Nemam prijatelja, osjećam se usamljeno

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
mali jomu

#226 Re: Nemam prijatelja, osjećam se usamljeno

Post by mali jomu »

4L0n3 wrote: Vecina ljudi ovdje jedu govna jer svjesno il nesvjesno poricu jednu veoma bitnu zivotnu cinjenicu, a to je da je covjek drustveno bice :)
Koliko god se pravili da mozete sve sami, da vam ne treba niko, varate se i kad tad ce vas to stici.......
.....

Meni su najbolja moja govna, kome su tudja govna bolja..... ima ih koliko hoces, pa nek sebi odabere :lol:
MarlboroGold

#227 Re: Nemam prijatelja, osjećam se usamljeno

Post by MarlboroGold »

triconja wrote: Cuj samokriticnost, pa necu sebe kritikovati :lol: :lol: :lol: .

Ko sto sam reko sve zavisi od percepcije, tj.kako ti mislis da bi to trebalo biti. I cak se to ne odnosi samo na prijateljstvo nego na sve odnose, sad jal brak jal uzgoj djece necemo puno zalazit :D .
Nije džaba najsimlađi :D
mali jomu

#228 Re: Nemam prijatelja, osjećam se usamljeno

Post by mali jomu »

triconja wrote: Cuj samokriticnost, pa necu sebe kritikovati :lol: :lol: :lol:

Nista niko nikad sebe kritikovat.....

Ko kritikuje to je zivi kompleksas, zato picite onako kakvi jeste..... sami ili ne ko ga jebe, furaj ba :thumbup:
mali jomu

#229 Re: Nemam prijatelja, osjećam se usamljeno

Post by mali jomu »

Najvaznije u zivotu je da ne ubijes nikog bezveze, a zatvor, droga, alkohol, kradja, kurvanje, jebavanje, kockanje, fin-ruzan, mrsav-debeo, volim-ne volim, imam - nemam, skola ova ili ona..... je prolazno, ubistvo nikad ne prolazi.
Novine

#230 Re: Nemam prijatelja, osjećam se usamljeno

Post by Novine »

Nešto čitam i dolazim do zaključka da se ovdje nitko i ne trudi da promijeni stanje (mislim samoću).
detroit-mercy

#231 Re: Nemam prijatelja, osjećam se usamljeno

Post by detroit-mercy »

Novine wrote:Nešto čitam i dolazim do zaključka da se ovdje nitko i ne trudi da promijeni stanje (mislim samoću).
A sto bi, prijateljstva su inoako overrated :mrgreen:
bossnjak

#232 Re: Nemam prijatelja, osjećam se usamljeno

Post by bossnjak »

Nemam ni ja ali mislim da je zato sto ne konzumiram alkohol pa nemam sa kim posjedit popit itako :D :D
Post Reply