To jeste, vjerojatno se radi o nekoj smutljivici koja se htjela udomiti na moru, ali ipak ni on nije trebao kao Hrvat provoditi na njoj otvoreno čišćenje u FBiH nas krilima islamofobije.SaraFina wrote:
Smutljivica ili ne, zaboravila je važnu činjenicu. Tu vezu. Trebala ga je prvo nasilnikom prikazati što očigledno i jeste i onda udariti na nacionalnu komponentu i maltretiranje i progon. Ubijedjena sam da je tako i bilo.
Ali naše društvo bi je prikovalo na stub srama, pa je htjela to izbjeći a levat izlajao kao odbranu.
I sad nema popravnog.
Dobar ti bio kad ste. ... a sad šovinjara i nacionalni bolesnik.
Tu je kvaka.
Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije
-
Hafis
#226 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije
- SaraFina
#227 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije
Hafis wrote:To jeste, vjerojatno se radi o nekoj smutljivici koja se htjela udomiti na moru, ali ipak ni on nije trebao kao Hrvat provoditi na njoj otvoreno čišćenje u FBiH nas krilima islamofobije.SaraFina wrote:
Smutljivica ili ne, zaboravila je važnu činjenicu. Tu vezu. Trebala ga je prvo nasilnikom prikazati što očigledno i jeste i onda udariti na nacionalnu komponentu i maltretiranje i progon. Ubijedjena sam da je tako i bilo.
Ali naše društvo bi je prikovalo na stub srama, pa je htjela to izbjeći a levat izlajao kao odbranu.
I sad nema popravnog.
Tu je kvaka.
Udomila se žena prije na moru. Biće da bojovnik nema vile za izdavanje. Sam kaže da u Sarajevu živio kod nje
Ako ima eto joj bonus za pet godina vanbračne zajednice
- SaraFina
#228 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije
Zato kažem loše je spinala.
Prvo je trebala pomenuti vezu.... jer takvo što je ključno za prosječnog Balkanca.
Hebo ti ostatak priče. Sutra i da je ubije bilo bi zbog bračnih i ljubavnih nesuglasica. Niko ne bi povjerovao ni u jednu drugu varijantu.
Loše odradjeno i gotovo.
-
Hafis
#229 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije
A otkud onda ovo:SaraFina wrote:Udomila se žena prije na moru. Biće da bojovnik nema vile za izdavanje. Sam kaže da u Sarajevu živio kod njeHafis wrote:To jeste, vjerojatno se radi o nekoj smutljivici koja se htjela udomiti na moru, ali ipak ni on nije trebao kao Hrvat provoditi na njoj otvoreno čišćenje u FBiH nas krilima islamofobije.SaraFina wrote:
I sad nema popravnog.
Tu je kvaka.
Ako ima eto joj bonus za pet godina vanbračne zajednice
SaraFina wrote:
Što branim ženu i pripadnicu bošnjačke populacije u BiH? Na njenoj očevini?
Mislim sam naslov teme i namjere su ti bile stvarno ''plemenite'', ali moraš nekada provjeriti izvor. Ali ako ništa, barem je bilo urnebesnih provala i dokazivanja patriJotizma.
Ja sam maloćas saznao tko je on i tko je ona iz veoma bliskih izvora, i vjeruj mi da ja to ne bi pustio ni u dvorište.
Čovjek se zajebao, i ovo mu je škola.
Što se tiče nerkog obeštećenja za tih 5 godina nevjenčane zajednice, to je lijepo čitati na stranicama žute štampe, ovdje to u praksi baš i ne ide. Da je ovo skandinavija tu bi bilo dobra masla, ali ovo je BiH, i trebat će joj 20 godina da dokaže svoje tvrdnje. Ima tu sistema, a ima i odvjetnika koji se razumiju u te stvari.
.
- SaraFina
#230 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije
Ma sve iz teme stoji. Jedino što Elma preskočila ono što je prosječnom balkancu opravdanje za sve gadosti.
Pa i šovinizam i bolesni nacionalizam. I fašizam.
Ljubavnu trakavicu sa dotičnim
Elma, Elma. .. naivno totalno.
Opravda se lik vezom. I vuci siti a ovce na broju.
Pa i šovinizam i bolesni nacionalizam. I fašizam.
