SRBI:))

Locked
Bodkin

#226 Re: SRBI:))

Post by Bodkin »

Point. wrote:
¤ jelena ¤ wrote:
Point. wrote:Vi "Bosanci", dakle....

svi satro Bosanci ovdje.
Čuj, molim te....šatro Bosanci i Bosanci pod navodnicima! A šta su to oni svi ako nisu Bosanci i ako su šatro Bosanci?

Samo se pitam od koga li si naučio da stavljaš tuđe identitete pod navodnike?
Zato sto su jednog dana Bosanci drugog Jugoslaveni. Zato kad napadaju Bosnjake onda im prica nije previse drugacija od Srba, koju tu istu Bosnu preziru.
Sve ti je to ciljano. Naveli su ih sepske tajne sluzbe da se izjasne bosancima i samo cekaju momenat da predju u srbe i tako prebace ciljani postotak stanovnistva!
Point.

#227 Re: SRBI:))

Post by Point. »

cyprus wrote:
Point. wrote:Po cemu je moj post anti bosanski?
Dozvoli:
Point. wrote:Eh bravo, uzeo si relevantnu neku hebenu fb stranicu. Nema dalje. Svi smo mi Turci.

I pusti me tih djecijih fazona svedjani, dijaspora buhubuhu, vrlo dobro se na popisu vidjelo ko, sta i gdje. Ja vrlo dobro znam ko sam, upravi
vi Bosanci ste malo zbunjeni gdje pripadate a sudeci prema komentarima na ovom forumu od prosvjetljenih i fol intelektualno superiornijih Bosanaca blizi ste srpskoj mantri. Ti si na jednoj temi Bosanac a na drugoj Jugosloven. Haj se ti prvo dogovori sa sobom sta bi bio.

Vi "Bosanci", dakle vas mizernih par hiljada sto ste se tako popisali ste popusili foru, pali na nekakvu velikosrpsku ublehu o Bosancima ali nije uspjelo jebiga pa vam je sada jedino ostalo da naprdjujete po forumimam i ispoljavate agresivnost i ljutnju prema Bosnjacima. Sto te nema nikad na nekoj temi gdje se kritikuje hrvatsko-srpska anti bosanska politika nego si se i na temi o Srbima nasao prozvan da napadas Bosnjake? Providan si i ti i svi satro Bosanci ovdje. Kako vam se samo da vise?
Dakle, iz posta u post: vi Bosanci vako, vi Bosanci nako... I nisi anti-bosanski orijentisan? :D
Stani, ko kaze da je sacica vas Bosanaca/Jugoslavena sa popisa bosanski orijentisana? Kakva je ovo zamjena teza? Vi napadate vecinski narod koji je bosanski orijentisan sa netacnim glupostima tipa turkofili i sad vi fol branite bosanstvo? Haj sto lazete okolinu ali sto lazete sami sebe?
Connaisseur Karlin

#228 Re: SRBI:))

Post by Connaisseur Karlin »

insomnia78 wrote:Za ro vrijeme u sumama i gorama republike genocidne
Kad nema zakona i četnici kolo vode: Kod Banje Luke se postavlja spomenik vojvodi Lazaru Tešanoviću

http://www.klix.ba/clanak/170702008
tocno nema zakona u drzvi i svi bez problema podizu spomenike i ulicama ozvljavaju cetnicke, ustaske i muslimanske heroje :-?
istorevmeno srpskih hrvatksi i bosanjacki politicari bez problema posmtaraju kako se narod sukobljava :D :lol:

tenutno u SAD skidaju spomenike konfederacije :D :-)
Connaisseur Karlin

#229 Re: SRBI:))

Point. wrote: Stani, ko kaze da je sacica vas Bosanaca/Jugoslavena sa popisa bosanski orijentisana? Kakva je ovo zamjena teza? Vi napadate vecinski narod koji je bosanski orijentisan sa netacnim glupostima tipa turkofili i sad vi fol branite bosanstvo? Haj sto lazete okolinu ali sto lazete sami sebe?
nauci da Bosanac nije zamjena/zamjenica za Jugoslaven :D to su dva razlicita pojma :)
Sanjarko

#230 Re: SRBI:))

Post by Sanjarko »

