Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#226 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
ja bih predložio da se skupimo, kupimo kilo hamburgera kod trovaća, i posjetimo našeg mumina u Miljackoj
nije red bračo da ćoek koji ni u ratu nije bio gladan sad gladuje u zatvoru
nije red bračo da ćoek koji ni u ratu nije bio gladan sad gladuje u zatvoru
- Smail Aga Cengic
#227 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
Ja doniram hurme i abuzemze
- aditon
#228 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
Pričat ćemo kad budeš imao argumete, do tada, produži dalje.Smail Aga Cengic wrote:Jesil se meni obratio, misu?aditon wrote:@samil aga
de nam ti reci šta je to Tito ostavio svojim najbližim. Molim te prosvijetli nas. Lupaš gluposti, informiši se prije nego komentar ostaviš
-
hizo ramidovic
#229 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
lahko hinaje bilo ufatit jadnog amirbega velikog bosnjaka ljudinu covijeka koise uratu bojo daga nesta nepogodi dokje gonjo donacie alnecevam amirbeg ostat duzan kadon izidze bi ce belaja ondak ce te bijezat davas nejami
-
PM72
#230 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
Obrali smo bostan kad izađe nakon mjesec i kad mu ovi iz AID-a,OSe,SIPE,FOSS-a itd podnesu izvještaj šta smo srali protiv njega.Povadiće nam IP adrese pa poslati Ševe na vrata...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#231 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
HUMANITARCA UTAMNICITI... FUUJJJ U KAKOJ DRZAVI ZIVIM...PRAVDA ZA ZUKU!!!Dragi naši Bosanci i Hercegovci, dragi naši Bošnjaci. Podržimo generalnog sekretara temeljne stranke Bošnjaka gospodina Amira Zukića, dio naše političke intelektualne elite. Zukić je heroj opkoljenog Sarajeva, čovjek na čije je breme pala organizacija humanitarne pomoći u najtežim danima.
SVI SMO MI AMIR ZUKIĆ!
-
The 51st State
#232 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
Ovo nisu istinepici wrote:HUMANITARCA UTAMNICITI... FUUJJJ U KAKOJ DRZAVI ZIVIM...PRAVDA ZA ZUKU!!!Dragi naši Bosanci i Hercegovci, dragi naši Bošnjaci. Podržimo generalnog sekretara temeljne stranke Bošnjaka gospodina Amira Zukića, dio naše političke intelektualne elite. Zukić je heroj opkoljenog Sarajeva, čovjek na čije je breme pala organizacija humanitarne pomoći u najtežim danima.
SVI SMO MI AMIR ZUKIĆ!
-
aratet
#233 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
Ne daj se trandzo nasa.
- Smail Aga Cengic
#234 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
Valjda ti tvrdis kako su se mracni komunisti obogatili pa sam te ja priupitao da nas prosvijetlis i podijelis s nama svoje znanje....ako ne znas, sjedi i suti...aditon wrote:Pričat ćemo kad budeš imao argumete, do tada, produži dalje.Smail Aga Cengic wrote:Jesil se meni obratio, misu?aditon wrote:@samil aga
de nam ti reci šta je to Tito ostavio svojim najbližim. Molim te prosvijetli nas. Lupaš gluposti, informiši se prije nego komentar ostaviš
- uglavnomja
#235 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
Smail Aga Cengic wrote:Valjda ti tvrdis kako su se mracni komunisti obogatili pa sam te ja priupitao da nas prosvijetlis i podijelis s nama svoje znanje....ako ne znas, sjedi i suti...aditon wrote:Pričat ćemo kad budeš imao argumete, do tada, produži dalje.Smail Aga Cengic wrote: Jesil se meni obratio, misu?
meni se cini da se kod vas radi o pogresnom kvotanju, cilj prvog posta je bio onaj kukolj ili tako neato
-
Hamolj
#236 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
ZUKA HEROJ, A NE ZLOČINAC !pici wrote:HUMANITARCA UTAMNICITI... FUUJJJ U KAKOJ DRZAVI ZIVIM...PRAVDA ZA ZUKU!!!Dragi naši Bosanci i Hercegovci, dragi naši Bošnjaci. Podržimo generalnog sekretara temeljne stranke Bošnjaka gospodina Amira Zukića, dio naše političke intelektualne elite. Zukić je heroj opkoljenog Sarajeva, čovjek na čije je breme pala organizacija humanitarne pomoći u najtežim danima.
