Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post Reply
KB9

#226 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by KB9 »

u kakvom mi vremenu zivimo kad si guardian a ni sam sebe ne mozes lazno pozvat da to ne bude vijest
Šunj

#227 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by Šunj »

Iz diplomatskih izvora u Vašingtonu: Dodik nije pozvan na Trampovu inauguraciju
U informaciji se kaže da Dodik nije pozvan ni na ceremoniju polaganja zakletve, ni na inauguralni bal, niti na bilo koji drugi zvaničan događaj u okviru inauguralnog programa.

Ambasadi BiH je rečeno da hiljade raznih pozivnica za privatne događaje kruži u periodu pred inauguraciju, ali da zvanična administracija nema bilo kakve veze sa tim aktivnostima.

Svaki drugi eventualni poziv može biti vezan isključivo za privatne zabave kojih, inače u Americi svaki dan ima na stotine.
Baja ide svojim putem 30.12.2016 09:29
Dok se svi bave Dodikom i Trampom njegov sin Igor i Neso Lanaco spremaju e- knjizica tenderski zahtjev koji ce nas kostati 27 miliona KM. Izgleda da je SAP planiran ali i sa SAP-om je nevjerovatno da ovaj projekat moze da kosta toliko. Jos jedna pljacka u nizu o kojoj niko nista nema pojma. Pozivamo SIPU da se sto rije ukljuci po ovom pitanju jer radi se o milionima gradjana RS. Provjerit eko su dobavljaci softvera i hardvera u Fondu zdravstva i sve ce biti jasno.

Projekat SAP je proveden u EP RS i koštao je toliko para prije 3 godine.Nosilac posla bila firma iz BG ne znam koja može biti i taj Prontier il kako se zove, al eto materijala za istražiti . Neko s.....e od licence im je bilo po čovjeku na godišnjem nivou 10 000 KM , obnavlja se godišnje , na konto godišnjeg održavanja uzima se oko 300 000 KM po preduzećima iz sastava EPRS , mimo licenci koje se plaćaju i obnavljaju svake godine.Neviđena pljačka stari
Šunj

#228 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by Šunj »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-s ... /161230015
Mustafa Dodik ne odustaje:
Dodik: Sljedeće godine veoma važan referendum u RS-u
SRNA
Image
Predsjednik entiteta Republike Srpske Milorad Dodik najavio je da će RS sljedeće godine izaći na jedan veoma važan referendum za njenu budućnost.
emmir1
prije 6 minuta
+7
U RS na 40 umrlih dolazi 15 rođenih...plus masovan odlazak u Srbiji i EU...To je prava katastrofa za srpski narod u BIH, eto Milorade to je tvoja politika...Idiote shvati da čovjek hoće da ima sigurnost i posao za sebe i svoju djecu...to je u prirodi čovjeka....niko neće da ratuje da brani tvoje restorane i vile...Hoće 10 ili 20 posto ljudi..svi ostali gledaju da odu.

Zapamti Mile da će ti srpski narod sudit za ovo uništenje naroda
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/433 ... ozita.html
Šunj

#229 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by Šunj »

https://www.klix.ba/vijesti/bih/mvp-cer ... /161230021
MVP: Ceremoniji inauguracije Donalda Trumpa prisustvovat će ambasador BiH u SAD
Image
gledam te i pratim te , Mile jarane
    Image
    smiri se, smiri se, moramo se dogovoriti.....
    Image
    ......ovo nas mozda obadvojicu ceka.....
    Image
    banjaluka078

#230 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by banjaluka078 »

Ako ne ode Mile, evo ići će najnoviji član Senata RS da Trumpovici odnese plastike za cipele. :D

http://unoradiobl.com/sr/novost/17698/U ... HURbH2eUfI
    SkyLimit

#231 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by SkyLimit »

