PZU POLIKLINIKA - Dr. Gornjakovićkonektovan wrote: ↑18/05/2024 20:13 Sta ja fazon sa Gornnjakovicem, nigdje kontakt telefon poliklinike?!
Ul. Džemala Bijedića do br. 42
RADNO VRIJEME : Ponedeljak - petak (09:00 - 17:30h)
Tel: 033 745 600
Moderator: anex
PZU POLIKLINIKA - Dr. Gornjakovićkonektovan wrote: ↑18/05/2024 20:13 Sta ja fazon sa Gornnjakovicem, nigdje kontakt telefon poliklinike?!
Zahvaljujem..nivla wrote: ↑18/05/2024 20:40PZU POLIKLINIKA - Dr. Gornjakovićkonektovan wrote: ↑18/05/2024 20:13 Sta ja fazon sa Gornnjakovicem, nigdje kontakt telefon poliklinike?!
Tel: 033 745 600
Ja znam za dva slucaja sto je Gornjakovic zajebao dijagnozu pa opet ne govorim "Samo ne ici Gornjakovicu". Vjerujem da grijese i jedan i drugi ali ne pametujem i ne serem ni po jednom ni drugom.no_sikiriki wrote: ↑17/05/2024 21:27Pisala sam nekad ranije već o tome. na ovoj temi, Gornjaković je najbolji, jer je temeljit (kao npr. Hiroš za urologiju) i iako zna biti "težak" u komunikaciji, stručan je.
Vanis je slatkorječivi tip koji postavlja pogrešne dijagnoze (i mami i meni), dosta šuplje priče i nedefinisanosti, da ne kažem da glumi psihijatra/psihologa.Osim pogrešne dijagnoze, dok je radio u Eurofarmu (ne znam je li sad više tamo), nastoji što više para da izvuče od tebe (bespotrebno), znači uradio mi gastroskopiju i veli "ima nešto, dođi opet za 3 mjeseca da vidimo" itd. na šta se Gornjaković samo nasmijao.
100% najbolji u BiH.konektovan wrote: ↑18/05/2024 20:48Zahvaljujem..nivla wrote: ↑18/05/2024 20:40PZU POLIKLINIKA - Dr. Gornjakovićkonektovan wrote: ↑18/05/2024 20:13 Sta ja fazon sa Gornnjakovicem, nigdje kontakt telefon poliklinike?!
Tel: 033 745 600![]()
Svako ima pravo upozoriti druge na prevarante i ljude s kojima ima loše iskustvo, pa i ako ga neko ima sa Gornjakovićem, naravno.Altsa wrote: ↑18/05/2024 21:04Ja znam za dva slucaja sto je Gornjakovic zajebao dijagnozu pa opet ne govorim "Samo ne ici Gornjakovicu". Vjerujem da grijese i jedan i drugi ali ne pametujem i ne serem ni po jednom ni drugom.no_sikiriki wrote: ↑17/05/2024 21:27Pisala sam nekad ranije već o tome. na ovoj temi, Gornjaković je najbolji, jer je temeljit (kao npr. Hiroš za urologiju) i iako zna biti "težak" u komunikaciji, stručan je.
Vanis je slatkorječivi tip koji postavlja pogrešne dijagnoze (i mami i meni), dosta šuplje priče i nedefinisanosti, da ne kažem da glumi psihijatra/psihologa.Osim pogrešne dijagnoze, dok je radio u Eurofarmu (ne znam je li sad više tamo), nastoji što više para da izvuče od tebe (bespotrebno), znači uradio mi gastroskopiju i veli "ima nešto, dođi opet za 3 mjeseca da vidimo" itd. na šta se Gornjaković samo nasmijao.
A koji si to ti faktor da ti se nista ne smije govoriti. Haj bano_sikiriki wrote: ↑18/05/2024 21:27Svako ima pravo upozoriti druge na prevarante i ljude s kojima ima loše iskustvo, pa i ako ga neko ima sa Gornjakovićem, naravno.Altsa wrote: ↑18/05/2024 21:04Ja znam za dva slucaja sto je Gornjakovic zajebao dijagnozu pa opet ne govorim "Samo ne ici Gornjakovicu". Vjerujem da grijese i jedan i drugi ali ne pametujem i ne serem ni po jednom ni drugom.no_sikiriki wrote: ↑17/05/2024 21:27
Pisala sam nekad ranije već o tome. na ovoj temi, Gornjaković je najbolji, jer je temeljit (kao npr. Hiroš za urologiju) i iako zna biti "težak" u komunikaciji, stručan je.
