Šale na račun feministkinja i ljevičara
- insomnia78
#226 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Nista ti josi drugacija. Gledajuci tvoje postove lozi te samo to sto je u pitanju Goran.
- Sara03
#227 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Šta kmečiš, jadan?
Ionako neće proći.
Ionako neće proći.
- insomnia78
#228 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
A ne. Jadna si jedino ti. Kakav je osjecaj braniti covjeka koji je susta suprotnost tebi?
- Cherry-Cherry
#229 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Kad bi se sastavilo sve to što su im komunisti uzeli, imali bi Bosnu veličine dvije Rusije.Toffee karamela wrote:a dedo svakog od njih bio veleposjednik, haman beg, svi izgubili '45 posjede veličine TeksasaCherry-Cherry wrote:Imaju i super fora u stilu: meni je deda pričao......koliko sam se takvih storija naslušala od ogorčene, mršave muške studentarije s bradicama iz svih dijelova zemlje...i brezbeli zbog gubitka tih veleljepnih imanja u familiji im je sve krenulo nizbrdo, nikad mesa u čorbi, nikad džinsa iz Trsta, sve najbolje koke odvedoše potomci partizana koji su njima oteli posjede...jao roman bih mogla napisati
- Sara03
#230 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Divan osjećaj, zaista je bio sušta suprotnost tebi, meni, većini. Ponajprije današnjoj omladini, koja se sve više krije iza nacionalizma, rasizma i najogavnijih predrasuda, koja kako vidimo, slabo uči, a još manje cijeni ovakve i slične, iako rijetke primjere. No žalosti da, kao što nije ni kod tebe, neće ni u njihovom slučaju, promijeniti već davno stvorenu percepciju o njima "kao razjarenim džukelama, vječitim koljačima, ubicama, silovateljima, što im je od rođenja u opisu posla, samo najgora rabota." Ma, da se ne ponavljamo, znate vi to "bolje" sročiti.
(Gore navedeno, se u odgovarajućim primjerima, može primijeniti i na dva preostala čopora.)
(Gore navedeno, se u odgovarajućim primjerima, može primijeniti i na dva preostala čopora.)
- Toffee karamela
#231 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Pa je li vama uopšte poznata činjenica da je čovjek bio musliman, bar po ocu, a to se kod nas valjda jedino gleda 
- Sara03
#232 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Al' Goran, halo, Goran.Toffee karamela wrote:Pa je li vama uopšte poznata činjenica da je čovjek bio musliman, bar po ocu, a to se kod nas valjda jedino gleda
Od majke Nataše, e pa ne mere.
- Toffee karamela
#233 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
evo mu još jednog muslimana Gorana možda će mu se ovaj više svidjeti

- Sara03
#234 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Please.
Uglavnom, evo šta misle.

Uglavnom, evo šta misle.

