Fudo387 wrote:Polako, bez pretjeranog uzbudjivanja.General War wrote:duplak...
Stedi megabajte, Tarik ne prasta.

Fudo387 wrote:Polako, bez pretjeranog uzbudjivanja.General War wrote:duplak...
Stedi megabajte, Tarik ne prasta.

Ubio par stotina hiljada fashista. Zato fashisti i hoce da ga ukinu.cyprus wrote:
Ko je moga zamisliti lani, da će Dražu žalit mladomuslimaninightvision wrote:Ubio par stotina hiljada fashista. Zato fashisti i hoce da ga ukinu.cyprus wrote:
Mi smo jednostavno jos zaglavili u jednoumlju, kultu vodje, ideoloskoj podobnosti,...Org wrote:Da ih poput Tarika ima koliko hoćeš to sam znao. Al da ovoliko ima ovih sto placu za maršalom pojma nisam imo. Ustvari znao sam, samo kontam, stari ljudi ne znaju koristiti internet. Čuj onog suza mu krenula. Fudo i Insomnia puna podrška, izgleda da fakat, svi koji misle svojom glavom il su otišli ili odoše iz ove naše lijepe. Ostadoše internet proleteri i sda uhljebi.
Nesto kao SDA-Maca Diskrecijamegaman4 wrote:Da je ovom društvu zapečaćena sudbina zauvijek, dokaz je ovo danas.
Njegovi vršnjaci se bave naukom i borbom za dobrobit društva.
Ovim je danas trajno ukopao svoju karijeru.
Čak se i zeleni pomalo odriču njegovih stavova, jer je najveću štetu nanio upravo SDA pa tek sebi.
Vidis ja bi takvima ko ti oduzimo glasacko pravonightvision wrote:Ubio par stotina hiljada fashista. Zato fashisti i hoce da ga ukinu.cyprus wrote:
Ono "naucnik" necu da komentarisem.
Tačno tako, sve je to ista klika.hAZNADAR wrote:Mi smo jednostavno jos zaglavili u jednoumlju, kultu vodje, ideoloskoj podobnosti,...Org wrote:Da ih poput Tarika ima koliko hoćeš to sam znao. Al da ovoliko ima ovih sto placu za maršalom pojma nisam imo. Ustvari znao sam, samo kontam, stari ljudi ne znaju koristiti internet. Čuj onog suza mu krenula. Fudo i Insomnia puna podrška, izgleda da fakat, svi koji misle svojom glavom il su otišli ili odoše iz ove naše lijepe. Ostadoše internet proleteri i sda uhljebi.
Bilo da je u pitanju isto ili drugacije pakovanje. Nekome je Alija samo zamijenio Tita, islam zamijenio komunizam, hodze zamijenila politicke komesare, zrtve komunizma zamijenile zrtve antikomunizma,... a neki nastavili po starom.
U principu se radi o istom mentalnom sklopu.
Medjutim - posto zeleni sada imaju primat u odnosu na crvene - treba zelene prozivati i osujetiti koliko je moguce.
farisovo wrote:cyprus wrote:
"Kod nas su se ljudi borili protiv Židova i njihovih špekulacija, protiv njihovih prevara i izrabljivanja. Njih je nestalo iz čaršije, ali je u čaršiji ostao židovski duh špekulacije, podvaljivanja, nabijanja cijena i lihvarenja u tolikoj mjeri da se pokvarenost stanovitih trgovaca, bez obzira na vjeru, zasjenjuje rad nestalih Židova".
Mustafa Busuladžić
Čuj, prozivati i osujetiti. Baš ćeš im prozivkom iz daleka nauditi. Treba ljude pustiti da vode politiku onako kako oni misle da je dobro za njih.hAZNADAR wrote:Mi smo jednostavno jos zaglavili u jednoumlju, kultu vodje, ideoloskoj podobnosti,...Org wrote:Da ih poput Tarika ima koliko hoćeš to sam znao. Al da ovoliko ima ovih sto placu za maršalom pojma nisam imo. Ustvari znao sam, samo kontam, stari ljudi ne znaju koristiti internet. Čuj onog suza mu krenula. Fudo i Insomnia puna podrška, izgleda da fakat, svi koji misle svojom glavom il su otišli ili odoše iz ove naše lijepe. Ostadoše internet proleteri i sda uhljebi.
