Otmica djevojcice u Zenici

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Matzan

#226 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by Matzan »

Ispalila vas djevojčica, džaba ste otvarali temu. :oops: :lol:
KB9

#227 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by KB9 »

danasnja djeca su haman fakat debili
insomnia78

#228 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by insomnia78 »

Narod, pogotovo nas je generalno glup. Pa pogledaj ti u kakve se stvari vjeruje, sta se pise po bejsbuku pa i na ovom forumu
[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Drvosjeca iz Dejcica

#229 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

KB9 wrote:danasnja djeca su haman fakat debili
:thumbup: :roll: Al zaista!

Dakle otmice po svemu sudeći nije bilo već je neko (debilno) dijete imalo potrebu promocije u bolesnom društvu među bolesnim krugom vršnjaka, bolesnih roditelja, u bolesnom okruženju?
KB9

#230 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by KB9 »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
KB9 wrote:danasnja djeca su haman fakat debili
:thumbup: :roll: Al zaista!

Dakle otmice po svemu sudeći nije bilo već je neko (debilno) dijete imalo potrebu promocije u bolesnom društvu među bolesnim krugom vršnjaka, bolesnih roditelja, u bolesnom okruženju?
kupe sve najgluplje moguce stvari iz modernog svijeta, sve bezvezno, lose i nepotrebno sto vise na tvu il netu na prvu pokusavaju iskopirat jer ono zanimljivo im je pa hajde de

glupi glupsoni
HAVANA

#231 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by HAVANA »

Onaj bacio iphon sa 19 sprata,onaj napunio kadu nutelom pa se kupa,ova izmisli otmicu,onaj umocio u kolu,klovnovi naki prepadaju ljude...Ono WTF kako oni kazu.Koji vam je ba qrac djeco draga? :-)
KB9

#232 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by KB9 »

HAVANA wrote:Onaj bacio iphon sa 19 sprata,onaj napunio kadu nutelom pa se kupa,ova izmisli otmicu,onaj umocio u kolu,klovnovi naki prepadaju ljude...Ono WTF kako oni kazu.Koji vam je ba qrac djeco draga? :-)
a poligoni zjape nikad prazniji :)
howdy

#233 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by howdy »

insomnia78 wrote:Narod, pogotovo nas je generalno glup. Pa pogledaj ti u kakve se stvari vjeruje, sta se pise po bejsbuku pa i na ovom forumu
mozemo se prisjetit i price o somu monstrumu koji pojede onog slovenca :lol:
Last edited by howdy on 22/10/2016 08:47, edited 1 time in total.
insomnia78

#234 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by insomnia78 »

KB9

#235 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by KB9 »

howdy wrote:
insomnia78 wrote:Narod, pogotovo nas je generalno glup. Pa pogledaj ti u kakve se stvari vjeruje, sta se pise po bejsbuku pa i na ovom forumu
mozemo se prisjetit i price o somu monstrumu koji pojede onog slovenca :lol:
kako je ono jos bilo, skocio i udario glavom u ribu? :lol:
Ajatolah_

#236 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by Ajatolah_ »

Matzan wrote:Ispalila vas djevojčica, džaba ste otvarali temu. :oops: :lol:
Šalila se.
dobojlija81

#237 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by dobojlija81 »

rekoh ja prut samo
phillie

#238 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by phillie »

Roditeljima uputiti plavu kovertu sa tuzbom za izazivanje lazne uzbune.Angazovana su ljudstvo i sredstva policije zarad necije gluposti i za ovo bi neko trebao odgovarati....
uglavnomja

#239 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by uglavnomja »

phillie wrote:Roditeljima uputiti plavu kovertu sa tuzbom za izazivanje lazne uzbune.Angazovana su ljudstvo i sredstva policije zarad necije gluposti i za ovo bi neko trebao odgovarati....
srecom je o pocetka bilo ocito da je izmisljotina

bilo bi ime i slika djevojcice, ludi roditelji ... a ono nista ... rekla neka mala :roll: poznata prica i padanje na "empaticne" price sa djecom :run:

mog'o je kakav crni-bijeli kombi, sve sa ljudima unutra, zaplatiti :-?
insomnia78

#240 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by insomnia78 »

Kako je bilo ocito kad su se forumasi zivi isikirali
SkyLimit

#241 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by SkyLimit »

U zadnjih nekoliko dana je prijavljeno desetak slučajeva pokušaja otmice djeteta, a ni jedan se nije ispostavio kao pravi. Na kraju će biti kao u onoj priči o pastiru koji je stalno izmišljao napad vuka pa kad je stvarno došao vuk niko mu se nije htio odazvati.
Edin H.

