Od svih fasista ti sto ostavljaju smece u prirodi su mi najgori.Maraschino wrote:znam da ti se srce cepa sto po bosni ima smeca.aratet wrote:Zanimljiva ljubav prema domovini, varas je po pitanju poreza, ne postujes saobracajne propise, bacas smece u rijeku, zaokruzujes SDA na izborima, oni kradu.Maraschino wrote: ljubav nasa prema domovini je njeno postojanje koje smo zivotima debelo platili dok su drugi isto tako debelo platili da je nema...
Vise stete nego koristi od te ljubavi.
ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
-
aratet
#226 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
- mO k3
#227 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Bošnjački planovi " dzamAhirija " 
- Maraschino
#228 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
nista osim fizickog izgleda...Connaisseur Karlin wrote:
Ne razumijem, sto konkretno volis u vezi mene
- Connaisseur Karlin
#229 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
nije, vec ti branis bosnajcku politiku, a koja nije nista bolja od hrvatsek i srpske politike, danas tri politike suradjuju bez problema,a vi , narode glupi , se svadjate mejdusbono, i trba vam tako, kad ste glupiBHCluster wrote:Znaci josh jedan BULLSHIT u reziji Connaisseur Karlin.Connaisseur Karlin wrote:informiraj seBHCluster wrote: Kakvi su to bosnjacki planovi vezani za BiH koji postoje od perioda prije pocetka rata?
@insomnia78
-
daddy-kool
#230 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Ma ne, bošnjački plan je stvaranje građanske države i "vladanje nad manjinom".
Ono, demokratija.
Ono, demokratija.
- BHCluster
#231 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Gdje ja to branim bosnjacku politiku? Kakvi su to bosnjacki planovi vezani za BiH koji postoje od perioda prije pocetka rata?Connaisseur Karlin wrote:
nije, vec ti branis bosnajcku politiku, a koja nije nista bolja od hrvatsek i srpske politike, danas tri politike suradjuju bez problema,a vi , narode glupi , se svadjate mejdusbono, i trba vam tako, kad ste glupi
- muha_sa
- muha_sa
#233 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
svi Božnjaci u jednoj državi, ko nije sa Bošnjacima on je protiv nas, gdje bošnjacki grob tu bošnjacka zemlja, ako treba ratovat ratovat cemoBHCluster wrote:Gdje ja to branim bosnjacku politiku? Kakvi su to bosnjacki planovi vezani za BiH koji postoje od perioda prije pocetka rata?Connaisseur Karlin wrote:
nije, vec ti branis bosnajcku politiku, a koja nije nista bolja od hrvatsek i srpske politike, danas tri politike suradjuju bez problema,a vi , narode glupi , se svadjate mejdusbono, i trba vam tako, kad ste glupi
nastavi niz
-
dezurni_ucenik
#234 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Show must go on

- Connaisseur Karlin
#235 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
pa informiraj seBHCluster wrote:Gdje ja to branim bosnjacku politiku? Kakvi su to bosnjacki planovi vezani za BiH koji postoje od perioda prije pocetka rata?Connaisseur Karlin wrote:
- insomnia78
#236 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
dezurni_ucenik wrote:Show must go on![]()

