alkohol KLUB bivsih i sadasnjih ALKOHOLICARA

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
HAVANA

#226 Re: alkohol

Post by HAVANA »

Kazu da si na cumu grlio klupu i pjevo adila :josipalisac:

DZONPI

#227 Re: alkohol

Post by DZONPI »

Ja nekad volio betonirat puknes viski na ex a zalijes pivom islo nekad sad nema sansi 4 pive vec osjetis promjenu.Inace od crnog vina se moze najvise poludit naravno kad se mazne par flasa, srecom dugo vec se necesem pola metra od glave.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#228 Re: alkohol

Post by Jimmy McNulty »

jedna za respu :mrgreen:

Image
Edin H.

#229 Re: alkohol

Post by Edin H. »

supercali wrote:A dobro mozda bih ja zelio da se nije desilo pa da kao i do sada pijem umjereno nikad pijan i sl
Al kao sto rekoh mozda je ovo dobro sto se desilo za buducnost
Naravno ja necu prestati izlaziti i sl samo sto ja alkohol vise ne pijem
Je... pjanstvo koga se ne stidis. :wink:
MikroBelaj

#230 Re: alkohol

Post by MikroBelaj »

Votka je zlo,zadnji put se od nje napio ili zatrovo za novu 2002,bio fazon ono sa djusem ,poceo pit oko 6 navecer..probudio se sutra u podne,ispovracao dusu,mahmurluk je bio nikad vidjen do tada,doso sebi oko pravoslavnog bozica,,sjecam se sta sam radio tu novogodisnju vecer do 22h ,ostalo su mi prepricali...poslije toga votku nisam nikad popio...samo pijem moju rakiju,cak i kada u goste idem dogovaram se sta ce se pit,ja uvijek kazem ne brini za pice,samo se pobrinite da ima mezeta,ja nosim svoju rakiju,i svi sa kojima se druzim uz casicu znaju da ja pijem samo svoju rakiju,niko se ne ljuti,a i prodju jeftinije kad mene pozovu :D
spreca

#231 Re: alkohol

Post by spreca »

MikroBelaj wrote:Votka je zlo,zadnji put se od nje napio ili zatrovo za novu 2002,bio fazon ono sa djusem ,poceo pit oko 6 navecer..probudio se sutra u podne,ispovracao dusu,mahmurluk je bio nikad vidjen do tada,doso sebi oko pravoslavnog bozica,,sjecam se sta sam radio tu novogodisnju vecer do 22h ,ostalo su mi prepricali...poslije toga votku nisam nikad popio...samo pijem moju rakiju,cak i kada u goste idem dogovaram se sta ce se pit,ja uvijek kazem ne brini za pice,samo se pobrinite da ima mezeta,ja nosim svoju rakiju,i svi sa kojima se druzim uz casicu znaju da ja pijem samo svoju rakiju,niko se ne ljuti,a i prodju jeftinije kad mene pozovu :D
Samo losa Vodka je zlo kao i svako drugo alkoholno pice...kao i losa rakija.....od prave vodke glava prakticno uopste ne boli........ja vodku pijem od 90te godine i nikad nista...a dosad se popila jedna cisterna :oops: :lol: :lol:
zdruzdjo

#232 Re: alkohol

Post by zdruzdjo »

Vodka moze biti najbolje i najgore pice. Najgora varijanta je ona jeftina vigor i slicne njoj. To je isto kao da si se napio kakve dezinfekcije za ruke. Isto tako losa varijanta je mjesanje vodke sa kojekakvim sokovima. Od toga sve boli. I mamuran budes heftu. Ali zato kad uzmes absolut, danska u metalnoj flasi, kvalitetan smirnof, grasowka...e to je pice. Nalijes se kvalitetno a sutra najnormalnije funkcionises. Nema after-party. Jedne nove godine 2003 sam se nalio da su me odnjeli i zgurali u taxi oko3-ice. Kako sam usao u kucu ne znam ali ujutro sam se u 9 probudio da idem u wc i najnormalnije otisao po auto koje je ostalo na bjelavama.
A jos sam otkrio shemu sa absolut i danska je da kupim onu od 50 stepeni sa crvenom naljepnicom. Popijes 3-4 i jarane dosta ako ne zelis da te nose.
Uglavnom bez pretjerivanja ikakvog pijem samo vodku i to bez limuna, leda....samo dobro ohladjenu.
Ponekad pivo i to ne-sarajevsko, i ako se saleti kakva kvalitrtna kruska, i od viskija moze chivas. Vino sam nasao makedonsko "tga za jug" Ostalo sve rijetko. Puno vozim i onda necu da bezveze rizikujem.