SVI SMO MI AMIR ZUKIĆ!
- SkyLimit
#237 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
...ali nisu znali da postoji Zuka 
- Drvosjeca iz Dejcica
#238 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
E stvarno nas ima svakakvih.kudrilo wrote:https://www.facebook.com/Amir-Zuki%C4%8 ... 7129507121prljavi Hare wrote:kudrilo wrote:Eno ima grupu podrške na fb![]()
![]()
![]()
![]()
Daj link svega ti!![]()
![]()
![]()
Svi trebamo dati podršku!
metak nije skup
- Roccohljup
#239 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
Veceras na mrezi na ftv detaljno opisashe shemu po kojoj su operirali. Da bog dragi sacuva..... 
-
asker
#240 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
Sta rekose, u Sarajevu jakne sa kapuljacama najprodavanija robaRoccohljup wrote:Veceras na mrezi na ftv detaljno opisashe shemu po kojoj su operirali. Da bog dragi sacuva.....
Moze li neko objasniti sta oni misle sa onim kapuljacama, ili ono komad odjece preko lisica? Vidi se da je svezan ko ker, kompletna geneza mu se objelodani, al prekrij lisice. Ili nabij kapuljacu?
Ovo rade svi, od kradljivaca kokoski do ministara i sekretara stranaka.
- rumenige_brajtner
#241 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
Zato sto znaju da su krivi, pa se "stide". Posten covjek hoda uzdignutog cela i nema potrebe da sebi nabija kapuljacu na glavu, u bilo kojoj situacijiasker wrote:Sta rekose, u Sarajevu jakne sa kapuljacama najprodavanija robaRoccohljup wrote:Veceras na mrezi na ftv detaljno opisashe shemu po kojoj su operirali. Da bog dragi sacuva.....![]()
Moze li neko objasniti sta oni misle sa onim kapuljacama, ili ono komad odjece preko lisica? Vidi se da je svezan ko ker, kompletna geneza mu se objelodani, al prekrij lisice. Ili nabij kapuljacu?
Ovo rade svi, od kradljivaca kokoski do ministara i sekretara stranaka.
-
asker
#242 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
Ne mislim da je to u pitanju, cekam bolji odgovor. Jer ovo isto rade i kradljivci mobitela i drzavni sluzbenici. Kakav stid?rumenige_brajtner wrote: Zato sto znaju da su krivi, pa se "stide". Posten covjek hoda uzdignutog cela i nema potrebe da sebi nabija kapuljacu na glavu, u bilo kojoj situaciji
Jel' to nesto sto ih savjetuje policija koja ih hapsi? Ono fazon, svako je nevin dok se ne dokaze krivica, pa da ti nema slike u novinama a mozda ispadnes nevin itd.
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
- MikroBelaj
- jao_situacije
#245 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
kakve se gluposti bubajupemanapemani wrote:Bunker u kojem je danas fabrika Igman koja zapošljava 1000 ljudi.The 51st State wrote:pa sam taj nuklearni bunker kosta ko sto su svi ovdasnji hamelji dosad nakrali, meni je bunker gori, od ovih kradja se i rasulo, a ovo srokano u bunar.pemanapemani wrote:Ovo je genijalno, u rangu nadrealista.
Kaže - Tito nije ništa ostavio svojim potomcima, za razliku od današnjih kriminalaca koji osiguravaju 15. koljeno.