Bilo da je u pitanju isto ili drugacije pakovanje. Nekome je Alija samo zamijenio Tita, islam zamijenio komunizam, hodze zamijenila politicke komesare, zrtve komunizma zamijenile zrtve antikomunizma,... a neki nastavili po starom.
U principu se radi o istom mentalnom sklopu.
Medjutim - posto zeleni sada imaju primat u odnosu na crvene - treba zelene prozivati i osujetiti koliko je moguce.
Ja i nemam glasacko pravo u francuskoj, meni nemas sta oduzimati.insomnia78 wrote:Vidis ja bi takvima ko ti oduzimo glasacko pravo
Zato je Fr tu gdje jestenightvision wrote:Ja i nemam glasacko pravo u francuskoj, meni nemas sta oduzimati.insomnia78 wrote:Vidis ja bi takvima ko ti oduzimo glasacko pravo
..i ti sa njominsomnia78 wrote:Zato je Fr tu gdje jestenightvision wrote:Ja i nemam glasacko pravo u francuskoj, meni nemas sta oduzimati.insomnia78 wrote:Vidis ja bi takvima ko ti oduzimo glasacko pravo
zasto se ne krene u obracun sa crvenim sHejtanima zar da se izda vaki dobar decko savjetnik premijera i vijecnik a BaBo mu ugledni stanodavac, ugostitelj i efendijaStavovi o promjeni naziva Titove ulice u Sarajevu koje je danas iznio Tarik Dautović su mišljenje pojedinca i ne odražavaju zvanične stavove Stranke demokratske akcije (SDA), saopćio je Općinski odbor SDA Stari Grad.
U saopćenju se ističe kako nijedno tijelo Stranke nije razmatralo pitanje preimenovanja pomenute ulice.
"Podsjećamo da u aktima na kojima je utemeljeno djelovanje SDA antifašizam zauzima značajno mjesto. Upravo političko djelo i naslijeđe osnivača SDA rahmetli Alije Izetbegovića podrazumijeva poštivanje i stavljanje na zaslužno mjesto svih antifašista", navodi se u saopćenju OO SDA Stari Grad.
Ali zato sigurno jeste zato sto si se ti borio za francusku republiku. Povlacio polugu na giljotini...insomnia78 wrote:Zato je Fr tu gdje jeste
Malo tukne na onu Mladićevu izjavu prilikom "oslobođenja " Srebrenice.Matzan wrote:farisovo wrote:cyprus wrote:
"Kod nas su se ljudi borili protiv Židova i njihovih špekulacija, protiv njihovih prevara i izrabljivanja. Njih je nestalo iz čaršije, ali je u čaršiji ostao židovski duh špekulacije, podvaljivanja, nabijanja cijena i lihvarenja u tolikoj mjeri da se pokvarenost stanovitih trgovaca, bez obzira na vjeru, zasjenjuje rad nestalih Židova".
Mustafa Busuladžić
Na stranu ova gore glupo poređenje na sličici, nego, je li ovo nešto najveće i najgore što je taj Busuladžić izjavio i napisao ili ima još toga? Vidim vrti se ta njegova izjava nekoliko puta na forumu, a zaista nisam nešto baš upućen u život i djelo tog čovjeka.
insomnia78 wrote:Bolje bi vam bilo da imate vode
Intelektualac par exellence... istakao se pisuci o negativnom uticaju kupacih kostima na muslimansku zenu dok Evropa gori i citavi narodi nestaju.Matzan wrote:farisovo wrote:cyprus wrote:
Mustafa Busuladžić
Na stranu ova gore glupo poređenje na sličici, nego, je li ovo nešto najveće i najgore što je taj Busuladžić izjavio i napisao ili ima još toga? Vidim vrti se ta njegova izjava nekoliko puta na forumu, a zaista nisam nešto baš upućen u život i djelo tog čovjeka.
Gasterbajteri se opismenise a ti kako ode kod de gola postade i nepismen pa ne znas citatiinsomnia78 wrote:Valja stisnuti moj ti. Danasnja braca nisu vise naivna. Treniraju kik boksEve, ful kontakte, zacas iznabadaju karatom smrti.supercali wrote:Pa trazim gdje mu je dzamija vidis da iz vise njih kradeinsomnia78 wrote: Pa pusti