TheMule wrote:
Vizionar 1985 wrote:
TheMule wrote:Elem, ja prije nekog vremena otiso do nane da cistim tavan, kad tamo pod slojem prasine u kutiji ikona. E vidi bas, reko. Kasnije odem u magazu, kad tamo u cosku sahovnica nekog bana Stejpana. Sta sad u p.m? Tamam sam mislio da sam otkrio identitet, a sad opet zbunjen. Da li je moguce da su svi Hrvati ustvari Srbi?
Ti barem imas i tavan i magazu. Gdje ja da nadzem ikonu i sahovnicu. Jedino ako maznem iz neke crkve. :evil:
Ne vjerujem ti! Pitaj dedu ili nanu, gdje su je sakrili!
Ne mogu, neki su i stradali od ovih, srecom prezivjeli, ali nisu vise medzu zivima. :( Pozdrav.
Sanjarko

#231 Re: SRBI:))

Post by Sanjarko »

Fudo387 wrote:
Vizionar 1985 wrote:
TheMule wrote:Elem, ja prije nekog vremena otiso do nane da cistim tavan, kad tamo pod slojem prasine u kutiji ikona. E vidi bas, reko. Kasnije odem u magazu, kad tamo u cosku sahovnica nekog bana Stejpana. Sta sad u p.m? Tamam sam mislio da sam otkrio identitet, a sad opet zbunjen. Da li je moguce da su svi Hrvati ustvari Srbi?
Ti barem imas i tavan i magazu. Gdje ja da nadzem ikonu i sahovnicu. Jedino ako maznem iz neke crkve. :evil:
Provjeri tamo gdje su prisarafili satelitsku antenu na balkon. Ja sam svoju tu nasao kad smo jedne godine prosirili balkon da nam komsije pocrkaju od zavisti. Bila i poruka, dragi Fudo ako ovo nekad nadjes mijenjaj ime u Milojko, tvoj pradeda Jovo.
Meni je cim smo poceli nesta bilo sumnjivo, pitam starog sto je pradedo stavio sam' tri sarafa, on suti i ni jedne.
:lol: :kiss:
General War

#232 Re: SRBI:))

Post by General War »

Point. wrote:
cyprus wrote:
Point. wrote:Po cemu je moj post anti bosanski?
Dozvoli:
Point. wrote:Eh bravo, uzeo si relevantnu neku hebenu fb stranicu. Nema dalje. Svi smo mi Turci.

I pusti me tih djecijih fazona svedjani, dijaspora buhubuhu, vrlo dobro se na popisu vidjelo ko, sta i gdje. Ja vrlo dobro znam ko sam, upravi
vi Bosanci ste malo zbunjeni gdje pripadate a sudeci prema komentarima na ovom forumu od prosvjetljenih i fol intelektualno superiornijih Bosanaca blizi ste srpskoj mantri. Ti si na jednoj temi Bosanac a na drugoj Jugosloven. Haj se ti prvo dogovori sa sobom sta bi bio.

Vi "Bosanci", dakle vas mizernih par hiljada sto ste se tako popisali ste popusili foru, pali na nekakvu velikosrpsku ublehu o Bosancima ali nije uspjelo jebiga pa vam je sada jedino ostalo da naprdjujete po forumimam i ispoljavate agresivnost i ljutnju prema Bosnjacima. Sto te nema nikad na nekoj temi gdje se kritikuje hrvatsko-srpska anti bosanska politika nego si se i na temi o Srbima nasao prozvan da napadas Bosnjake? Providan si i ti i svi satro Bosanci ovdje. Kako vam se samo da vise?
Dakle, iz posta u post: vi Bosanci vako, vi Bosanci nako... I nisi anti-bosanski orijentisan? :D
Stani, ko kaze da je sacica vas Bosanaca/Jugoslavena sa popisa bosanski orijentisana? Kakva je ovo zamjena teza? Vi napadate vecinski narod koji je bosanski orijentisan sa netacnim glupostima tipa turkofili i sad vi fol branite bosanstvo? Haj sto lazete okolinu ali sto lazete sami sebe?
:lol:
Al-Batros

#233 Re: SRBI:))

Post by Al-Batros »

hAZNADAR wrote:
Al-Batros wrote:
U kraju gdje živim postoji nekropola stećaka Kameni svatovi. Tu je sada ostalo 20-ak stećaka jer su ih dobri Bošnjani trpali u temelje kuća koje su gradili. Kad nekog od njih pitaš nešto u vezi tih stećaka dobiješ odgovor u stilu: "Ko im jebe mater, nisu muslimani."
Ovo je ili velika laz ili da se smjesta prijavi nadleznima.

