio vani, ali iskreno ne bi trebalo imati neke razlike i da ih ovdje kupis.
Ne zelim ulaziti u to na koji si ih nacin testirao, ali moja preporuka ti je da na fin i lijep nacin pokusas rijesiti svoj problem. Ako ne uspijes obrati se inspekciji. Ono sto 90% znam, je da ce se patike trebati slati u ovlastenu laboratoriju, sto je u ovom slucaju euroinspekt.