- BHCluster
#237 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Pa pokusavam od tebe jer si ti to napisala. Znaci jos jedanConnaisseur Karlin wrote:pa informiraj seBHCluster wrote:Gdje ja to branim bosnjacku politiku? Kakvi su to bosnjacki planovi vezani za BiH koji postoje od perioda prije pocetka rata?Connaisseur Karlin wrote:
od strane Connaisseur Karlin.
Last edited by BHCluster on 09/06/2017 15:59, edited 1 time in total.
- Maraschino
#238 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Bosna do Bosfora.muha_sa wrote:svi Božnjaci u jednoj državi, ko nije sa Bošnjacima on je protiv nas, gdje bošnjacki grob tu bošnjacka zemlja, ako treba ratovat ratovat cemoBHCluster wrote:Gdje ja to branim bosnjacku politiku? Kakvi su to bosnjacki planovi vezani za BiH koji postoje od perioda prije pocetka rata?Connaisseur Karlin wrote:
nastavi niz
- Connaisseur Karlin
#239 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
gusle su u istoriji svi korsitli, sprbii, hrvati i bosnjacimuha_sa wrote:
- muha_sa
#240 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
u eri silnih komunikacija gdje je sve zabilježeno oni se satraše da nas izjednace
sad se pitam šta smo to mi u školi ucili--koju istoriju
- muha_sa
#241 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
nije to razlog da ja tebe ne izljubimConnaisseur Karlin wrote:gusle su u istoriji svi korsitli, sprbii, hrvati i bosnjacimuha_sa wrote:
- Connaisseur Karlin
#242 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
napisala sam jer sam sigurna da posjedujes osnovno znanje o torovskim planovima i torovskoj politiciBHCluster wrote:Pa pokusavam od tebe jer si ti to napisala. Znaci jos jedan https://www.commondreams.org/sites/defa ... llshit.jpg od strane Connaisseur Karlin.Connaisseur Karlin wrote:pa informiraj seBHCluster wrote:
Gdje ja to branim bosnjacku politiku? Kakvi su to bosnjacki planovi vezani za BiH koji postoje od perioda prije pocetka rata?
u BiH se danas jos uvijek vodi plemenksi sukob
- BHCluster
#243 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Connaisseur Karlin wrote:
napisala sam jer sam sigurna da posjedujes osnovno znanje o torovskim planovima i torovskoj politici![]()
u BiH se danas jos uvijek vodi plemenksi sukob

Gdje ja to branim bosnjacku politiku? Kakvi su to bosnjacki planovi vezani za BiH koji postoje od perioda prije pocetka rata?
- exliberal-ex
#244 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
ZastO Bosnjaci misle da samo oni vole BiH?
Koja je definicija ljubavi prema drzavi...I ko tu definiciju formulise?....bosnjaci....srbi....ili hrvati...ili svi zajedno ?
Kao sto vidimo po bosnjackoj definicij srbi I hrvati nevole tu drzavu...ako pitamo s/h oni ce reci da je vole ali ne pod bosnjackoj definicij..
imam osjecaj da je niko nevoli
Koja je definicija ljubavi prema drzavi...I ko tu definiciju formulise?....bosnjaci....srbi....ili hrvati...ili svi zajedno ?
Kao sto vidimo po bosnjackoj definicij srbi I hrvati nevole tu drzavu...ako pitamo s/h oni ce reci da je vole ali ne pod bosnjackoj definicij..
- Connaisseur Karlin
#245 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
muha_sa, ovo se kosntatno ponavlja: bosanjci se izjednacavjau sa hrvatim i srbima u BiH, no to je jako pogresan stav, a primejtila sam da to mnogi bosanjci ponavjaju, hej, mi nismo kao hrvati i srbi iz BiH; no problem je, da su tri politicke strane prepune negativne istoriske proslosti, no bosnjaci jesu najgore prosli, jer nisu imali podrsku kao druge dvije strane,al danasnja bosanjcka politika, koja se znatno stabilizirala u Federaciji, je pocela prije deceniju pokazivati jednake elemente hrvatkog i srpskog politickog domoljublja, zato su danasnje tri politike definitvno jednako protic vlastitogo naroda; a vi kao narod sebi dozvoite, da vas asi politcari prave budalama, a uvjereni ste da ste u pravumuha_sa wrote:u eri silnih komunikacija gdje je sve zabilježeno oni se satraše da nas izjednace![]()
![]()
- Connaisseur Karlin
#246 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
ma naravno da niko u BiH ne voli BiH, rezutlat silne ljubavi je upravo raspadnuta drzavaexliberal-ex wrote:ZastO Bosnjaci misle da samo oni vole BiH?
- insomnia78
#247 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Svi su isti, ko nas bre zavadi. Svi su pravili zlocine. Nama ne daju kalas...thompsona a oni prave u sred sarajva moj umeke... kme, kme
- Sanjarko
#248 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
Ako bude, bude. Sta fali Narodnoj Socijalistickoj Republici Dzamahiriji. Zar Dzamahirija nije to, ili ja negdje grijesim. U ovoj nema se skoro nista.mO k3 wrote:Bošnjački planovi " dzamAhirija "
- muha_sa
#249 Re: ZastO Hrvati I Srbi ne vole BiH?
da ne ubiše svata na čaršiji nikad ni jedna granata na SA ne bi palainsomnia78 wrote:Svi su isti, ko nas bre zavadi. Svi su pravili zlocine. Nama ne daju kalas...thompsona a oni prave u sred sarajva moj umeke... kme, kme