- Bloo
- Globalna šefica
#235 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Goran je staro slovensko muško ime, nastalo od imenice gora. U prenosnom smislu označava onoga koji je rođen u šumi, planini, ali i onoga koji je veliki i snažan.Sara03 wrote:Al' Goran, halo, Goran.Toffee karamela wrote:Pa je li vama uopšte poznata činjenica da je čovjek bio musliman, bar po ocu, a to se kod nas valjda jedino gleda![]()
Od majke Nataše, e pa ne mere.
Prevelik i presnažan je on za ovakva prepucavanja i brojanja krvnih zrnaca.
- Cherry-Cherry
#236 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Koeficijent inteligencije autora ove duhovite mudrosti jeSara03 wrote:Please.![]()
Uglavnom, evo šta misle.
6 (slovima: šest).
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#237 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
insomnia78 wrote:
- jasko_ba
#238 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Malo je off, ali sad su krenuli opasno na Damira, dzaba sto je osvojio turnir, cafir je cafir
Bosnjo m95 verzija to ne prasta
Anel Ejup Pa kad je tako sto se nisi sam stvorio??? Sto je te morala mati radati kad vjerujes u sebe eto kad si toliko sposoban!!! Da ti Allah oduzme kisik na pola minute nebi te bilo nigdje!!!
Sadmir Zlatic Zato i neces potrajati ...
Anis Begić Glupi ateista, ne zna da nas je sve Bog stvorio, i da ce nas sve uzeti
Armin Ramusovic Ne vjerujem da je ovoliko glup...iskreno se nadam da ovo nisu istine.
Almir Omerovic Idiot krkanski.
Savić Sanjin Uzeo koji milion i odma ti ne treba više Bog, hee klošaru nisi svjestan kako ces potonut jebali ti babo i cura materDzumhur : "Nekome je potrebna vjera u Boga i religija da bi ustrajali i uspjeli u sportu i generalno zivotu, ja tako ne funkcionisem, mene je vjera u sebe i svoje sposobnosti dovela do ovoga gdje sam sada.."
Anel Ejup Pa kad je tako sto se nisi sam stvorio??? Sto je te morala mati radati kad vjerujes u sebe eto kad si toliko sposoban!!! Da ti Allah oduzme kisik na pola minute nebi te bilo nigdje!!!
Anis Begić Glupi ateista, ne zna da nas je sve Bog stvorio, i da ce nas sve uzeti
Armin Ramusovic Ne vjerujem da je ovoliko glup...iskreno se nadam da ovo nisu istine.
- Truba
#239 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
da...
a drago im je kad neki europljanin izgubi vjeru i naciju
to je moderno
tako europski i tako super za 21. st. 

a drago im je kad neki europljanin izgubi vjeru i naciju
- cyprus
#240 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Evo sad nešto što je sa jedne strane u potpunosti utemeljeno na logici i smislu, a sa druge iznimno humoristično

- Truba
#241 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
eh to je već bolesno
jel nepismeno ili maliciozno ne znam
možda oboje
možda oboje
- cyprus
#242 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Slažem se... Ovi dole dobro znaju koja im je vjera i nacija, za razliku od ovih bezbožnika gore...Black swan wrote:eh to je već bolesno
možda oboje
- seln
#243 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Nacija je kao supak. Svi je imaju, ali nije kulturno unositi je drugima u lice.Black swan wrote:da...
a drago im je kad neki europljanin izgubi vjeru i nacijuto je moderno
tako europski i tako super za 21. st.
- cyprus
#244 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara

Da li možemo reći: Tanka je granica između ove stranice i Veselina Vlahovića?
- JThomas
#245 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
društvo gdje je politički nepodobno označiti rad na sebi i vjeru u sebe kao faktore uspjeha...jasko_ba wrote:Malo je off, ali sad su krenuli opasno na Damira, dzaba sto je osvojio turnir, cafir je cafirBosnjo m95 verzija to ne prasta
Savić Sanjin Uzeo koji milion i odma ti ne treba više Bog, hee klošaru nisi svjestan kako ces potonut jebali ti babo i cura materDzumhur : "Nekome je potrebna vjera u Boga i religija da bi ustrajali i uspjeli u sportu i generalno zivotu, ja tako ne funkcionisem, mene je vjera u sebe i svoje sposobnosti dovela do ovoga gdje sam sada.."
- jasko_ba
#246 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Tacno se vidi ko ulazi na tu stranicu na fejsbuku i koji je tip ljudi
Istinski primjerci turbo bosnje

Istinski primjerci turbo bosnje

-
Mohamad Sissoko
#247 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
asurbanipal wrote:
-
Mohamad Sissoko
#248 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
cyprus wrote:Cherry-Cherry wrote:Ima jedna debilna stranica na FB, zove se Fina gradska raja. To je kao ismijavanje ljevice. Jao, majko mila, šta je ono onako retardirano..Pretpostavljam da su administratori Zhiragić i onaj degen Tarik... A tek debilni komentari od strane debila... Pa šta se sve ovdje nakotilo... Što je najgore, oni misle da su najpametniji.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#249 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
nemojte zezat, ima dobrih fora
- cyprus
#250 Re: Šale na račun feministkinja i ljevičara
Pazi ovih inteligentnih oblika životainsomnia78 wrote:Uprati ovu stranicu ako vec nisi
![]()

Na kraju su ipak dokučili