Nekropola Kameni Svatovi ili Maculje kod Novog Travnika je svjetska bastina UNESCO. Proglaseni nacionalnim spomenikom BiH. Nekropola se sastoji od 101 stecka i 16 krstova. Stećci su od krecnjaka, poredani su u redove i dobro su ocuvani. Trava se redovno kosi, posadjeni borici okolo,.. i opcina pazi. Jedini kulturocid koji je pocinjen tu je kada je prije 50 god izgradjen put kroz lokalitet i neki stecci pomjereni. Ima obilje informacija na internetu o toj nekropoli, po nekima najljepsa u BiH. Uostalom moze se vidjeti i na ovom videu kakav je odnos prema nekropoli.

Tacan broj stecaka na sljedecim linkovima.

http://www.pozitivne.info/predstavljamo ... g-travnika
https://www.slobodnaevropa.org/a/zastit ... 80880.html
https://bs.wikipedia.org/wiki/Nekropola_Maculje
https://www.vitez.info/nekropola-stecak ... -unesco-a/

Buduci da se radi o izolovanom i udaljenom mjestu od ostalih kuca - po kojoj logici bi neko bas odatle vadio kamen za temelje kuca. Da maksuz tu dodje i vadi kamen a vecina kamena su masivni sanduci od par stotina kila. Da ne spominjemo vjekove ranije i silne kuce svih tih vjekova - kako se niko ranije ne sjeti bas odatle vaditi kamen. Eto nema drugdje kamena.

Mozda bi bi covjek tvoju informaciju shvatio ozbiljno i prijavio slucaj skrnavljenja nacionalnog blaga sa UNESCO liste. Ali buduci da si slagao da je ostalo samo 20 stecaka i na osnovu proste logike se samo moze zakljuciti da LAZES.

Dokle ide ta propaganda protiv muslimana da se i ovakve stvari izmisljaju. Da muslimani unistavaju stecke i time se slika koju stvarate o Bosnjacima i odnosu prema sredjovjekovlju dopunjuje. Sirenje lazi i neistina u cilju degradacije neke grupe je zakonski kaznjivo, fabrikovanje stereotipa bi trebalo biti. Barem ovo mjesto bi trebalo biti postedjeno toga.
Mogu da se kladim da ce ti pojedini hateri ovdje ipak aplaudirati.
Ti mene ubjeđuješ u nešto i postavljaš nekakve linkove, ja živim od nekropole 15-ak kilometara. Mjesto uopšte nije daleko od sela, od Seone, Rata i Hasa ima možda 2 kilometra, ako ima i toliko. Ostalo je 20-ak čitavih stećaka, na kojima se vide simboli. Hvala Bogu pa se više ne dešava kulturocid koji se dešavao tamo par godina iza rata, za koji je nadležne bolio k*rac. Nisam rekao da su svi to radili, ali bilo je par slučajeva. Molim te da mi ne prebacuješ te paranoidne ideje o propagandi protiv muslimana i ostale gluposti koje si napisao. Skini malo te roze naočale i pogledaj svijet oko sebe.
Point.

#234 Re: SRBI:))

Post by Point. »

Connaisseur Karlin wrote:
Point. wrote: Stani, ko kaze da je sacica vas Bosanaca/Jugoslavena sa popisa bosanski orijentisana? Kakva je ovo zamjena teza? Vi napadate vecinski narod koji je bosanski orijentisan sa netacnim glupostima tipa turkofili i sad vi fol branite bosanstvo? Haj sto lazete okolinu ali sto lazete sami sebe?
nauci da Bosanac nije zamjena/zamjenica za Jugoslaven :D to su dva razlicita pojma :)
Draga djevojko, to upravo i pokusavam skontati sa Kiprom kako moze biti Bosanac i Jugoslaven.
supercali

#235 Re: SRBI:))

Post by supercali »

Point. wrote:
Draga djevojko, to upravo i pokusavam skontati sa Kiprom kako moze biti Bosanac i Jugoslaven.
Zato sto su to dvije dvije razlicite drzave iz 2 razlicita vremena na istom prostoru uz to nacionalna pripadnost bosanac je i starija od jugoslovenske pa zato moze biti i jedno i drugo
¤ jelena ¤

#236 Re: SRBI:))

Post by ¤ jelena ¤ »

Point. wrote:
¤ jelena ¤ wrote:
Point. wrote:Vi "Bosanci", dakle....

svi satro Bosanci ovdje.
Čuj, molim te....šatro Bosanci i Bosanci pod navodnicima! A šta su to oni svi ako nisu Bosanci i ako su šatro Bosanci?