Ljubavnu trakavicu sa dotičnim
Elma, Elma. .. naivno totalno.
Opravda se lik vezom. I vuci siti a ovce na broju.
- 512MB
#231 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije
U trecem izgleda svak sa svakim, srbi sa krovatima, krovati sa muslimankama, pa reci da nije multienticno podneblje 
- SaraFina
#232 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije
Razumijem ja Hafisagino likovanje. Ali nisam očekivala olakšanje ostalih i ove šovinističke komentare. I da je ubije kao što rekoh, dobio bi nakon ovoga odobravanja.
Biti žensko na Balkanu ti je kao i u Emiratima.
psi imaju veća prava.
Biti žensko na Balkanu ti je kao i u Emiratima.
- 512MB
#233 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije
Dotur se zado branit tipa ko da mu je babo, i onda lakhnulo razumi gaSaraFina wrote:Razumijem ja Hafisagino likovanje. Ali nisam očekivala olakšanje ostalih i ove šovinističke komentare. I da je ubije kao što rekoh, dobio bi nakon ovoga odobravanja.
Biti žensko na Balkanu ti je kao i u Emiratima.psi imaju veća prava.
- SaraFina
#234 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije
512MB wrote:Dotur se zado branit tipa ko da mu je babo, i onda lakhnulo razumi gaSaraFina wrote:Razumijem ja Hafisagino likovanje. Ali nisam očekivala olakšanje ostalih i ove šovinističke komentare. I da je ubije kao što rekoh, dobio bi nakon ovoga odobravanja.
I nadležne institucije dobiše odbranu. Za neučinak. I onaj kreten iz MUP-A. Glavno je da Elma "dala".
Primitivizam bolan do Kine
-
Hafis
#235 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije
Ja mislim da je ovdje za mnoge iznenađenje da u nas ovdje postoje miješani brakovi i veze.
Morate malo razbijati te predrasude i onda se ne bi lijepili na ovakve izmišljotine.
Odrasli ljudi na najobičniju hinjski i ciljano zlonamjerno složenu medijsku patku reagiraju još glupljim ''borbenim'' izjavama.
Morate malo razbijati te predrasude i onda se ne bi lijepili na ovakve izmišljotine.
Odrasli ljudi na najobičniju hinjski i ciljano zlonamjerno složenu medijsku patku reagiraju još glupljim ''borbenim'' izjavama.
Last edited by Hafis on 31/08/2017 21:41, edited 1 time in total.
-
damirovich
#236 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije
Neprocjenjivo,procitati prvu i desetu stranicu ove nebuloze, Sarafina baniraj se sama 
- Perdita_Durango
#237 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije
Koji ste vi paćenici, to nigdje na svijetu nema 
- volta dzontra
#238 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije
Ovdje treba doci ona narodna "rdje ne je.bi ni kuci dovodi"...
svi se prave ludi kao da svako u komsiluku nije imao slucajeve koji se sastaju-rastaju-svadje-drame-mlatr...zovu policiju pa kad dodje do suda oni se konfol pomirili pa prave policiju budalama itd itd
naravno sve po redu: ima zakon pa bla bla "opce opasna radnja" itd itd...njemu zveknuti kaznu za opceopasnu radnju, njoj za stajaznam ... jebo.te mustra se nasla ....klepa se s njim pa kad se dogodi sranje "zrtva zlocina iz mrznje"
tko je god bio u Neumu nagledo se rahatluka i bratstva jedinstva izmedju gostiju i iznajmljivaca..druzenja, cuganja, razmjenjivanja darova, zimnice, slatka, cascenja
svi se prave ludi kao da svako u komsiluku nije imao slucajeve koji se sastaju-rastaju-svadje-drame-mlatr...zovu policiju pa kad dodje do suda oni se konfol pomirili pa prave policiju budalama itd itd
naravno sve po redu: ima zakon pa bla bla "opce opasna radnja" itd itd...njemu zveknuti kaznu za opceopasnu radnju, njoj za stajaznam ... jebo.te mustra se nasla ....klepa se s njim pa kad se dogodi sranje "zrtva zlocina iz mrznje"
tko je god bio u Neumu nagledo se rahatluka i bratstva jedinstva izmedju gostiju i iznajmljivaca..druzenja, cuganja, razmjenjivanja darova, zimnice, slatka, cascenja
-
Hafis
#239 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije
Čast je za neke ljude nepoznanica, a pogotovo za žene.damirovich wrote:Neprocjenjivo,procitati prvu i desetu stranicu ove nebuloze, Sarafina baniraj se sama
- SaraFina
#240 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije
Miješane veze i brakovi nisu problem. Problem je krinka multikulture upakovana u sveopći šovinizam.
