Sram te bilochannel10 wrote:Ubit ce nas ko vola u kupusuAmiĐa_Idriz wrote:Pa logicno da svi zele prisustvovati historijskom tabanju BelEgije
Jesil to konto da ces doci do karteSmokingMan wrote:Ništa od odlaska na tekmu,opet pred TV.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Sram te bilochannel10 wrote:Ubit ce nas ko vola u kupusuAmiĐa_Idriz wrote:Pa logicno da svi zele prisustvovati historijskom tabanju BelEgije
Jesil to konto da ces doci do karteSmokingMan wrote:Ništa od odlaska na tekmu,opet pred TV.
Kontao da gledam uživo Lukakua i onog mrava Hazarda,i uživam u fuzbalu,al kuratz.Dati nekom džabalebarošu 60 keka za kartu,ne pada mi na pamet.AmiĐa_Idriz wrote:
Jesil to konto da ces doci do kartekako ces kad dodje medjed uzme 50 komada odma. Ja i one tapkarose sve u gulag otpratio. Fuj nema mi mrze sorte ljudi.
Al najjace kad se krenes cjenkati, i kad ti ljutito kaze "pa miram i ja od neceg ziviti"SmokingMan wrote:Kontao da gledam uživo Lukakua i onog mrava Hazarda,i uživam u fuzbalu,al kuratz.Dati nekom džabalebarošu 60 keka za kartu,ne pada mi na pamet.AmiĐa_Idriz wrote:
Jesil to konto da ces doci do kartekako ces kad dodje medjed uzme 50 komada odma. Ja i one tapkarose sve u gulag otpratio. Fuj nema mi mrze sorte ljudi.
Ma ja neću ni da ih pogledam.Čuj da mi proda kartu za 60,a regularna cijena,koja je još odštmpana na karti,stoji 40.Nećeš kume,pa i da Sarajevo igra protiv Bayerna.Sa guštom bi ja to prijavio.AmiĐa_Idriz wrote:Al najjace kad se krenes cjenkati, i kad ti ljutito kaze "pa miram i ja od neceg ziviti"SmokingMan wrote:Kontao da gledam uživo Lukakua i onog mrava Hazarda,i uživam u fuzbalu,al kuratz.Dati nekom džabalebarošu 60 keka za kartu,ne pada mi na pamet.AmiĐa_Idriz wrote:
pa idi klosaru ofucani radi nesto normalno. Tacno mi dodje da hodam oko stadiona i prijavljujem muriji tifusare.

Najbolje je naruciti ove dvije po 500 da ti donese na vrata pa ga stosem razvaliti kad pozvoni i strpati mu u djep 2 x 50 i nogu u guzicu.Edin H. wrote:Je li bolje uzeti ovu od dvije i po ili pet glava za sjever?
Briljantan savjet, ali sto se ti volis razbacivati i klurcit s parama cudo jedno.luckylaka wrote:Najbolje je naruciti ove dvije po 500 da ti donese na vrata pa ga stosem razvaliti kad pozvoni i strpati mu u djep 2 x 50 i nogu u guzicu.Edin H. wrote:Je li bolje uzeti ovu od dvije i po ili pet glava za sjever?
Pa mora i on od nečeg živjetiEdin H. wrote:Briljantan savjet, ali sto se ti volis razbacivati i klurcit s parama cudo jedno.luckylaka wrote:Najbolje je naruciti ove dvije po 500 da ti donese na vrata pa ga stosem razvaliti kad pozvoni i strpati mu u djep 2 x 50 i nogu u guzicu.Edin H. wrote:Je li bolje uzeti ovu od dvije i po ili pet glava za sjever?![]()
Zasto nakon stociranja da mu ubacim 2X50 kad je karta KM30?
Nije njima do zarade, nego da omoguce raji da gledaju dobar fudbal.Laertes wrote: Pa mora i on od nečeg živjeti
Pa jbga ako si pobru nastelio neces ga ostaviti da ti lezi ispred vrata nego mu tusni jos 10-20 maraka da ga taxi prebaci do sledeceg stana gdje cxe ga opet neko isto tako docekati.Edin H. wrote:Briljantan savjet, ali sto se ti volis razbacivati i klurcit s parama cudo jedno.luckylaka wrote:Najbolje je naruciti ove dvije po 500 da ti donese na vrata pa ga stosem razvaliti kad pozvoni i strpati mu u djep 2 x 50 i nogu u guzicu.Edin H. wrote:Je li bolje uzeti ovu od dvije i po ili pet glava za sjever?![]()
Zasto nakon stociranja da mu ubacim 2X50 kad je karta KM30?
Point. wrote:Braco, desperate times call for desperate measures.
Dosta je bilo zajebancije, ko god otvori temu osim mene mi zijanimo i gubimo bodove, pa reko nek je otvorim, majku joj njenu, pa da u miru cekamo sraz sa belgijskim sejtanom. Posto sam se pomolio Allahu, Manituu, Hare Krishi, Raa i ostalim bogovima i svecima, malo praznovjerja nije za odmet.
Modovi, kljucajte temu dok joj ne bude vakat, ja sam zanijetio pobjedu ovim otvorenjem i bez sikirancije, uzimamo Belgiju kao u stara dobra vremena.
Do tad, sabura.
Niko nije ni mogao da kupi 40 nego koliko ja znam samo dvije. Ali krenem ja is tanem u red sa petoricom jarana i to je vec 12 karata!!! Medjutim receno je da ce se i upisivati podaci ko je kupovao karte.Point. wrote:Kako neko moze kupiti 40 karata jebo nanu svoju? Sto ne postave neki limit od 4 karte po osobi ili nesto slicno.
I ti vjeruješ u to?hrasno38 wrote:Niko nije ni mogao da kupi 40 nego koliko ja znam samo dvije. Ali krenem ja is tanem u red sa petoricom jarana i to je vec 12 karata!!! Medjutim receno je da ce se i upisivati podaci ko je kupovao karte.Point. wrote:Kako neko moze kupiti 40 karata jebo nanu svoju? Sto ne postave neki limit od 4 karte po osobi ili nesto slicno.
A druze ja samo kazem sta sam procitao.....a ako je neko jucer stajao na autobuskoj stanici i kupio kartu neka nam kaze da li je bilo tako ili nije.Tomahawk11 wrote:I ti vjeruješ u to?hrasno38 wrote:Niko nije ni mogao da kupi 40 nego koliko ja znam samo dvije. Ali krenem ja is tanem u red sa petoricom jarana i to je vec 12 karata!!! Medjutim receno je da ce se i upisivati podaci ko je kupovao karte.Point. wrote:Kako neko moze kupiti 40 karata jebo nanu svoju? Sto ne postave neki limit od 4 karte po osobi ili nesto slicno.
Vjerujem da tako piše....ali čisto sumnjam da raznorazne mutljage nisu imale svoje puteve do većeg broja karata.hrasno38 wrote:
A druze ja samo kazem sta sam procitao.....a ako je neko jucer stajao na autobuskoj stanici i kupio kartu neka nam kaze da li je bilo tako ili nije.
luckylaka wrote: Najbolje je naruciti ove dvije po 500 da ti donese na vrata pa ga stosem razvaliti kad pozvoni i strpati mu u djep 2 x 50 i nogu u guzicu.