Kaže "nadrealist" - pravio je podzemne bunkere u koje se planirao sakriti u slučaju nuklearnog napada.![]()
Relativizacijom se u istu ravan stavlja nezapamćena pljačka koja neprekidno i sistemski traje već 20 godina i izgradnja bunkera.
Što je najsmješnije/najžalosnije i taj jebeni bunker ostavio društvu da u njemu danas napravi možda najsolventniju fabriku u državi.
Možda nekad u SCC, BBI ili Poljinama bude namjenska ili neka druga industrija, nikad se ne zna.
fabrika nije u bunkeru, i nije "danas" nego je oduvijek bila
bunker i igman su fizički odvojeni iako su dio istog kompleksa
namjenska se nalazi pored komande/bunkera za slučaj da se treba braniti fizički pa da ne bi eventualno nestalo municije
- jao_situacije
#246 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
jel ono ajnadžić u zadnjem safujazzer wrote:Tuzilastvo pravi uzasnu gresku, kardinalnu..covjek koji otvara dzamije ne moze
biti kriminalac. On je zbrinuo tolike porodice, dao im hljeb u ruke..a sada ga gone
kao nekog lopova..Pravda za Zuku![]()
- jao_situacije
#247 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
zlatko lagumdžija ?Novak20 wrote:Hamolj wrote:Samo što ovo nije važilo za sve društvene staleže. Tito i njegovi partijaneri su mogli nesmetano i nekažnjeno krasti kao što to mogu i današnji partijaneri.PM72 wrote:U Alijinoj džamahiriji lopovi dobiju mjesec pritvora da bi nakon toga postali ministri a u Titin vakat :
![]()
![]()
Koja laž.
Zna li iko ijedno dijete Tite i njegovih partijanera da je dobilo ili naslijedilo od roditelja zgradurine, hektare zemlje, fabrike, milione... ? Zna li iko ijednog komunističkog partijanera koji je za dva mandata na državnoj funkciji kupio deset nekretnina višemilionske vrijednosti kao npr. gospodin Čaušević ?
Mogli su i oni krasti ali nisu imali kad, nisu htjeli ili nisu smjeli. Nebitno. U odnosu na današnje bandite koji su kroz politiku obezbijedili praunučad, što se poštenja tiče, titini partijaneri su bili sveci.
hamdija lipovača ?
-
Novak20
#248 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
@jao_situacije
Ne znam šta su komunistički funkcioneri i roditelji Zlatka Lagumdžije i Hamdije Lipovaće ostavili svojoj djeci ali 1991 godine njih dvojica sigurno nisu imali milione u nekretninama i kešu.
Ako su njih dvojica šta stekli ili nakrali za sebe, nakrali su u ovom sistemu a ne u prijašnjem.
Ne znam šta su komunistički funkcioneri i roditelji Zlatka Lagumdžije i Hamdije Lipovaće ostavili svojoj djeci ali 1991 godine njih dvojica sigurno nisu imali milione u nekretninama i kešu.
Ako su njih dvojica šta stekli ili nakrali za sebe, nakrali su u ovom sistemu a ne u prijašnjem.
- jazzer
#249 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
Jasta je. Ima milozvucan glas pa ga obicno zapadne da prouci ašerejao_situacije wrote:jel ono ajnadžić u zadnjem safujazzer wrote:Tuzilastvo pravi uzasnu gresku, kardinalnu..covjek koji otvara dzamije ne moze
biti kriminalac. On je zbrinuo tolike porodice, dao im hljeb u ruke..a sada ga gone
kao nekog lopova..Pravda za Zuku![]()
obzirom da je nacelnik opstine koja vrijedi vise nego 10 drugih
- jao_situacije
#250 Re: Uhapšen kriminalac, ratni dezerter i primitivac Amir Zukić, generalni sekretar SDA
jahNovak20 wrote:@jao_situacije