Činjenica da je žena bila u vezi sa dotičnim poništava i Primitivizam i zlostavljanje i iznudjivanje i progon. Vjersku i nacionalnu netrepeljivost. Ama baš sve
Činjenica da je žena bila u vezi sa dotičnim poništava i Primitivizam i zlostavljanje i iznudjivanje i progon. Vjersku i nacionalnu netrepeljivost. Ama baš sve
- 512MB
#241 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije
Nisam upucen, sta je "topovski udar"? Zvuci hebeno ko da ce ti pola garaze raznijet...
- Sanjarko
#242 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije
Ma ona i on i njihovi ljubavni problemi su nevazni. Halo dijete i otac su mogli nastradat a kako vidim oca joj je vec prebio, i opet je li on nosioc stanarskog prava ili ona i njen otac. Kao sto sam rekao tim gore sto su bili u vezi za ovu cijelu pricu. Kazem nije ovo bezazleno, u nekim drugim okolnostima ovako rat lako plane, a ionako su zategnuti odnosi, i zakuhava se od strane mnogih. Ali sta cemo. Takva nafaka.SaraFina wrote:Razumijem ja Hafisagino likovanje. Ali nisam očekivala olakšanje ostalih i ove šovinističke komentare. I da je ubije kao što rekoh, dobio bi nakon ovoga odobravanja.
U vezi Kikija sam pogrijesio i izvinjavam mu se sto se tice ovoga donekle je upravu, ali u vezi Kurda i Turaka mislim da ne grijesim.
-
muzicar_iz_parka
#243 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije
Ovo gore nego kad Kiki pocMe objasnjavati kurdske skracenice i odnose.
-
pemanapemani
#244 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije
Onda kazu idi iz Bosne.
Pa ovo fakat nigdje na svijetu nema.
Dobro je trenirati nerve na budalastinama.

Pa ovo fakat nigdje na svijetu nema.
Dobro je trenirati nerve na budalastinama.
- SaraFina
#245 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije
Što god je nebitno. I da je ubije nakon ovog propusta jer nije pomenula vezu. ... dobio bi uslovno512MB wrote:Nisam upucen, sta je "topovski udar"? Zvuci hebeno ko da ce ti pola garaze raznijet...
Kao i za oca.
Institucije bi to opravdale neuračunljivošću i gotovo.
Elma draga!
- volta dzontra
#246 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije
najjaca petarda na trzistu. debili koji se nazivaju nogometnim navijacima to bacaju s tribina. ako bas pukne blizu moze ozlijediti bubnjic a u kontaktu s tijelom nanijeti i ozbiljnu ranu.512MB wrote:Nisam upucen, sta je "topovski udar"? Zvuci hebeno ko da ce ti pola garaze raznijet...
- 512MB
#247 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije
Aha dakle covjek petardu bacio, mene je ex sa mnogo zescim stvarima gadjala 
- SaraFina
#248 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije
Prebio je i starog oca predhodno. Vjerovatno su mislili ljudi bomba. Obzirom na dvije godine maltretiranja.
- Sanjarko
#249 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije
Pa dobro tebe, ali ja kazem dijete je tu. Sta da je dijete bilo na balkonu, i da ga je ozljedio ili Ne Daj Bože ubio. Kako vidim oca joj je prebio, ali nista Elma problem. 
- Sanjarko
#250 Re: Otvoreno etničko čišćenje FBIH sprovode Hrvati na krilima islamofobije
Ispast ce na kraju da je Elma pristalica Isila i da je teroristkinja i da ona bespomocnog Hrvata i Neumljana terorizira.Vizionar 1985 wrote:Pa dobro tebe, ali ja kazem dijete je tu. Sta da je dijete bilo na balkonu, i da ga je ozljedio ili Ne Daj Bože ubio. Kako vidim oca joj je prebio, ali nista Elma problem.