#242 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by Edin H. »

HAVANA wrote:Onaj bacio iphon sa 19 sprata,onaj napunio kadu nutelom pa se kupa,ova izmisli otmicu,onaj umocio u kolu,klovnovi naki prepadaju ljude...Ono WTF kako oni kazu.Koji vam je ba qrac djeco draga? :-)
Ko je bacio iphone sa 19-yog sprata? Kako je iphone? :D
HAVANA

#243 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by HAVANA »

A kako ce bit? :lol: Sta me boli racq,nisam ni klikno.Vidio naslov i produzio dalje.
red evil

#245 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by red evil »

Edin H. wrote:
Ko je bacio iphone sa 19-yog sprata? Kako je iphone? :D
Koji degen, čuj bacio iphone. Tačno nije normalan, mogao je fino nekome dati mobitel a ne baciti ako ga već neće. :mrgreen: :mrgreen: Vjerovatno dobio iPhone 6 umjesto iPhone 6s. :oops:
Toffee karamela

#246 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by Toffee karamela »

Dragi moji, prije vise od 10 godina, u komsiluku na Sedreniku djecak od cca 7-8 godina prijavio je da ga je neko pokusao uvuci u auto, ne da ga je dozivao i mamio, nego bas pokusao uvuci, malac u suzama i soku prispio kuci, jos se njegove face sjecam...Mislite da su roditelji ili ko iz bliznje familije prijavili slucaj policiji, da je neko dosao iz strucnih sluzbi i ispitao ga? :izet:

Kod nas je generalno problem sto se djeci skoro nista ne vjeruje, ili preciznije ne vjeruje im se nista sto bi starije dovelo u situaciju da moraju podici dupe i nesto poduzeti i to se zataska. Nema se vremena od ispijanja kafa, nadogradnje noktiju ili babove kladionice.
dobar osjecaj

#247 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by dobar osjecaj »

Toffee karamela wrote:Dragi moji, prije vise od 10 godina, u komsiluku na Sedreniku djecak od cca 7-8 godina prijavio je da ga je neko pokusao uvuci u auto, ne da ga je dozivao i mamio, nego bas pokusao uvuci, malac u suzama i soku prispio kuci, jos se njegove face sjecam...Mislite da su roditelji ili ko iz bliznje familije prijavili slucaj policiji, da je neko dosao iz strucnih sluzbi i ispitao ga? :izet:

Kod nas je generalno problem sto se djeci skoro nista ne vjeruje, ili preciznije ne vjeruje im se nista sto bi starije dovelo u situaciju da moraju podici dupe i nesto poduzeti i to se zataska. Nema se vremena od ispijanja kafa, nadogradnje noktiju ili babove kladionice.
Mozda. A mozda tu postoji i druga strana price. Ja bi npr. svom djetetu povjerovala sve, sve bi ispitala i potrudila se utvrditi sta se desilo iz vise razloga. Ja polazim od sebe, kako se ja ponasam, sta ja zivim i sta sam ja i koliko spremna slagati.

Roditelji koji su spremni na svakojake lazi i malverzacije (vise kao epidemija u drustvu, nego neki izuzeci) znaju sta sve oni lazu svakodnevno, pa im je jednostavno prihvatljivo da i njihova djeca lazu kojesta iz najbizarnijih razloga.
Koliko ljudi oko sebe svakodnevno cujete kako izmisljaju izgovore zasto ne dolaze na posao, otkazuju dogovorene obaveze u zadnji cas, "iskoriste" bolesti, rodjenja, smrti svih clanova porodice, poplave u zgradama kataklizmickih razmjera itd itd. Ja sam fascinirana koliko razlicitih lazi su ljudi spremni tako jednostavno izgovoriti i u tom smislu mi nije ni najmanje cudno ako takvi lazovi ne mogu lako vjerovati svojoj djeci.
Ci-Nick

#248 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by Ci-Nick »

Ovo je ozbiljan problem:
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Bi ... eje/393820
a ne neke izmišljene otmice,..
u zadnjih 20 godina u BiH samo jedan slučaj otmice koliko se sjećam u Tešnju a nasilja u porodici sa smrtnim ishodom desetak, realno jeci prijeti veća opasnost od roditelja nego od otmice tamo nekih nepoznatih ljudi,.. o saobraćaju, psima lutalicama, nasilju vršnjaka,.. da i ne govorimo.
Nepass

#249 Re: Otmica djevojcice u Zenici

Post by Nepass »

Znaci mala kasnila u skolu pa rekla pokusali je oteti? Bolje da je dojavila da je bomba u skoli.
Post Reply