Samo se pitam od koga li si naučio da stavljaš tuđe identitete pod navodnike?
Zato sto su jednog dana Bosanci drugog Jugoslaveni. Zato kad napadaju Bosnjake onda im prica nije previse drugacija od Srba, koju tu istu Bosnu preziru.
Ma ja ba, zbunjeni skroz.... jedan dan ''Jugosloveni'' pa sutra ''Bosanci''....preko noći i kako vjetar puše.

Svašta će izmislit samo da ne budu Srb...pardon...Bošnjaci, što ustvari jesu. Lažu i sebe i druge.

:meza:
hAZNADAR

#237 Re: SRBI:))

Post by hAZNADAR »

Al-Batros wrote:
hAZNADAR wrote:
Al-Batros wrote:
U kraju gdje živim postoji nekropola stećaka Kameni svatovi. Tu je sada ostalo 20-ak stećaka jer su ih dobri Bošnjani trpali u temelje kuća koje su gradili. Kad nekog od njih pitaš nešto u vezi tih stećaka dobiješ odgovor u stilu: "Ko im jebe mater, nisu muslimani."
Ovo je ili velika laz ili da se smjesta prijavi nadleznima.

Nekropola Kameni Svatovi ili Maculje kod Novog Travnika je svjetska bastina UNESCO. Proglaseni nacionalnim spomenikom BiH. Nekropola se sastoji od 101 stecka i 16 krstova. Stećci su od krecnjaka, poredani su u redove i dobro su ocuvani. Trava se redovno kosi, posadjeni borici okolo,.. i opcina pazi. Jedini kulturocid koji je pocinjen tu je kada je prije 50 god izgradjen put kroz lokalitet i neki stecci pomjereni. Ima obilje informacija na internetu o toj nekropoli, po nekima najljepsa u BiH. Uostalom moze se vidjeti i na ovom videu kakav je odnos prema nekropoli.

Tacan broj stecaka na sljedecim linkovima.

http://www.pozitivne.info/predstavljamo ... g-travnika
https://www.slobodnaevropa.org/a/zastit ... 80880.html
https://bs.wikipedia.org/wiki/Nekropola_Maculje
https://www.vitez.info/nekropola-stecak ... -unesco-a/

Buduci da se radi o izolovanom i udaljenom mjestu od ostalih kuca - po kojoj logici bi neko bas odatle vadio kamen za temelje kuca. Da maksuz tu dodje i vadi kamen a vecina kamena su masivni sanduci od par stotina kila. Da ne spominjemo vjekove ranije i silne kuce svih tih vjekova - kako se niko ranije ne sjeti bas odatle vaditi kamen. Eto nema drugdje kamena.

Mozda bi bi covjek tvoju informaciju shvatio ozbiljno i prijavio slucaj skrnavljenja nacionalnog blaga sa UNESCO liste. Ali buduci da si slagao da je ostalo samo 20 stecaka i na osnovu proste logike se samo moze zakljuciti da LAZES.

Dokle ide ta propaganda protiv muslimana da se i ovakve stvari izmisljaju. Da muslimani unistavaju stecke i time se slika koju stvarate o Bosnjacima i odnosu prema sredjovjekovlju dopunjuje. Sirenje lazi i neistina u cilju degradacije neke grupe je zakonski kaznjivo, fabrikovanje stereotipa bi trebalo biti. Barem ovo mjesto bi trebalo biti postedjeno toga.
Mogu da se kladim da ce ti pojedini hateri ovdje ipak aplaudirati.
Ti mene ubjeđuješ u nešto i postavljaš nekakve linkove, ja živim od nekropole 15-ak kilometara. Mjesto uopšte nije daleko od sela, od Seone, Rata i Hasa ima možda 2 kilometra, ako ima i toliko. Ostalo je 20-ak čitavih stećaka, na kojima se vide simboli. Hvala Bogu pa se više ne dešava kulturocid koji se dešavao tamo par godina iza rata, za koji je nadležne bolio k*rac. Nisam rekao da su svi to radili, ali bilo je par slučajeva. Molim te da mi ne prebacuješ te paranoidne ideje o propagandi protiv muslimana i ostale gluposti koje si napisao. Skini malo te roze naočale i pogledaj svijet oko sebe.
Nema se tu puno vidjeti osim da LAZES. I da si jedan LAZOV.