Bio je sad na javnom emiteru RTRS vlasnik neke fabrike obuće iz Banja Luke, dobio poziv od Melanie da prisustvuje balu jer joj se sviđanju njihove cipele. Kaže da je pitao a može li povesti još jednu osobu na šta je ona potvrdno odgovorila, kae' rekao sam joj "A može li to biti predsjednik" :izet:

I da hoće žena da ga bije što mu je Dodik važniji od nje :oops:
    banjaluka078

#232 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by banjaluka078 »

SkyLimit wrote:Bio je sad na javnom emiteru RTRS vlasnik neke fabrike obuće iz Banja Luke, dobio poziv od Melanie da prisustvuje balu jer joj se sviđanju njihove cipele. Kaže da je pitao a može li povesti još jednu osobu na šta je ona potvrdno odgovorila, kae' rekao sam joj "A može li to biti predsjednik" :izet:

Pa da, Marinko, poslao joj dva para cipela.
    http://www.6yka.com/novost/115404/melan ... -je-poslao

On je preletač iz opozicije u snsd. Sad je postao senator.
    Hemel

#233 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by Hemel »

banjaluka078 wrote:
    SkyLimit wrote:Bio je sad na javnom emiteru RTRS vlasnik neke fabrike obuće iz Banja Luke, dobio poziv od Melanie da prisustvuje balu jer joj se sviđanju njihove cipele. Kaže da je pitao a može li povesti još jednu osobu na šta je ona potvrdno odgovorila, kae' rekao sam joj "A može li to biti predsjednik" :izet:

Image

Ziku adrese... :-) :lol:

Dodik je ovlasten da prima se(n)ratore pa je tako i Umicevica a ovaj mu obecao ulaznicu.
    Umićević kaže da očekuje i poziv na inauguraciju novog američkog predsjednika. Ali, ukoliko bi i dobio pozivnicu za dvije osobe na inauguraciju 45. po redu američkog predsjednika Donalda Trampa, Umićević navodi da ipak neće povesti u Vašington svoju ženu, već predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

"Ako dobijem ja pozivnicu da idem tamo 20. januara, za Jovandan, i to ima simboliku, za Svetog Jovana, e onda ću ja povesti predsjednika RS. Mada se žena ljuti na mene ..'što on, a ne ja?!', a reko hoću namjerno predsjednika da ide sa mnom na inauguraciju, jer moramo razgovarati i dogovarati. Očekujem, ako ništa drugo, da bar nas neće zezati, da nam neće praviti probleme", kaže Umićević u razgovoru za Radio Slobodna Evropa.
    Point.

#234 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by Point. »

Znaci Mile ide tamo kao zena?
    Ommadawn

#235 Re: Dodikova lažna pozivnica na inauguraciju Trumpa :D

Post by Ommadawn »

Hemel wrote:
    banjaluka078 wrote:

Image

Ziku adrese... :-) :lol:

Dodik je ovlasten da prima se(n)ratore pa je tako i Umicevica a ovaj mu obecao ulaznicu.
    Umićević kaže da očekuje i poziv na inauguraciju novog američkog predsjednika. Ali, ukoliko bi i dobio pozivnicu za dvije osobe na inauguraciju 45. po redu američkog predsjednika Donalda Trampa, Umićević navodi da ipak neće povesti u Vašington svoju ženu, već predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika.

"Ako dobijem ja pozivnicu da idem tamo 20. januara, za Jovandan, i to ima simboliku, za Svetog Jovana, e onda ću ja povesti predsjednika RS. Mada se žena ljuti na mene ..'što on, a ne ja?!', a reko hoću namjerno predsjednika da ide sa mnom na inauguraciju, jer moramo razgovarati i dogovarati. Očekujem, ako ništa drugo, da bar nas neće zezati, da nam neće praviti probleme", kaže Umićević u razgovoru za Radio Slobodna Evropa.
    Jebalo majku a sjecam se koja je fukara bio prije rata. Arogantna fukara, da dodam. Brat mu je bio raja i gospodin.
    Post Reply