muha_sa wrote:haubica_i_to_teshka wrote:
![]()
![]()
![]()
Shto na “pm”, ne razumijem?![]()
Odlazak iz BIH - Svedska ili Australija
- hatemondays
#226 Re: Odlazak iz BIH - Svedska ili Australija
- haubica_i_to_teshka
#227 Re: Odlazak iz BIH - Svedska ili Australija
Znaci doshao si na izbjeglicku vizu, koja nazalost vishe ne vazi.Na vizu koju sam ja dosao sigurno neces doci (200), nekad bilo, znaci to sad ne pije vode.Napisao sam negdje u gornjim postovima da sam ganjao vizu skoro 3 godine i da sam se napatio ganjajuci je ali upalilo je.hatemondays wrote:
![]()
![]()
![]()
Shto na “pm”, ne razumijem?
Nego, pokushavamo pronaci nacin kako da se dodje u AU.
Imash li konkretan prijedlog (ja sam napisao koliko sam znao) ?
Tvoja diploma i kvalifikacije su priznate u AU.
Moze li na osnovu iskustva iz tvoje profesije (vec dugo radishi/ dajesh reference) pomoci sa referencama nekom iz BiH ? Tvoja firma?
Koja je struka u pitanju, je li na listi “trazenih”, mozda ima strucnih U BiH koji ispanjuvaju uslove i voljeli bi da dodju?
Toliko.
Hvala na odgovoru
.
- hatemondays
#228 Re: Odlazak iz BIH - Svedska ili Australija
imas pmhaubica_i_to_teshka wrote:Znaci doshao si na izbjeglicku vizu, koja nazalost vishe ne vazi.Na vizu koju sam ja dosao sigurno neces doci (200), nekad bilo, znaci to sad ne pije vode.Napisao sam negdje u gornjim postovima da sam ganjao vizu skoro 3 godine i da sam se napatio ganjajuci je ali upalilo je.hatemondays wrote:
![]()
![]()
![]()
Shto na “pm”, ne razumijem?
Nego, pokushavamo pronaci nacin kako da se dodje u AU.
Imash li konkretan prijedlog (ja sam napisao koliko sam znao) ?
Tvoja diploma i kvalifikacije su priznate u AU.
Moze li na osnovu iskustva iz tvoje profesije (vec dugo radishi/ dajesh reference) pomoci sa referencama nekom iz BiH ? Tvoja firma?
Koja je struka u pitanju, je li na listi “trazenih”, mozda ima strucnih U BiH koji ispanjuvaju uslove i voljeli bi da dodju?
Toliko.
Hvala na odgovoru
.