Lijepo si rekao da je ostalo samo 20 stecaka a na svim linkovima i videu su lijepo navedeni 101 stecak. Lokacija je zabiljezena, skicirana, zavedena,... stecci izbrojani davno prije rata i vise puta potvrdjeni. Od kako je lokalitet proglasen nacionalnim spomenikom i pod zastitom UNESCO-. takodjer je ponovo sve uredjeno i niti jedan fali. Prije i poslije rata stecci uredno zabljezeni i izbrojani. A ti rece ostalo ih 20. Kao sto vidimo nije bas tako. I dalje 101.

I rece muslimani kradu stecke i to maksuz stecke da ugraduju u temelje svojih kuca, halo ba - groblje skrnave da bi gradili svoje kuce. Pored toliko kamena - bas maksuzile stecke, eto kao masivni kameni sarkofazi bolje pasu u temelje kuca i da se transportuju odatle. I ostaje samo da se u tovoj lazi utvrdi jesu li odvratni muslimani to radili 500 god ili tek poceli poslije rata.

Znamo logiku tebe i slicnih gdje nastojite dokazati da muslimani nemaju nikakav odnos prema srednjovjekovlju. Ali to laganje je odvratno i preko svake mjere. A jos odvratnije da takvo sto ovdje prolazi.

Neka moderacija odluci kako ce se prema ovome postaviti. Jer tvoja izjava je ravna da znas ko je opljackao banku i da je to opcepoznata istina u tvom selu. Skrnavljenje nacionalnog blaga pod zastitom UNESCO je krivicno djelo koje se mora prijaviti makar info o tome bio na forumu.
Kejn

#238 Re: SRBI:))

Post by Kejn »

Kakvim se sve lažima nećete koristiti da oblatite Bošnjake..Fuj... koji kompleksi jebote.
hAZNADAR

#239 Re: SRBI:))

Post by hAZNADAR »

Kejn wrote:Kakvim se sve lažima nećete koristiti da oblatite Bošnjake..Fuj... koji kompleksi jebote.
Cilj opravdava sredstvo i kod njega i kod ekipe koja isto na druge nacine pokusava dokazati da Bosnjaci nemaju nista sa svojim srednjovjekovljem. Ako nije palac gore, onda se barem ovakvo sto ocuti. Jer svako im je OK dok pljuje. Znamo po cemu i po kome.
Connaisseur Karlin

#240 Re: SRBI:))

Point. wrote:
kipar je nostalgicni klasicni jugonostlagicar jugoslavenstva :)

Bosanac jeste, jer se tako izjasnio na BiH popisu :)
Connaisseur Karlin

#241 Re: SRBI:))

¤ jelena ¤ wrote:
Point. wrote: Zato sto su jednog dana Bosanci drugog Jugoslaveni. Zato kad napadaju Bosnjake onda im prica nije previse drugacija od Srba, koju tu istu Bosnu preziru.
Ma ja ba, zbunjeni skroz.... jedan dan ''Jugosloveni'' pa sutra ''Bosanci''....preko noći i kako vjetar puše.

Svašta će izmislit samo da ne budu Srb...pardon...Bošnjaci, što ustvari jesu. Lažu i sebe i druge.

Bosanjci , kao i Srbi, danas prvo isticu svoj etnicki identiet, a koji im je vazniji od bosanskog ideniteta :)

Srbi svoje Srbe u BiH prvo posmatraju kao Bosance :)
Last edited by Connaisseur Karlin on 03/07/2017 21:33, edited 1 time in total.
Fudo387

#242 Re: SRBI:))

Post by Fudo387 »

Connaisseur Karlin wrote:kipar je nostalgicni klasicni jugonostlagicar jugoslavenstva
Jugonostalgicar jugoslovenstva?
Zemljo, afriko....
¤ jelena ¤

#243 Re: SRBI:))

Post by ¤ jelena ¤ »

¤ jelena ¤ wrote:
Point. wrote: Zato sto su jednog dana Bosanci drugog Jugoslaveni. Zato kad napadaju Bosnjake onda im prica nije previse drugacija od Srba, koju tu istu Bosnu preziru.

