Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post Reply
insomnia78

#226 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by insomnia78 »

TRAMPOV "BESNI PAS" PORUČUJE Što pre formirati Oružane snage Kosova! http://www.blic.rs/54hcc0d
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
arzuhal

#227 Re: Srbi i Donald Trump -

Post by arzuhal »

insomnia78 wrote:TRAMPOV "BESNI PAS" PORUČUJE Što pre formirati Oružane snage Kosova! http://www.blic.rs/54hcc0d
Ne vidjeh da si ti stavio, i ja okačih vijest na pravoj temi o Trampu...

Image
FreakyStyley

#228 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by FreakyStyley »

Image
hAZNADAR

#229 Re: Srbi i Donald Trump -

Post by hAZNADAR »

insomnia78 wrote:TRAMPOV "BESNI PAS" PORUČUJE Što pre formirati Oružane snage Kosova! http://www.blic.rs/54hcc0d

Zaboli me jedna stvar za Kosovom, svejedno mi je hoce li postati skroz neovisna drzava, pripojena Albaniji ili se vratiti u okvir Srbije i pod apsolutnu kontrolu Beograda.

Bojim se da bi americko zakidanje na jednoj strani - moglo biti kompenzirano na drugoj. Pogodi gdje.
Acid25

#230 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by Acid25 »

Nema od kompenzacije ništa. Srbi samo silom mogu pokušati. Mirnim putem neće dobiti ništa.
SkyLimit

#231 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by SkyLimit »

Historija nas uči da kad god Bošnjaci krvave Albanci beru plodove.
relativno84

#232 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by relativno84 »

Image
:-|
Pandakonda

#233 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by Pandakonda »

Image
Helikopter

#234 Re: Srbi i Donald Trump -

Post by Helikopter »

hAZNADAR wrote:

Zaboli me jedna stvar za Kosovom, svejedno mi je hoce li postati skroz neovisna drzava, pripojena Albaniji ili se vratiti u okvir Srbije i pod apsolutnu kontrolu Beograda.

Bojim se da bi americko zakidanje na jednoj strani - moglo biti kompenzirano na drugoj. Pogodi gdje.
Sreca za albance na kosovu i u albaniji da nije bitno tvoje misljenje. Drugo, sada zelis da natovaris albancima tudje greske u BiH da su oni krivi sto su srbi dobili 49% teritorije u BiH? sa tim stavom ides na ruku Srbiji, RS i nekim BH izdajnicima za protekli rat a navlacis Bosnjake i Albance u eventualni konflikt i kost koju im uvaljujes da se eventualno glodju oko nje. Znacis skreces pozornost sa pravih krivaca i amnestiras ih za sve lose sto se tice Bosnjaka u BiH i privaljujes ih albancima. Nevalja ti posao pet para! :evil:
Helikopter

#235 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by Helikopter »

SkyLimit wrote:Historija nas uči da kad god Bošnjaci krvave Albanci beru plodove.
Ma nemoj, ti ili nemas pojama o stvarima koje pises, ili si jako pokvaren covjek? :evil:
CSKA

#236 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by CSKA »

Albanci jesu profitirali na bosanskoj muci tu nema dileme.Niko ne kaze da su albanci krivi za tu muku,nego samo da su vidjeli priliku i iskoristili.Bar 1999-te...e sad slucajnost ili ne,Bosna je ponovo otisla u qlinac odprilike kada je i Kosovo proglasilo nezavisnost.

Da li je to samo slucajnost ili ne da je MZ u BiH bas tada odlucila da postane pasivna.
hAZNADAR

#237 Re: Srbi i Donald Trump -

Post by hAZNADAR »

Helikopter wrote:
hAZNADAR wrote:

Sreca za albance na kosovu i u albaniji da nije bitno tvoje misljenje. Drugo, sada zelis da natovaris albancima tudje greske u BiH da su oni krivi sto su srbi dobili 49% teritorije u BiH? sa tim stavom ides na ruku Srbiji, RS i nekim BH izdajnicima za protekli rat a navlacis Bosnjake i Albance u eventualni konflikt i kost koju im uvaljujes da se eventualno glodju oko nje. Znacis skreces pozornost sa pravih krivaca i amnestiras ih za sve lose sto se tice Bosnjaka u BiH i privaljujes ih albancima. Nevalja ti posao pet para! :evil:
:shooo:
Ne valja tebi ni logika ni pare. Ako si stvarno skontao da izazivam albansko-bosnjacki sukob. :lol:
Iskreno receno i dalje me zaboli jedna stvar za Kosovom. Buduci da bosnjackoj manjini od samog pocetka albanske samouprave nije nimalo lako i buduci da su srpski i albanski nacionalizam isto netolerantni prema drugima i ufurani u etnicku cistocu - meni je taj sukob tamo sukob dva zla. A ti smanji malo dozivljaj. :twisted:
thekupus

#238 Re: Srbi i Donald Trump - "Mi volimo Srbe"

Post by thekupus »

Realno, Bosnjacima su milion puta blizi Srbi od Albanaca, bez obzira na vjeru, barem se ja tako osjecam.
Post Reply