Vanis nije samo "fulio" dijagnozu, napisala sam detaljno šta lik radi, a na drugima je da odluče hoće li ili neće ići nekome.
Ne znam otkud tebi ideja da meni govoriš šta ja trebam/ne trebam pisati o nekome.![]()
Moze kod Kandica.ljubijankic wrote: ↑23/09/2024 13:28 Ima jos gdje da se može uraditi gastroskopija sa anestezijom osim u Asi i kod Gornjakovica? Ni u Lukavici vise ne rade gastroskopiju, a bili su extra sa cijenama i uslugom.
karabeg zenica?zubi wrote: ↑23/09/2024 13:32Moze kod Kandica.ljubijankic wrote: ↑23/09/2024 13:28 Ima jos gdje da se može uraditi gastroskopija sa anestezijom osim u Asi i kod Gornjakovica? Ni u Lukavici vise ne rade gastroskopiju, a bili su extra sa cijenama i uslugom.
https://aleadrkandic.ba/nivla wrote: ↑23/09/2024 14:17karabeg zenica?zubi wrote: ↑23/09/2024 13:32Moze kod Kandica.ljubijankic wrote: ↑23/09/2024 13:28 Ima jos gdje da se može uraditi gastroskopija sa anestezijom osim u Asi i kod Gornjakovica? Ni u Lukavici vise ne rade gastroskopiju, a bili su extra sa cijenama i uslugom.
najveci pakas je taj kandic, ovo sto znam ne bih mu otiso kad je umirao, kako je skidao pacijente koje je operisao s dnevnog reda do toga da i nije strucnjak kakvim ga smatra pucanstvo
Ne radi kandic gastroskopiju, svasta...nivla wrote: ↑23/09/2024 14:34najveci pakas je taj kandic, ovo sto znam ne bih mu otiso kad je umirao, kako je skidao pacijente koje je operisao s dnevnog reda do toga da i nije strucnjak kakvim ga smatra pucanstvo
Koliko se ceka?
Pojedes supicu ujutro i od 14h se cistis. Nista jest samo piti caj kamilica ili donat i da ti ukucani oslobode halu. Tako je barem bilo.
Bježi od Kandića, da je jedini na svijetu.
Trebalo bi da ti daju upute tamo gdje se naručiš i da ti kažu kojim preparatom ćeš se očistiti.
U tjednu kolonoskopije, a osobito tri dana prije savjetuje se izbjegavati hranu bogatu vlaknima, sjemenkama i košticama kao i obojane hrane i pića (rajčice, crvene jabuke, grožđe, crvene paprike, grožđe, kivi, lubenica, suho voće, proizvode od integralnih žitarica, kukuruz). Ovakva hrana se dugo zadržava u lumenu crijeva i otežava vizualizaciju sluznice, a može i oštetiti endoskopski uređaj.
dan prije se kupi moviprep u apoteci, ne jede nista pije se ta tekucina, mogu i bistri sokovi, supe bez icega tj samo voda itdbanjaluka078 wrote: ↑03/10/2024 10:48Trebalo bi da ti daju upute tamo gdje se naručiš i da ti kažu kojim preparatom ćeš se očistiti.
https://poliklinika-arista.hr/korisne-i ... noskopiju/
Na ovo obrati pažnju.
U tjednu kolonoskopije, a osobito tri dana prije savjetuje se izbjegavati hranu bogatu vlaknima, sjemenkama i košticama kao i obojane hrane i pića (rajčice, crvene jabuke, grožđe, crvene paprike, grožđe, kivi, lubenica, suho voće, proizvode od integralnih žitarica, kukuruz). Ovakva hrana se dugo zadržava u lumenu crijeva i otežava vizualizaciju sluznice, a može i oštetiti endoskopski uređaj.