Bosanjci , kao i Srbi, danas prvo isticu svoj etnicki identiet, a koji im je vazniji od bosanskog ideniteta :)

Sve to stoji, ali....zaboravila si Hrvate u ovoj priči. :) Kako purger posmatra Ivu iz Mostara... :)
Connaisseur Karlin

#244 Re: SRBI:))

¤ jelena ¤ wrote:
¤ jelena ¤ wrote:

Sve to stoji, ali....zaboravila si Hrvate u ovoj priči. :) Kako purger posmatra Ivu iz Mostara... :)
pa nisu tema Hrvati, no Purger kaze da je Mostarc hercegovac, sto drugo moze biti :-D

ako Ivo ne zeli biti hercegovac, a jeste, tad ima mentalni problem i emocionalni problem idneiteta , sto je postalo tipicna pojava za vecinu stanovnika BiH :)
¤ jelena ¤

#245 Re: SRBI:))

Post by ¤ jelena ¤ »

pa nisu tema Hrvati, no Purger kaze da je Mostarc hercegovac, sto drugo moze biti :-D

ako Ivo ne zeli biti hercegovac, a jeste, tad ima mentalni problem i emocionalni problem idneiteta , sto je postalo tipicna pojava za vecinu stanovnika BiH :)
Nisu tema ni Bošnjaci pa ako spominjemo njih na temi o Srbima, red je da se sjetimo i Hrvata. :)
Mostarac Ivo može komotno biti i Hercegovac i Hrvat - što i jeste. :)

Nisam upoznala nijednog Mostarca koji ne želi biti Hercegovac, ali...ja sam Hercegovac - iz usta jednog Mostarca i on je Hercegovac - iz usta jednog purgera može imati, i vrlo često ima, potpuno različito značenje jedne te iste geografske odrednice nečijeg identiteta.
Nije zgoreg imati u vidu i taj mentalni problem jednog nadmenog stanovnika glavnog grada (što purger jeste, jer nisu svi Zagrepčani purgeri) zbog kojeg se često stiče pogrešan utisak da oni drugi, koje život nanese u taj veliki grad, navodno ne žele biti to što jesu.

Ko to ne želi biti porijeklom iz prelijepe Hercegovine ako to već jeste i ko to želi biti nepoželjni došljak, primitivac u novoj i nepoznatoj sredini u koju se mora, silom prilika, uklopiti i postići zadate životne ciljeve?
BHCluster

#246 Re: SRBI:))

Post by BHCluster »

Image
Općina Srebrenica, čiji je načelnik sada Mladen Grujičić, dovest će i platiti sve troškove radikalnoj književnici i novinarki Ljiljani Bulatović, poznatoj kao glavnoj negatorki genocida u Srebrenici.
:thumbup:
Connaisseur Karlin

#247 Re: SRBI:))

¤ jelena ¤ wrote:

Nisu tema ni Bošnjaci pa ako spominjemo njih na temi o Srbima, red je da se sjetimo i Hrvata. :)

Nisam upoznala nijednog Mostarca koji ne želi biti Hercegovac, ali...ja sam Hercegovac - iz usta jednog Mostarca i on je Hercegovac - iz usta jednog purgera može imati, i vrlo često ima, potpuno različito značenje jedne te iste geografske odrednice nečijeg identiteta.
Nije zgoreg imati u vidu i taj mentalni problem jednog nadmenog stanovnika glavnog grada (što purger jeste, jer nisu svi Zagrepčani purgeri) zbog kojeg se često stiče pogrešan utisak da oni drugi, koje život nanese u taj veliki grad, navodno ne žele biti to što jesu.

Ko to ne želi biti porijeklom iz prelijepe Hercegovine ako to već jeste i ko to želi biti nepoželjni došljak, primitivac u novoj i nepoznatoj sredini u koju se mora, silom prilika, uklopiti i postići zadate životne ciljeve?
pises o licnim kompleksima naroda na Balkanu, stereotipi su oduvijek su i postojali , a to je dokaz da je narod na Blkanu opterecen glupostima :)
mO k3

#248 Re: SRBI:))

Post by mO k3 »

Fudo387 wrote:
Connaisseur Karlin wrote:kipar je nostalgicni klasicni jugonostlagicar jugoslavenstva
Zemljo, afriko....
Allah salamet.....
Voli @kolinda nekada izvaliti :mrgreen:
¤ jelena ¤

#249 Re: SRBI:))

Post by ¤ jelena ¤ »

¤ jelena ¤ wrote:

pises o licnim kompleksima naroda na Balkanu, stereotipi su oduvijek su i postojali , a to je dokaz da je narod na Blkanu opterecen glupostima :)
Stereotipi prema došljacima kao oblik snobizma i ksenofobije postoje širom svijeta i meni vala ne mogu biti dokaz ničemu.
Tito_i_Partija

#250 Re: SRBI:))

Post by Tito_i_Partija »

Fudo387 wrote:
Zemljo, afriko....
Jugoslavijo. :D
Locked