Claudio Taffarel
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Eh interesantno, izguglah sad ovo.Artest wrote:Nekad je i pregled LP imao svoju draz. Sat vremena istabiris, dodjes pospan u skolu.
Sa ove gore slike Sampe, znam sestoricu (Mancini, Katanec, Paljuka, Vierhovod, Lombardo, Viali). Ono sto mene zanima jest, kako je hebena Verona, 85-e bila prvak?!Zvuci kao zesca anomalija. Neki mirikl.
Koji je ono bunario po zlatarama u Japanu ?cyprus wrote:17-ka je mislim Ferdinand KoliAmiĐa_Idriz wrote:MOSALJOZE wrote:
Otvori sebi pa ključaj![]()
On topic
Ostale znam po imenu, ali ih ne mogu spariti sa izgledom
Diuf, Diop, Fadiga, Ndiaje, Kamara (x2) etc.
Jedna su mi od najdražih ekipa koje su se pojavile na SP...
PS Diuf je naravno 11... Trebalo je da se zadubim da to skontamA golman bi trebo bit Silva...

AmiĐa_Idriz wrote:jebo te on, ne kvari temu

Fenomenalna priča
da, za Wimbledon a jos i za Chelsea i Leedschannel10 wrote:Jel ovo onaj Vinny Jones (glumac)? Znam da je nekad bio fudbaler, ali nisam znao da je igrao za Wimbledon..
Danas citam intervju Massima Morattija, bivseg predsjednika Intera, pa prica o onoj legendarnoj utakmici zadnjeg kola te davne 2002 godine, kada je Inter u zadnjem kolu igrao protiv Lazija. Kaze da su igraci Intera sedmicu dana prije utakmice bili sigurni da ce Lazio pustiti da uzmu, stvorila se takva atmosfera da su svi bili sigurni u to i onda se desio Karel Poborsky. Maltene priznaje da su ocekivali da ce Lazio pustiti, i dan danas zadnja kola donose mnoga iznenadjenja. Muljatori, sta ces.Muhamed Đakmić wrote:Fenomenalna priča![]()
Koji su Italijani klošari, to im je naprosto u genima
Pa dobro, niko im nije kriv što su ispali idioti. Lazio je tad bio stvarno jaka ekipa.Point. wrote:Danas citam intervju Massima Morattija, bivseg predsjednika Intera, pa prica o onoj legendarnoj utakmici zadnjeg kola te davne 2002 godine, kada je Inter u zadnjem kolu igrao protiv Lazija. Kaze da su igraci Intera sedmicu dana prije utakmice bili sigurni da ce Lazio pustiti da uzmu, stvorila se takva atmosfera da su svi bili sigurni u to i onda se desio Karel Poborsky. Maltene priznaje da su ocekivali da ce Lazio pustiti, i dan danas zadnja kola donose mnoga iznenadjenja. Muljatori, sta ces.Muhamed Đakmić wrote:Fenomenalna priča![]()
Koji su Italijani klošari, to im je naprosto u genima
Juventus osvojio, a Roma završila druga. Inter prokockao apsolutno sveleškarenje wrote:Ko osvoji tu titulu,ustvari jel ta tekma bila za titulujel neko mrzak Laciju pa je ovaj bio ubjedjen da ce pustiti
Pa ne cudi sto je Morati bio siguran da ce im pustitiMuhamed Đakmić wrote:Juventus osvojio, a Roma završila druga. Inter prokockao apsolutno sveleškarenje wrote:Ko osvoji tu titulu,ustvari jel ta tekma bila za titulujel neko mrzak Laciju pa je ovaj bio ubjedjen da ce pustiti
Stavio zbog tebe, da vidim kako ćeš reagovati.AmiĐa_Idriz wrote:jebo te on, ne kvari temu