Neko je na forumu komentarisao vec da bi ga najradije bejzbol palicom namlatio. Narocito zbog 5 epizode i ona scena kad otme Geraltu iz ruku cup sa djinom. Tako sam se i ja osjecao kad su tukli Baby Yodu u zadnjoj Mande. Sjetim se odmah Maratonaca i onog "Odveo bih ga u sumu..."
Pa drugi put kad se gleda nemas narativne konfuzije jer vec znas ko je Stregobor i da je od njega za ocekivati takvo nesto pogotovo sto je isao na to da "zavede" Geralta da mu odradi posao ( "food, women and wine..." thing) a hobi mu je seciranje zena jbg ja sad po 4ti put i zadnji gledam pred iducu sezonu. Mogli su komotno izbaciti tu scenu ili drugacije uraditi i sigurno bi bolje i ispalo i kriticari bi manje zapinjali za to narocito feministice - ali ta scena je bas izgleda za fanove igre, a nista ne bi fallilo da su prikazali rajsku bastu i gomilu humping bunnies u njoj i oskudno obucene zene slicno kao sto smo vidjeli u TW3 kad mag pravi takva okruzenja, malo diskretnije, a u seriji scena kao da su te prebacili u bastu nekog bordela u Blood & Wine ekspanziji igre - vidi se da su prostudirali CDPR materijal.
Orgija sto je Yen pravila je puno perverznija jer je ona "bacila sihire" na lokalnu populaciju koja je orgijala kod nje i nije bila iluzija.
Mandalorian ima isto slabih epizoda u odnosu na ostale, zadnje dvije i ona sa Bill Burr su pricom i konsistencijom kvaliteta od pocetka mi nekako najbolje nema protracenog vremena. Mada sama zadnja i pocetak - ne znam bas komedija na pocetku a ovamo gine bitan link na kraju predzadnje haj barem su vodili racuna da se sahrani na kraju.
Boobies dok su u sluzbi price su sasvim ok.
PS.
Boobies radi boobies nevezano za pricu u seriji su isto sasvim ok sve dok su big natural boobies.

[/quote]
Ma nije meni problem u golim zenama sto mrse puzavice...već čitav dijalog

scena..na momente konfuzna. A ljudi koji nisu igrali...