Otmica djevojcice u Zenici
- Matzan
#226 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Ispalila vas djevojčica, džaba ste otvarali temu.

- KB9
#227 Re: Otmica djevojcice u Zenici
danasnja djeca su haman fakat debili
- insomnia78
#228 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Narod, pogotovo nas je generalno glup. Pa pogledaj ti u kakve se stvari vjeruje, sta se pise po bejsbuku pa i na ovom forumu
[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
- Drvosjeca iz Dejcica
#229 Re: Otmica djevojcice u Zenici
KB9 wrote:danasnja djeca su haman fakat debili
Dakle otmice po svemu sudeći nije bilo već je neko (debilno) dijete imalo potrebu promocije u bolesnom društvu među bolesnim krugom vršnjaka, bolesnih roditelja, u bolesnom okruženju?
- KB9
#230 Re: Otmica djevojcice u Zenici
kupe sve najgluplje moguce stvari iz modernog svijeta, sve bezvezno, lose i nepotrebno sto vise na tvu il netu na prvu pokusavaju iskopirat jer ono zanimljivo im je pa hajde deDrvosjeca iz Dejcica wrote:KB9 wrote:danasnja djeca su haman fakat debili![]()
Al zaista!
Dakle otmice po svemu sudeći nije bilo već je neko (debilno) dijete imalo potrebu promocije u bolesnom društvu među bolesnim krugom vršnjaka, bolesnih roditelja, u bolesnom okruženju?
glupi glupsoni
- HAVANA
#231 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Onaj bacio iphon sa 19 sprata,onaj napunio kadu nutelom pa se kupa,ova izmisli otmicu,onaj umocio u kolu,klovnovi naki prepadaju ljude...Ono WTF kako oni kazu.Koji vam je ba qrac djeco draga? 
- KB9
#232 Re: Otmica djevojcice u Zenici
a poligoni zjape nikad praznijiHAVANA wrote:Onaj bacio iphon sa 19 sprata,onaj napunio kadu nutelom pa se kupa,ova izmisli otmicu,onaj umocio u kolu,klovnovi naki prepadaju ljude...Ono WTF kako oni kazu.Koji vam je ba qrac djeco draga?
-
howdy
#233 Re: Otmica djevojcice u Zenici
mozemo se prisjetit i price o somu monstrumu koji pojede onog slovencainsomnia78 wrote:Narod, pogotovo nas je generalno glup. Pa pogledaj ti u kakve se stvari vjeruje, sta se pise po bejsbuku pa i na ovom forumu
Last edited by howdy on 22/10/2016 08:47, edited 1 time in total.
- insomnia78
#234 Re: Otmica djevojcice u Zenici
- KB9
#235 Re: Otmica djevojcice u Zenici
kako je ono jos bilo, skocio i udario glavom u ribu?howdy wrote:mozemo se prisjetit i price o somu monstrumu koji pojede onog slovencainsomnia78 wrote:Narod, pogotovo nas je generalno glup. Pa pogledaj ti u kakve se stvari vjeruje, sta se pise po bejsbuku pa i na ovom forumu
- Ajatolah_
#236 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Šalila se.Matzan wrote:Ispalila vas djevojčica, džaba ste otvarali temu.![]()
- dobojlija81
#237 Re: Otmica djevojcice u Zenici
rekoh ja prut samo
- phillie
#238 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Roditeljima uputiti plavu kovertu sa tuzbom za izazivanje lazne uzbune.Angazovana su ljudstvo i sredstva policije zarad necije gluposti i za ovo bi neko trebao odgovarati....
- uglavnomja
#239 Re: Otmica djevojcice u Zenici
srecom je o pocetka bilo ocito da je izmisljotinaphillie wrote:Roditeljima uputiti plavu kovertu sa tuzbom za izazivanje lazne uzbune.Angazovana su ljudstvo i sredstva policije zarad necije gluposti i za ovo bi neko trebao odgovarati....
bilo bi ime i slika djevojcice, ludi roditelji ... a ono nista ... rekla neka mala
mog'o je kakav crni-bijeli kombi, sve sa ljudima unutra, zaplatiti
- insomnia78
#240 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Kako je bilo ocito kad su se forumasi zivi isikirali
- SkyLimit
#241 Re: Otmica djevojcice u Zenici
U zadnjih nekoliko dana je prijavljeno desetak slučajeva pokušaja otmice djeteta, a ni jedan se nije ispostavio kao pravi. Na kraju će biti kao u onoj priči o pastiru koji je stalno izmišljao napad vuka pa kad je stvarno došao vuk niko mu se nije htio odazvati.
- Edin H.
#242 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Ko je bacio iphone sa 19-yog sprata? Kako je iphone?HAVANA wrote:Onaj bacio iphon sa 19 sprata,onaj napunio kadu nutelom pa se kupa,ova izmisli otmicu,onaj umocio u kolu,klovnovi naki prepadaju ljude...Ono WTF kako oni kazu.Koji vam je ba qrac djeco draga?