Sent from my HUAWEI G7-L01 using Tapatalk
spreca

#233 Re: alkohol

Post by spreca »

zdruzdjo wrote:Vodka moze biti najbolje i najgore pice. Najgora varijanta je ona jeftina vigor i slicne njoj. To je isto kao da si se napio kakve dezinfekcije za ruke. Isto tako losa varijanta je mjesanje vodke sa kojekakvim sokovima. Od toga sve boli. I mamuran budes heftu. Ali zato kad uzmes absolut, danska u metalnoj flasi, kvalitetan smirnof, grasowka...e to je pice. Nalijes se kvalitetno a sutra najnormalnije funkcionises. Nema after-party. Jedne nove godine 2003 sam se nalio da su me odnjeli i zgurali u taxi oko3-ice. Kako sam usao u kucu ne znam ali ujutro sam se u 9 probudio da idem u wc i najnormalnije otisao po auto koje je ostalo na bjelavama.
A jos sam otkrio shemu sa absolut i danska je da kupim onu od 50 stepeni sa crvenom naljepnicom. Popijes 3-4 i jarane dosta ako ne zelis da te nose.
Uglavnom bez pretjerivanja ikakvog pijem samo vodku i to bez limuna, leda....samo dobro ohladjenu.
Ponekad pivo i to ne-sarajevsko, i ako se saleti kakva kvalitrtna kruska, i od viskija moze chivas. Vino sam nasao makedonsko "tga za jug" Ostalo sve rijetko. Puno vozim i onda necu da bezveze rizikujem.

:thumbup: Vodka se ne mijesa ni sa cime.......neko uz vodku pije sok islicna sranja...ja nikad nista osim meze.....mahmurluka nikad ...ja sam vec odavno u moskvi i samo ljustim vodku ili si ponekad od kuce donesem rakije ali ode brzo :lol: ......i ovdje ima lose vodke ali to svako zna i nju kupuju oni alkoholicari sto piju i antifriz :lol: :lol: :lol: ....ja Vigor nebih dzabe uzeo :mrgreen:...ja vodku prije upotrebe na par sati stavim u zamrzivac i kad je sipas onako bude gusta :thumbup:
Tomahawk11
Globalni moderator

#234 Re: alkohol

Post by Tomahawk11 »

I ne mijesati.
Mijesanje pica (kao i sokova sa picima) je put u belaj.
Lose vino, pivo, rakija...ma bilo koje lose pice = povracanje, glavobolja i tako to.
zforumas

#235 Re: alkohol

Post by zforumas »

Tomahawk11 wrote:I ne mijesati.
Lose vino, pivo, rakija...ma bilo koje lose pice = povracanje, glavobolja i tako to.
Samo cistaka i nema brige :thumbup: kakvi kokteli kakve pickematerine... ne mogu tih glumaca sto piju zbog raje a ne za svoj ceif
uglavnomja

#236 Re: alkohol

Post by uglavnomja »

zdruzdjo wrote: Vino sam nasao makedonsko "tga za jug"

:thumbup:

meni je bilo dobro jos jedno, mislim isto makedonsko, trezelj (ali ga nesto nema :? )

a votka :-) zadnji put u sfrj :D
oduvijek ne volim prozirna pica, slatka pica, ukljucujuci sampanjac i likere, a ni rakiju ne volim :| ni koktele ni razne buckurise sa djusom, colom, vodom ...
zdruzdjo

#237 Re: RE: Re: alkohol

Post by zdruzdjo »

uglavnomja wrote:
zdruzdjo wrote: Vino sam nasao makedonsko "tga za jug"

[emoji106]

meni je bilo dobro jos jedno, mislim isto makedonsko, trezelj (ali ga nesto nema :? )

a votka :-) zadnji put u sfrj :D
oduvijek ne volim prozirna pica, slatka pica, ukljucujuci sampanjac i likere, a ni rakiju ne volim :| ni koktele ni razne buckurise sa djusom, colom, vodom ...
Volim crvene, smedje, plave i garave ;-)

Hocu reci sve sto je kvalitetno, moze.

