Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Relativno je sada šta je manje ili više poznato, a mislim da ima boljih serija koje su ovdje spomenute, ali što ne znači da nije dobra serija. Recimo ova francuska od 3 sezone je jedna od njih:
Diwan wrote:Relativno je sada šta je manje ili više poznato, a mislim da ima boljih serija koje su ovdje spomenute, ali što ne znači da nije dobra serija. Recimo ova francuska od 3 sezone je jedna od njih:
Malo bi bilo pretjerano da sada preporučujem true detective ili fargo i tome slično, ali ima serija i filmova ispod radara, a koje su više nego dobre, a opet s druge strane ima serija koje imaju publicitet i ocjenu koje ja lično ne bih ovdje stavljao i preporučivao, jer ima dosta bespotrebnog hajpa oko nekih serija i filmova. Ja sam konzument i konzumiram, ali ne želim da sam budem konzumiran i uvučen u nešto više od toga.
Diwan wrote:Malo bi bilo pretjerano da sada preporučujem true detective ili fargo i tome slično, ali ima serija i filmova ispod radara, a koje su više nego dobre, a opet s druge strane ima serija koje imaju publicitet i ocjenu koje ja lično ne bih ovdje stavljao i preporučivao, jer ima dosta bespotrebnog hajpa oko nekih serija i filmova. Ja sam konzument i konzumiram, ali ne želim da sam budem konzumiran i uvučen u nešto više od toga.
Pa to odlična tema stvarno jedna od boljih u ovom dijelu foruma
Diwan wrote:Malo bi bilo pretjerano da sada preporučujem true detective ili fargo i tome slično, ali ima serija i filmova ispod radara, a koje su više nego dobre, a opet s druge strane ima serija koje imaju publicitet i ocjenu koje ja lično ne bih ovdje stavljao i preporučivao, jer ima dosta bespotrebnog hajpa oko nekih serija i filmova. Ja sam konzument i konzumiram, ali ne želim da sam budem konzumiran i uvučen u nešto više od toga.
Pa to odlična tema stvarno jedna od boljih u ovom dijelu foruma
Nakon 9evete epizode , bez želje da gledam dalje, mogu reći da je serija sranje, bez obzira na publicitet i ocjene. Mnogo potencijala u prvim epizodama, do pola serije, onda ponor bez dna ...
Nakon 9evete epizode , bez želje da gledam dalje, mogu reći da je serija sranje, bez obzira na publicitet i ocjene. Mnogo potencijala u prvim epizodama, do pola serije, onda ponor bez dna ...