- HAVANA
#243 Re: Otmica djevojcice u Zenici
A kako ce bit?
Sta me boli racq,nisam ni klikno.Vidio naslov i produzio dalje.
-
kakavdanakneiskustvu
- red evil
#245 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Koji degen, čuj bacio iphone. Tačno nije normalan, mogao je fino nekome dati mobitel a ne baciti ako ga već neće.Edin H. wrote:Ko je bacio iphone sa 19-yog sprata? Kako je iphone?HAVANA wrote:Onaj bacio iphon sa 19 sprata,onaj napunio kadu nutelom pa se kupa,ova izmisli otmicu,onaj umocio u kolu,klovnovi naki prepadaju ljude...Ono WTF kako oni kazu.Koji vam je ba qrac djeco draga?
- Toffee karamela
#246 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Dragi moji, prije vise od 10 godina, u komsiluku na Sedreniku djecak od cca 7-8 godina prijavio je da ga je neko pokusao uvuci u auto, ne da ga je dozivao i mamio, nego bas pokusao uvuci, malac u suzama i soku prispio kuci, jos se njegove face sjecam...Mislite da su roditelji ili ko iz bliznje familije prijavili slucaj policiji, da je neko dosao iz strucnih sluzbi i ispitao ga?
Kod nas je generalno problem sto se djeci skoro nista ne vjeruje, ili preciznije ne vjeruje im se nista sto bi starije dovelo u situaciju da moraju podici dupe i nesto poduzeti i to se zataska. Nema se vremena od ispijanja kafa, nadogradnje noktiju ili babove kladionice.
Kod nas je generalno problem sto se djeci skoro nista ne vjeruje, ili preciznije ne vjeruje im se nista sto bi starije dovelo u situaciju da moraju podici dupe i nesto poduzeti i to se zataska. Nema se vremena od ispijanja kafa, nadogradnje noktiju ili babove kladionice.
- dobar osjecaj
#247 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Mozda. A mozda tu postoji i druga strana price. Ja bi npr. svom djetetu povjerovala sve, sve bi ispitala i potrudila se utvrditi sta se desilo iz vise razloga. Ja polazim od sebe, kako se ja ponasam, sta ja zivim i sta sam ja i koliko spremna slagati.Toffee karamela wrote:Dragi moji, prije vise od 10 godina, u komsiluku na Sedreniku djecak od cca 7-8 godina prijavio je da ga je neko pokusao uvuci u auto, ne da ga je dozivao i mamio, nego bas pokusao uvuci, malac u suzama i soku prispio kuci, jos se njegove face sjecam...Mislite da su roditelji ili ko iz bliznje familije prijavili slucaj policiji, da je neko dosao iz strucnih sluzbi i ispitao ga?![]()
Roditelji koji su spremni na svakojake lazi i malverzacije (vise kao epidemija u drustvu, nego neki izuzeci) znaju sta sve oni lazu svakodnevno, pa im je jednostavno prihvatljivo da i njihova djeca lazu kojesta iz najbizarnijih razloga.
Koliko ljudi oko sebe svakodnevno cujete kako izmisljaju izgovore zasto ne dolaze na posao, otkazuju dogovorene obaveze u zadnji cas, "iskoriste" bolesti, rodjenja, smrti svih clanova porodice, poplave u zgradama kataklizmickih razmjera itd itd. Ja sam fascinirana koliko razlicitih lazi su ljudi spremni tako jednostavno izgovoriti i u tom smislu mi nije ni najmanje cudno ako takvi lazovi ne mogu lako vjerovati svojoj djeci.
-
Ci-Nick
#248 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Ovo je ozbiljan problem:
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Bi ... eje/393820
a ne neke izmišljene otmice,..
u zadnjih 20 godina u BiH samo jedan slučaj otmice koliko se sjećam u Tešnju a nasilja u porodici sa smrtnim ishodom desetak, realno jeci prijeti veća opasnost od roditelja nego od otmice tamo nekih nepoznatih ljudi,.. o saobraćaju, psima lutalicama, nasilju vršnjaka,.. da i ne govorimo.
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Bi ... eje/393820
a ne neke izmišljene otmice,..
u zadnjih 20 godina u BiH samo jedan slučaj otmice koliko se sjećam u Tešnju a nasilja u porodici sa smrtnim ishodom desetak, realno jeci prijeti veća opasnost od roditelja nego od otmice tamo nekih nepoznatih ljudi,.. o saobraćaju, psima lutalicama, nasilju vršnjaka,.. da i ne govorimo.
-
Nepass
#249 Re: Otmica djevojcice u Zenici
Znaci mala kasnila u skolu pa rekla pokusali je oteti? Bolje da je dojavila da je bomba u skoli.
- JanuaryJones