Logovan

#238 Re: alkohol

Post by Logovan »

Bolje miješati beton, nego alkohol. :skoljka:
Tomahawk11
Globalni moderator

#239 Re: alkohol

Post by Tomahawk11 »

Logovan wrote:
Joj, zajebano je i sa betonom :D
Lijepa mjesalica, ko je izumi :thumbup:
Lopata izvali ruke :run:
Logovan

#240 Re: alkohol

Post by Logovan »

Tomahawk11 wrote:
Logovan wrote:
Joj, zajebano je i sa betonom :D
Lijepa mjesalica, ko je izumi :thumbup:
Lopata izvali ruke :run:
Zajebano jeste, jebi ga. :D
Što se tiče lopate, bolje miješati alkohol, nego lopatati. :D
supercali

#241 Re: alkohol

Post by supercali »

Hoce li ko sutra sa mnom u fahdovu :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#242 Re: alkohol

Post by Tomahawk11 »

supercali wrote:Hoce li ko sutra sa mnom u fahdovu :D
Vidi ti njega, odmah u kratke pantolice....jesi bradu pustio? :D
lijek-za-sve

#243 Re: alkohol

Post by lijek-za-sve »

:D davno ja tebe nazvah hadzi-respo :D
supercali

#244 Re: alkohol

Post by supercali »

Tomahawk11 wrote:
Vidi ti njega, odmah u kratke pantolice....jesi bradu pustio? :D
Masala pomoz bog i shalom samo da naraste :)
U nedjelju cu u crkvu pa da vidim ko vise placa
Tomahawk11
Globalni moderator

#245 Re: alkohol

Post by Tomahawk11 »

Obidji sve, vidi kako stoje stvari.
Mada, ovi sa pantolicama i bradama - ne bih preporucio.
Mozda placaju, samo im visoka kamata :oops: :run:
zforumas

#246 Re: alkohol

Post by zforumas »

Tomahawk11 wrote:Obidji sve, vidi kako stoje stvari.
Mada, ovi sa pantolicama i bradama - ne bih preporucio.
Mozda placaju, samo im visoka kamata :oops: :run:
Al' zato ima bula uff :lol:
lijek-za-sve

#247 Re: alkohol

Post by lijek-za-sve »

:D jos ga gore ceka 77 djevica ovaj kafica :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#248 Re: alkohol

Post by Tomahawk11 »

Eh, da mu je da je sheik....pa harem....pa kaficu s njima....ih, sto bi to bilo....respo i 40 hurija :D
klixo

#249 Re: alkohol

Post by klixo »

zdruzdjo wrote:Vodka moze biti najbolje i najgore pice. Najgora varijanta je ona jeftina vigor i slicne njoj. To je isto kao da si se napio kakve dezinfekcije za ruke. Isto tako losa varijanta je mjesanje vodke sa kojekakvim sokovima. Od toga sve boli. I mamuran budes heftu. Ali zato kad uzmes absolut, danska u metalnoj flasi, kvalitetan smirnof, grasowka...e to je pice. Nalijes se kvalitetno a sutra najnormalnije funkcionises. Nema after-party. Jedne nove godine 2003 sam se nalio da su me odnjeli i zgurali u taxi oko3-ice. Kako sam usao u kucu ne znam ali ujutro sam se u 9 probudio da idem u wc i najnormalnije otisao po auto koje je ostalo na bjelavama.

Slazem se sa navedenim osim toga da su smirnof i absolut kvalitetne votke.Absolut je totalno bezukusan, o kvaliteti se da raspravljati. Nit smrdi nit mirise , najvise mi okus smeta.
Ciroc i Grey Goose , hem budem dobar jal popio dvije casice jal dvajes dvije ,dakle ne mozes se prepiti ,hem ujutru budem bolji nego da sam trijezan zaspao.
Od smirnofa odem u blackout na 12oj casi.
Last edited by klixo on 10/11/2016 10:27, edited 1 time in total.
zforumas

#250 Re: alkohol

Post by zforumas »

Tomahawk11 wrote:Eh, da mu je da je sheik....pa harem....pa kaficu s njima....ih, sto bi to bilo....respo i 40 hurija :D
kaHvica po kaHvica....proljev :mrgreen:
Post Reply